28 december

Fy tusan vad dagarna går fort! På fredag är det nyårsafton!

I dag har jag varit i Borås med jobbet, hämtat en massa saker och sett till så att data har överförts rätt. Jag åkte med tåget från Södra 06:15 i morse, det var i tid, det kom fram till Mjölby och därifrån var det nog det enda tåget som åkte. Allt jag hörde i högtalarna när jag väntade på Sussi var förseningar och inställda tåg. Är det SJ's tåg som har problem eller alla tåg?

Jag kom hem vid strax efter fem i alla fall, fick trava upp till djuraffären för kattmaten var slut och Sune hade (troligtvis i protest) kräkts upp kattmaten han inte gillar på mattan i köket. Kan nog officiellt säga att den mattan är ganska slut i sitt liv som matta hos familjen Sjöborg/Strid.

Jag har också hunnit ringa till Telia för tredje gången den här veckan för att vår tv hackar som satan. Det går inte att titta på den och jag tror att vi båda har varit färdiga att sutta den jävla boxen genom rutan. Jag har köpt en ny nätverkskabel för att den första på supporten trodde det var problemet. Vi har nu ingen telefon eftersom den andra på supporten trodde att den var problemet som störde datainformationen som skickades mellan routern och digitalboxen. I dag har jag fått en ny router skickad till mig eftersom man tror att det kan vara den som är problemet. (I den kan jag också förmodligen, koppla in telefonen som vi annars skulle betala 99,-/mån för utan att kunna använda) Antagligen hade jag kunnat använda den gamla nätverkskabeln och sparat 200 spänn men vad fan.. Det var kanske lika bra att köpa en ny, någon form av färskvara kanske det är på kablar.

I morgon ska jag jobba hemifrån, kanske går upp till jobbet en sväng men annars ska jag försöka ta det lite lugnt och pilla med lite småsaker som alltid hamnar efter! Och kanske städa en sväng här hemma också, ser ut som en jäkla rövarkula här! Jag orkar inte städa och plocka jämt när jag jobbar som jag gör och nu i jul har vi knappt varit hemma så det har inte funnits tid till att städa då heller. Tänkte nästan att jag skulle hinna städa förråden när jag var hemma den här veckan men vi får väl se! Tänker inte offra all ledig tid på att städa, hur ska man då orka?! Bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete har fått en annan innebörd på sistone för mig! Så oviktigt att städa bort sitt liv. Myser hellre med kissarna eller gör något annat trevligt när jag är ledig! Sitta i soffan och äta praliner är en hobby jag utvecklat på senare tid.

Nu tror jag att jag ska lägga mig och läsa min första bok av Arnaldur Indridason, Frostnätter. Mamma älskar den författaren, får väl se vad jag säger! =)

Hörs en annan dag! ♥

Kram Âsa

Nytt inlägg!

läslusen! När jag är inaktiv här läser jag alltså! =D

RSS 2.0