Läslus!

Jag beställde just 15 stycken böcker! =D Jag gillar bokrea! Och speciellt på internet =D. Förresten så har jag nu köpt den första julklappen! Eller så blir det farsdags-present! =)


Lördag!

Och imorgon är det söndag igen och sen en ny arbetsvecka! Snart är det påsk, gott folk och då är det lite långledigt - jag längtar! Igår när jag kom hem så var det någon som skrek att jag hade en present som väntade på mig, så fort jag kom innanför dörren! Jag gillar sådana dagar =). Jag fick ett armband [Thomas Sabo] och två berlocker av Gust! Det var jättegulligt, jag har glott lite på det där armbandet när vi har gått förbi ett par gånger. Jag fick en berlock som är en stövel och en rosa väska! Han är duktig på att köpa presenter!

Idag har vi inte gjort så många knop men vi var och handlade på Marieberg tillsammans, det var mysigt! Först gick vi en sväng inne på gallerian, åt lunch och jag ville till Panduro och Gustav skulle till Siba och kolla på minidatorer. Sedan handlade vi mat tillsammans på Coop - mysigare att handla tillsammans! Vi köpte med oss en stubbe hem och drack kaffe och åt tårta när vi kom hem. Williamtårta - my favourite! Nu ikväll har vi ätit på Hellas, Gustav åt pepparbiff & jag åt oxfié på spett med fyra såser! Gooooott!!

Imorgon ska vi upp i vettig tid och åka ut till Lången och skotta av taket på stugan så det inte trillar in! Svante har opererat sitt knä och har visst väldigt ont så vi får hoppa in och hjälpa till lite! Det är kul att man får ge lite tillbaka! Får se om vi går en sväng där ute istället för runt Risbergska, kan vara trevligt att se någonting annat!

Nu ska jag prata med min lillebror som är lite deppig ikväll ♥

Morsning korsning!

Dagens lista 27/2

Dagens lista:
Dagens humör: Strålande!
Dagens borde: Städa!
Dagens klädsel: Tajts, långt rosa linne med svart t-shirt över
Dagens vill ha: Lite energi!
Dagens planer: INGA!
Dagens beroende: Inget
Dagens tråkigaste: Ingenting
Dagens frisyr: Utsläppt med ett svart diadem
Dagens onyttiga: Inget
Dagens bästa: Blev bjuden på Hellas av min man ♥
Dagens sämsta: Inget!

Dagens lista 26/2

Dagens lista:
Dagens humör: Strålande!
Dagens borde: Sluta tidigare!
Dagens klädsel: Jeans, linne & grå kofta - ingen typisk fredagsklädsel men det funkar!
Dagens vill ha: En jättegarderob!
Dagens planer: Jobba, sluta tidigare, gå på stan med Alexandra och sist gå på bio med Gust
Dagens beroende: Inget
Dagens tråkigaste: Jag känner mig lite seg!
Dagens frisyr: Det ska bli en fläta, strax!
Dagens onyttiga: Inget
Dagens bästa: Sushi till lunch sen, gå på stan med Alex och bion. Har inte bestämt mig än!
Dagens sämsta: Har betalt räkningar - det är uselt!

24 februari

Det är fyra dagar kvar på denna månad sedan är det mars! Det är inte klokt! Min enda fråga är - När ska det börja töa? Nej, jag har två frågor - Vart ska all snö ta vägen?

Jag har ju snöat in på att virka kakor av olika slag - otroligt onödigt tycker min man men jag tycker ju att det är kul så det är väl huvudsaken =). Idag kom ytterligare en leverans med garn från panduro.se jag kan ju tala om att det var de finaste färgerna ni kan tänka er! Rosa, lila, marsipangrön, blå i olika nyanser åå så fint! Jag har använt en rosa till att göra en ros till min gula marsipantårta. Nu till påsk - tänkte jag. Det är ju lite kul.

Jag älskar att virka, jag virkar allt utom dessa jävla OS-mössor. Jag har inte sett någonting på tv från OS, jag avskyr sport. Däremot har jag hört att i matchen Kanada - Bulgarien blev det målrekord med 82-0 till Kanada. Det var ju kul! [För de som vann i alla fall!] Det lär ju ha varit en otroligt händelserik match!

Imorgon åker jag & Alex till Degerfors och jobbar, jag håller tummarna för pizza till lunch! Det är evigheter sedan jag åt pizza! Sedan på fredag har vi bestämt att äta sushi på East West [längtar som tokig till det!!] På fredag kväll ska Gustav och jag på bio - Percy Jackson - kampen om åskviggen det ska bli roligt!! Lördag ska jag till pappi - Danne är hemma! Pappa och jag ska äta krabba! [Längtar som tokig till den maten också!] På söndag kanske jag och Lollo ska träffas, hoppas på det! Det är evigheter sedan vi sågs!! ♥

Nu ska jag faktiskt lägga mig!

Sussa gott!

Puss & hej!

Long time no seen

Hello!
Äter! Två mackor med leverpastej & gurka (bra för järnvärdet i kroppen!) en halv avocado (kanske inte alls bra eftersom den är så fet men jag orkar inte bry mig om det!), ett glas berocca, ett glas vatten och en kopp te! Och Sune höll på att sno en gurkbit - skum katt!

Jag ska alldeles strax dra mig till jobbet! Måste bara föna håret!

Jag sitter och tittar på nyhetsmorgon, 16 000 personer har dött av svininfluensan! Tur man är vaccinerad =).

Vilket otroligt oinspirerat inlägg! Men men!

hörs kanske senare!

Sjuklingen

Hej hej!
Jag mådde riktigt dåligt igår, kan inte säga om det var en släng av något magvirus eller om det var stressmagen! Jag var i alla fall hemma och sov och låg i soffan - skönt att bara ligga när man mår tjyvens! Jag mådde lite bättre sedan när Gustav kom hem så vi fixade lite mat [först somnade han mot min arm i soffan - tog ungefär fem sekunder från det han la sig, jag fattar inte hur snabbt han kan somna!] och efter maten kom vi på att vi skulle gå en sväng så vi gick runt hela Risbergska, det tog 1 timma och 20 minuter. Det blev en lång sväng men oj vad skönt det var! En dusch på det så kände jag mig Fit for fight igen =).

Idag ska jag jobba! Väntar på att Alex ska bli klar [och jag själv men jag sitter ju här och sölar] så ska vi sticka! jag måste ringa pappa också och okeja att vi ska fixa avgassystemet för 2000,- det krävdes lite funderingar och diskussioner med Gust om detta... Vi [jag] har redan lagt ganska mycket pengar på den och frågan är ju om man någonsin kommer att få tillbaka något. Vi skulle ju vilja köpa en ny bil till våren men vi får se om det kanske får vänta till nästa år. Gustav ska antagligen börja plugga och då kan vi ju spara lite pengar till sämre tider istället =). Det verkar också som att vi får ge upp planerna på att köpa en lägenhet sen... Tydligen ska systemet göras om till sommaren och man måste ha 1/4 i -"handpenning". Så om vi vill köpa en lägenhet för 1 miljon så måste vi spara 250 000,- först. Det är ju nästan en årslön! Jaja, bara att börja spara, antar jag!

Nu ska jag gå och sminka mig!

Någon som ska se Shutter Island? Verkar lääääskig =)


Dagens lista 18/2

Dagens lista:
Dagens humör: Strålande!
Dagens borde: Massor med saker på jobbet
Dagens klädsel: Stickad klänning & tajts
Dagens vill ha: En miljon SEK
Dagens planer: Jobba, laga mat [pannkakor] sen ut och gå med Gösi
Dagens beroende: Inget
Dagens tråkigaste: Blir stressad över att jag var sjuk igår!
Dagens frisyr: En hög tofs
Dagens onyttiga: Inget
Dagens bästa: Promenaden =)
Dagens sämsta: Inget sämst!

Alla hjärtans söndag!

Hej hej!
Idag har vi inte gjort många knop här hemma! Tagit det lugnt och bara varit, vi var just ute och gick en sväng det var liet mysigt i vintervädret! Dumt att vi inte gick tidigare - det var ju sol idag!! Vi vaknade så himla sent och så gick Gustav upp och köpte frukost och sen kändes det nästan som att det började bli mörkt! Jag var i alla fall borta i Rosta och hämtade ut ett paket med en present till Gustav. Han fick en laptop-bricka som just nu står i mitt knä =D. Hihi!

Min dator har ett litet knäppryck! Den hänger sig hela tiden och jag kan inte lägga in några bilder! Jäkla skit! Jag hatar när det inte fungerar och när jag inte fattar varför! Jag blir galen!

Jag fick en flaska parfym av Gustav idag - han förvånar mig alltid! Jag har sagt att jag vill ha den där parfymen en gång och det kommer han ihåg! Helt otroligt =).

Ska försöka ladda upp bilderna en gång till så får vi se! Annars hörs vi imorgon!

Puss & hej

Avatar

Å gudars skymning vilken bra film! Bästa filmen i år, skulle jag nästan kunna drista mig till att säga! Första filmen var ju Sherlock Holmes i London [bästa stället att gå på bio =)] sedan med mammi på sista delen av Stieg Larssons böcker [Luftslottet som sprängdes] sedan med Alexandra på Precious och idag med Sebastian [Alexander övergav oss för Maskinen på Frimis] Avatar, imorgon Wolfman med Gözi [Gustav]. Jag vill se Twilight - New Moon, Bröllopsfotografen, It´s complicated, Valentines day och en ny som handlar om Poseidons son. Mycket bio vill jag lova! Min dator startade just om sig och jag fick ett litet psykbryt här - jag ogillar när man får blåskärm! Inte min grej... Har för klena nerver, tror jag!

Alexander sover här i natt -kan bli sen på Frimis- och så ska vi hämta upp Simon för att vara i Rockhammar innan klockan 13:00. Jag skulle vilja hämta ut mitt paket från Bluebox innan dess så vi får väl se vad jag hinner! En promenix bort till Rosta centrum kanske inte är helt fel på morgonkvisten?! Och vi måste ju inte åka förrän kvart i tolv, jag ska i alla fall inte bestämma någonting, då blir det aldrig som man tänkt sig. Jag kanske är dyngtrött imorgon och då måste jag få sova. Man går ju upp tidigt varenda dag i veckorna och innan jag har barn tänker jag banne mig inte göra det på helgerna också! Vi pratade om barn på jobbet idag och Jens frågade om jag inte är sugen - jo! Det är jag! Jag väntar bara på att min man ska bli det =).

Ska ladda upp lite bilder på kissarna sen om jag får anslutningen att funka här! Annars gör ja't imorgon!

Sussa gott ♥

Fredag!

Idag är det fredag! Och två veckor till lön =). Jag längtar redan! Alex och jag var på marieberg på lunchen och kikade lite på skor, det var trevligt =D. De har ju sådan rea i skoaffärerna den här tiden! Man kan ju bli kollrig för mindre! Alex shoppade två par skor, högklackade - assnygga. Jag provade mina bruna i svart och de är ju såååå fiiiiina!! Jag blir helt sjuk!

Nu ska jag alldeles strax gå upp på stan och hämta ut biobiljetterna till ikväll och jag hämtar ut de för imorgon också så vi slipper vara där tidigare och kan sitta i lugn och ro och äta tills vi måste gå in och sätta oss till filmen!

Jag har ingen inspiration till att blogga idag!

Hörs kanske senare!

Ångest

Hej hej!
Jag har förstått att ni väntar på ångest-inlägget! Det är inget riktigt ångestinlägg bara ett litet ångestbrev som kom med posten häromdagen! Tio-årsjubiléet för avgångsklasserna 9 a, b, c & d från Fröviskolan! =) Vilket betyder att det är tio år sedan jag gick ut nian! Tänk vad fort tiden går! Men samtidigt känns det som att man har hunnit med en hel del sen nian och jag kan ändå gå dit och känna att jag har gjort något med mitt liv som jag kan vara stolt över. Jag är stolt över mig själv och jag är inte samma rädda lilla flicka som jag var för tio år sedan. Tänk själv 16 eller 26, det händer verkligen massor på de tio åren!

Jag har haft en liten deppdag idag. Vi började prata om min vikt av någon underlig anledning på jobbet idag och M tycker att jag är onormalt underviktig =). Då sa jag att han skulle sett mig när jag började på EM för snart fem år sedan (kommer du ihåg, Jonas?? =D) Jonas kanske inte kommer ihåg att jag vägde 38 kg då men det gör jag. Fille hade dött lite mindre än ett år tidigare och så dåligt som jag mådde då ska vi inte ens prata om. EM blev i alla fall min räddning - Tack Jonas!! Nu - 12 kg och fem år senare tycker jag nog att jag har en relativt sund syn på mat och min vikt överhuvudtaget! Anledningen till viktsnacket var ju min deppdag!! Jag kommer ifrån ämnet här! Jag började i alla fall tänka på Fille och så var jag hos mamma & Björn idag och vi pratade om henne och så pratade vi om Simon så jag tänkte massor när jag åkte hem! Så självfallet kommer det ett tåg precis där hon dog när jag skulle åka över korsningen. Så jag fick stanna, ibland tror jag hon gör det med flit (ser till att det kommer tåg, alltså!) så jag ska fatta att hon är här någonstans. Jag blev ledsen och grät en liten skvätt för mig själv där i bilen =). Det brukar jag göra, aldrig bland andra - alltid för mig själv. Så mår jag mycket bättre sen! Så nu har jag alltså inte alls en deppdag längre utan känner mig ganska hoppfull! Imorgon ska vi ju på bio! Och jag ska hämta ut ett paket som jag beställt från www.bluebox.se med några små presenter till Gustav till Alla hjärtansdag och sen ska jag hämta ut ett par stövlar - till - på Maxim i västhaga, från www.have2have.se det ska bli roligt!

Josef och jag pratade om att beställa sommargrejer från www.bubbleroom.se de hade skitsnygga bikinisar - jag vet att det är mode med baddräkt i år men jag tycker inte det finns något fulare än baddräkt och om det finns något fulare än baddräkt så är det en Åsa i baddräkt. Jag blir ett litet skelett! Hualigen... Nej, tydliga avgränsningar var höfterna finns och så lite push-up, det behöver man. Jag måste kasta lite bikinisar också, jag kan inte ha hur många som helst, jag använder de dessutom inte! Jag har bestämt mig för att skaffa mig en bandeau-bikini i år! Denna! Och en annan randig som jag haft smakråd till att välja (han som ska köpa badbyxor från samma ställe - nämns ovan =)).

För övrigt så har jag inte kastat mina älsklingsstövlar än... De står och skäms på skohyllan bredvid de nya och fina. Jag måste ha en liten avskedsceremoni.

Nu ska jag ta med min man och lägga mig!

Vi får se om jag bloggar imorgon! Då är det ju Avataaaar! =D

heddå heddå

Tisdag!

helloj!
Andra dagen i mässveckan och jag känner mig alldeles övergiven! Det finns snart inte en kotte på jobbet! Men men! Det är ju bara en vecka! Igår tittade jag och Gustav lite på Golden Eye - vi såg dock inte slutet, de borde börja visa filmer 20:00 på veckodagar, det blir för sent att vara uppe till nästan tolv! Jag virkade lite på min väska men jag kommer ju på nya finare mönster hela tiden så jag virkar om och om och om igen =).

Ikväll kommer ett litet ångestinlägg utifrån brevet jag fick med posten igår =P. Jag måste åka till jobbet nu! Vi hörs senare!

Have a nice day!

Dagens lista 9/2

Dagens lista:
Dagens humör: Väldigt bra!
Dagens borde: Handla
Dagens klädsel: Blåa jeans, vitt linne & svart kofta
Dagens vill ha: Någon som köper kattmat till mina kissar =)
Dagens planer: Jobba
Dagens beroende: Snickers (Inte så bra med tanke på laktosen...)
Dagens tråkigaste: Inget än så länge
Dagens frisyr: Utsläppt och plattat
Dagens onyttiga: En snickers
Dagens bästa: Tog ingen lunch igår så jag får gå hem lite tidigare idag =)
Dagens sämsta: Måste städa (det brukar vara dagens bästa men det är för rörigt nu!)

Helg

Hej hej!
Idag är det söndag mmmmm. =) Jag gillar ju söndagar! Gustav sitter och försöker fixa ett spel till mig men jag vet inte om det funkade, vi får se, vi får se! Igår var det en liten inflyttningsfest hos Jens, efter en liten stund kom killarna på att vi skulle åka hem till oss, jag förstod nog aldrig riktigt varför men det handlade om öl. Vi kom hit i alla fall och det gick ju bra! Sedan var det Ritz som gällde, där Alexandra mötte upp oss, lite dans blev det innan hemgången. Gustav och jag följde Alexandra hem - ingen går själv hem när man är ute.

Ikväll blir det bio med Alexandra - Precious med Mariah Carey. Och före det en sallad på George's - vi får väl se om den salladen är lika bra som den på Marieberg! Återkommer med recension senare =). Nästa vecka blir en konstig vecka, det är mässvecka för er oinvigda! Stockholm furniture fair på älvsjö, den börjar på onsdag, har jag för mig. Men många är borta hela veckan! Först i jönköping och sen stockholm, Alex blir borta hela veckan =(. Men hon är ju tillbaka om en vecka igen så jag behöver bara tjattra med mig själv i fem dagar - det är lugnt! [Hoppas jag!]

Nu ska jag nog hoppa in i duschen och sen en liten sminkning!

Have a wonderful sunday night!

Spikmattan - morgon 3 [eller 4??]

Nej, jag har ingen koll längre! Men i alla fall så har jag sovit otroligt gott inatt! Somnade som ett litet barn igår kväll och sov ända till tjugo i sex i morse när jag satte mig upp med ett ryck, sprang på toa och var sedan tvungen att bränna iväg ett sms till lillebror som är på dygnsfest ute i skogen i en bygdegård [ja, orolig storasyster]. Men jag fick svar klockan tio i morse att han lever och mår bra! Så det var lugnt =D. De började förbereda festen i torsdags kväll och slutar festa i natt klockan 02:00, konstant påverkade, I don't know... Bara att min lillebror och jag inte är sååååå lika på denna punkt =D. Kanske för att vi är storasyster och lillebror = uppfostrade på helt olika sätt!


Sorglös lillebror =) [detta är alltså dygns-festaren!]


En annan sorglös lillebror =)


Relativt sorglös storasyster =D

Nu tror jag att jag ska hoppa in i duschen för att om en liten stund öppna mitt vin ♥. Kanske ladda kameran inför kvällens aktiviteter! Och vänta på att mamms ringer.

Vi hörs senare eller imorgon!


Spikmattan - morgon 2

Hej hej!
Jag har sovit ruggigt gott inatt! Inte hört någonting och inte vaknat en enda gång! [Allt tack vare spikmattan?]

Igår färgade jag håret igen! Det blev mörkbrunt igen ♥. Jag är mycket nöjd!

Jag har inget direkt att skriva än, jag har just gått upp så det har inte hänt så mycket än... Men jag lägger upp en bild på min lilla kokosboll som jag gjorde igår!




Det är vita pärlor som jag har sytt fast på kokosbollen. Sedan har jag fyllt den med ris istället för vadd, det blir lite tyngre och den känns lite mysigare! Jag kastade den till Gustav igår och han har ju bollsinne så han fångade den. När han sedan skulle kasta tillbaka de så kastade han den inte till mig utan på mig så jag fick den rakt i bröstet - den var hård!! Det var inte så farligt faktiskt =D. Dock sa han att jag hade bollsinne som en fiskmås! Den tog. [skämt!]

[Jag har inget bollsinne - min bästa sport är att sitta still]

Nu ska jag åka och jobba!

Ha en jättebra dag, allihopa!


Dagens lista 4/2

Dagens lista:
Dagens humör. Strålande!
Dagens borde: Träna
Dagens klädsel: Svarta jeans, svart långärmad t-shirt & randig stickad kofta
Dagens vill ha: Alexandras Bondelid-tröja =D
Dagens planer: Jobba
Dagens beroende: Solhavre
Dagens tråkigaste: Inget än så länge
Dagens frisyr: Utsläppt - och mörkbrun igen! =D
Dagens onyttiga: Ingenting, än så länge!
Dagens bästa: Kaffe hemma!
Dagens sämsta: Ont i magen

Spikmattan - morgon 1

Hej hej!
Ingen skillnad i sömn direkt idag efter att ha legat på spikmattan tio minuter innan jag somnade igår. Jag var lite orolig där på kvällen och snurrade och snurrade och kunde inte riktigt somna. Borde kanske kombinera spikmattan med en promenad eller ett gympass så jag stressar av kroppen på olika sätt!

Jag har beställt lite böcker i mina bokklubbar [jag är med i några stycken] jag brukar alltid glömma att avbeställa så kommer det hem en bok jag inte vill ha! Så nu beställde jag själv och avbeställde en ljudbok, jag lyssnar ju inte ens på ljudböcker. Men det är bra presenter, både mamma & Gustav gillar ljudböcker!

Jag beställde en bok till G till Alla hjärtans dag men jag törs inte skriva vilken här, tror inte han läser men det är lika bra ändå! Jag beställde i alla fall Karin Fossums nya till mig själv: Döden skall du tåla och Konsten att överleva en tonåring av Christina Gutiérrez Malmbom [till Björn som fyller snart och har Alexander boende hemma, visserligen ingen tonåring längre men det yngsta barnet fastnad där någonstans, va?] och en bok som heter Strumpor och sockor av Sys Fredens, om hur man stickar eller virkar strumpor och sockor. Och så fick jag lite rabatt, det var ju roligt! Från Bokspegeln ska jag beställa Nora Roberts senaste Dödligt villospår den verkar för bra för att vara sann! Jag älskar Nora Roberts! Nu blev det nästan lite Läslusen-feeling över det här inlägget men det gör ingenting!

Jag måste alldeles strax gå och sminka mig och göra mig helt klar så jag är färdig när Alexandra är det! Först ska jag bara beställa den där boken!

Vi hörs senare!

Ha en riktigt bra dag!

Dagens lista 3/2

Dagens lista:
Dagens humör: Ganska bra!
Dagens borde: Skriva ut alla scheman
Dagens klädsel: Levis-jeans & en svart stickad tröja, sen ska jag ha mina nya bruna stövlar =D
Dagens vill ha: Massa tid och att klockan nu egentligen vore kvart över sex på morgonen!
Dagens planer: Jobba
Dagens beroende: Yoghurt med äpple & blodapelsin i
Dagens tråkigaste: Gustav är sjuk
Dagens frisyr: En låg tofs
Dagens onyttiga: Ingenting, än så länge
Dagens bästa: Ska äta god matlåda idag - capellini med tomatsås
Dagens sämsta: Sune låtsades att soffryggen var en klättervägg

Shopping!

Hej hej!
Idag har jag jobbat och ätit lunch med min chef och Alexandra, det var trevligt - så trevligt. En grekisk sallad på Bellini, blev det! Alex och jag tog en tur på Marieberg sen, vi var på jakt! Efter var sin spikmatta! Vi hittade och köpte! Sedan blev jag lite exalterad över ett par bruna stövlar så jag slog till! Och på brunt garn och vita pärlor,  så jag ska virka chokladbollar! Det ska bli roligt! =D

Nu lägger jag upp bilder på båda mina nya stövlar!


De bruna, i mocka!

Lagoma klackar, va?

De svarta, Vagabond Twiggy =D

Söööta =D

Nu ska jag ner och hämta mina påslakan och sedan upp och lägga mig på min spikmatta! Utförliga reflektioner kommer att komma här på bloggen om hur jag tycker spikmattan fungerar! Jag kommer att ligga på den 10 minuter innan jag somnar varje kväll nu i början. Sedan utökar man allteftersom! Man kan också lägga kinden mot den [bra för mig som gnisslar tänder så det låter som att käken ska gå av ibland när jag tuggar] eller ligga på mage, för att bli av med magbesvär. Jag ska i alla fall testa och se hur det fungerar för mig! Jag kan bara berätta att jag är hoppfull till detta och tror jag kommer bli mer avstressad och ha färre muskelknutor i ryggen och jag kommer att sova bättre. [inställningen gör nog en hel del i detta fallet =D]

Sov gott!


Nyhetsmorgon

hej hej!
Igår startade jag en liten debatt på FB om man ska ge pengar till Haiti, jag blev förbannad häromdagen när G läste upp hur mycket generalsekreteraren för RK lyfter i lön varje år. [1,1 miljoner SEK] och nej, jag är inte avundsjuk, jag lever gott på min lön som är mindre än 1/3 av hans. Nej, jag tycker det är illa! Även om hans lön inte blir betald med mina gåvopengar så är det pengar han hade kunnat göra stor skillnad med. Illa!

Jag har just tappat en toalettparfym i golvet så det skvätte glas och parfym överallt. Vilket betyder att jag stinker parfym eftersom jag fick över hela tofflorna! Och det går inte bort när man tvättar händerna heller, så det är sådär kul att äta frukost! =)

Nu måste jag springa och sminka mig och klä på mig! Alexandra ska hämtas snart och hon får inte stå ute och vänta som förra veckan!! Pinsamt.

Nej, förresten, Heikki, jag har inte varit på det där caféet!

Ha en bra dag allihopa!!

Dagens lista

Dagens lista:
Dagens humör: Strålande!
Dagens borde: Snabba mig på!
Dagens klädsel: Morgonrock, just nu men ska ta på mig mina nya jeans & den nya koftan
Dagens vill ha: Biobiljett till Precious
Dagens planer: Jobba
Dagens beroende: Kiwi
Dagens tråkigaste: Tappade en toalettparfym som gick sönder
Dagens frisyr: Knut mitt på huvudet
Dagens onyttiga: Ingenting, än så länge
Dagens bästa: har gott bröd hemma!
Dagens sämsta: Jag kör parfymflaskan igen...

RSS 2.0