2008

Jag har ju lovat en nyårsresumé av 2008!! Den kommer i bilder!

Januari


´
Simon fyller 16!

Februari


Utgång med Helen, Carin och fan.. jag glömmer alltid hennes namn!!! Malin, maja, jenny.. nej! Fan..
(Helen tar kortet alltså!)


Linda och jag var fortfarande kompisar!

Mars fanns inga bilder från!

April


Elins 24-årsdag


Ingen som undrar vad den där tjommen tittar på??


Hihi! Den här ser så rolig ut =D

Maj


Jag har klämt min egen fot i toadörren!


Inflyttningsfest (märk väl att detta är maj... vi flyttade in i december (året innan) =P)


Elin gillade att ta kort =D


Som sagt =)


Bra kort på oss!


Grillning på balkongen!


Gustav gör tacos!


Folk (bröder) var tvugna att prova våra ställbara sängar =)




Min första blombukett av Gustav (Ja, ni läser rätt, och vi har varit tillsammans i två år =D)


Torsten! (Numera Selma!)


Min fina rosa klänning!


Elin och jag på Sex and the City!


Jag har en till rosa klänning =D


Min födelsedagsklänning!


Elin och jag är på Björnstugan för att fira min födelsedag, jag fastnar i toapapper!

Nu har jag summerat till juni, resten får vänta tills imorgon! Det blev så många bilder! Nu ska jag göra potatisgratäng!

Hej på er!

Nyårsafton!

Hej hej på er!
Ja, Lollo, telefonerna lär inte funka ikväll =D. Jag brukar alltid försöka ringa pappa och säga grattis efter 12 (eftersom han fyller år 1 januari) och jag får alltid ringa 100 gånger eller nåt. Nu funkar ju min telefon i alla fall! Idag har jag klippt klorna på mina kissar och de har fått bada! Sune var tvungen att bada, han luktar illa efter att ha varit dålig i magen ett tag, ju! Men jag kan glädja alla med att han mår mycket bättre i magen nu efter bara två dagar med kokt fisk, imorse fick de faktiskt lite hårdisar (Royal canins kitten-mat) och han har varit på lådan efter det och det ser jättebra ut! Men vi ska ta det lugnt, bara lite hårdisar och så fisk! Rpoblemet med fisken var att de blir inte mätta på det! De är hungriga hela tiden och så fort jag eller gustav går ut i köket så kommer de och är så hungriga så de klättrar på benen! hoppas hoppas hoppas att det fungerar nu! Jag tror att det var masken som har gjort att han varit så dålig i magen och omställningen från att ha ätit "människomat" till att helt plötsligt få kattmat, det blev för mycket för den lilla magen. Det ska nog bli bra det här!

Det här med Felicia, ibland blir jag ledsen och då blir jag verkligen ledsen, jag saknar henne så mycket! Mamma hade en relation till henne och jag kunde aldrig förstå den eftersom jag var så liten när vi flyttade in hos dem. (Felicia var alltså min syster, eller hennes pappa är gift med min mamma, så styvsystrar, eller vad man säger?!) Jag och Felicia hade en helt annan relation och den tror jag inte att mamma någonsin kan förstå heller. Problemet med just det här dödsfallet är väl att Björn inte vill prata om det (säkert för jobbigt) och då lämnar det mig ensam kvar! Det finns ingen att prata med, Simon och jag (hennes son) har pratat en del men jag är lik hur hon var och jag tror att det kan göra ont i honom ibland. Eller så är det bara jag som inbillar mig, det är svårt att prata om någons mamma när mamman i fråga inte lever längre! Det är den här vanliga "rädslan" hur ska man prata, ska man prata om henne osv osv. Nu vet jag ju iofs av egen erfarenhet att det inte är roligt när folk låtsas som att hon aldrig funnits bara för att man inte vet vad man ska säga men det är inte så jäkla lätt!

Nej, nu får det vara nog med depptalk för ikväll! Jag är inte alls lika ledsen idag och det är ju nyårsafton! Jag ska strax förbereda potatisgratäng! Maja och jag var och handlade och köpte kallskuret; rostbiff, kalkon och prouisutto (vääldigt osäker på hur det stavas!) och massor med frukt. Så det blir kallskuret med potatisgratäng och en grönsallad till huvudrätt och exotiska frukter till efterrätt. Mycket trevligt!! jag har grejat här, flyttat in matbordet i vardagsrummet och möblerat om sofforna i vardagsrummet (mest för att köksbordet skulle få plats!)

Mmm nu sitter båda mina katter och tvättar sig torra här bredvid och på mig =D. De luktar jättegott! Glömde säga att Selma fick sympatibada men mest för att hon faktiskt älskar att bada. Hon sitter alltid på toastolen eller i handfatet när jag duschar! Ska alltid vara med i vattnet, hon älskar att jaga potatisskal när jag skalar potatis =). Mmm de är mysiga!

Ska ta en bild på middagsbordet när jag har dukat sen så lägger jag upp den lite senare!

Puss & kram på er!

=(

Nu är kevin död (Kevin är Stellas man!) fy så sorgligt! Jag kommenterade just Lollos blogg och skrev att jag hatar när folk dör! Jag är livrädd för döden, inte för min skull utan för de jag älskar. Jag själv är inte alls rädd att dö. Det var jag förut, men det var mest för att jag visste att mina föräldrar inte skulle orka att ett till barn dog. När jag läser eller ser en film eller liknande där någon sörjer en älskad så känner jag mig precis så som jag ser ut på den här bilden


Hur det än var och vad som än hände så älskade jag min syster och hon kommer alltid att vara och har alltid varit min förebild. Tillsammans med henne var enda gången jag fick vara lillasyster, jag är alltid storasyster, ska alltid ta ansvar och vara förståndig men hon krävde aldrig det av mig. Jag kunde bara vara med henne och de sista åren kunde vi prata om allt; killar, hem, jobb och universitet. Hon skulle varit stolt över mig och hur det blev! Jag skulle plugga till ekonom men har ju inte matte C så hon och jag bestämde att jag skulle plugga upp det i Sölvesborg men det blev aldrig av. Sen sökte jag in på lärarlinjen och jag vågade aldrig säga det till henne för att jag var rädd att hon skulle bli besviken på mig... Vad dum man är! Nu sitter jag här, nästan fem år senare och är ekonom! Uppenbarligen var det meningen att jag skulle bli ekonom men vad hade ödet planerat för henne? Vad var meningen med att det skulle bli såhär?

Och vad fan var meningen med att jag var blond???????

<3

Det vackra lantgodset strax utanför Memphis har varit i familjen Harpers ägo i århundraden. Och så länge som någon nu levande kan komma ihåg har ett spöklikt andeväsen vandrat nattetid i korridorerna nunnande på vaggvisor...
   Tillsammans med sina två små livliga söner flyttar den unga änkan Stella Rothchild tillbaka till sina barndomstrakter i södra USA. Här har hon fått både jobb på familjens Harpers handelsträdgård och bostad i det anrika huset. Hon avskräcks varken av huset eller av dess ägarinna; den stentuffa Roz Harper. I närheten bor också den oborstade men snygge landskapsarkitekten Logan Kitridge. Snart inleder Stella och Logan en het romans.
   Men det finns någon som inte är glad åt deras kärlek... Ett kvinnligt andeväsen stöd ofta Stellas nattsömn. Kan hon vara någon som tidigare bott på Harperegendomen? Vad finns i kvinnans förflutna som inte lämnar henne någon ro?"

Jag lyssnar på en ny bok, Blå Dahlia. Stella är ännu inte änka... Jag bara väntar på att han ska dö! Fan...

Orkar inte blogga mer! Jag ska gräva ner mig i min bok =). Natti natti!



Alla mina älsklingar! Lite av Gustav bara =)

Osttjuven Sune

hej hej!
Idag har varit en till slappdag. Jag blev så förvånad imorse när Gustav sa "ska vi inte gå upp och komma iväg snart?" Komma iväg vart? Frågade jag honom, jo, då vill han följa med mig ut till Marieberg och fixa mina ärenden för att sedan gå på stan och titta på kläder till honom! Herregud.. Nu har han varit ledig för länge =). vi var i alla fall på Marieberg, åkte in på jobbet och kollade sedan på toasitsar, vet ni att de kostar 450,-?? Tyckte i alla fall jag var sjukt dyrt! Vansinne för en plastbit... Kanske en aning förenklat (förlåt alla toasitstillverkare!) men allvarligt?! Tror jag ska kolla med Sjöborgs om de står för det eller inte. Annars får vi väl köpa en sån där!

Selma är ond på mig! Hon fattar inte varför jag envisas med att ge dem äcklig fisk! Varje gång jag ställer ner maten ger hon från sig ett yl, som "Iiiiiiiiiiinte det här nu igen!!!!". Hon har faktiskt fått annan mat uppe på diskbänken (Sune kan inte hoppa upp dit) jag hoppas att han inte har sett och tror att hon har fördelar men han måste faktiskt bli bra i magen! Nu har jag ätit en bit Castello White och la min macka på bordet (hård macka) och Sune hoppade upp och rev ner den och slickade på osten, innan jag hann stoppa honom. Alldeles nyss rev ha nner kniven och började slicka på den. *suck* Det gör honom verkligen inte bättre i magen!!

Nu ska jag skaffa barn i The sims, så jag hinner inte skriva mer! Vill bara önska alla som kommer imorgon väldigt välkomna! Det ska bli jätteroligt! =) Min lillebror ska faktiskt upp till slottet, kanske träffar honom där =D. Tänk, sen är det 2009, hörrni! Jag ska göra en liten summering av året någon dag tänkte jag (2008, alltså =)) men det får nog bli imorgon, eller nåt!

Puss & kram på er!

Slockna på soffan till Scrubs?

Hej igen!
Nu har vi varit på bio! Ååå jag älskade filmen och Gustav hatade den =D. Men jag har lovat att han ska få ta med mig på en killfilm snart! När vi kom hem var all fisk slut, det är ju bra! Hoppas bara att det inte är Selma som ätit upp allt! Nu far de runt i lägenheten och busar, de är söta =). Ja, om imorgon Lollo, jag är som sagt ledig =D. Så du kan väl höra av dig om du vill hitta på något =D.

Nu ska jag slockna på soffan till säsong två av Scrubs!

Natti natt

Ont i näsan!

Hej hej!
Orkar inte börja varje inlägg med datum! Och idag har jag ont i näsan så... Ni vet, sådär förkylningsont så det svider upp i hjärnan varje gång man andas! Huu, jag vill bara vara frisk nu! Men Gust och jag ska lämna småmissarna hemma ikväll och gå på Australia! Jihoo! Jag bokade biljetter på jobbet och ringde efteråt och frågade om han ville gå på bio med mig =).
 


Ni får en recension antingen ikväll eller imorgon! Jag ska ut till jobbet imorgon men egentligen är jag ledig så jag behöver inte vara uppe i ottan!

Nehe! Jag kanske ska kolla vem som messade mig och ta en liten kur nässpray innan vi ska gå! Jag kan ju fortfarande inte svara på mess, vet ni! Jag kommer att tala om när jag äääntligen kan det! ja, det lär ingen missa! =D

Hej på er!

29 december, 12.08

Hej hej!
Kort blogg för jag sitter på jobbet (lunch, så ni inte tror att jag maskar =D). Jag skulle bara berätta att jag har pratat med veterinären och de misstänker en mild form av kattsnuva (eftersom han är pigg och så!) men han kan inte vaccineras förrän han mår alldeles bra i sin lilla mage. Så nu ska jag ta bort allt, som du sa Lollo, fast han får inte äta torrfoder heller! De ska få äta kokt fisk i en vecka så får vi se hur det är med lilla maggen sen! Så när jag slutar ska jag åka och köpa fisk och sen till apoteket och köpa avmaskningsmedel (en starkare variant) för hon trodde att han var full med mask också, eftersom han är så stinn. Det är ju vad jag har misstänkt hela tiden och jag har avmaskat honom men hon sa att ibland hjälper det inte med tillochmed två gånger utan man får göra det ganska många gånger. Tydligen är bebiskatternas maskar extra envisa! Så det ska jag fixa med idag! Så han blir bra, min lilla pruttunge (han fiser extremt också =)).

Nu ska jag gå och ta en fika med Annica och sen kommer mamma vid ett och tar med mig på lunch! Mycket trevligt!

Vi hörs ikväll, hörrni!

28 december, 23.33

Shit pomfritt, klockan är asmycket! Ja, jag vet att pommes frites inte stavas så som jag gjorde i början här men det är roligare om man skriver så som det uttalas just nu! Björn hade skrivit "mej" på alla sina paket och mamma och jag (språkpoliserna) tyckte att det var otroligt slarvigt av honom "mig och dig" stavas det, mej och dej är talspråk. Men det är faktiskt så att svenska språket ändras och man får helt enkelt klamra sig fast och försöka hänga med så gott man kan =).

Nej, nu är jag så torr överallt, händer och läppar. Händerna är jag torr om för att jag har badat sune igen... Lollo, ska jag gå till veterinären?? Han är jättedålig i magen och till och med i min förkylningstäppa kände jag bjaslukten (ja, Elin och jag kom på ordet bjas när vi inte vill säga det äckliga, tar liksom udden av det hela) från badrummet och till vardagsrummet. Dessutom vräker han i sig maten, är sprängfull om magen allt som oftast och det rinner så ur hans ögon... Väldigt många symptom och nu verkar det nästan som att du är veterinär men ja, Gustav kan ju inget om katter och det är skönt att prata med någon som kan något och dessutom är lite sund! =D Jag tror jag ska ringa veterinären imorgon och höra vad de säger! Det konstiga eller kanske det som är bra i det här är att han är så jäkla pigg, han verkar inte dålig alls! han leker och skuttar runt, klöser i våra soffor och gräver i blommorna... Så han är ju inte slö på något sätt. Hade han varit det hade valet varit enklare. Okej, nu ska jag sluta sitta här och älta! Lollo, du kommer inte hinna svara mig ikväll i alla fall för jag ska ju sova nu men jag kollar bloggen innan jag ringer veterinären imorgon!

Okej, hörrni!

Natti natti!

Puss & kram

28 december, 14:17

Hej hej!
Idag mår jag sämre igen! Skulle inte varit ute igår men vi hade roligt! Vi började med fest hos Alex, det visade sig att en av deras kompisar kände både min pappa och min bror och Anette också. Lustigt vad Örebro är litet ibland! Marcus, hette han för er som vill veta. Både Maja & Ellie var där! Ooootroligt trevligt att träffas igen, det var länge sedan och med mitt sms-handikapp så är det svårt att hålla sig "in touch" med omvärlden! Men idag kunde jag ringa igen!!! Fabolous! Det löser sig sa han som sket i vasken! (mormor-citat) Hon brukar också säga "Götapetter" och "Nu ska vi se sa Blinda Sara" och "Nu ska vi se sa den blinde till den döve" det är därför jag använder de här gamla uttrycken, annars dör de med våra far- och morföräldrar! Järnspikar är också en svordom som är alldeles för dåligt använd!
Jag sitter och funderar lite på varför inte vi får Nerikes Allehanda längre, de har inte dragit autogiro från mitt konto på evigheter så jag antar att det är därför =P. Jag har väl missat någon förnyelse eller nåt! Men jag ska nog fylla i en sådan här rabattlapp, som vi fått hem i brevlådan så får man två månader billigare och sedan 25% på hela året. DET är bra pris! Det är dyrt att ha tidningen annars! Svindyrt...
Lollo försvann från msn så jag undrar om jag skulle ta och spela lite The sims istället... Lollo, om du kan läsa det här så kan du väl vibba mig på msn när du kommer in så jag ser dig!

Puss & kram

27 december, 14:49

Hej heeej!
Gud så roligt med så många kommentarer!! =D Jag har inte bloggat på aslänge, har faktiskt varit sjuk! Och då är det lika bra att jag säger till er som skickat sms till mig att jag tyvärr inte kan svara! Cp-tre har strulat till det så jag kan inte ringa, inte skriva sms eller något annat som kostar pengar... Meeeen det kommer igång snart igen, hoppas jag. Så handikappande att inte kunna göra något! Tur att hemtelefonen finns!

Nu sitter jag och avvärjer bråk mellan mina båda katter, Selma vill sova och Sune vill tvätta henne, vilket resluterar i storbråk... Jag såg innan att jag har stavat Spider man... det är ju ETT ord! spiderman, sorry! Och jag som ska föreställa "språkpolis" (enligt bröderna). Jaja, alla gör vi våra misstag! Och detta är ju faktiskt min blogg, vilket betyder att jag skriver hur fel jag allra helst vill, eller nåt =).

Till julklapparna!

Gustav
* Scrubs, säsong 1-5
* Heroes, säsong 1
* En peaktröja
* En mjukisdress, som för övrigt såg ut som tjejbyxor, vi ska byta =)
* En sten som det står älskling

Mamma
* Tofflor
* Örhängen
* En ljuslykta (delas med Björn)

Sebbe
* Nyckelskåp
* Super paper mario (Wii-spel)

Alex
* Påslakanset
* Toblerone

Mamma Lena
* Örhängen
* Morgonrock

Pappa Svante
* Qube (ett spel)
* En bok, om Islam, inifrån. (Den vill jag läsa =P)

Anna & Andreas
* Biobesök

Fanny
* Skallra (Tummen, ni vet den lilla figuren)
* Tallrik (tummen)
* Bestick (tummen)
* Napp (som det stod busig på)
* Mjukisdocka (tummen)

Lollo
* Örhängen

Bisen
* Almanacka

Rickard (jag vet fortfarande inte om jag stavar hans namn rätt.... Kanske ska vara bara ett k??)
* Simpsons-filmen

Theresen
* Mobilfodral

Mamma Helena
* Burkar med sånt där fint mönster på

Okej, hörrni, till nästa år får jag verkligen skärpa mig! Jag sa ju själv att julen inte handlande om att köpa en massa grejer, men det har jag ju gjort ändå!! Jaja, hoppas alla blev glada =D. Ska jag räkna upp vad jag fått?

* Pärlhalsband (Gustav) (ett sådant jag önskat mig i flera år!)
* Jacka (Gustav, har jag inte fått en för han visste inte vad han skulle köpa =))
* En nyckelringskissemisse, ser ut som Selmis (Louise) (den är perfekt när man ska få tag på nycklarna, jag slarvar alltid bort dem =D)
*  Ängel (Bisen) (hänger redan i mitt vardagsrum =))
* Tavla (Theresen) (hänger också i mitt vardagsrum =))
* Sju sorters kakor (Helena) (den NYA versionen!!!! Bye bye den jag har från 1942)
* Reflexväst (mamma & Björn)
* Choklad (mamma) (75% = sådan som jag kan äta!)
* Spade (Björn) (att ha i bilen in case of emergencys)
*
Halsband (Mamma)
* Strumpor (mamma & Björn)
* Tandborste (mamma)
* Kopp till min servis (Sebbe & mamma, två fick jag alltså! =))
* Tröja (Alex)
* Micro (Lena & Svante (Gustavs mamma & pappa))
* Pengar (Lena & Svante)
* En plastvas (Lena & Svante) (Ska ta kort när jag använder den, dyngcool!)
* Halsband (Anna, Andreas & Fanny)
* Bromsar (pappa)

Das war alles, tror jag! Jag skriver till om jag kommer på att jag glömt något! Det är så svårt när man bara sliter upp paketen och det blir allmänt kaos, ni vet! Iofs kan jag inte skylla på det hos mamma eftersom vi öppnar paketen en och en och i år tog det cirkus två timmar. vi började strax innan halv tre och var klara vid tjugo i fem =D. Men det blir ändå så mycket att komma ihåg och jag är så ivrig att se de andras min när de öppnar mina paket så jag glömmer bort att jag har mina egna! Men det gör ingenting!


Jag kanske ska gå och laga ltie mat snart så jag hinner äta och "svullna ner" innan jag ska bort ikväll =P. usch, vad äckligt det där lät! Men jaja, ni fattar vad jag menar! Tack för smset, förresten, Mariia! Gulligt att tänka på mig, jag skulle svarat om jag kunde.. *svär inombords över tre igen* Jag mår mycket bättre nu, känner mig lite krasslig fortfarande, bara! Jag har börjat fundera lite lätt på vad vi ska göra på Nyårsafton, någon som har några förslag? Gustav sa att "vi får väl sitta hemma" och det funkar ju om någon vill komma hit, nu är det ju det här med katterna, dock... Typiskt att folk är allergiska! Vad säger du Mariia, ska vi hitta på något eller är ni uppbokade? Lollo, vad ska ni göra?


Rickard: Bra att du gillade filmen, jag hade ingen aning om vad jag skulle hitta på! Men jag älskar filmen så jag tänkte att det kan inte vara helfel i alla fall =D. "Spiderpig spiderpig"

Bisen: Jag kollade i den där almanackan och bara äääälskade kissarna =D

Theresen: Du sa det när vi var på Marieberg för länge sedan! =D I remember! Förresten så har jag en LG som du kan få om du vill, med fungerande kamera, tror dock att den är låst till Tre men vi kan ju kolla, om du vill alltså, den ligger bara här hemma och jag har tappat bort laddaren. Men du har en LG nu, va? I så fall är det säkert samma laddare till dem. Jösses vad jag blabbar...

Okej, hörrni... Ska gå och göra Tacopaj! Puss & kram på er

23 december, 22:46

Bloggade jag inte 22:47 igår?? Det var ju roligt! Nu är alltså denna dag gjord! Som jag har haft ångest över idag... Snabbgenomgång över vad som hände!

8.30, Gustav försöker putta igång min bil, den startade inte när vi skulle till Hallsberg! Men han fick igång den! och jag stjälpte mer än hjälpte =D. Men lite hjälpte jag till, eller hur Gustav? Jag är en jävel på att sitta i när man ska putta!!

9.00 ringer jag till hon med däcken, då hade hon åkt hemifrån för hon trodde inte vi skulle komma! Men hon åkte hem och hämtade däcken och efter fyra felkörningar träffade vi henne mitt i kumla!

9.45 är Gustav och jag vid Centrala gummi och vill byta däck, då har vi vår tur för dagen! De har tid för oss med en gång! Så på en timma är jag av med 2 000,- det gick snabbare än vanligt!! (Och var inte alls lika roligt!)

10.15 hämtar vi ut bilen och Gustav får följa med mig när jag ska hämta mina paket, jag hade fyra avier men de hittade bara tre paket och efter att hon i kassan hade letat i tio minuter och folk började fyllas på så såg hon att det skulle hämtas ut i Adolfsberg... Lite pinsamt =D

10.30 släppte jag av Gustav hemma, åkte över Aspholmen och hoppade in på Lager 157, shit vad fint de fått!!! Dit måste jag igen! Nu skulle jag ju köpa en grej till Gust men jag måste åka dit och shoppa till mig själv någon dag!! Efter detta besök åkte jag till parkhallen och fick nu mitt paket direkt =D.

11.00 var jag på jobbet!

13.00 kom Alex och vi åkte in mot stan för att möta upp resten av bröderna och käka! Vi hamnade på Hellas och fick fläskfilé med bearneisesås och klyftpotatis!! Mmmmm så gott!

Resten av eftermiddagen specar jag inte! Det blir så tråkigt att läsa. Vi gick på stan och tillsist fikade vi i Åhlenshuset, de är så mysiga, mina bröder! Jag handlade de allra sista julklapparna och passade på att köpa en klänning till mig till imorgon! Helt underbar är den! Jag ska be Gustav ta ett kort på mig i den imorgon men idag har jag den hänger på garderoben så jag lägger upp en bild så!


mm vad fin den är! Tänk med en röd kofta över imorgon!

Ikväll har Gustav och jag myst, tittat på Star wars 3 och kelat med kissarna. Sen har vi försökt komma i julstämning lite, vi har ätit skinkmackor och jag tände lite ljus!


Sorry för Gustavs fötter där bakom! =)


Nu vill jag önska alla mina vänner och andra en riktigt god jul! I morgon är osäker bloggdag! Jag kanske inte alls hinner, you know =D. jag vet inte när vi kommer hem faktiskt. men det ska man inte veta på julafton! Det är roligt att inte veta!

Puss & kram på er!

22 december, 22:47

Herregud vad jag nattsuddar! Jag ska upp tidigt imorgon! Vi ska vara ute ur stan vid strax efter åtta och eftersom jag ska vara igång hela dagen och inte vet om jag hinner äta lunch så måste jag äta bra frukost! Så jag lär väl gå upp vid sju, eller nåt. Då borde jag lägga mig nu, i synnerhet eftersom jag inte kunde sova i natt. Gustav och jag låg och pratade länge, det är så mysigt! Meeeen så började ju min dag som den gjorde också... =D Jag försov mig, vaknade nio när jag tänkte gå upp halv sju! och jag rusade upp snubblade över två hungriga katter som jag naturligtvis var tvungen att ge lite mat först! Sen rensade jag deras låda, duschade, sminkade mig, fönade håret, klädde mig och bredde ett par mackor och var ute vid jobbet strax efter halv tio. Riktigt bra om man tänker i tid! Sen jobbade jag några timmar, lekte med en hund och blev biten i fingret. Sen skulle jag sluta tidigare eftersom jag skulle träffa min lillebror Danne (<3) som är hemma för några dagar. Eller hemma och hemma, hos föräldrarna, ni vet! Så hämtade jag honom och höll på att krocka med en bil som körde rakt ut i en korsning och väl hemma gick min jacka sönder. Jag borde ha legat kvar i min försovning hela dagen! skitdag!

Imorgon lär bli stressigt med! Ja, just det, tre har stängt av min telefon också! Perfekt just nu! Nej, imorgon, skulle jag prata om! Vi ska upp och vara i Hallsberg kvart i nio, jag vet inte vart vi ska, hon sa någon gård utåt Sanna hed (???) så jag får väl ringa till henne (från Gusts telefon P) och fråga efter vägbeskrivning. Vi ska alltså ut och köpa nya vinterdäck där! mina som jag har på nu är inte okej och så fruktansvärt obalanserade men jag törs inte åka in och balansera dem för jag tror inte jag skulle få åka därifrån så blankslitna som de är! I alla fall! Jag ska köpa nya däck, 1 500,- skittråkiga pengar! Sen åker jag in till stan och lämnar av Gustav hemma, tror inte jag hinner sätta på dem just då! (däcken alltså) åka och hämta ut typ fyra paket som har kommit till mig. Två vet jag att jag har beställt men de andra två vet jag inte vad det kan vara! Spännande... Sen ska jag ut till Marieberg och köpa en sista grej till Gustav, lika bra att hänga på låset vid tio, annars lär jag knappt komma in! Sen ska jag jobba en sväng och bjuda mina tre bröder på lunch, kanske jobba lite till, om vi inte tar lite senare lunch, kanske?! Sen kaaaanske Lollo ska komma hit och dricka te med mig och småmissarna och till sist en svång på stan med Anna för att köpa en sista julklapp till Gustavs mamma! Puh! Undrar om jag har glömt något?! Alltså, nästa år ska jag fan vara klar, helt klar med alla jävla julklappar i oktober!!! Egentligen är jag väl klar men jag blir så nervös, det är den där grejen till Gustav kvar och den till Lena och jag blir så stressad att det ska gå fel, att mitt kort ska sluta funka, att inte lönen kommer in, att inte grejerna finns kvar! *suck* Ja, Gustav, ibland är det riktigt jobbigt att vara jag!  (Han brukar säga "Åsa, ibland måste det vara jobbigt att vara du" men det är när jag har mina städryck =D). Tror jag ska ha ett litet sådant alldeles strax ifall Lollo kommer imorgon. Inte för att det är så himla stökigt just nu men allt ligger inte där det ska, då är det lika bra att plocka lite. Och imorgon hinner jag ju inte, det kan vem som helst intyga!

Nej, hörrni! Städryck och sen sängen!

Pyss & kräm på er

21 december, 00:15

Hej!
Trodde jag skulle hinna skriva igår =D. Idag är det 3 år sedan min morfar gick bort. En hemsk dag! Hu! Jag har tänkt länge att lista alla begravningar jag har varit på, det är sjukt många!

* 1994, gammelmormor Elsa, ingen direkt nära relation
* 1999, Stig, väldigt nära relation, han var som en extra morfar till mig
* 2003, Evy, moster till min mamma, vi spenderade ganska mycket tid där
* 2004, Alf, man till Evy
* 2004, Svea, moster till Björn, en av de få i Björns släkt som kom ihåg min födelsedag
* 2004. Allie, moster till Björn
* 2004, Felicia, min syster <3
* 2004, Anrie, Filles (Felicia) svärfar, otroligt sympatisk och trevlig man
* 2004, Gunnar, Emils (som jag var tillsammans med) morbror, också otroligt trevlig
* 2004, Arne, Sveas man, så trevlig och söt!
* 2005, Morfar <3
* 2008, Börje, väldigt nära vän till familjen

Som sagt... sjukt många, kanske inte om man vore 75 men jag är 24. Okej, då bestämmer vi att inga fler dör, eller hur?!


Här kommer en bild på mina tokiga småkissar


Kolla hur de ligger, liksom, den ena värre än den andra! =D


Sune tvättar Selma


Han gillar henne =). (Ja, det är ett reflexhalsband, Gustav yrkade på att han skulle ha det på sig efter att han höll på att trampa på Sune i hallen. Svart katt mot svart matta, not so good... =))


Selma gillar Sune egentligen, men ibland puttar hon honom utför soffkanten =)

Ja, det är kalsonger som ligger i soffan, jag köpte dem till Gustav men han vägrar använda dem. De glider visst upp... =D Jag ska väl kasta dem men ni vet det bär emot lite när de är splitter nya!

Sov så gott sen!!

Puss & kram

20 december, 12:23

Hej hej!
Idag har redan varit en omtumlande dag! Jag vaknade av mamma som ringde vid tio och sa att hon skulle ringa till mormor och fråga om de fick följa med mig dit idag. Och att de skulle komma in lite tidigare och gå på stan eller marieberg en liten sväng först. Sen la vi på och mamma ringde igen efter tio minuter och grät för att mormor inte ville att de skulle komma, det blev för mycket, tyckte hon. Då blev jag förbannad, det är inte så ofta de har möjlighet att komma in till Örebro och jag hade sett fram emot att träffa mamma... Sen lugnade jag mamma lite och frågade om de ville komma in ändå så hon skulle prata med resten av familjen och sen ringa, ytterligare en gång =D. Men sen ringde hon och sa att de hade tappat sugen! Så, nu ska jag alldeles strax åka ut till Marieberg, ensam, och sen åka till mormor, ensam, och skriva hennes räkningar =(. Jag blev besviken... Men jag ska snabba mig på lite så att jag hinner köpa en liten julklapp till henne! Det blir trevligt att träffa min lilla mormor i alla fall!


Nu bråkar mina katter om ett snöre som de fick av Gustav =). Jag glömde berätta igår att Sune trillade ner i toaletten, så han fick ta sig ett litet bad med schampoo och luktar nu som en liten godisbit =D


Såhär såg han ut och Selma satt hela tiden bredvid och såg ut att säga: "Såhär går det när man trasslar till det för sig, serru!"

Detta betyder att det är extra viktigt att alla som kommer till oss stänger toaletten när de är klara där =D. Tack för det i förhand!

Nej, nu är det bäst att jag gör mig iordning!

Puss & kram på er

19 december, 21:47

Hej hej!
Nu sitter jag ensam i soffan, Gustav har gått ut med sina kompisar. Jag har hyrt en skum film på telias box, The dead girl, heter den. Jag har inte sett så långt men en flicka har hittat en annan flicka död på ett gärde och blev typ "lokalkändis" hon bor tillsammans med sin otroligt elaka mamma i ett otäckt hus. Det värsta är egentligen att hon snodde ett halsband från den här döda flickan. Sjukt... När hon var och handlade träffade hon i alla fall en riktigt creapy kille som bara stirrade på henne. Han fick henne att komma tillbaka till hans jobb vid tio när han slutade och nu är de ute på dejt. Hon band fast sina händer med hans skärp och ville att han skulle våldta henne. RIKTIGT skum film! Nu pratar han om att våldtäktsmän ibland använder andra saker istället för sin hrmm grej... Men jag kan tala om för de som vill veta att det är ytterst ovanligt att en våldtäktsman använder sin grej vid en våldtäkt. jag läste om det i tidningen när det var så mycket våldtäkter i stan, det är väl för två och ett halvt år sedan. Så nu vet ni det!


Jag hade sönder min nya tekanna men Gustav sa att jag inte fick gråta =). Så jag ska väl inte göra det... Han skulle fixa en liten, liten skruv och fixa den och om han inte hittar någon skruv ska han köpa en ny =). Han ville bara inte att jag skulle vara ledsen =D. Han är så snäll han =).

Nu har jag inte riktigt hängt med i filmen här! (som jag för övrigt betalt 49,- för =P). Så jag kanske ska titta på den igen?! Han som är med i Spider man, Spider mans bästa kompis, minns inte vad han heter men det är hans pappa som "gone mad" i andra filmen, är det väl. Hur som helst: skådespelaren som spelar bästisen är med i den här filmen. Han är snyyyyygg.

Usch! Nej nu ska jag kolla på filmen!!

Puss & kram på er

18 december, 21:29

Hej hej på er!
Om ni tycker att jag skriver konstigt idag så skulle det kunna bero på att min r-knapp är lustig! Det måste ha fastnat något skit under eller något... Skumt är det i alla fall!

Det kommer att ta tid att skriva den här bloggen, jag tittar nämligen på Medium på fyran, Gustav tycker jag är töntig =D. Meeen det gör ingenting, jag tål det =). Idag har jag jobbat, jag började sent och hjälpte till lite ute i butiken, det är roligt ibland! Sen hade jag lite utbildning med de nya, det är också roligt! Nog om jobb!

Mamma och jag var på Marieberg efter jobbet, vi shoppade lite och jag blev bjuden på middag! Fläskfilé med klyftpotatis och bearneisesås mmmm!! Supergott! jag köpte en kjol, ett pa örhängen och en tekanna!


Ursäkta det otroligt ofina mjölkpaketet, miss av fotografen =). Tekannan är i alla fall fin och mycket bra, själva tekulan hänger inuti, så man slipper hålla på och kladda!

Nu är medium slut, så nu kan jag ägna mig mer åt att blogga. Är alla klara med sina julklappar? Jag är faktiskt inte riktigt klar, ska hämta ut ett paket till Gustav men jag få nog göra det på tisdag, när man får lönen, det vart dyrt... Jag berättar på juldagen eller julaftons kväll vad han fick , promise =). Jag kan i alla fall tala om att han kommer att bli glad! =)

Mmmm nu sitter jag och dricker te, gud så gott!! Lust och fägring tror jag det heter! Väldigt fruktigt och gott, tror du skulle gilla den, Lollo! Jag har känt att jag har haft lite ont i halsen de senaste dagarna, har jag tur kanske jag blir förkyld och få ligga i sängen och kela med mina katter hela julen =D. Nej, jag skojade (lite) det hoppas jag såklart inte.

Och Mariia, vad gäller allergier så är det jättetrist att flera som vi känner är allergiska mot katter! Men jag är uppvuxen med katter, jag kan inte leva utan katt! Och med vår situation med Selma så var det att antingen skaffa en katt till eller göra oss av med Selma... Men jag förstår faktiskt varför, hur kul är det att vara ensam minst tio timmar per dygn! Nej, usch och fy! Men! Ni får förvarna innan ni kommer så att jag kan stänga in dem någonstans och sedan sanera lägenheten! =D jag har äckligt bra klisterrullar! Och dessutom är jag en jävel på att städa.

En sak till, allvarligt people! Vad händer på nyår????? Jag gillar att planera min tid och ogillar att inte veta. Dessutom vill jag veta om folk jag tänke umgås med ska ha klänning för då vill jag köpa en på Vila! =P

Jag avslutar denna dags blogg med att lägga upp en bild på Sune



Och en på båda mina kissar



Mmm nu satte sig Selma på ljuset... Stinker bränt hår här inne =P

Puss & kram!

16 december, 22:12

Bodyguard går på femman! Jag har faktiskt inte sett den förut men det är ganska trevlig, hon sjunger ju som om man vore i himlen. Och han ser ju ut som en gud så =P. Jag gav katterna makrillen i alla fall, de fick på varsin tallrik och åt sida vid sida i köket och allt var frid och fröjd tills Selma gick över till Sunes tallrik och morrade åt honom. han är så jäkla cool! Han bytte bara tallrik och började äta hennes! Sååå rätt! Hoppas nu att det går bra imorgon... jag är lite nervös! Hon klappar ju till honom ibland och sådär... Men jag har möte imorgon klockan nio och känner att Sune kan inte följa med! Då får han ju sitta på mitt kontor och det kan inte vara så himlans kul, och tänk om någon går in och släpper ut honom! hua, nej, han får vara hemma så åker jag hem på lunchen och kollar så de lever! Jag pjåskar säkert alldeles för mycket med dem! Men sån är jag! Hönsmamma =D. Om jag får barn någon gång kommer jag nog ha svårt att klippa navelsträngen, när det sen är dags!

Nu ligger Sune bredvid mig, helt utslagen på armstödet med en vääldigt svullen mage. Jag fattar inte hur mycket han äter! Som om han aldrig sett mat! men Selman är ju lite sparsmakad så hon får väl lära sig att äta upp sin mat eller vara utan, för lämnar hon skålen så äter han upp det =P.

Nej, nu är det nog sängtajm för mig... Jag är trött efter att ha varit nästan vaken, hela natten! Ni vet sådär halvsovandes, man slappnar inte av men man är inte vaken. Jag ska kanske måla andra handens naglar också, eller vad tror ni?!

Natti natti på er!

16 december, 18:47

Hej hej!
Nu har jag nog gjort allt jag skulle göra idag, hoppas jag! Jag gjorde klart julkorten, städade här hemma, lekte med mina katter och har gjort julgodis! Jag har lagt på julkorten också! Sen ska jag bara duscha så har jag prickat allt på listan! Gustav kom hem för en liten stund sedan så nu sitter vi och tittar på Animal Planet det är något med hyenor som äter en flodhäst, inte det roligaste jag har sett, får jag villigt erkänna!

Nu sitter jag och sneglar lite över axeln för katterna har lekt själva ett tag men nu blev det sådär otäckt tyst... Antingen har Selma dödat Sune eller så har de bägge två upptäckt makrillsburken som står öppnad i köket. Tro det eller ej så stod den orörd på diskbänken! Jag ska inte utmana ödet så jag ställde in den istället =P. Mm det blir jobb imorgon, men jag vet inte hur jag ska göra! Ta med mig Sune eller?! Jag tror jag åker hem en sväng på lunchen istället!


Hittade en bild på mig från 2006. min 22-årsdag, faktiskt!

Det får avsluta kvällen så ska jag titta vad mina kissar har för sig!

Puss & kram

16 december

Hej hej på er!
Idag är det den 16:e december, julkorten ska läggas på idag! jag är faktiskt ute i ganska dålig tid! jag har inte gjort klart dem riktigt än! Men jag har bara fyra eller nåt kvar så jag ska göra det strax och sen ska jag väl knara eller åka bort till en röd brevlåda och lägga på dem, om jag vågar lämna kissarna ensamma. Det är nämligen därför jag är hemma idag, Selma har morrat hela natten och Sune har legat hos mig och myst. Gustav gick upp kvart över fem, tror jag det var och sen kunde inte jag somna om eftersom jag bara hörde ett morrande... men nu leker de jättefint, om än lite hårdhänt, men det är bättre än att de sitter och fräser åt varandra. Blomman jag fick av Helena kommer nog att stryka med, de använder den som en skyddsmur mellan sig men det får gå, faktiskt. Jag ser hellre att de är sams!!

Nej, nu ska jag kolla färdigt på HarryPotter och göra julkort!

Skriver nog mer sen!

Puss & kram

15 december

hej hej på er!
Nu har vi blivit fyra i vår lilla familj, det är anledningen (det och att klockan är 23:27 =)) till att bloggen bli kort ikväll också. Jag har varit och hämtat hem lilla Sune
 



Båda mina kissar =)

Natti natti på er!

14 december

10 dagar kvar till julafton! Kul kul (läs: ångest ångest) Den här dagen har dominerats av att BEatrice fyllde 12 år! Vilket gjorde att jag satte mig i bilen för att bege mig ut till Dylta, där vankades det lasagne (helt otroligt vad jag blir bjuden på mat jämt!). Lars-Erik var där för att lämna Rikard och gratta Bisen (Lars-Erik = pappan i familjen) han hade köpt Pettson & findus - tomtemaskinen i julklapp till barnen... Så typiskt eftersom jag hade köpt den till dem! Meeen.. jag får väl ge den till mamma kanske?!

Jag kommer inte lägga upp några bilder idag för jag orkar inte gå och hämta kameran! Den ligger i hallen... jag måste verkligen gå på toa och jag måste gå och sova, så när jag reser mig ska jag kissa och sen lägga mig! Så nu kanske jag ska sluta blabba och dela med mig av information som ni inte vill ha och gå och göra det jag skulle =P.

Herregud människa, gå och lägg dig! Okej, mig. God natt!

Jag älskar Gustav <3

Ville bara säga det! jag älskar gustav =)

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan hämta Lollo och Steffo (det är inte ett vedertaget smeknamn, jag bara kände för att skriva det!) Jag ska ju ut till Axbergs kyrka i kväll för att kika på Bisen, min extra lillasyster (den jag aldrig fick eftersom jag har tre bröder... =P)
 

Sötnosen bredvid mig =)

Jag ska inte glömma kameran, så jag uppdaterar antingen ikväll eller imorgon!!

Puss & kram på er

Going down memory lane

Hej hej!
Jag har suttit och tittat på gamla kort nu ikväll, känns så konstigt, det är som att man var en annan människa bara för ett par år sedan!


Här hade jag precis börjat på EM, jag bodde på Salsmästaregatan (underbart kök =)) men det syns nästan att jag mår dåligt...


Jag och min lilla Lisa


Hääär ser jag gladare ut =) (singel!)


Här är min mamma =)


Jag och mamma


Sista dagarna som 21-åring


Vi kan ju alla enas om att jag inte ska ha den här frisyren igen... HATAR alla kort med denna frisyr..


Stel???


Lycklig


Visst är min mormor söt?


Me & mams


Det här kortet har jag nog haft på min andra blogg en gång..


Mycket bra fotograf!


Nej, gud så ego jag är, nu ska jag sluta lägga upp kort på mig själv och spela Sims istället!

Puss på er

Tema: Huvudvärk

Hello på er!
Gitarr???? För helvetes förbannade skit, Jonas! Jag trodde jag hade tappat dig! Och så upptäcker jag att du smyger omkring här =D. Gud vad glad jag blir! (Hoppas nu att det är du och inte någon annan jag svär åt =)) Första klassens skitdag (citat: Jonas) har det varit idag! Jag har fått förvridna komplimanger av, jag vill inte säga vem, men jag antar att enda sättet att hindra sig själv från att sparka honom på smalbenen med stålhätta är att tänka att han helt enkelt gillar hur jag ser ut... Och det är ju roligt! Ljuspunkten idag var lunch på Bellini med Ella bella bus, suuuuupertrevlig lunch. Jag skrev alldeles nyss ett mess till henne och sa att vi måste göra det oftare. Gå ut och äta förgyller dagen! Idag har jag haft lite utbildning med de nya officarna, eller mest en av dem. Väldigt trevliga människor, by the way!


Jag slutade strax innan fem för att åka till pappa, han skulle kolla om jag hade ventilerade bromsar eller ej. Jag ska ju få nya bromsar till min bil i julklapp av mitt ena föräldrarpar. Nu finns det säkert de som läser det här som tänker att det är lyx att jag får presenter av två familjer men det är en av de väldigt få lyxer man har som skilsmässobarn. (Magkatarr, beslutsångest att ständigt välja mellan mamma och pappa, bo i en kappsäck och flytta mellan ställen, det får man på köpet!) Nej... jag är inte bitter =D.

När jag var hos pappa kom farmor dit, jag skulle få pengar av henne för att alla mina kusiner inklusive min bror fyller år september och oktober och de fick pengar av henne i födelsedagspresent. Det hade hon inte kommit på att vi skulle få när jag fyllde i maj så då fick jag också mina pengar nu. Och så när jag fick dem sa hon: "Grattis på födelsedagen Åsa"... Det kändes askonstigt!! Kan inte riktigt förklara men konstigt var det! Jag fyller ju inte nu liksom...

Jag har i alla fall inte ventilerade bromsar, kan jag meddela er! Jag har typ inga bromsar alls =P men det ska det snart bli ändring på! Vi ska mecka! *Jihoo* det är riktigt roligt =). Bara vi får vara inne på skolan (fordonsutbildningar) så vi slipper stå ute och frysa rumpan av oss, då är det inte alls lika roligt. Jag vet inte var jag har gjort av mina meckarbyxor, jag har lite dille på att städa undan saker (fråga Gustav =)) så de kan i princip ligga varsomhelst! Får helt enkelt kolla lite i källaren efter dem...

Nej! Pharaos pyramid idag med! Nu ska jag komma in på topplistan!!!

Puss & kram på er

Känsla = lyrisk

Hej hej!
Finns inget annat ord som kan beskriva kvällen bättre, lyrisk!! Helt fantastisk konsert! Tripel and tuch, Linda Lampenius (looove!!) Pernilla Walgren (love not so much...) Hanna Holgersson (loooooove!!) och en kör från Sydafrika, helt underbar! Gustav var med första "passet" de spelade i en timma och tio minuter och sen skulle de ha tjugo minuters paus och eftersom han ska upp fem imorgon så skickade jag hem honom =). Vi bor ju typ 50 meter från Conventum så det gick ju bra att bara gå hem! Hanna Holgersson spelade cello, helt otroligt bra! Det fick mig verkligen att fundera! Jag måste börja spela igen... Jag var faktiskt duktig, jag brukar inte vara så bra på att berömma mig själv men för att kunna ha självinsikt samtidigt som man har en självkänsla måste man också berömma sig själv (psykologen Åsa talar =)) Så nu listar jag fem saker som jag är bra på och fem saker jag är dålig på:

Jag är bra på:

* att spela cello
* mitt arbete
* att ta hand om de jag älskar
* laga mat (viss mat)
* hålla ordning

Jag är dålig på:

*
att passa tider
* hålla kontakt med "gamla" kompisar
* att säga ifrån
* göra en sak i taget (jag gör alltid minst två saker samtidigt; borstar tänderna och vattnar blommor t ex.)
* att göra olika sorters mat, blir oftast samma

Så, nu Lollo och Mariia får ni också lista fem saker med er som är bra och fem saker som är dåliga!


 Jag vet inte riktigt hur jag kom in på bra och dåliga saker när jag pratade om konserten ikväll, men så kan det gå =). den här kören från Sydafrika satte lite tankar i huvudet på mig, visste ni att var fjärde människa där nere har HIV/aids det är så många ungdomar som hinner förlora sina föräldrar innan de ens blivit vuxna... Vi borde skaffa oss lite perspektiv på tillvaron, känns som att alldeles för många tar alldeles för mycket för givet. Älska livet och lev här och nu, det kanske är enda chansen man får. Det var en som kommenterade afrikanernas dans i pausen och då började jag fundera över det. De skulle aldrig komma på tanken att åma sig och hålla på som tjejerna gör i sverige, ute på krogen. De dansar för att de älskar att dansa och det är ett sätt att uttrycka sig på. Visst man uttrycker sig väl på ett visst sätt när man dansar på krogen också men det är ett så förnedrande uttryck och ajg menar inte alla svenska tjejer, man kan inte generalisera på det viset. Det finns tjejer som dansar endast för att de älskar att dansa och inget annat. Men det är inte de tjejerna jag pratar om just nu. Missförstå mig rätt =). Nej... jag skulle gilla att bo i Sydafrika =). De sjöng förresten "Panta-låten" jag älskar den reklamen, den lilla flickan som svingar med armarna och ser ut att dansa limbo, är såååå söt!! Panta betyder förresten tuch, beröra.

Nej, som sagt! Underbar kväll! Men nu måste jag sova, klockan är 23:58 och jag måste hinna spela en omgång Pharaos solitaire innan jag somnar!!

Puss & kram på er

Ps

Lollo... Pepparkakorna är slut... =D Jag får göra en egen deg och baka nya =D

8 december

Hej hej!
Idag stod jobb på schemat, jag glömde min laddare till telefonen på jobbet i fredags så under helgen hade min telefon dött.. så jag bad Gustav väcka mig när han gick upp. Jag vaknade till några gånger i morse och funderade på vad klockan var så tillsist tyckte jag det hade börjat ljusna! Så jag puttade på honom och frågade vad klockan var? Fem i åtta, fick jag till svar... Jag hoppade till och sa, du har försovit dig! Och jag med!! Det visade sig att han hade så ont i sin axel så han skulle vara hemma idag! Och han hade inte förstått att han skulle väcka mig =P. Så jag hoppade upp, sminkade mig klädde på mig och packade min mat, frukost och lunch. Sen tog jag en massa skräppåsar som jag skulle ut med samtidigt, min väska och ja, jag glömde påsen med maten... *suck* Så jag fick gå hungrig till lunchen, och då fick jag äta köpemat =(. Istället för min adventsgryta! Som, by the way, var otäckt god!


Nu sitter Gustav och jag och tittar på Simpsons, sen är det CSI! Mm härlig måndag! Jepp... Vi är som pensionärer! Vi ska till och med på julkonserten på onsdag, på Conventum =P. Så ja, och inget London blir det! Det har jag glömt att säga! Vi kom fram till det igår när vi satt och skulle boka biljetter! Alltså, allvarligt talat 16 000,- för fyra dagar i London! Så vi känner att det blir för mycket pengar... Jag som skulle bjuda Gustis och allt! Men men... vi får väl åka någonstans i sommar istället (vi skjuter alltid det här resandet på framtiden =P) men nästa sommar måste vi komma iväg någonstans! Jag kan nöja mig med en helg i tyskland, skulle vilja besöka några koncentrationsläger. Jag tror att det skulle vara nyttigt! En del av vår historia, en av de värsta händelserna i världens historia, mm det skulle vara intressant.

Jag skulle vilja gå på bio snart! Det var länge sedan... Kanske ska dra med mig Gustav på något, frågan är ju bara vad! Några förslag?? Åå vad jag gillar Björn Borg-reklamen, bara för att byta ämne lite snabbt. Någon som sett den? Det är två manliga präster som gifter sig, och vigs av en kvinnlig präst. Ja, jag gillar den helt enkelt! Tänk om alla människor i världen kunde vara öppna och se alla andra människor som de är och inte sätta in dem i små fack med stämplar. Alldeles för många är fördomsfulla! Det gör mig irriterad! Man kan inte döma en människa efter hudfärg, religion, sexuell läggning eller något annat fånigt argument man har "hittat på". Alla människor är olika. Tänk att man ska behöva irritera sig över sådana här saker på 2000-talet!

Nehe! Tänk om man skulle ta och göra ett par koppar te och spela lite The Sims, kanske??

Hej på er!

Puss & kram

Julhelg!

Hej hej!
Den här helgen har varit en riktig julhelg! Igår var det fullt stök på Kullen, familjen bergmans årliga pepparkaksbak! Det nämde jag väl i och för sig i min nattblogg men det tål att tas upp igen! Idag ska jag lägga upp lite bilder också. Stefan har i och för sig varnat mig för att han ska stämma mig om jag lägger upp bilder på honom men jag tror jag tar risken!!

Jag har bytit min "header-bild" Det är Lollo och jag =). Inte världens bästa bild men den är mysig på något vis! Lollo, om du har scannat in de där bilderna från när vi var små så kan du väl skicka dem till mig!? Skulle vara roligt att ha =). Vi var söta när vi var små! =) (Vem är inte det...)

Idag har jag varit väldigt produktiv! Gick upp vid tolv =). Men sen blev det fart, vill jag lova! Städat, tvättat, handlat och lagat adventsgryta! Mmm gott gott gott! Nej, nu ska jag ladda upp bilder och sen ska jag boka biljetter till London, tror jag minsann!


I full gång!


Syns lite dåligt men jag gör en min =P


Lila Lollo, hihi =)




Me and Bisen


Wii =)


Jättefin bild på Theresen =)


Okej, med risk för strypning så lägger jag upp en bild på Richard, efter mjölkriget med Therese =D


Nu orkar jag inte blogga mer, faktiskt! Hörs imorgon!

Puss & kram

Pimpning?

Hej hej!
jag har en liten fundering på om jag inte ska julpimpa min blogg! Men det fanns inga färdiga mallar så jag kanske gör det senare idag istället, klockan är nämligen 02:08 och jag tror inte riktigt att jag orkar hålla på med koder och skit nu! Nej, jag tror nästan jag ska gå och lägga mig och mysa med min sambo =). Gustav alltså, inte kissen.

Jag har varit på Kullen hos Lollos mormor och bakat pepparkakor idag! Jättemysigt och fantastiskt roligt, det är en stor familj, fyra barn och så jag (en liten bonus eller vad man nu vill kalla mig =)) Stefan, Lollos kille/fästman/sambo/livspartner ja, vad man nu vill kalla honom! Vi bakade massor med pepparkakor, vill jag lova er! Så idag har jag inte fått något gjort hemma men det ska bli imorgon! Städning, tvättning och göra klart mitt pepparkakshus! Sen måste jag komma på någon bra mat till imorgon, Josefs mamma hade gjort adventsgryta, kassler, purjolök och paprika, tror jag hon hade, luktade himelskt, kan jag lova! Sen är hon iofs hemkunskapslärare... Skulle jag också kunna tänka mig att vara bara för att kunna laga god mat! Egentligen skulle jag behöva ta tag i balkongen imorgon också! Massor som ska slängas och jag vill ha upp en liten ljusslinga och i alla fall ljung!! Meeen antagligen kommer det bli som vanligt när jag planerar massor med saker; ingenting bli gjort =P. Städa ska jag i alla fall göra när Gustav spelar badminton, då vill jag inte ha honom rännandes här =D.

Lägger upp bilderna från baket imorgno, Lollo! Oooorkar inte nu =).

Puss & kram på er

21 dagar kvar

Hej hej!
21 dagar kvar till julafton... betyder att det är exakt tre veckor kvar! Nu ligger jag i min sköna ställbara säng, jag ska alldeles strax sova eftersom klockan står på 00:04 och jag borde ha sovit för länge sedan! Men jag har ju varit ute hos min kära familj Bergman =). De flickorna är verkligen småsystrarna som jag aldrig fick (nej, jag fick ju tre bröder =P) men Lollo, du är min bästaste bästis också =D.


Nej, allvarligt, imorgon skulle jag behöva komma upp för att se julkalendern!! Jag har ju inte sett ett enda avsnitt! Dags att rycka upp sig!

Puss & kram på er!

Tiiisdag!

Hej hej!
När imorgon är slut har mer än halva veckan gått! Jihoo! Jag gillar fortfarande mitt jobb men är fortfarande tröööööött! Jag vill bara sova ut en helg! Vara ledig och göra det jag känner för! Ja, det vill jag! Jag kanske ska göra lite julkort i helgen, baka pepparkakor, göra ett hus (färdiga mallar, tror jag bestämt!) ja, pyssla, ni vet!

Hinner inte blogga så länge idag heller, Selma är på väg att lukta sig till fisken vi åt till middag så jag kanske ska lägga den i lite matlådor... Jag kokte faktiskt extra mycket potatis för jag ska kunna steka imorgon, tänkte ha prinskorv och ägg och stekt potatis. Mycket stekt =D. Men det är gott! Fast det sätter sig så i kläderna! Trist... Men men! Imorgon åker jag nog ut till min extrafamilj och fikar lite! jag pratar om Bergmans, Lollo är nog där imorgon. Det är så roligt att träffas! Vi hinner aldrig prata klart! Det bara bubblar... Tunga och lätta ämnen, det är så skönt =).

Okej, nu har jag låtsas att inte se Selma som lapar i sig sås från Gustavs tallrik som står på bordet ganska länge... Måste ta tag i det här nu! =P

Puss & kram på er

RSS 2.0