Lördag!

Hej hej!
I dag har det varit kalasdag, min moster fyllde i veckan och i dag vankades det middag hemma hos dem. Min kusins lilla barn var där och det är alltid mysigt! Alma & Ture =).

Åå det här var en dålig bloggtid! Livet från den ljusa sidan med Jack Nicholson går nu så jag måste sticka! =D

2011

Nu är det 2011! Fast det har jag trott länge att det varit! Vi har köpt in kläder till 2011 hela hösten, snart går vi in på 2012 i vår värld!

I går var vi på nyårsmiddag hos en tjej som heter Malin. Massor med god mat och något jag gillade var en snutt av Sällskapsresan - snowroller. Vi kunde inte titta klart på hela eftersom det var hockey senare. Och så mycket var jag med så jag kan säga att sverige vann. [Grattis till mig för den vetskapen!] Vid tolv var vi ute och smällde Jockes bomb. Den small bra och massor med fina färger och sprak! Välspenderade pengar!!

I dag har vi varit hos pappa och födelsedagsfikat! 59 år fyllde han så nästa år smäller det ordentligt! Danne och jag får hitta på något bus till dess!

Nu ska jag kolla på Polisskolan på tv, kanske virka några kakor så jag kan fylla upp min lilla kupa här. Dessutom måste ju lilla Edith få några! Ja, lite inspiration har jag nog fått här under julen!

God fortsättning på er alla!

Kram Åsa

RSS 2.0