Mmmmm fredag!

Jag gillar verkligen fredagar! Men i dag har jag varit trött - vansinnigt trött, faktiskt! Men den här veckan har varit intensiv och långa dagar! Jag skulle fikat med Maria i onsdags eller om det var torsdags (jag är helt dagvill den här veckan!) men mådde inte alls bra. Jag gör det fortfarande inte riktigt. Känner mig lite som en urkramad disktrasa! Men jag ska vila lite i helgen, känner jag! Och städa ur en garderob till och möjligtvis börja lite lätt med förrådet på vinden!

Nästa vecka är det turné som gäller, på tisdag åker vi till Halmstad och sen skåne, jag kommer hem igen på fredag. Det ska bli kul men jag kommer sakna att vara hemma. Dessutom så fyller Gustav år på torsdag =(. Men jag får fira honom när jag kommer hem istället!

Nu sitter jag och tittar på Änglavakt - typisk Åsafilm! Jag är fullständigt övertygad om att vi har skyddsänglar. Jag ska gå till ett medium så snart jag känner mig okej. Men jag tar ju aldrig itu med min sorg och nu ligger mycket under ytan. Jag kanske borde gå till ett medium snart?! Eller betala lite extra för en riktigt bra psykolog... De människor jag har förlorat betydde så otroligt mycket för mig och jag vet fortfarande inte riktigt hur jag ska leva utan dem. Det är inte det att jag inte kan, jag vet bara inte hur och framförallt så vill jag inte! Jag vill ha min Fille tillbaka! Och min morfar! Det gör ont i mitt hjärta.

Egentligen så är det lite scitzofrent att en människa som älskar logiska saker och som har ett arbete som går ut på att skapa logik, siffror, matematik, budget, lagervärde osv. tror på andliga ting. Det är ju inte helt logiskt!

Filmen är jättebra! Det enda jag har lite svårt med är franskan som de pratar... Jag hittar var man slår på texten men det kommer ingen text! Och jag kan ju för guds skull inte ett ord franska! Inte ett ord!

Nu har jag målat klart naglarna så jag ska fortsätta sticka på Gustavs vantar! =)

Trevlig helg!

Vilken vecka!

Hej hej!
Jösses vilken vecka jag har haft! Jag är helt slut idag och höll inte på att komma ur sängen i morse! I onsdags åkte jag ju till Norge [Oslo, Gardemon] där vi har flera butiker. Vi tittade i dem, pratade med hon som är ansvarig för dem och hade en riktigt bra dag! Jag fattar inte att jag har det jobbet som jag har! Vilken lyx! I love it! =D

I går flög vi hem igen och kom till Örebro vid tiotiden! Skönt att komma hem, sova i min säng, borsta tänderna i mitt badrum, dricka vatten i mina glas, duscha! Allt! Konstigt vilka saker man saknar när man är borta. Nu är jag hemma i alla fall och dricker svenskt kaffe! Finns inget bättre kaffe. I och för sig är väl inget kaffe svenskt... Men mitt kaffe då!

Nu ska jag fixa lite här hemma! Och sen tror jag att jag ska sooova! =)

Kram Åsa

Ensam mamma

Hej hej!
Jag cyklade till jobbet en bit, i morse, jag kom uppför rudbecksgatan och sen var det stopp! Det blåste halv orkan och jag höll på att dö av andnöd! Så dålig kondis har jag ju inte! Så jag gick hela drottninggatan och ner på stortorget, tur det inte är så långt! När jag sedan skulle hem hade det kommit lite snö på blåsten också så jag skottade fram min cykel och gick med den. Det gick inte alls att cykla! Och sen höll jag på att blåsa bort flera gånger! Helt kaos! Och alla bilar och bussar kröp fram, läskigt väder ute!

Nu sitter jag också tittar på Ensam mamma söker och dricker latte. Jag tänkte äta en mums mums också men håller mig! Jag har en liten fason att äta upp hela paketet när jag ska ta en och då mår jag sådär...

I morgon 06:00 åker jag mot Oslo. Med jobbet, det ska bli kul! Så, jag ska kolla klart på avsnittet, packa, duscha och sen soova! =)

Ha en trevlig vecka!

Kram Åsa

Rymden

Kanske finns det ändå känslor i rymden? Vem vet... Jag vet bara att jag har sett den bästa filmen i hela mitt liv ♥. Jag älskade den! Det coolaste av allt vad hans lilla pin som sa "Rör mig inte, jag ar asperger". Och att han alltid klädde sig i rött och blått, smart när man inte gillar förändring, att ha samma färg på alla sina kläder. Jag, Alex och Andreas pratade mycket när vi gick hem. För en gång frågade jag honom om han har asperger och mamma tycker jag är elak som frågar en sådan sak, fast jag lägger ingen värdering i det. Jag tycker inte det är varken konstigt eller främmande om han hade svarat ja, på den frågan. Det är som att någon skulle fråga mig "Har du kontrollmani?" ingenting betyder ju att man är något speciellt. Alla människor har styrkor och svagheter och det är ju liksom det som gör oss mänskliga!

Nu ska vi äta korv & potatismos!

Kram Åsa

Söndag!

Veckorna mina består av måndag, fredag och helg - det kanske jag har sagt förrut men det tål att upprepas! Det går fort! Livet går fort, mina vänner! Jag fattar inte att jag är 26! Närmre 50 än noll, som man så omtänksamt upplyste mig om igår! Fast det gör mig inte jättemycket, jag tycker att jag har kommit någonstans i mitt liv, jag har ett bra jobb som jag gillar och det känns liksom bra. Man har ju hela livet på sig att göra det man vill, tänk...

I fredags hade jag myskväll med mig själv, det har jag ju bloggat om, sjöng singstar och hade trevligt. I går var Anna & Lea här och gjorde sushi, vi åt tills vi storknade och sen gick Anna och jag ut med uppdrag att dansa. Lea gick hem och kramade sin mamma och busade säkert lite med sin kattunge ♥. Myys, jag minns knappt när mina var sådär små! Åå vad jag älskar katter ♥. Anna och jag hamnade på Strömpis, trångt och jävligt, en kille hälde öl i mitt hår och ner på ryggen, det var fruktansvärt otrevligt. Jag gillar inte när folk [som jag inte känner] håller på med mitt hår och speciellt inte om de häller öl i det... Fast det blev hyfsat bra musik på slutet så det blev en bra avslutning. Alexandra stod i garderoben, jag var barnvakt åt henne och hennes lillasyster när jag var 16, 17 år, borde jag sluta gå ut??

I dag har jag pratat med Alexander [lillebror], han är i nora och kommer att komma in till stan senare! Vi ska på bio! mamma, Björn, Alex och jag, vi ska se I rymden finns inga känslor! Det har jag också bloggat om tidigare men jag är exalterad över det här, har skyhöga förväntningar! Recension följer!

Nu ska jag fortsätta äta chipsskruvar [som är min frukost dagen till ära, tillsammans med julmust! Det är ändå söndag!] desstom har jag bokat in mig på Core-passet på tisdag! Jag och Anna tänkte gymma i dag men jag tror vi är trötta! =)

Ha en väldigt trevlig söndag i det fina vädret!

Kram Åsa

Fredag igen!

hej hej!
Första fredagen i månaden igen! Frukost med tjejerna började jag fredagen med, klockan sju! Eller jag var där tio över. Som jag svor över till Ella utanför "Hur jävla svårt ska det vara att vara här klockan sju?" jag har inte varit där klockan sju en enda fredag!! Blir galen på mig själv. Sune väckte mig genom att sitta i fönstret och jama, drev mig till vansinne! Men då vaknade jag i alla fall och det var ju skönt!

Dagen fortsatte i ett ganska lugnt tempo, jag jobbade och sen gick jag och handlade lite! Ingredienser till sushin vi ska göra i morgon, i morgon ska jag upp igen och köpa öl, vin, räkor, avocado och lax! Det ska bli mysigt! Att göra sushi, alltså inte handla.

I kväll ska Gustav på firmafest på NEA och jag ska bara vara hemma och i morgon ska han fira Jens som fyller och jag ska ha tjejerna här! Vi träffas inte i veckorna och inte på helgerna, när tusan ska man ha tid att umgås egentligen? Vi hade årsdag i går, fyra år sedan vi träffades! Men jag tränade och när jag kom hem så kollade jag på FaceBook och såg att vi hade årsdag! Gustav hade också sett det på FaceBook - vilken koll vi har! =D man kan ju göra varje dag [man träffas] speciell ändå, man behöver ju ingen dag för det! =)

I morgon ska jag alltså handla det sista till sushin, gå och träna med Anna och sen kommer tjejerna vid sju!

På söndag ska jag på bio med mamma, Alex & Björn, vi ska se I rymden finns inga känslor. Det ska bli roligt!

Nu ska jag säga hej då till Gustav!

Ha en trevlig fredagkväll! =)

Kram Åsa

Manchester

Hejsan!
Manchester är på modet igen. I dag har jag nya manchesterjeans och det är första gången sedan 1992 som jag bär manchester. Då var de visserligen lila och fodrade [good times] och idag är de bruna och synnerligen ofodrade. De är smalspårigare också än de jag hade på 90-talet!

Nu sitter jag och väntar på att spaghettin ska koka klart, tar ju bara 10 minuter så jag skriver snabbt som attans. Vi ska äta spaghetti och köttfärssås; gotti gotti! Det är [och har alltid varit] min favoriträtt. Jag bara älskart! Och inte för att skryta så har jag blivit en baddare på köttfärssås!

[Ute och rör om i grytan]

NEA-människor [Nerikes elektriska AB] har varit här i några dagar; de installerar fiber i vårt hus! Vi har tecknat om vårt avtal också och ska ha IP-telefoni. Hoppas de har bättre än ComHem, jag minns när farmor hade det, det fungerade aldrig... Vi har ju Telia här i huset och det har ju funkat bra, förutom att de är snordyra!

Nu är det klart här! I kväll blir det att försöka sticka klart min halsduk och i morgon kommer lillebror nr. 2 hit ♥. Torsdag ska jag på bio med lillebror nr. 3 ♥. och lillebror nr 1 ♥ får jag väl bara skicka tankar till. Han jobbar i Trollhättan nu!

ha en trevlig tisdags kväll! =)

Kram Åsa

RSS 2.0