Julfest ikväll!

Hej hej!
Känner mig lite smått död! Har inte varit helt hundra de senaste dagarna! Det är lite mycket runt omkring just nu, men det ska nog gå bra, ska ni se! Jag har handlat lite julklappar idag, till Lollo och mamma! Lena och jag var på marieberg, sjukt mycket folk, ska jag säga er som inte hade kunnat räkna ut det! Men vi var där 10:00 i förmiddags så då var det lugnt faktiskt, allt folk kom i princip när vi var klara att åka hemmåt.


Nu sitter jag i soffan hemma, har klätt upp mig lite för vi ska ju på julfest i karlstad ikväll! Det ska bli väldigt roligt, ska ta med mig kameran och fota lite! Hihi!

Ja, just det! Mariia hade ju utmanat mig!!

Tre hårda klappar:

- En tv till sovrummet

- ALLA The Sims-expansioner

- En bil som fungerar...


Tre mjuka klappar:

- Massa kramar

- En fin kofta

- Knästrumpor (inte så sexiga men tamejfan det skönaste gud uppfunnit)


Tre viktiga klappar:

- Jag hoppas att Stefan ska få behålla sitt jobb, (och få påökt för ökad psykisk stress under de här dagarna)

- Jag önskar mig mera tid, typ 28 timmar på ett dygn skulle vara lagom, tack!
- Att jag bara ska få vara med de jag älskar och inte de som drar hårdast i mig.

Så! Då utmanar jag Lollo! För Mariia har ju redan gjort detta och ja, jag vet ingen mer som läser här =P.

Nu ska jag slappa lite innan bussen till Marieberg går!

Puss o kram på er och ha en riktigt trevlig kväll!!


Fredag imorgon!

Hej hej på er!
Nu är det länge sedan jag skrev! Har varit galet den här veckan! Måndag bakade jag till Gustavs födelsedag, tisdag fyllde Gustav, onsdag jobbade jag sent och sen skrev jag räkningar hos mormor och var tvungen att handla! Idag jobbade jag också sent, skjutsade hem Andreas och sen handlade jag, IGEN! Imorgon ska jag till Backahallen och sen hjälpa Casper att flytta. Lördag ska jag med Lena till Marieberg på förmiddagen och sen julfest i karlstad på kvällen! Söndag ska jag till Helena och Gustav spelar badminton. Fullspäckad vecka alltså! Jag orkar faktiskt inte blogga mer... Får göra det nästa vecka när det inte är så mycket hela tiden!! Och Mariia, vi får gå då mer! =)


Lägger upp en döskön bild på Fanny och morbror!



Blev sur på blixten!

Söndag!

Hej hej!
Nu märker jag att jag har dagens dag som rubrik på mina inlägg! Det beror på att jag inte vet vad jag ska blogga om när jag börjar! Jag bara skriver och så kommer ordbajset ni får följa! Jag skulle ju kunna vänta med att skriva rubriken tills jag har bloggat klart men nej... jag gör helt enkelt inte det!

Idag har vi inte gjort så himla mycket! Gustav har dammsugit och jag har bakat! Tårta, bakade jag idag för att mamma, Sebbe och Alex skulle komma idag och fika med oss. I och med Gustavs födelsedag på tisdag, alltså! De kom vid två och åkte vid halv sex, jätteroligt att de kom! Gustav fick en box med The Simpsons, nr. 12 i ordningen. Sen avvek han vid halv fyra, för att spela badminton så då satt vi här och pratade lite! Selma stod i centrum, som alltid =). Men Alex är ju allergisk så det är snytpapper överallt nu =).

Igår bakade jag bullar hela förmiddagen och sen träffades Anna och jag och fikade på Java, väääldigt trevligt! (Som alltid) Sen skjutsade jag hem Anna och åkte ut till Dylta (Bergmans) där jag hade tänkt att lämna bullar som tack för den goda maten i onsdags men det slutade med att jag fick mat en gång till så det där kommet att bli en god cirkel!! =D

Mm det är så mysigt med den familjen, den känns som min egen =). De är som mina systrar och Helena är verkligen som en riktig mamma, lyssnar när man pratar och känner så väl så man blir rädd ibland! =) och Richard är så gullig =D (lillebror alltså, till Lollo). Ja, de är som min familj =).

Nu ikväll har vi ätit hamburgare, hemmagjorda med Friscobröd (går att köpa på Willys!) och så har jag pratat med pappa, han undrade vad de skulle köpa till Gustav, de kommer och hälsar på på tisdag, det ska bli roligt! Då får de träffa Gustavs mamma och Anna & Andreas för första gången. Och Fanny, såklart!

Mm jag älskar den här bilden!!! Lilla spjuver!

Nej, hörrni! Nu ska jag fortsätta sticka!

Puss & Kram!

Fredag!!

Hej hej på er!
Åå idag är det fredag! Det är något speciellt med fredagar! Stämningen på jobbet är annorlunda, det känns inte som att folk tar så hårt på saker och ting utan man flyter lite, ändå får jag oerhört mycket gjort på fredagar! Idag var jag kvar till strax innan tre, mamma & Björn kom och skulle bjuda mig på fika på IKEA. Det finns ju inte så mycket jag kan äta där men jag åt en lussebulle och mådde faktiskt inte alls så illa som jag trodde, men de var torra så de kanske inte hade bakat på mjölk... Eller jag vet inte =). Jag drack i alla fall julmust till och inte kaffe! Har verkligen dragit ner på kaffedrickandet, dricker jämt te till min frukostmacka, sen dricker jag oftast en kopp kaffe på förmiddagen, mest för att jag fortfarande är så trött då och sen kaffe på maten. Ibland dricker jag kaffe på eftermiddagen också men det beror på om Stefan kommer in och bjuder mig på en kopp, då dricker jag, annars tar jag te, om jag går ut och fikar med de andra (officarna = vår avdelning för offentlig miljö =)).


Nästa lördag är det personalfest... Det ska bli jätteroligt! Det har börjat så många nya som jag har träffat en gång, vissa ingen, men de jag har träffat en gång kommer jag inte alls ihåg, det var så mycket då! Så man behöver ett ansikte till de man pratar med i telefonen oftast flera gånger om dagen!

Den här helgen blir lugn! Klockan är 22:40 och jag ligger i sängen, jag tänkte komma upp i vettig tid imorgon och baka bullar på förmiddagen, sen ska jag och Anna träffas vid tre. Så jag funderar, Lollo, på om jag ska komma ut till er efter Anna och jag har träffats, det kanske blir stressigt innan? Jag hatar att stressa från er!! Sen vet jag inte om Gustav ska ut med sina kompisar... han var sugen på det men visste ingen som ville gå ut. Så jag träffar Anna och sen går jag hem och kollar till Gustav och sen ut till Dylta, om ni har tid med lilla mig, så ni inte ska hitta på något eller åka någonstans?! =) Nybakade bullar kommer att resa med mig, då.

På söndag kommer nog familjen Sjöborg/Pettersson hit och fikar med oss, Sebbe är hemma över helgen men inte till på tisdag så de vill fira Gustav lite! Jag hoppas de kommer på söndag, det blir så trångt annars på tisdag! Men det spelar ju iofs inte så jättestor roll, bara det att det är enklare =).

Jag blev så trött på Ica idag, jag och Gustav åkte ut till Ica Maxi, Eurostop, för han ville ha lite öl och jag skulle köpa mjölk till imorgon (bullbaket) sen var han så hungrig så vi skulle köra Drive-in:en på Max. Jag hade två kuponger på Ica på 50,- styck och jag skulle ju bara köpa mjölk så jag tog med dem och inget annat! Allts¨inga andra pengar eller kort eller någonting. När jag började scanna såg jag att man var tvungen att handla för exakt belopp på de där kupongerna. Så jag tänkte, jag gör väl ett försök att få exakt belopp! Så jag handlade lite till smörgåstårtan till tisdagen också. Och kom tillslut fram till 99,50! Duuuktigt! Och i kassan... "De här kan du bara betala exakt det beloppet med!" Men herregud, sa jag, det rör sig om 50 öre! Behåll dem... Slå in en 50-öring extra eller nåt! Nej, jag fick min 50-öring efter att ha fått lite skäll, nästa gång måste jag handla för exakt det beloppet! Jävla Ica...

Nej, hörrni! Nu ska jag kolla om Lollo bloggat och sen sova!!

Puss & Kram så hörs vi imorgon!

Te med mjölk!

Hej hej!
Mmmm gott gott gott! Jag sitter i soffan och tittar på Vänner =). *Love* Jag är ensam, Gust sover, han ringde när han kom hem och jag kom hem bara en timma efter och då sov han som en stock! Jag har en skinkfrestelse inne i ugnen men jag tror vi bara tar den till matlådor imorgon, jag har ätit några mackor och dricker te (med mjölk =D) Laktosfri, alltså. Åå det är så gott! Jag hade glömt hur gott!



Igår var jag ju på 21-årskalas! Ootroligt trevligt! Det ska tilläggas att den här familjen som jag var hos är som min egen familj, Louise är min bästa vän ever! Hon och hennes systrar, Therese & Beatrice är som systrarna jag aldrig fick =P. och deras mamma... Oj oj oj! Ni anar inte, hon är som urmamman! Alltså, vääärldens snällaste mamma! Mmm jag fick ladda mina batterier igår kväll/natt, jag var inte hemma förrän vid två =). Jobbigt att gå upp imorse, kan jag lova er =P. Meeen det gör väl ingenting! En gång såhär =).


Theresens presenter från mig, en ljusbricka med tre små tomtar på och det lilla paketet var ett julmemory =)

Tååårta =)


Födelsedagsbarnet =)


Bisen, jag & Louisen =)


Nu är mamman med ute på kanten =)


Den vackraste katt jag sett, tror jag!


Hmm.. Helena började prata om något pinsamt så Theresen satte tehuvan över huvudet... =P


Det var gårdagen i bilder! Nu ska jag prata med Anna på msn =). Och kanske göra en kopp te till!

Puss & kram på er!

Mackor till middag

Hej hej!
Tröttheten fortsätter idag med, jag har inte ens orkat laga mat! Vi skulle äta skinkfrestelse idag men vi har bara ätit mackor! Jag orkar helt enkelt inte! Är sjukt trött! Men men! Nu ska jag inte klaga mer över det! Jag kommer till fem imorgon, Lollo eller om jag slutar vid fem och kommer precis efter! Ska jag ta med mig någonting?

Nu ska jag titta på Desperate Housewives och lägga mig bredvid min man =).

Puss & kram på er!

Nocked up?

Elo!
Börjar fundera på om jag är på smällen eller vad det är för fel på mig! För första gången sedan jag blev överkänslig mot mjölk, det är 14 år sedan =P, blev jag häromdan sugen på ett riktigt kallt glas mjölk! Helt sjukt sugen!! Dessutom har jag ju varit så trött, och då menar jag inte att det tar emot när man ska gå upp utan att jag inte har kommit upp! Och sen är jag trött hela dagarna... Mår illa när som helst, och främst vid starka dofter/stanker, hmm... Mycket skumt det här! Eller så är det så att vintertröttheten har satt in och jag tolkar allt till gravidsymptomen =D. Jag har gjort det förr, ska jag säga er!

Idag ska vi äta lyxmat! Fjärilskotletter med hasselbackspotatis och grönpeppar- eller rosépepparsås! Vi skulle ha ätit det igår men jag orkade inte laga det igår, då åt vi varma mackor, ja, Lollo vi äter det massor också!! =D Det är ju så gooooooooott!! Men idag blir det alltså söndagsmiddag =D

Jag lägger in några bilder på mig och Fanny från igår, sötare unge finns alltså inte! När jag kom in hos dem igår smilade hon med hela ansiktet mot mig! Hon kommer/är ett riktigt charmtroll som lindar alla som jag sett runt sitt lillfinger, morfar Svante och morbror Gustav är de hårdaste som smält fullständigt! Jag har ett jättefint kort på Fanny och Gustav när hon sitter och får honom att gapskratta =). Så mysigt =). Bilder var det!


Fanny och pappa Andreas =). Vaddå multitasking =D. Pappa får mat och Fanny får mat =).


Mätt och trött bebis, hos mamma Anna =)


Morbror Gustav kommer att bli idolen, att dömma av den blicken =)


Charmtrollet, var det ja!


Får man kalla sig för moster Åsa, när man inte är gift?? (Anna är ju alltså inte min syster, utan Gustavs!)


Lilla sötnosen =)

Selma



Orkar inte blogga just nu! Jag lägger helt enkelt upp en mysbild på Selman =D

Ingen Lollo på bild!

Hej hej på er!
En typisk söndag hos familjen Sjöborg/Strid, sover länge, Gustav håller på att dö av hunger innan frukosten, kissen ligger i hängkorgen på elementet och sen slappstund framför tv:n till halv fyra när Gustav ska spela badminton! Idag ska jag ta en promenad till Tybble, till Gustavs syster och svåger och lilla Fanny! Mysbebben =). Jag ska få lite fika och så kommer Lena och Svante dit senare, tror inte Gustav orkar gå dit efter badmintonen... Han brukar vara trött då! Sen tänkte jag faktiskt gå hem och göra pizza, det blev ju ingen i fredags så det är bäst att jag gör något åt skinkan i kylen!


Just nu går det en gammal Batmanfilm på tv... Vi har canal+ kanalerna den här helgen, en drive via telia, verkar det som, jag tror jag läste något om det i reklam som kom i veckan! Jag klippte av mina naglar igår! En gick av och då vill inte jag ha kvar de andra.. jag vet inte varför jag gör så, men jag tycker inte det är snyggt om nio är långa och en är kort =P. Då är det snyggare att klippa av allihopa och spara ut igen. Hoppas de kommer ut till personalfesten, eller kommer ut gör de ju men det gäller att inte slå av dem =P. Får ta det lugnt med städning i ett par veckor nu!


Nehe! En kort blogg blev det och inte speciellt mycket sagt egentligen utan mest ordbajs... Det jag egentligen skulle säga var att jag inte tog kort på Lollo igår heller! Jag får aldrig några kort på oss, Stumpan! Jag ska ta med kameran nästa gång vi träffas! Även om du är otroligt blond =D. Jag är ju nästan svart i håret så det jämnar ut sig!

Massa kramar på er!!

Glömde!

Jag glömde ju säga att det var en kille som stötte på mig igår!! Det hela var egentligen ganska pinsamt för jag har förstått nu i efterhand sedan jag pratat med Gustav att jag var rätt elak =). Denna kille kom med ett sällskap som Ellie känner, de satte sig i alla fall vid vårt bord och ja, de sedvanliga frågorna, var man kommer ifrån och vad man gör osv. osv. Det hela började i alla fall med att en kille ville att vi skulle gissa var han kom ifrån, i Värmland. Och jag gissade på de städerna jag kom på först; Kristinehamn, Karlstad, Degerfors. Nej, ingen av dem utan Filipstad! Nej men, säger jag, där bor min bror! Och vad gör inte den här killen då? Går på Bergsskolan! (För er som inte vet det gör Sebbe också det, min bror alltså) och de lär ha börjat där samma år! Fast den här killen var född -85 (fick vi veta efter att jag hade gissat på -88 och sen -89... *suck* stackarn) sen pratade vi lite och jag letade efter en bild på Sebbe men kom inte in på bloggen och jag hade ingen bild i mobilen. Så tar han upp sin mobil och säger "Nej, nu vill jag ha något av dig" Eh... va? Säger jag, jag är verkligen inte van att folk raggar på mig!! "Ditt nummer" säger han då. Och jag lägger av ett asgarv! Dels för att jag blev chockad och dels för att... hello, vad då "pick up-line". Och så säger jag att jag är lyckligt sambo så, tyvärr! Då slängde han ner huvudet i bordet. Det var faktiskt ganska elakt att skratta åt honom men jag blev verkligen förvånad! Och man kan ju säga att jag fick igen med mosbrickan senare på kvällen! Somliga straffar Gud med detsamma... =D


Hej på er!

Segaste dagen i år!

Hej hej!
Ja, idag har jag verkligen varit seg!! Helt sjukt! Allt jag gör går i ultrarapid, otroligt irriterande! Men jag har ändå lyckats få lite gjort! Städat hela lägenheten, innan Lollo och Stefan kom (man får ju inte ha dammtussar i hörnen när man får besök!) sen lagat mat, tvättat och ätit maten med ett otroligt trevligt sällskap! Det var fullsatt i vårt kök, vi var alltså bara fyra personer och en katt men vi har ett väldigt litet kök! katten tar i och för sig ganska mycket plats, både fysiskt (springer runt och hoppar och sätter sig i knät och ja, tar plats, helt enkelt!) och inte psykiskt eller ja, det blir psykiskt indirekt, för hon blir liksom  samtalsämnet =). Min lilla linslus!

När Lollo och Stefan kom höll jag på och lagade mat för fullt, potatisgratängen i ugnen och stekte fläskfilé. Det var faktiskt väldigt gott! Jag har svårt att njuta av maten jag själv lagat, speciellt när det är folk hemma, jag vet inte varför men jag blir lite uppstressad på något vis! Så jag känner inte riktigt att det smakar =). Men men, är man lite störd så är man! Jag kan ju tillägga att jag känner mer smak ju bekvämare jag är med sällskapet! Så det här var ett bra sällskap =).

Nu känner jag att det alldeles strax är dags för mig att ta ut linserna, de har inte suttit i så länge men jag är trött så då blinkar man inte lika ofta (då somnar man väl =P). Anledningen till att jag är seg idag är inte att jag är bakis, drack nästan ingenting igår.. Men jag kom ju inte till ro förren vid fem i morse och sen upp vid elva så jag har  inte sovit så mycket =). Men jag har haft så trevligt den här helgen så det gör verkligen ingenting! Sova kan jag göra när jag dör, eller hur!

Jag avslutar med att lägga upp några bilder från igår!




Hanna, sååå söt =)


Me and Ellie =D


Hanna och Amelie


Jag och Kalle, tror jag han kallar sig! Det är så lustigt när man presenterar sig! Jag lyssnar sällan på vad personen säger! Jag är koncenterad på att säga mitt eget namn och sen memorerar jag ansiktet.. Fruktansvärt irriterande är det! Jag minns ju inte vad folk heter fast de kanske presenterade sig för två minuter sedan, liksom!
 

Hahaha! Jag undrar vad Ellie säger!


Jag ser en aning sammanbiten ut och Hanna har sitt "sexy-face" tror jag =D

Das vaar alles! Tror jag ska ha klänningen på julfesten, vad tros om det???

P & K

Fylleblogg!


Helvetes förbannade skit... Hela min text försvann! Skit också.. Klockan är 04:41 och jag kom hem för ett tag sedan! Jag ska alldeles strax sova för imorgon kommer ju Lollo och Stefan hit! Jag funderade på om ni skulle komma vid sex, eller vad tycker du, Lollo? men vi ska inte göra något speciellt så ni får komma när det passar er!

Åå jag har haft så roligt ikväll! När jag kom hem avslutades kvällen med ett skratt. Gustav och Jens har slocknat i soffan, tv:n stod på på hög volym och alla lampor var tända! Kissen var så gosig och kelig när jag kom så henne har de non inte kelat med så mycket =).

Jag tog min jeansklänning på mig, här är kvällens första kort, dock ser man inte så mycket av klänningen!

Jag tycker jag ser lite trött ut redan här! Då är det ju inte konstigt att jag var astrött sen! Eller nu =). Nu borde jag ju iofs vara trött, jag har snart varit vaken i 24 timmar!

jag började med att möta upp Ellie och Amelie på Clarion hotell, mitt i stan. Där tog vi en drink och hade det trevligt en stund, det ska också tilläggas att Ellies vän Daniel var med! Hade jag sagt den där meningen högt och Jonas hade jobbat hos oss hade jag fått ett sexskämt serverat =). "Hade det trevligt en stund". Fasen Jonas... Det finns ingen struktur på skämten längre! Tur att Beniz var inne i veckan och poppade upp det lite! "Poppade upp" Jag har verkligen uttryck som en 85:åring! När vi hade druckit upp på Clarion så gick vi för att möta upp Hanna och Sebastian vid Pitchers! Därifrån bestämde vi oss för att kolla in Lilla Örebro bar & kök (gamla sub city) dít vi förresten sålt stolar! Det kan jag verkligen rekommendera! Åå vad trevligt det var där! Och god Tiramisu:


Ellie och Amelie beställde Tiramisu men det såg laktosigt ut, och vi hittade inget recept på vad det var i så jag vågade inte äta men jag smakade lite av Amelie och guuud så gott!!! Mmmm... Det ska tilläggas att här var jag i princip utsvulten eftersom jag hade ätit en maxbox och tre vita mackor på hela dagen! Men jag fick vara utan tills O'learys stängde, då gick vi till det lilla Sibylla som ligger mittemot Björnstugan och det rekommenderar jag er verkligen inte! Först var han jättetrevlig, jag beställde ett sibyllameal med strips (jag såg nämligen att det var mos på bilden och det kan ju inte jag äta) och så frågade han mig "fröken, ska det vara allt som är gratis på?" Gratis tänkte jag, va?? Jaha, senap och ketchup... ja, visst! Och då ser jag att han har tagit mos!! Och säger "Nej, jag skulle ju ha strips!" Och han säger att jag inte har sagt det!!! Men alltså jag är ju inte dum i huvudet! Om jag beställer en meny där jag ser att det är mos så vet jag ju att jag säger att jag ska ha något annat än mos! Men otur för mig så var ingen av mina kompisar inne med mig när jag beställde så ingen kunde intyga att jag hade sagt det... Och då var det en kille som sa, släng den där jag betalar en ny till henne. Men så sa han innanför att han skulle fixa det till fröken. När han gick därifrån kan jag säga speciellt till mina feministkompisar att han sa, väääldigt högt och tydligt "Ja, tänk att tjejer alltid ska krångla!" Och vet ni vad fanskapet gör???? Lägger stripsen ovanpå alltihopa... Så jag skämdes som attan och gick ut med min lilla bricka på gatan och började äta mina strips och såg ju att det var mos under, och Ellie vart galen och tänkte gå in igen =D. Men jag sa att det var okej, så jag och Ellie stod på gatan och hon torkade av moset på mina korvar så jag kunde äta dem sen slängde jag min bricka och köpte strips av mexivagnen som stod på stortorget. Tror inte man ska äta kött därifrån... Då får man väl Ebola eller nåt. Summan av kardemumman var att jag stod på gatan och torkade potatismos av mina korvar och höll på att börja grina för en sådan skitsak! Det var han som skulle skämmas inte jag, hade det varit jag som stått där inne hade jag gjort om från början, kunden har alltid rätt. Och nu har jag dessutom bloggat om det så jag hoppas han förlorar kunder, är man otrevlig får man inga kompisar!


Jösses hörrni! Nu måste jag sova!! Lollo vi kan ju höras senare idag =). Eller så kommer ni bara vid sex imorgon! Om det inte passar så hör du av dig!

Over and out

Puss & kram på er!

Utgång ikväll!!

hej hej!
I$kväll ska jag ut med flickorna! Jag säger flickorna men det är killar med också, kanske Gustav! Det ska bli roligt! Det är klänning som gäller men nu har jag beslutsångest =P. Jag har ju massor med klänningar men nu känns det inte som att någon av dem är rolig! Kanske min jeansklänning... Det är den eller kjol! jag tara väl ett kort sen så får ni se vad det blev!

Nu ska jag fortsätta prata med min bror och måla naglarna!

Hej, på er!

TE!


Hej hej!
Nu sitter jag i soffan, målar naglarna och dricker te ur en ny kopp! De var väldigt goda att dricka ur! Gustav skrattade åt mig när jag sa det, men visst är det skillnad beroende på vilken kopp man dricker ur?! Farmor vägrar dricka ur mugg =) hon vill ha kopp och fat! Jag målar fransk manikyr igen, nu har jag låtit mina naglar växa lite och då är det bäst att måla dem! Annars går de bara av, dessutom ska jag städa imorgon eftermiddag och hålla på i vatten och då är det också bäst att de är målade annars går de definitivt av!

Efter städningen imorgon ska jag dricka en drink med flickorna och Sebastian (Hannas kille) det var visst någon mer kille med också. Jag tror itne att Gustav följer med, men man vet ju aldrig! Det ska bli roligt att träffa dem igen! men Maja är ju i Danmark så vi får klara oss utan henne! jag vet inte om vi ska till Clarion... Hanna och Sebastian skulle äta romantisk middag på Wongs och sedan utgår vi därifrån!

Ikväll har vi ätit fisk; citronbitare och klyftpotatis men fiskdressing, fisken heter alltså citronbitare =). Det var gott, länge sedan vi åt fisk, det uppmärksammade Gustav också =). Imorgon vet jag inte vad vi ska äta... Hemmalagad pizza kanske?! Mmm gott!

Nej, hörrni... Jag känner mig deppig idag! Sådana här dagar saknar jag min syster så grymt mycket... Tur att Lollo finns i alla fall! Någon att prata med som man verkligen känner och som verkligen känner mig. Det är något visst med barndomskompisar, man vet så mycket gratis, eller vad man ska säga. Man har ju liksom varit med hela tiden, visserligen till och från när det gäller oss, men ändå är vi ganska uppdaterade nu, eller hur Lollo!?

Kort blogg.. men men snart helg! Då kan jag uppdatera mer och ta lite koooort =).

Puss & kram

Gustav och Alex!

Jag glömde svara Mariia! Gustav och Alex är aslika! Både till utseendet och sättet. Rösten, hur de rör sig, uttryck, ja, de är jättelika! Så, det är alldeles riktigt =).


Ny servis!

Hej hej på er!
Jag köpte ingenting på marieberg! Jag provade två kjolar med hög midja men jag är för smal... Storlek 34 är jättestort, jag vill väl inte hålla på och sy in nya saker! Det är så tråkigt... Dessutom blir det aldrig lika bra som proffssytt! Ja, hörrni, vilka problem man har! Det finns massor som är åt andra hållet, att man är irriterad för att storlekarna är för små eller att man har några extra kilo (tycker man själv) och folk brukar bli förbannade på mig när jag säger att jag är för liten, att det inte finns tillräckligt små storlekar. Men det är ju precis ett lika stort problem som åt andra hållet! Ingen får ju tag på kläder eller det man vill ha! Ingen skillnad, egentligen. Jag tror vi får ta en tur till lager 157, Mariia, ska vi göra det någon dag? Utan de där tråkiga killarna!

Alex var så rolig idag! Han skulle lämna tillbaka ett par hörlurar på elgiganten (vilka för övrigt var 150,- dyrare än alla andra kedjor i marieberg) och då skulle han skriva på ett papper. När han skrev på frågade jag honom, vad skrev du egentligen? (Det såg ut som två små kluddar) och då säger han: "Åsa, du heter Åsa, går på två sekunder att säga, jag heter Alexander Pettersson, det är långt och krångligt, därför har jag kortat ner det. Alex Pett, heter jag nu. " Haaaaaaaaaaaaaahahahahaha! Jag skrattade högt hela vägen över parkeringen ut till bilen =D. Alex Pett...

Jag fick förresten min nya servis idag! jag har alltid beställt mina gardiner från Jotex så nu fick jag ett presentkort, så jag fick servisen och lite av mina nya vardagsrumsgardiner! Vääldigt roligt! Och såå fin servis!


Ja, jag gillar den romantiska stilen! =)

När jag tömde kameran fick jag se bilderna som jag tog på våra lyktor igår kväll! Och vad fick jag se???



Ser ni vem som gömmer sig bakom den stora??? Hihi! jag såg inte att hon satt där när jag tog kortet! =)

Nej, nu ska jag nog spela lite Emilys tee-garden!

Åå förresten Lollo! Ni kan komma och äta med oss på lördag, va? Jag räknar med det i alla fall så kan du höra av dig om det skulle bli ändrade planer för er! =) Fjärilskotletter med potatisgratäng och sås! =)

P & K

Tisdag!

Hej hej!
Visst är det väl tisdag idag? Ifall det är måndag har jag ställt bilen på fel ställe... Där jag står får man inte stå på tisdagmornar. Men jag är ganska säker på att det är tisdag! Och då står jag på rätt ställe! jag har varit förbannad idag också! Jag har stämt av några konton, på jobbet, pratat med lite kunder och så säljarna, förstås! Mina kära säljare! M i karlstad säger att jag är hans sos:nr, hihi, det är roligt =). Det är väl för att jag har fått utbildning i de olika delarna, kassan, sälj, lager och ekonomi, så ifall jag blev ensam kvar i världen så skulle jag klara av att springa runt i hela butiken. I och för sig skulle jag väl inte ha så mycket att göra om jag var ensam kvar i världen... Inte så många kunder i den affären då, liksom.

Nej, nu måste jag verkligen sova snart! Jag är sådär sen igen! det var jag igår också... Jag kom visserligen hem sent idag också! Åkte från jobbet vid sju, handlade lite och bankade. Så jag var inte hemma förrän kvart i åtta, tror jag Gustav sa. Han tyckte jag var lite lurig som kom hem så sent. Jey, jag har ett hemligt förhållande med mitt jobb =).

Imorgon ska jag faktiskt sluta tidigare, lite därför jag jobbade över idag, Alex kommer in till stan, ni vet min lillebror:



Sötnosen =)

Så vi ska gå på mariberg! Det ska bli roligt =). Jag har inte träffat honom på aslänge!

Nej, jag måste verkligen gå och lägga mig! jag ska åka buss imorgon, och då ska jag verkligen åka buss! Promise!

Kramar på er!

Chokladkaksmysteriet...

Hej hej på er!
Nu har jag lugnat ner mig lite, faktiskt! Jag känner mig inte riktigt lika aggro =). Men ni vet, man har ju sådana dagar ibland! man får helt emkelt varna omgivningen och hoppas att ingen skadas i smällen =).


Jag borde verkligen gå och lägga mig nu, ska åka buss till jobbet imorgon, dels för att det faktiskt är rätt skönt att åka buss, jag får mer luft än när jag går till och från bilen! Dessutom låter min bil konstigt och det är dyrt att åka bil! Nej, imorgon blir det buss! Så därför borde jag sova, jag ska stå ute vid busshållplatsen 07:36 så jag ska lämna lägenheten halv! Det tar två minuter att gå till busshållplatsen men eftersom jag är en sådan tidsoptimist så säger vi att jag går halv! Då kommer jag i tid! Jag ska i alla fall inte tvätta håret imorgon, duscha men inte tvätta håret. Det gör hela "göra-iordning-mig"-proceduren halverad! Helt sjukt vad tid det tar att föna och hålla på! Eller så är det jag som är långsam =). Och om det nu är killar som läser denna blogg, jag har hört hur funderingarna går när man säger att man inte tvättar håret varje dag, det är inte äckligt! Det går inte att tvätta håret varje dag! Tänk hur långe jag har haft mitt hår som sitter längst ut, det är ju massor med år! Om man är snaggad kan man tvätta håret varje dag för samma hår sitter ju bara där i några månader! Är ni med på tankegången? Dessutom blir det väl inte äckligt av att sitta på ett kontor 8 timmar om dagen? Hade jag jobbat som elektriker, då hade jag tvättat håret varje dag eftersom betongdammet fastnar och luktar illa. Då hade jag också haft kort hår, det finns väldigt förklarliga skäl till att jag inte är elektriker... Jag är visserligen relativt händig men jag är klen och gråter när jag skär mig i fingrarna =). Nu kom vi av banan här!! Nej, jag besvarar min egen fråga, eftersom det är en relativt ensidig kommunikation med bloggar, det är inte äckligt! Någon tjej som inte håller med?

Jag älskar folk som tar kort på roliga lappar som sitter i trapphus, tvättstugor etc. Jag fick ett jätteroligt mail av Sahra, jag lägger upp en "lapp". Jag såg idag på jobbet att dessa lappar syns inte... Jäkla skit!

Hiihihihihi! Gud så roligt =D.

Nu måste jag sova, ska dra med mig gubbsingen =). Fick förresten ett sms idag av Gustav:

"halva din chokladkaka
har försvunnit, personligen
misstänker jag katten
"

Personligen misstänker jag en man vars namn börjar på G.... Jag hittade dessutom pappret till chokladkakan i fråga, vid hans dator.. Mycket misstänkt!

P & K

Surkärring

Hej på er!
En kvart kvar av lunchen som jag lägger på att blogga... Jag är så jävla grinig idag! Och ju mer jag pratar med folk desto mer eldar jag upp mig och skäller över saker de inte rår över. Skärpning, Åsa! Folk kan ju tro att man är psyko. Det som gör att det bubblar över nu är att folk försöker leva mitt liv åt mig. Talar om vad jag ska göra och ur jag ska göra det och det stör mig. T ex om jag säger att jag tycker att Fanny är så go och mysig så säger människor "men Åsa, du kanske ska vänta lite, varkenGustav eller du är ju redo för barn" och så lägger de huvudet på sné och nickar lite med den där minen "stackars lilla flicka som inte vet vad som är bäst för henne". Fan, jag blir skitirriterad! Jag har tagit hand om mig själv och tagit ansvar för det jag gör sedan min äldsta lillebror kom, då var jag fyra år!

Nu kom Stefan in och piggar upp mig lite, ska prata med honom, så ni får vara min spyplats ikväll!

Puss & kram

Ego!

Nu jävlar! Nu är det Åsas sida =). Ni anar inte hur duktig jag har varit! Hållt på med HTML-koder och grejer! Jisses, trodde jag aldrig att jag skulle fatta ett dyft av! Men se här! I did it! okej, jag kanske gick till överdrift med mig i menyraden?! Men jag kan ju! Det var så roligt att lägga upp bilder =D. När man äntligen fattade hur man gör =). Nej, nu lägger jag upp en sovbild på mig och Fanny, otroligt vad sövande det är att ha en sovande bebis på magen!



Sen kan jag lägga upp en bild på en skrattande Fanny också! (Lägg märke till mittbenan och att det var jag som fick henne att skratta=))



Hihi! Sötare unge får man leta efter =D.

Sussa gott sen hörrni!

Dåligt samvete, ovanligt?? Not..

Hej hej!
Okej, det är lika bra att jag erkänner på en gång! Jag tog ingen bild på maten igår! Och jag vet, dååligt! Men vi fick vänta 30 minuter på maten och eftersom vi var så sena redan innan så kastade jag mig över maten och kom på halvvägs att jag skulle ta kort! Och då såg det liksom inte lika gott ut... jag kan i alla fall berätta vad vi åt! Gustav valde Stifado, oxfilébitar i någon kanelsås, sådär gott, tyckte han. Jag tog en liten smakbit och det var faktiskt sådär, alldles för mycket kanelsmak! Men det jag åt... Åå herregud! Oxfilé med bearneisesås och rödvinssås, ååååå!! Alltså, hade jag haft 265,- över varje dag att lägga på mat så hade jag tamejtusan ätit det! Men... 46,- för två glas cola, allvarligt??

Haaaaaaaaaaaahahahaha! Gustav sitter och äter en macka nu och så hade jag ställt brödkorgen i soffan, mitt framför katten. Helt plötsligt när jag sitter här och skriver säger han "Nej men kissen, ser du inte tvn. Varför säger du ingenting?" Det lät så roligt! Nu försöker han få katten att bita mig... men så skäller han för hon bara sover.

Nu är ensam mamma söker slut för den här söndagen, nästa vecka är nog sista avsnittet! Nu ska vi visst titta på "*The Dukes of hazzard" så jag överger er för tv:n! ska förresten säga att vi hade bullfrossa här hemma ikväll! Hanna, Maja och Ellie var här och käkade kanelbullar när Gustav spelade badminton. Det var såå trevligt!! Det är skönt och trevligt att träffa dem =). Skönt att bara vara och jag skrattar så jag får rynkor i ansiktet =D.

Nej, filmen var det!!

Vi höres!

P & K



Hon sover verkligen såhär =)




Muffins, de var goda =). Märk väl mina rosa hjärtan ovanpå!

Seeeegt!

*suck* har gått och väntat på att Gustav ska göra sig iordning i typ en timma, jag har plockat undan grejer, hängt tvätt gjort mig fin =) och när jag frågade honom om han var klar sa han, jag ska gå in i duschen nu... Så nu står han och rakar sig och jag håller på att äta upp katten för att jag är så in i h-vete hungrig! Vi har ju inte ätit något sen frukost! Iofs varsin chokladmuffin, men det står man sig inte så jävla länge på, kan jag intyga! Så nu håller jag på och lackar ur men jag ska skärpa mig och ta det lugnt! Annars blir det så tråkigt! Det är ingen som gillar en tjej med sura miner! Eller killar med sura miner heller, för den delen. Jag lägger nu upp en bild på Gustav och Fanny, jag hör att Gustav håller på att bli klar. Han sprayar parfym =). mmmm Gio Aqua (Armani) ska nog gå ut och sniffa lite!

Fick förresten en fråga på msn "Vad ska du göra ikväll =P" av en viss someone, som jag bad dra åt helvete häromkvällen. Det tar alltså inte! Detta skall diskuteras och dissekeras med tjejerna imorgon!

Nej, jag kan visst inte ladda upp någon bild, enligt blogg.se så jag försöker väl när vi kommer hem igen då!



Trägen vinner!

Ha en trevlig kväll allihopa!

// Åsa

Muffinsbak

Hej hej!
Nu är jag helt slut! Jag har städat och plockat i hela lägenheten, satt upp några tavlor och dammat och grejat. Jobbigt var det men det blev bra tillslut! Nu bakar jag muffins! De var goda, faktiskt! Lägger upp ett kort på dem senare! Nu när jag tittade på min gamla blogg så ser jag att där har jag massor av nyare kort på mig och Fanny, undrar var de har tagit  vägen!

Nej, jag orkar inte blogga mer nu! Jag ska prata klart med min lillebror på msn och sen gå och stoppa in tvätt i maskinen och sen göra mig ordning för kvällen! =) Jag ska ta med kameran så ni kan få sukta lite efter min pepparbiff från Hellas! =) mmmmmmmmm Det ska bli sååå gott!



Här är två av mina stiliga bröder, by the way =)

P & K

Freeedag!

Hej hej!
Puh, äntligen fredag! Jag stack från jobbet vid halv fem, jag kan jobba igen det nästa vecka! Tror inte att jag har något inplanerat nästa vecka. Men lugn lugn! Det kommer =). Imorgon ska Gustav och jag ut och äta, först ska jag greja här hemma lite, det är fasiken dags att vi bor in oss i lägenheten!! Jag började redan idag med att riva ner den där förbannade vita hyllan som har stått i vardagsrummet, det var en "Billy-hylla" från IKEA, SÄÄÄÄÄÄÄÄMST. Den har stått och vickat från dag ett! Men den var okej när jag bodde i trean både i Almby och i Varberga men nu när vi har tvåan så har vi ju inget "datarum" så den passar liksom inte in i vår (Gustav skulle sagt min) stil! Jag har flyttat på tvn idag igen, Gustav gillade det inte, men det är inte så ofta han gör det =D. Han får lite tid på sig att vänja sig och gillar han det inte då så flyttar vi väl om igen! Inte så mycket mer med det egentligen!

Jag blev så sur innan när jag skulle hämta ut mitt julpaket från Panduro, jag har köpt lite småpyssel så jag kan göra fina, egna julkort. Jag fick smset när jag satt och jobbade innan så jag skulle hämta det på vägen hem. När jag kom in där så hade jag glömt mitt leg!! Fasiken, tänkte jag, men så tänkte jag att de måste ju känna igen mig! Jag beställer ju massor av grejer överallt och har varit på just  det utlämningsstället säkert 50 gånger sedan jag flyttade till väster. Men nej... "Vi måste ha leg!" Jag vet ju att du kan trycka på en liten liten knapp där det står [känd] eller något liknande! Faans förbannade skit! Jag får väl hämta det imorgon istället! Jag kan iofs behöva en liten promenad imorgon! Men först ska jag i alla fal soova tills jag vaknar =). Och sedan mysa med Gustav och Selma, för att orka med nästa vecka också. Jag kanske ska ta med min kamera imorgon när jag går. Vem vet, man kanske hittar något roligt att fota! =).

Nu är klockan 21:03 och jag skulle verkligen kunna tänka mig att sova men jag kanske ska lugna mig ett tag... jag skulle så gärna vilja se Sjätte sinnet men jag vet inte hur jag ska kunna få tag på den! Nu ska jag se om jag kan få tag på den på boxen kanske???? =D

P & K

Trevlig kväll!


Hej hej!
Åå det var så trevligt! Jag som inte skulle handla någonting gick därifrån med en räkning på 460,- och en visning hemma hos mig den 15:e januari. Duktig försäljare =D. Men den här tjejen Ingela, som vi var hos, åååå vilken lägenhet!! 360 i takhöjd, underbara fönster i vinklar, gamla möbler i stil med lägenheten, ja det var så fint!! Jag såg minsann att hon hade Regal (hyllkombination) och massor med cultkrukor och småpryttlar som vi har på jobbet så jag var tvungen att fråga var hon köpte sina grejer "EM ute på Marieberg, och det kan jag verkligen rekomendera, de och Jakobssons är de enda man kan handla hos!" mycket bra kund! Och väldigt roligt att höra =). Så alla ni som vill köpa ljus kan ju komma till mig den 15:e januari, lägg det på minnet!!!

Jag och Gustav låg och pratade i sängen just innan hans mamma kom och hämtade mig och då var såklart katten där och letade efter något roligt i springan mellan våra sängar, jag vet inte vad det är där nere men hon står alltid med näsan ner i hålet och rumpan rakt upp i vädret. Den här gången fick jag det på bild =D.


Sen tyckte Gustav det var jätteroligt att ta ett (väääldigt många faktiskt) kort på mig så jag lägger upp det med i brist på annat roligt =).



Ja, han tog den verkligen uppochner!!



Rättvänd =)

Jag hade en svart/vit-randig tröja på en bild en annan dag den här veckan men det är faktiskt inte samma tröja, den andra har en skjorta insydd. Jag gillar randigt! Då ser man bredare ut. Jag har förstått att det inte är så många som har samma problem som jag har och vill se bredare ut, snarare åt andra hållet. Ja, vi har alla våra komplex, i stort sett alla tjejer, i alla fall. Men jag tror att fler killar än man tror är "oroliga" för att inte duga eller också är väldigt utseendefixerade. Kanske inte många som skulle erkänna det men jag tror ändå att det är så =). Vad tror ni?

Jag funderade på om Gustav och jag ska gå till Coco thai på lördag, han har ju lovat att ta med mig ut och äta eftersom han glömde årsdagen =P. Men han var visst sugen på pepparbiff så det blir nog Hellas! Jag är också sugen på Hellas pepparbiff med de har så jäkla mycket grädde i såsen så jag mår jämt så illa när jag ätit där =P. Fast jag har ätit laktospiller innan... Det är lite lite för mycket grädde för att det ska gå. Men det är ju så goooooooooooooooott!!!

Nej, nu måste jag gå och ta mig något att äta! Helt plötsligt, i allt prat om pepparbiffar och gräddsås, så låter vaniljyoghurt och special-K ganska torftigt! Men det är det som man får äta här hemma efter klockan nio, möjligtvis en macka eller nåt, men då finns risken att jag inte somnar sen! (Märker ni att jag inte bara är 78 år i psyket utan också i kroppen) Dessutom har jag sträckt en muskel i halsen så jag ser ut som en retarded, men de är gulliga så det går ju bra ändå! Jag vet förresten inte alls hur jag har lyckats sträcka denna outnyttjade muskel hos mig!

Nu måste jag gå och äta för annars kommer jag på att klockan är efter tio och att jag egentligen inte borde äta något överhuvudtaget och då kommer jag vakna imorgon och äta upp Gustav eller katten, för att jag är så hungrig så jag dööööör. Åsa, sluta babbla! Okej, mig!

P & K

Ljusparty, rocks!

Hej hej hej på er!
Efter att ha skällt ut promenera-killen blev det sängen för mig, först fick jag klä av Gustav för han hade somnat när han kom hem vid fem och sen inte vaknat så när jag kom låg han med alla kläderna ovanpå täcket. Not so good i nybäddad säng.


Nu ska jag och Gustavs mamma Lena snart iväg på ljusparty, det ska bli trevligt! Jag har inte varit på något sedan Linda fick för sig att vi skulle sälja och jag höll på att slita ihäl mig för att hinna pendla till Degerfors varje dag mellan nio och sex, vilket för er som inte åker dit så ofta betyder att jag åker hemifrån vid strax innan åtta och kommer hem strax efter sju. Plus att hon hade skrivit på det där avtalet med party light och ville att vi skulle göra det tillsammans. Nej, det blev pannkaka, men jag trodde nog inget annat från början heller, jag sa att jag skulle ha fullt upp med nya jobbet. Och det kan man väl lugnt säga att det var! Jag fattar verkligen inte hur mycket jag har lärt mig sedan i mars!! Det är otroligt! Förresten sa Camilla till mig igår att hon skulle kunna tänka sig mitt jobb när jag är mammaledig. Stopp stopp stopp i galoppen, jag har ju inte ens börjat fundera på det än! Dessutom måste en viss "someone" (läs Gustav) fria först. Och det kommer ju inte att hända förrän om 100 år.

Nu kanske jag ska ta en macka så jag inte faller ihop av hunger på det här ljuspartyt!

Kramar på er!

Byt blogg.nu???

Hej hej hej!
Lollo har nästan övertalat mig till att byta blogg till bloggsida.se istället för blogg.se, som det här är! Men jag vet inte riktigt! Jag är inte så jäkla smart när det gäller sånt här och den här sidan är sååå enkel!! Men vi får se hur det blir! Är det så att jag ska byta så ska jag skriva adressen här så ni kan följa med, kära läsare!

Nu är jag sådär förbannad så jag skulle kunna blogga om det och hänga ut en viss människa, ingen på jobbet, oroa er inte! Nej, ett svin som jag var tillsammans med innan jag träffade Gustav, han var otrogen (för ovanlighetens skull när det gäller mig =P) konstant otrogen, med sin fd tjej. Och nu kommer han ungefär var tredje månad och ja, jag vet inte vad han vill! Promenera säger han men vad faaan, ser jag ut att vara helt blåst???? Promenera???? Allvarligt... Nej, nu ska jag be honom dra åt helvete, han kan hitta någon annan som vill "promenera" det har han ju gjort förut, menar jag.

Lollo, jag behövde verkligen en shoppingtur idag! Taaack så jättemycket!! <3 massa kramar

Sängen var det!!

Over and out

Stilanpassning!

Hej hej igen!
Den här färgen och stilen passade mig bättre, känner jag! Den heter "Bubbelgum" =). Roooosa =D. Nu är jag hemma för idag! klockan är 20:03, jag kom hem för en liten stund sedan, faktiskt men jag har skalat potatis och gjort iordning försmeten till mina köttfärsbiffar! Den ska nu stå och svälla i några minuter så då passar jag på att blogga.


Det är klart att Therese ska ha en liten kanin!!! Hon får den första så gör jag en till till Fanny, då får jag med andra ord lägga på ett kål och sticka öron och ben! Ska du dit den 19:e?? Jag skulle hemskt gärna vilja följa med då, om jag får =). Nej, nu får jag lägga på ett kål här också och blogga klart någon gång för sedan ska här stekas biffar! Jag har i alla fall tagit ett kort på kaninen: *och hoppas att Therese inte läser min blogg*


Tänk er denna med öron och ben! Gulligt =)

Nu ska jag och Selma laga mat!
 


Eller jag lagar mat och Semla "hänger med mjölkpaketet".


Jag skriver nog en gång till sen!

Oooonsdag=mitt i veckan

Ello!
När den här dagen är slut har mer än halva arbetsveckan gått *wehoo*. Missuppfatta mig rätt! Jag älskar mitt jobb men jag är så trött. Gustav sa igår att han inte skulle dricka i helgen, vilket betyder att han också är trött =P.

Have faith, Lollo, kaninbilden kommer =D. Den har bara inga öron än, ska jag ta kort ändå?? Känner du någon som vill ha en liten kanin? Jag har köpt för mycket grejer så det räcker till en till! Therese kanske behöver något att krama??? =D Eller Richard, jaaaaaaaaaaaa!! Vi ger en gosekanin till Richard!! =D För er som inte vet det så är Richard Lollos lillebror, han är 15 (?? eller?) och döcool.

Nehe! Nu är klockan kvart över åtta, dags att pallra sig iväg till jobbet!! för länge sedan, Åsa! Men jag är så hungrig, jag var tvungen att äta en skål laktosfri vaniljyoghurt. Det är inte klokt vad mycket goda laktosfria grejer de gör! Det är inte klokt hur mycket laktosfria grejer som är skitäckliga som de gör heller men det kan vi prata om en annan gång! Jag orkade inte laga pannbiff och potatis när jag kom hem igår så det blir det till mat idag istället! Mums! Idag måste jag komma iväg halv sex (eftersom jag inte kommer vara där förrän halv nio =)) handla pålägg, bröd och så åka direkt hem och ställa mig vid spisen! Jag får inte sätta mig i soffan och blogga eller något annat destruktivt (blogga är inte destruktivt i någon egentlig mening men om man väger blogga mot att vara hungrig hela kvällen så blir det ett destruktivt beteende att direkt sätta sig här!) *Mmm katthår i min yoghurt!*

Okej, en sista fråga! Varför dricker Selma vatten ur blomkannan när jag just har hällt upp nytt fräscht vatten i hennes skål??? Jag vet att hon vill ha´t ljummet så vattnet i skålen ÄR ljummet!

Fundera på det över dan!

//Åsa

Skirver och skirver

Skriver skulle det ju vara. Det är så störigt när man har bloggat och så läser man igenom det man har skrivit och så ser man att man har skrivit fel, det jobbigaste är ju när man läser när det har legat ute en vecka eller nåt =D. Fast det kanske bara är jag, skrivfachisten, som tänker så?! Mariia berättade idag att hon ska börja blogga! Underbart roligt! Det är så fantastiskt trevligt med kommentarer, så då kan jag ju få ge tillbaka några kommentarer till dig =). Gustav fick ju rosor ikväll, jag har tagit kort på dem, dessvärre kom hans fot med på bilden också men det får ni ha överseende med.



Linslusen själv kom fram:


Lite suddig men så blir det när man har myror i benen!

Jag hittade en bild på mig från igår, tror jag, jag ser förbannad ut =P.



Nej, nu ska jag nog sluta lägga upp onödiga bilder och fortsätta sticka på min kanin!

Kraaaamar på er!!

Ringer Mariia

Hej hej!
Bloggar bara lite kort nu, ska ut och gå med Mariia så jag skirver kanske en gång till sen, om jag orkar, beroende på hur sena vi blir! Gustav och jag har ju som sagt årsdag idag, så jag hade köpt en plånbok till honom för länge sedan och tre röda rosor =). Jag får en middag i helgen, han hade glömt =P. Jag messade honom innan idag och frågade om han kom ihåg var det var för dag idag, "tisdag" fick jag tillbaka =D. Han hade glömt alltså =). Men det gör inte så mycket, han har ju mig som påminner honom =).


Nej, Mariia var det!

Hörs sen!

Morgon!

Hej hej!
Lollo, du ska tycka synd om dig själv!! Du är ju sjuk!! Ja, jag har verkligen varit hemmafruig på sista tiden, eller det har jag väl egentligen alltid varit =P. Ikväll ska jag ut och gå med Mariia och sen vika ihop och stryka min tvätt, som jag tvättade i söndags. Och så kom jag precis precis nu på att Gustav och jag har årsdag idag! Jag kan slå vad om en tusenlapp att han inte kommer ihåg =D. Sen ikväll om jag orkar ska jag greja på min lilla kanin, som Fanny ska få i julklapp. Jag ska lägga upp en bild på den så får ni se! Jag planerar dessutom en grej till Gustavs födelsedag men jag vet inte om han läser min blogg så jag får hålla det för mig själv ett tag till! Nej, men jösses! Jag måste till jobbet!!

P.S Det är Desperate housewives ikväll!!! *wihoo*

Ha en bra dag alla!


Måååndag

Hej hej!
*suuuck* vad trött jag är!! Man kan nästan tro att det skulle vara fredag kväll och inte måndag! Men men man får väl gå och lägga sig och sova, helt enkelt =). Jag har legat i ikväll med! Bakat bullar, lagat mat och hållt på! Letat efter mina gamla pedagogikböcker som Karoline (En av Alexs kompisar) vill köpa av mig, hon får dem såklart. Men jag hittar inte ens hälften! Måste ligga någon annanstans! Jag tror några ligger i mitt skåp på jobbet... Får prata med Camilla, jag har nämligen gett bort min nyckel, utan att tömma skåpet =D. KLANTIGT!


Jag gjorde rosa bullar idag:
 


De ser kanske lite klibbiga ut men vääldigt goda kan jag intyga =).

Selman hjälpte mig!
 

Hon fick inte komma närmre så det är riskfritt att äta bullarna i alla fall =).


Nej, jag tror jag ska göra matlådor och sedan gå och lägga mig, faktiskt!

Hörs imorgon!

P & K

Bästa helgen EVER!

Hej hej hej!
Den här helgen har varit den roligaste helgen på länge! Jag hade inga förväntningar alls och det är nog då man har bäst förutsättningar att få roligt =). Jag började med att gå hem tidigare i fredags, inte så tidigt som jag hade tänkt från början men då är det ju jämt när jag ska gå tidigare =D. Jag "ska bara" och så blir jag två eller tre timmar senare än vad jag tänkt från början! Men men, det är ju bra att ha mycket att göra! Jag skjutsade Gustav till badmintonen och åkte och hälsade på Anna och Fanny


Ganska gammal bild men jag har ju inte fattat hur jag ska få bilderna i telefonen in i datorn, än. Jag har försökt med sladd OCH bluetooth, eftersom jag har bluetooth i datorn med så borde det ju funka, tycker man! Jävla elektronik!! (rent ut sagt!)

Sen åkte jag och hämtade Gustav igen och åkte hem. Jag somnade på soffan och Gustav bar in mig, verkligen inte bra för hans rygg! Och nu är det ju inte så att jag är så himla tung men han har gjort illa ryggen och ska till en kiropraktor på fredag. Alltså, inte så himla bra =P.

Lördag förmiddag hade jag tänkt städa och greja men Danne (min bror) ringde och frågade om jag ville följa med till Marieberg och där är jag ju bara fem dagar i veckan 48 veckor om året så det är ju klart att jag hängde på! =) Jag hittade en vinterjacka i alla fall! Och tur var det för nu har jag frusit i några dagar i min jeansjacka!

På kvällen var jag bjuden hem till pappa och Anette, eftersom att Danne var hemma, Gustav var naturligtvis också bjuden men skulle ut med "the guys" så han stannade hemma. Det var lite roligt för killarna skulle vara hemma hos Jocke W (de har tre Jockar i den kretsen för enkelhetens skull!) men Gustav hade ringt mig och talat in meddelande på telesvaret när vi var på Marieberg, "hej det är jag. Jag skulle bara säga att vi blir fler än vi trodde och eftersom Jockes vardagsrum är lika stort som vår toalett så bestämde vi oss för att vara hos oss istället. Så eftersom du är schitzofren och måste städa i en halv dag och hålla på så undrar jag vad jag ska göra för att du inte ska få ett psykbryt nu. Ring mig!" Jag skrattade faktiskt bara men så ringde jag och sa att han skulle bädda sängen och torka av vardagsrumsbordet och lägga ordning kuddarna i soffan och kasta de tomma milkshakebägarna som han och Jocke F drack för en vecka sen, som har stått under vardagsrumsbordet i en vecka (jag har strejkat i protest). Jag kan tala om att ALLT var gjort förutom milkshakebägarna som jag kastade på morgonen idag =).

Så sen åkte jag hem till pappa och åt fläskfilé och potatisgratäng! Guuuud så gott =). Sen ringde Hanna och frågade om inte jag skulle med på fest på väster och ja, Danne var social på msn så jag kände att "my work there was done". Och åkte hem för att hämta mitt vin och se så att min katt levde! Kissemissen låg och sov under vardagsrumsbordet, tillsammans med milkshakearna och lägenheten var full med trevliga människor! När de sedan skulle upp på stan och till Klaras (suck!! Bara småbarn där!) så gick jag till Ludvig, där Hanna och Ellie var. Sååååå synd att inte Maja var med, det hade varit så roligt!!! När jag kom hällde Hanna upp ett glas vin till mig och sen skulle de andra gå, kan inte rekomendera att häva vin, det var inte en trevlig upplevelse! Hälften tror jag gick till Björnis och andra hälften, den jag var med gick till Olearys. Det var supertrevligt och massa med intressanta människor att prata med. Det är roligt den där första träffen med folk, när man berättar vad man arbetar med och intressen och sånt. Jag träffade en läkare som var delvis utbildad i Irak och delvis i Sverige, väldigt intressant att prata med! Jag sa det till mamma, jag har nog aldrig träffat en läkare i min ålder förut! Men men, man håller på att bli gammal =). Bara att hålla i sig och "enjoy the ride" eller hur! jag fyller ju 25 om ett halvår, jag =). Jag lägger upp några bilder från i lördags! Förresten så har jag inte gjort så himla mycket idag förutom att handla, städa hela lägenheten, ställt undan mina sommarskor, tvättat och lagat tacopaj! Så nu kommer jag väl somna här på soffan igen =P. Men jag har ju sååå skön soffa =D. Kramar på er så hörs vi säkert imorgon!



Jag och läkaren =). Jag vet vad han heter men jag är osäker på stavningen, jag tror det är Usama.



Daniel och Lars inbegripna i en intressant konversation, ser det ut som.



Roligaste bilden på hela kvällen, Sebastian, Hannas kille =).



Gaphalsar =)




 

Det var nog enda bra bilden på mig denna kväll =).



Och med den säger jag godnatt!!

P & K

RSS 2.0