Nagellack

Hej hej!
Nu är jag äntligen hemkommen från jobbet! Jag har satt på en kastrull med fyra ägg och ska göra äggmackor! Gotti gotti! Jag har längtat efter äggmacka sedan i lördags! Då orkade jag inte gå upp till ica och handla ägg, i söndags blev det inte av, i går handlade jag ägg men åt inte eftersom vi åt makaroner med Anna & Fanny! Idag äter jag alltså äggmackor! =) Nu medan jag väntar på äggen målar jag naglarna, frans manikyr blir det - igen!

Idag har jag bara jobbat - väldigt intensivt såhär på höststarten. Idag hade jag också mina ballerinor för sista gången för säsongen - om det nu inte blir svettigt igen. Jag har nämligen hållit på att frysa fötterna och anklarna av mig de senaste dagarna när jag har cyklat till jobbet. Burr! Så när jag var hemma mellan jobbet och modevisningen så hämtade jag upp mina vinterstövlar ur källaren! Och hade dem på modevisningen - såå skönt! Varmt & gott!

Ikväll var det alltså modevisning på Pagelle! Så roligt så! Jag stod i kassan och det gick ju bra! Ränderna går inte ur! =)

Nu är mina ägg klara! Hörs en annan dag! =)

Håhå jaja

Hej hej!
Jag sitter framför Fångarna på fortet och äter toblerone och dricker min nya favorit, Loka Krusbär/päron, den är asgod! Fångarna på fortet är ju dessutom kult! 20-års jubiléum.

Vi hade en lugn helg och det behövdes vill jag lova! I lördags var jag och Lena på Noramarken och på kvällen kom Danne och hans Elin hit. Vi fikade bara och slökollade på En värsting till syster 2. Danne och jag är lite hjärntvättade från barndomen av Värsting-filmerna. Hans mamma älskar dem och vi har sett dem många gånger! Och i söndags var jag och Gustav uppe på stan en sväng och tittade. Han letade efter ett block till skolan och vi åt lunch på Soleo. Sedan var vi bjudna till Jocke på middag; så gott! Och så skönt att slippa laga mat! Guld värt!

Känner mig halvsliten idag, det blev sent [som vanligt på söndagar] och så upp tidigt i morse! Jag slutade i alla fall lite tidigare [på order av bossen] och mötte upp Anna och en tröttis-Fanny som inte hade sovit middag idag! Alldeles för liten snutta för att hoppa över sovandet på dagen! Vi gick hem och tittade på Aristocats och åt  pasta och bacon och letade böcker till Anna. Äntligen kom mina pedda-böcker till användning! Sedan hade Fanny somnat i cykelsadeln på vägen hem. ♥

Jag har börjat handla på tradera! Herre min gud vad roligt det är! Jag har köpt en väska som jag väntar på! En Hello Kitty, i svart! Och bjudit på en Burberry-väska och en Burberry-plånbok, en Louis Vuitton-väska och ja, det blir förmodligen någonting mer! =D I morgon ska jag in på Bergqvist skor innan alla fina vinterskor tar slut! Gustav och jag var där i söndags och det fanns så mycket fint så jag nästan fick ett anfall av alla intryck när vi gick in. En hel vägg med converse. Och min man funderar på att köpa ett par converse!! Trodde väl aldrig den dagen skulle komma! Och de hade mängder av stövlar, stövletter och skoletter, sandaler och gummistövlar. De blir väldigt fint på Träffpunkt! Ett stort lyft för hela våghustorget!

I morgon ska jag äta lunch med Alexandra, på torsdag är det syjunta och på fredag ska Majsan och jag käka lunch! Trevlig vecka! Inte ett enda träningspass men jag behöver lite draghjälp så jag ska se om inte Anna och jag ska dra iväg någon dag! Det blir dåligt med Gustavs och mitt gående varje dag när vi är borta varannan dag! Är det inte nollning så är jag iväg på någonting men det är ju typiskt! =) på onsdag kväll ska jag göra smörgåstårta till tjejerna, jag ska göra en vanlig med franskbröd istället för polarkakor som jag brukar göra! Om jag bara hittar bröd! Fanns inte på ica i dag i alla fall.

Sov gott sen! Nu ska jag titta på CSI- NY och virka några kakor! =)


Iphone 4

hello!
Kort inlägg för jag är skittrött och imorgon är en viktig dag! jag har varit igång sedan kvart över sex, jobbat mellan åtta och tjugo i sex, hem, slänga in datorn, iväg igen till mormor och skriva räkningar till henne. Pust... Dessutom fick jag cykla i motvind och halvvägs började det regna.

På jobbet är det fullt upp med rean och alla nyheter som kommer in i butikerna! Mycket nytt! I morgon ska jag sitta med budget hela dagen - nytt och roligt och svårt och roligt [igen]. =D Någon som såg oss i Latte i lördags? Fin bild, var det!

Ja, Lollo, den yngre generationen kommer slå oss på fingrarna, jag känner mig hyfsat tekniskt intresserad och pålitlig men ibland har man inte ens chans. Nu har min Iphone kommit i alla fall och jag har inte ens ett okej sim-kort till den eftersom det ska vara micro... *suck* Fixar det i morgon! Nu är det sängen för fröken och katterna! Gustav är ute och cyklar för att kolla så cykeln som han just lagat håller bort till universitetet i morgon. Kul att börja skolan och något helt nytt! =)

Hörs en annan dag!

Kram kram


Znark

hej hej!
Idag har det inte gått lika bra, jag är trött och har inte riktigt huvudet med mig, skönt med fredag i morgon! Däremot älskar jag min nya telefon! Åå vad bra den är!! Hoppas det går lika smidigt i övergången mellan den gamla ericssonen och Iphonen jag ska ha på jobbet! (Troligtvis för mycket begärt ;-)). I kväll har jag fikat med Anna & Fanny på Java, Fanny satt och ritade i ett program på min nya telefon och så sparade hon bilden som bakgrundsbild (hon är två år!!) och nu fattar inte jag hur man ändrar tillbaka! Genialiska unge!

När jag kom hem nu strax innan åtta så låg Gustav och sov. Stackarn, han är trött nu också! Skönt att han får börja läsa snart istället för jobbet!

Nu tror jag att jag ska väcka upp honom, hänga tvätten, städa lite och plocka undan lite grejer! =)

Hörs i morgon!

Vår 2011

Är jag inställd på just nu, det är det man tittar på i modeväg på modveckan såhär på höstkanten! Känns helkonstigt och svårt att ställa om sig, de är duktiga tjejorna! =) Jag har haft fantastiska dagar med en massa skratt och så underbara människor! I'am in the right place, people!

När jag kom hem hade jag en sovande man på sängen, två hungriga katter som inte alls gillade husses val av mat (matte som skämmer bort dem med mat för 12,-/paket och de äter ett paket var om dagen! Tycker jag att de är värda, mina älsklingar ♥) och så låg det en paketavi från DHL på bordet, tror ni inte det var min mobil som hade kommit?! Oii! Så nu sitter jag och laddar ner och installerar och håller på! Men jag har hunnit skriva ett sms till min bror! (Alexander) =D

Nu ska jag fortsätta greja! Vi hörs imorgon!


Ångest!

Hej hej!
Jag har klädångest! Imorgon ska jag gå klädd i Prêt-kläder och jag är för liten! Jag har en fin kjol och en t-shirt som passar bra och en kofta från Part Two som funkar till! Det kan jag ha imorgon men på kvällen? Och på onsdag? Jag har några jeans men de var så stooora! Jaja, nog pratat om storlekar och kläder!

Vad har du gjort med katten, Jonas???

Jag ska alldeles strax springa in i duschen, hårtvätt står på schemat för kvällen och möjligtvis kanske en liten färgning? Sedan måste jag kolla skor, packa, måla naglarna och föna och platta håret.

Nej, vad skruttdålig inspiration jag har till att blogga idag!! Det här var ett totalt meningslöst inlägg!

Skriver senare om jag har mer inspiration!

Hulken!

Sådär då! En kanelbulle och en halv prinsesstårta senare har vi varit ute och gått en timma och sett The incredible Hulk på trean! Edward Norton ♥ och Liv Tyler ♥. Favvoskådisar, skulle man ju kunna säga! Jag älskar henne i Sagan om ringen och i den där hon spelar mot Ben Affleck... och vad heter den nu då? Kommer snart på det!

Nu är det i alla fall sängen för mig, veckan är viktig och jag kommer börja den med sömnbrist eftersom jag inte kommer sova många timmar innan klockan sex imorgon, när klockan ringer! Sune är en liten galning just nu, understimulerade hankatter är inte att leka med! Eller så är det just det han vill! Leka! =)

Sängen, gott folk! Vi hörs en annan dag! Jersey Girl, heter filmen där Liv Tyler spelar mot Ben Affleck! Ruggigt bra! Och sorgsam!

Selma har bäddat ner sig själv i Gustavs säng ♥

Sune kan High Five!

Eller är bara däckad på ett underligt vis...

Sötnöt! ♥


Som av en händelse...

...hittade jag en grupp som heter The Rasmus, som har gjort en låt som heter Ghostbusters och fick en flashback Back to the 90's! Någon mer som gillade det på tv [Ghostbusters, alltså]? Och Alf! Den lilla rymdgubben! Jag hade en liten Alf som gosedjur när jag var liten. Tv var bättre förr - så är det. Lollo och jag pratade om Fem myror är fler än fyra elefanter - bästa barnprogrammet ever! Vad finns det nu? Teletubbies och Pokémon, tecknat! När jag var liten [minsann] fick man bara se på tecknat på Disneyklubben på fredagkvällar - veckans höjdpunkt!

Idag gör jag inte många knop! Det ska villigt erkännas att det blev blött och sent igår men det är inte varje gång en av ens bästa vänner fyller 25 [igen]. Kul hade vi - JA! Det hade vi! Och jag har insett att jag ska hålla mig till krogar med 25-årsgräns. Folk i min yngsta brors ålder [90-talisterna får ju vara ute och ränna!] och jag har sådär mycket gemensamt och jag tycker det är äckligt när de kräks. Örebro en lördagnatt tio över två är bara dräggigt.

Nu ska jag fortsätta virka på min bulle. Jag virkade en häromdagen men jag la den på armstödet till soffan och när jag kom upp igår morse var den borta. Jag hittade den inte ens när jag dammsög under soffan, där brukar jag annars hitta mina virkskapelser titt som tätt!

Bloggar förmodligen en gång till idag när jag inte har så mycket för mig! =D

En vecka!

Hej!
Nu har det gått en hel vecka sedan jag bloggade sist - IGEN! Helt otroligt vad fort tiden går hela tiden! Jag hinner inte riktigt med...

Veckan har varit som vanligt, jobbat mellan åtta och sex! Gustav har jobbat lite övertid i veckan såhär på sluttampen innan han blir tjänstledig! I tisdags var Anna & Fanny här och åt fisk med oss, Fanny tyckte bäst om knäckebröder Runda Björn och egentligen inte det heller utan smöret var det som hägrade. Jag gjorde fisk i ugn med champinjonkräm och kokt potatis till, det var gott! Fast nu känns det som att jag har ätit det hela veckan och fisk sprutar ur öronen på mig. Jag gjorde för mycket mat (som vanligt) och fick fyra matlådor. Suck... Dagen efter gjorde jag falukorv och makaroner och fick fem matlådor. De har vi dock inte ätit upp än. Kan man frysa makaroner? Det  kanske inte blir så bra...

I tisdags skulle min kära syster yster fyllt år, 39. Undrar om hon hade haft ångest om hon levt. Troligtvis! =D När hon fyllde 30 tog hon motorcykelkörkört och köpte motorcykel och hus på landet. De flyttade in till stan ganska så snart igen, vilket i alla fall inte jag är speciellt förvånad över - skulle jag med gjort. Jag kommer faktiskt aldrig flytta ut på landet igen, stadsbuss är min melodi. Inte länsbuss som går två gånger om dagen. Never!

Jag åkte inte ut till graven i tisdags eftersom Anna & Fanny var här men mamma, Björn, Alexander och jag var där i torsdags. De håller på och rensar bland gravarna där och det är massor som ska tas bort bredvid Fille. Jag frågade om man kunde boka en av dem men det kanske känns makabert? Fast det finns ju egentligen bara en sak vi vet säkert om vår framtid och det är att vi kommer att dö. Inte för att vara pessimist såhär på lördagskvällen [efter ett glas vin] men faktum kvarstår!

Igår kväll var Gustav ute med Jocke och jag grejade lite här hemma, jag drack ett glas vin först [är jag en liten helgalkis?] och sedan fick jag för mig att jag skulle reda ut sladdarna bakom byrån i hallen och började spika upp sådana här vita små krokar att hålla fast sladdarna med, i listerna. Det blev bra! Sedan tvättade jag, hängde all tvätt och ställde in luftavfuktaren i badrummet. Fy vad den är bra! På ett par timmar är två maskiner tvätt torra. Helt otroligt! Men jag orkade inte städa. Det har jag inte gjort idag heller! Slöhög! Men jag kan ju skylla på att vi har varit och spelat minigolf på Gustavsvik! Kanske ska ta tag i det hela nu då...

Jag ska träffa tjejerna klockan åtta på East West för att fira Majsans födelsedag! Det ska bli så roligt! Och goooott!! Mums, det var evigheter sedan jag åt sushi!

Nu ska jag springa och greja lite, tror jag!

Jonas - Rör inte katten! Köp en roller, eller två, eller tjugo!

Lördag

Elo!
Idag vaknade Gustav klockan nio, studsade upp och frågade mig om jag skulle med ut på en morgonpromenad. Jag bangade och kände att det är inte så ofta man får sova faktistk! Han berättade i alla fall för mig att när han kommer hem ska han duscha och sen ska vi gå upp på stan och äta och kolla på kläder. Okej! Jag sov tills han kom hem igen och sen upp och duscha och på stan. Vi hamnade på Soleo på Våghustorget för lunch (godaste hamburgaren i hela mitt liv) och sen vidare och kikade lite i affärer! Jag köpte två linnen och en långärmad t-shirt på BikBok och sen stickor på Trend. Jag ska sticka en kofta!

Nu har jag gjort mig i ordning och ska alldeles strax ta min rosa cykel till Alex! Vi ska ut! Frågan är om slottsfesten är för "the old[er] people"?

Fick just måla om naglarna eftersom jag insåg att de inte matchade skorna.

Nej, nu ska jag se om jag får tag på jäntan och se om vi ska gå!

Ha en trevlig kväll, kära läsare!

Lördag!

Hej hej!
Fredagen började bra med att jag gick upp med Gustav kvart över sex, var på jobbet klockan sju och så frukost med Ella & Camilla klockan åtta! Sedan gick min arbetsfredag i lugnets tecken, telefonen var tyst - jag kollade på den flera gånger och den hade varken hängt sig eller tagit slut på batteri utan det var bara lugnt i butiksvärlden idag! Skönt när det är smidigt! =) Jag har orienterat mig i datasystemet och grejat med rapporter. Det är ett väldigt roligt jobb jag har, kan jag meddela er! Jag slutade vid fyra men tog med mig datorn hem och tänkte testa att koppla upp mig hemifrån, skönt att veta att det fungerar den dagen jag verkligen behöver kunna arbera hemifrån! Jag körde fast på en gång, faktiskt. Pratade med min bror på min lilla rosa dator och frågade var i hela fridens dar man sätter på det trådlösa nätverket på en HP? Han kom med flera förslag men det fungerade inte... Tillslut blev jag så frustrerad och pratade med mig själv och tryckte på din lilla symbolen för WiFi och sa till mig själv "jag ser ju klart och tydligt att du har trådlöst nätverk min lilla dator!" och VIPS! så var jag inne. Knappen syntes inte utan man skulle trycka på symbolen! Så har jag lärt mig något nytt! Jag kom inte in i mitt program i alla fall för sen fattade jag inte hur jag skulle göra, något med fjärrskrivbord och efter en kokosboll till lunch vid skrivbordet var inte humöret på topp. Så jag la ner det hela! Jag fick ju i alla fall igång ett steg! Weii!

Efter en liten blodsocker-boost bestående av yoghurt & havrefras så cyklade vi hem till pappa för att äta kräftor. Det var supergott och kul att träffa dem, det var länge sedan nu! Mamma & Björn är forfarande i Skottland och kommer ju hem på måndag! Får se om Sebbe tänker komma hit och köra SingStar med mig snart igen! Hoppas!

Sådär då, Selma försökte fånga en bärfis som pruttade på henne så hon luktar skit. Sune följer med Gustav ut på balkongen och röker fyra eller fem gånger om dagen (han har slutat snusa (Gustav alltså, inte Sune)) så jag har en passiv rökare-katt och en pruttkatt. Tror sovrumsdörren är stängd med kissarna utanför i natt.

Nu ska vi soooova! Natti natt!

Min pappa <3

Var med i tidningen igår

och här är artikeln om någon vill läsa! =)

I morgon ska jag och Gustav dit och äta första kräftorna för i år! Så har jag pratat med halva släkten idag, mormor var den första som ringde - det var skönt att prata med henne en stund, det var länge sedan. Hon mår inte så bra med sin bältros, visste ni att man kan ha det i flera år? Sanslöst, är det. Hon sa att hon inte tänker stanna kvar på jorden tillräckligt länge för att få veta hur länge det kan hålla på. Tråkigt är vad det är. Men hon saknar morfar! Det gör jag med ♥.

Sedan ringde jag till pappa för att prata om artikeln! Och sedan ringde jag till farmor, bara för att det var länge sedan vi pratade. Och hon undrade om jag fortfarande lever... Så det var länge sedan vi pratade!

Nu ska Gustav och jag ut och gå! Varje dag.. =)

Hörs en annan dag!

Evigheter

Hej hej!
Nu är det verkligen evigheter sedan jag skrev här! Jag sitter i morgonrocken med mystofflorna på och ska om några minuter gå och göra mig klar för jobbet! Jag har sovit oroligt, som alltid på söndagnätter! Det är som att jag gör mig redo för att jobba och nästan redan är på jobbet när jag vaknar. Jag löser flest jobbproblem på nätterna! =)

I helgen har vi varit i Oskars sommarstuga uppe i Grythyttan, synd att det regnade mestadels men i lördags hade vi lite fint! Vi grillade i vilket fall som helst, de flesta av killarna badade. Det var alltså jag och sju, stundtals åtta killar. Det skulle kommit två tjejer till men ens hundvakt sa upp sig och den andra orkade helt enkelt inte. Lite trist men jag hade trevligt med grabbarna!

Nu ska jag sätta lite fart här! Ska hämta min kamera hos Ella-bella och sedan ska ni få se lite kort från sista tiden!

Ikväll blir det fika med Anna & Fanny så jag kanske skriver någon rad till imorgon!

Have a nice day!

RSS 2.0