Nytt liv...

Det var riktigt länge sedan jag bloggade sist, hade jag varit lite före i tänkandet hade jag kunnat kolla när sista inlägget var men hjärnan var inte så med... Jag har i alla fall ett helt nytt liv och jag vet inte hur man ska kunna summera detta! Alltihop började våren 2012 i ett kök på Ringgatan 13 där en envis mamma, vid namn Lotta, hade bestämt sig för att para ihop en kollega med sin son.
 
Kollegan var jag och sonen heter Tim (Timothy) :).
 
 
Tycke uppstod denna kväll fast ägarinnan av lägenheten (Lotta) hade inte en aning. (OBS! Bilden är tagen vid ett senare tillfälle :)) Efter några glas vin, middag och efterrätt och hela baletten så hittade tårna varandra under bordet där på Ringgatan. Några veckor senare var det dags för dejt nummer två; Pitchers! Vi drack öl, pratade och allt var väldigt nervöst! Dejt nummer tre (det är här han verkligen vinner hjärtat) spenderas hemma hos Tim i hans lägenhet där han lagar mat till oss... Det är inte så många killar som bjuder en tjej på hemmalagad mat till dejten - det kan man dock rekommendera, otroligt trevligt! Sedan denna kväll var jag fast.
 
Hösten 2012 börjar vi planera att åka till Bali i Januari.
 
December 2012
 
Januari 2013
8-månadersdagen spenderades i ett loveseat på stranden från solnedgången till natta´ med trevligt sällskap och gott i glasen! :)
 
Februari 2013
 
Mars
 
April
 
 Maj
 Brudtärneklänningar
Snyggaste tärnorna!
Liten ♥
 
Juni
Bilden ska vara stående men det gick visst inte...
 
Juli
 
Augusti
 
 
September
 
Oktober


20 oktober kom han ut! tre dagar "för sent". Han blev totalt 101,1% färdig och föddes i vecka 40+2, 4130g och 53 cm lång, huvudomfång 37,5. En liten bjässe!

 
 
November
 
December
 

Nej men 2013 kommer bli rätt svårslaget! Gravid, giftemål och sedan föda barn med allt vad det innebär! Det har varit ett otroligt år och jag kanske också ska tillägga att jag startade eget företag också, en redovisningsbyrå med två uppdrag, just nu. Så jag drygar ut min mammapeng lite (tur det - den blir man inte rik på!).
 
Vi får se när jag kommer på att jag ska blogga nästa gång! Förhoppningsvis lite oftare, det kanske är lättare när jag har en liten varelse att prata om! :)

RSS 2.0