Marieberg & finbesök!

Hej hej!
Denna helgen har ju avlöpt lugnt och sansat, inga oväntade händelser egentligen! Idag vaknade vi sent, det var skönt att sova idag! Gick upp och åt frukost i lugn och ro innan jag ringde mormor. Jag hade köpt hudcréme till henne i veckan som jag ville åka dit med idag, jag skulle nämligen ut till marieberg för att köpa kattsand. De hade halva priset på Grizzly om man hade kupong med sig! Jag gjorde mig iordning och gav mig iväg! Sprang in på marieberg och till MQ, hittade ett par jeans [eller snarare två par men insåg att jag måste sansa mig och bara köpa ett par!] sedan till H & M för att fixa beställningen till mormor som hon hann lägga till när vi pratade på morgonen; O´lays ansiktscréme. Där inne köpte jag också dag- och nattcréme till mig själv, hårsnoddar och hårspännen. Sedan vidare ner till Lagerhaus där jag har spanat in några glas, jag vill kasta ut IKEA-glasen! [I hate them...] så därför ska jag erbjuda Sebbe dem =). Väl där insåg jag att jag hade glömt rabattkupongen på kattsanden. *suck* På vägen ut till bilen slank jag visst in på Vila och hittade en tröja [!!] faboulus. Jag handlade en sväng på Coop till kvällen, chokladpudding, mjölk och lite grädde. Dessutom skulle jag köpa vitaminer till Gustav. Han äter några från Friggs med ABDE-vitamin [tror jag] och han började prata om att det var så länge sedan han köpte dem, det var när vi bodde på Idrottsvägen. Jag räknade lite snabbt och kom fram till att det snart är tre år sedan vi flyttade dit och insåg att jag borde kolla bäst-före-datumet. 2008-10-31. Så jag skulle alltså till just Coop för att köpa nya vitaminer. [Ja, jag slängde de andra]. Tror ni inte att jag höll på att åka ifrån marieberg utan kattsanden sen!! Jag kom på det i precis sista sekunden! Tänk om jag hade kommit hem utan sand...

Jag hann precis hem från mormor sedan för att fixa mat till Louise och Jocke skulle komma! Det blev helstekt fläskfilé med pressad potatis och [grädd]sås. En god sallad till och en pestovinäger, delikat! [Om jag får säga det själv!] Till efterrätt blev det chokladpudding! Blev och blev, jag gjorde, det var inte direkt något som bara hände. Väldigt sällan saker bara händer, i mitt liv! Till chokladpuddingen tittade vi på Bolt. Kan vara den bästa film som gjorts, jag älskar den! Jag älskar Bolt! Och om inte Strumpan hade fått ett hem i filmen så hade hon gärna fått komma hit. [För oinvigda är Strumpan en katt, i filmen].

Nu ska jag FaceBooka lite! Hörs imorgon!

Middag & bio med mamms

Elo!
Jag kom just hem! Min lilla mamma kom in till mig för att umgås nu när hon är grabbfri [Björn & Alex jobbar i Skåne denna veckan] så vi bestämde oss för middag på Hellas och sen bio på det! Vi åt jääääättegott och såg sedan Stieg Larssons Luftslottet som sprängdes, otroligt bra kväll! Det är otäcka filmer! Jag var helt säker på att någonting skulle hända när de började spela läbbig musik så jag gjorde något jag inte gjort på flera år! Jag panikknep mina ögon! Och drog efter andan, han bredvid mig skrockade lite... Kul att man kan glädja någon i sin skräck.

Jag måste gå på bio igen! Precious med Mariah Carey! Shit vad bra den verkar!! Och så vill jag ju se Avatar... Ska fråga Alex om hon sett den! Nu är det förvirrat på bloggen, Alex är två personer i mitt liv och den ena är en han och den andra är en hon. Detta beror inte på att jag är scitzo utan på att Alex kan vara ett smeknamn för Alexander eller Alexandra. Och det är just vad det är! Jag kanske helt enkelt får skriva Alexander eller Alexandra, det blir så förvirrat annars.

Jag virkade en prinsesstårta till i veckan!




Kissarna kunde inte vänta med maten tills den kom ner på golvet! Inte inte...

Nu ska jag kolla på Sunes Jul! =D


Fredag

Jag är trött efter denna veckan! Men jag ska snart ta tag i mig själv och i alla fall bre mig en macka, jag är hungrig igen. Men jag är så trött så jag knappt kan stå upp också så städningen som jag hade tänkt börja med nu får vänta tills imorgon! Louise och jag skulle träffas imorgon och sen skulle hon ut med sina trädgårdstomtar men det blev visst ingenting. Dålig uppslutning på klassträffen känner vi igen! Och så hade hon ingen bil så hon kommer inte in till stan... Typiskt! Så nu får jag gå hela förmiddagen fram till mamma kommer vid halv fem (det är inte förmiddag, det vet jag med!) men men då hinner jag ju städa! Så hoppas jag att Louise kan komma sen på kvällen. Synd att det inte blev någon träff med de där trädgårdarna!

Och så slutar jag klaga där! Jag har ett underbart liv med en man som älskar mig och som jag älskar, vi har en fin lägenhet, fina kissar och jag älskar mitt jobb. Jag har massor att vara tacksam över! Så nu tror jag att jag ska gå och fixa nåt att äta och samtidigt läsa Herman Lindqvists bok om Jean Baptiste Bernadotte, för så priviligierad är jag - jag kan läsa och jag har råd att köpa en bok, jag blir dessutom alltid mätt när jag vill.

Usch vilket tråkigt inlägg! Skit i det här och vänta tills imorgon istället - lovar att bättra mig =).

Dagens lista

Dagens lista:
Dagens humör: Lite ledset
Dagens borde: Städa lägenheten
Dagens klädsel: Vit långärmad t-shirt, svarta satinbyxor (!!) med nitbälte och mina nya stövlar
Dagens vill ha: Marknadsnougat
Dagens planer: Jobba och sen hindersmässa med Alexandra
Dagens beroende: Försvarets hudsalva
Dagens tråkigaste: Det är kallt igen!
Dagens frisyr: Har gjort mig till och lock-tångat håret idag, lite rockigt sådär till mina spejsade byxor
Dagens onyttiga: Ett wienerbröd (märk väl! Ingen marknadsnougat!)
Dagens bästa: Har fått väldigt mycket komplimanger idag!
Dagens sämsta: Har magkatarr

Suris

Den här dagen började med att jag fick [själv] bära ut alla kartonger som har stått på hög i lägenheten och [själv] bära ner vårt gamla köksbord i källaren, med tillhörande fyra stolar och ben som vägde bly! Så detta började jag med i morse! Det gick ju alldeles utmärkt men jag var helt slut när jag äntligen kom till jobbet.

Nu ikväll var jag på marieberg och hittade mina älskade stövlar. Av märket Vagabond, sort Twiggy. De fanns i min storlek och jag slog till! Så nu är jag helt plötsligt ett par skor rikare och en massa möbler rikare men ganska mycket fattigare på kontot! Så det satte ju käppar i hjulet till min och Lollos lilla tripp till Vingåker på lördag! Men det är i alla fall fint här hemma och jag hoppas att Lollo vill följa med nästa månad?! ♥ För då jävlar i mej är det kläder som gäller! Och så hoppas jag på lite förråds-staplings-sorterings-hjälp från de bästa organisatörerna inom länsgränsen [jag & Lollo då alltså].

Nu måste jag sova! Ska upp tidigt och klippa mig imorgon!!

Hejsvej!

Dagens lista

Dagens lista:
Dagens humör: Uselt
Dagens borde: Bära ut alla kartonger som belamrar lägenheten
Dagens klädsel: Jeans, långärmad t-shirt och stickad väst.
Dagens vill ha: Massor med pengar till shopping!
Dagens planer: Jobba
Dagens beroende: Kiwi
Dagens tråkigaste: Det är is på rutan till bilen
Dagens frisyr: Tofs
Dagens onyttiga: En centimerettjock tårtbit som jag fortfarande sotar för...
Dagens bästa: Har varit på Procurator!
Dagens sämsta: Har ont i magen [dock självförvållat]

Tisdag!

Idag har jag jobbat! Jag har jobbat undan mycket nu så det känns väldigt skönt! Gustav var på mig i förra veckan att jag måste sluta komma hem så sent på kvällarna och han har så himla rätt! Det blir dåliga matvanor när man kommer hem vid halv åtta - lagar maten och äter vid halv nio, nio! Sämst... Och ibland är man dessutom så trött så man beställer hem pizza istället. Inte bra!

Nu sitter jag med färg i håret, det blev en ljusare nyans än den jag brukar ha och just nu har jag liite panik eftersom det ser rött ut! Blir det dåligt får jag väl ha mössa imorgon och handla mörk mörkbrun färg istället =D.

Jag handlade idag, storhandling på Willys, det börjar bli en riktigt trevlig butik på Marieberg! I like it! Vet visserligen inte varför jag handlar där för jag är allergisk mot Eldorado och deras egna "Willys-grejer" och köper bara allt som jag är van vid - Barillas pasta, Arlas mjölk, Pågens bröd, ja, ni fattar vad jag menar! Så antagligen blir det inte görmycket billigare än om jag hade handlat på Ica... Men det är ju nära till Willys Marieberg och så har de trevlig personal och en postlåda så jag kommer nog fortsätta handla där! Vi åt varmrökt lax, kokt potatis, romsås och ärtor - såklart!

Nu har jag fått lite massage av min man så jag ska fakiskt gå och duscha, hänga tvätt och kanske, kanske organisera hyllan jag köpte på IKEA idag! Vi får se!

Hörs imorgon!

Dagens lista - bästa ever!

Fantastiskt rolig idé som jag snott av den här tjejen!

Dagens lista:
Dagens humör: Strålande
Dagens borde: Organisera i min nyinköpta låda
Dagens klädsel: Min rutiga tunika från MQ, svarta tajts & kofta (off course, det är kallt!)
Dagens vill ha: Nya skor!
Dagens planer: Jobba
Dagens beroende: Juice
Dagens tråkigaste: Det är tisdag - sämsta dagen i hela veckan
Dagens frisyr: Fläta
Dagens onyttiga: En halv chokladkaka på väg hem från affären...
Dagens bästa: Slutade tidigare!
Dagens sämsta: Har ont i ryggen!

En alldeles vanlig helg i januari!

Kalas som vanligt!

1 januari - pappa
6 januari - farmor
7 januari - morfar
12 januari - moster
17 januari - Simon
20 januari - Alex

Stressigt!! Minst ett kalas varje helg! Men detta var det sista, nästa helg ska jag till Vingåker och köpa en massa kläder! För nu, mina vänner, är ju csn slut! Jihoo! Shopp shopp shopp! Och lite sparande =). Men bara lite!


Födelsedagsbarnet!

Sune ser ut att vara av på mitten!

Selma har hittat högen med handdukar som ska tvättas

Det är inte varje dag jag får städa sådant här!! Jippie...

Nu ska jag titta på Johan Falk, National Target.

Hejsvej!


Mina kissar <3

Idag är det lördag! Jag vaknade 07:23, ganska pigg! Av att jag låg ensam i sängen, var är Gustav? Jag hittade honom vid datorn! 07:23 på en lördag! Har aldrig varit med om maken! Jag gick faktiskt och la mig igen och gick upp vid nio istället, känns som en mer passande tid för Åsa en helg! Då hade Gustav varit till ica och köpt frukost ♥. Bravos Friskus-juice, ciabatta och skinka! Det var gottit! Nu sitter jag med en kopp kaffe, klockan är inte mer än 10:27 och vi ska åka om en och en halv timma ungefär, det är ju kalas idag! Jag måste alldeles strax in i duschen men nu när jag gick upp så tidigt fick jag en massa tid över! Känns fantastiskt att gå upp som idag istället för att rusa upp vid kvart i tolv (när vi ska vara borta klockan ett) och stressa in i duschen, få håret halvtorrt (för bara det tar minst 40 minuter att torka!) sätta upp håret i en slarvig hästsvans och senare få världens skavsår i nacken för att man har satt upp ett halvtorrt hår! Inte bra! Allt det slipper jag idag! [Om jag går in i duschen snart!] jag ska boka tid för färgning av mitt hår snart, Alex går på salong Snygg och de är visst bra så snart bär det av =). Alex och jag gick runt på marieberg igår och Bianco har ju för tusan bövlar 50% på nästan alla vinterstövlar, me like! Jag ska köpa ett par där! De har väldigt mycket snyggt! Ska bara kolla vad de har i butiken på stan först!

Nu måste jag sätta lite fart men jag hade en så gosig katt i mitt knä igår kväll så jag lägger upp några kattbilder!




[Katten på bilderna är misstänkt ansvarig för bortförandet av ä-prickarna, sönderklösandet av en rosa väska och ansvarig för allt garn i hushållet.]


Freeeeheeeedag!

Sitter och lyssnar på Owl City, jag älskar deras Fireflies! Så skön låt! Jag har lyckats måla naglarna ikväll, virkat klart min prinsesstårta, den rosa! Börjat virka på en chokladboll men jag gav upp, det var svårt och jag var lite omotiverad efter att Sune hade rivit ut alla garnnystan imorse igen, klöst sönder min rosa väska och jag upptäckte dessutom att det numer står Valkommen i min hall istället för Välkommen eftersom han har ätit upp prickarna. Vad kan jag få ha ifred??? Inte ens mina tavlor för tusan bövlar! Nu står han på armstödet bredvid mig, tittar på mig och skriker till, sen glömmer han att stänga munnen och står antingen med tungan ute eller så visar han bara tänderna. Var är det då? Jag ska köpa en sele och ett tuggben till den där katten! Sen ska vi ut och gå och så kan han när vi kommer in tugga på benen och inte i mina vader eller tår. Han är en hund... Jag är bombis.

Selma bara tittar förskräckt på honom, likadant när han låg och morrade och fräste åt henne för att det var "hans" vante i hallen häromdagen. Hon gjorde ju inte ens en ansats till att ta den!!

Imorgon ska vi till Alex igen för då är det det officiella kalaset! Lollo och Helena kommer förhoppningsvis! [hoppas hoppas] Men nu ska jag nog gå och lägga mig och drömma om vad jag ska ta på mig imorgon, för sådan är jag =D.

Hörs säkert imorgon!

Hejsvej!

Tisdag!

Hej hej!
Jag orkade verkligen inte gå upp idag, vet inte vad det var med mig men jag sov inte så himla bra inatt så det kan väl vara en bidragande orsak =). Lollo ställde in vår träff idag också så jag åkte till Panduro och inhandlade mig lite mer garn! Marsipangrön och chokladbrun stod på inköpslistan och jag kom därifrån med ett rosa också. Så jag har virkat en prinsesstårta och en dammsugare!






Det har jag pysslat med ikväll =). Inte lagat mat, vi beställde pizza idag, det var slappt och skönt! Imorgon hade jag tänkt stekt korv och potatismos men jag åker nog hem till mamma en sväng, Alex fyller ju imorgon så han ville att jag skulle komma! Kanske ska virka en chokladboll till honom då =D.

Nu ska jag krypa i säng, upp tidigt imorgon!

Hejsvej!


Söndag 17:e januari

Hej hej!
Jag har firat min älskade lilla Simon idag, han fyller 18 år! Helt otroligt, jag minns honom bäst som den sorglösa lilla pajsaren med dreds som sprang omkring och var rädd för myror hemma hos oss. Han är fortfarande otroligt sorglös och glad och har en gnista i sina ögon som slår allt, det är värt allt att se honom skratta och le.

Nu sitter jag och Gustav och tittar på Johan Falk, det är rätt bra! Jag gillar den här serien! Nu ska jag ladda ner ett meningslöst spel igen och slöa ner min dator lite till!

Puss på er!

Läslusen

Nytt inlägg!

Lördag - igen =)

hej igen!
Nu har vi varit en liten sväng upp till ica, godis, stod på inköpslistan. Vi var så godissugna, bägge två! Jag köpte (för Gustavs pengar ;)) hallonsorbé och maränger och kattmat! Han köpte (för sina pengar =D) lösgodis och munkar. Jag var så himla sugen på marängswiss och det blev det! Jag hade chokladsås och strössel hemma (det är strössel i min marängswiss!) men egentligen ska det ju vara vaniljglass och grädde, har jag för mig. Har inte ätit det sen min åttaårsdag, tror jag! När jag var tio började undersökningarna om min mage så sen dess har jag i alla fall inte ätit det! När jag var yngre hade jag inte bara ont i magen, jag mådde illa, kräktes, hade domningar i armarna och kunde inte äta någonting. Sönderstressad i kroppen när jag var tio år, det är katastrof. Och ingen trodde på mig, läkarna stod och kliade sig i huvudet, allt tydde på magkatarr men "inte kan ett barn ha magkatarr!!". Oh yes... They can!

Jag sitter och raderar en massa meningslösa spel som jag laddar ner (lagligt) från playfirst.com som segar ner min dator och ger mig virus ibland. Jag är en korkad person när det gäller dessa spel, jag laddar ner och laddar ner och får mer och mer skit! Ibland tar jag en storstädning men ikväll är bara en liten städning jag orkar inte kopiera över alla bilder till den externa hårddisken. Så ingen formatering, bara borttagning av onödiga saker. Jag har spotify på och lyssnar på Roxette, nostalgi! Jag fick en massa Roxettelåtar på ett kasettband som jag spelade i min första freestyle (som var 30cm i diameter och gul/grå) sedan hade jag med mig bandet på ett disco i lågstadiet och det försvann. Å vad ledsen jag var! Jag har nog alltid gillat Roxette! När CD-skivorna kom fick jag en Roxetteskiva på nästan varje födelsedag och när man köpte de skivorna fanns det med ett litet häfte i varje fodral där texten till alla låtarna stod = jag kan nästan alla låttexter de har gjort =). Musiken och ridningen var det jag engagerade mig i när jag bodde hemma och när jag började på kvinnersta var det politik, musik och inte alls lika mycket ridning! Det var då jag sålde min pålle också. Hon fick det så bra så bra =).

Alex kommer nog snart, han skulle sova här ikväll =). Jag gillar när han kommer hit! Han mår inte bra hemma (det är inte bra med för många vuxna människor i ett hushåll, eller hur Lollo?) så det är så skönt när jag får rå om honom lite och han pratar med mig om det som tynger honom. Då känner jag mig värdefull ♥.



Hoppas ni vet att jag gör allt för er ♥

Systrarna - inte biologiska men ack så äkta ♥

Min mamma ♥

Nykära ♥


Lördag 16 januari

Hej hej!
Igår jobbade jag, slutade vid fem och skjutsade hem Alex & Stefan och skjutsade Gustav till systemet och hem, kom hem kvart över sex och skulle hämta Anders halv sju på norr. Herregud! Snabbt ombyte och lite skäll av Gustav eftersom han tyckte jag skulle prioritera att äta och inte göra iordning håret och byta om. Anar jag en viss omtänksamhet där?? Dessutom sa han att jag var fin som jag var ♥. Anledningen till att jag skulle hämta Anders var för att vi skulle på en överraskningsfest för Majsan som åker till Asien nästa söndag. Shit vad tomt det kommer bli i Örebro!! Sen åker Hanna till Norge helgen efter =(. Jag kommer längta till sommaren när alla är på sin plats igen! Vi åkte till Martina vid universitetet igår kväll! Så kom Majan med några tjejer, hon trodde att de skulle gå ut, bara. Men vi lyckades lura henne! All heder åt Anna som kommit på alltihopa! Otroligt bra idé för världens bästa Maja =).

Idag har vi varit i Hovsta på middag, oxfilé med cheddarpotatis och whiskeysås. Det ni! Jösses mössa vad gott det var! Nu sitter vi bara och degar och gör inte mycket alls! Jag tänker hela tiden på vårt nya köksbord som vi ska hämta och det nya soffbordet som vi har beställt! Nu börjar det likna något i vårt hem! Jag blir alldeles lyrisk av allt som kommer att hända nu!

Ska ägna mig åt min lilla kisse som sitter och tittar uppfordrande på mig, kanske bloggar mer sen!


Torsdag 15 januari!

Hej hej!
Det är ju torsdag idag! Vilet betyder kjolfredag imorgon! Svart, knälång, lite klockad kjol, vit skjorta och svart kofta + högklackade stövlar eller pumps. Eller lågklackade stövlar till jobbet och pumps på jobbet, kan det bli =). Det var länge sedan jag var lite uppklädd på jobbet, det är dags nu! Dessutom har ju Alex börjat hos oss nu och hon är så himla fin jämt! Så nu gäller det att hänga med henne, det är lite kul! Jag är nog en "dräkt-tjej" faktiskt! Riktigt avundsjuk på Majsan som ska sy upp dräkter i Thailand =D. Åh vad roligt!

Idag har Lollo och en av Jockarna varit här, vi såg på film My sisters keeper, bästa filmen jag sett på länge!! Med Abigail Breslin - min favvo! I loved it ♥. Gösi hated it =D.

Nu sitter jag i vardagsrummet med almanackorna uppslagna över hela bordet för att se till så jag har koll på allt. Jag är en aning manisk med det här! Jag fick panik i måndags när jag glömde jobb-almanackan hemma. Katastrof. Men jag måste ha med den hem för att jag ska kunna skriva upp saker som jag funderar på när jag ska somna eller när jag vaknar mitt i natten, annars kan jag inte somna/somna om. Störd - jag vet, men det positiva är ju att jag ändå älskar mitt jobb och det är inga problem att somna om jag bara får skriva upp det jag kom på. De allra flesta problem jag funderar på löser jag när jag vaknar för att jag har drömt om det.

Idag har jag tänkt på Majan som skrev tenta, hoppas det gick bra! Imorgon tänker jag på Sara som skriver tenta, eller hemtenta, minns inte riktigt. Nu närmar det sig verkligen slutet på terminen! Massor med studenter som är klara! Och inga jobb?

Imorgon är det också dags att beställa ett nytt soffbord till oss! Det blev Quattro från Hans K, i svart. Tar en bild på det när det kommer hem =). Det är i alla fall kvadratiskt och man kan ställa fyra sittpuffar under, som man alltså drar fram när det är många människor här! Smart lösning.

Nu ska jag lägga mig! Får se om jag hinner blogga imorgon!


Vinter!

Hej hej!
Det känns verkligen att det är vinter, mina läppar är snustorra och jag smörjer händerna tio gånger om dagen. Allt torkar! Det går väl an så länge man smörjer men såfort man slutar så blir det ett mindre helsike!

Igår gjorde Gustav och jag sjömansbiff tillsammans, det var mysigt! Jag gjorde faktiskt minst av oss, han skalade potatis, skar potatisen och skar lök, skar en del av köttet och dukade. Jag skar lite kött, stekte och hällde ihop alltihopa. Det blev jättegott men vi har lärt oss lite, köttbuljong istället för grönsaksbuljong (eller fond använder vi, ingen glutamat i det!) och så måste man ha öl i! Som det var nu blev den lite smaklös... men men, det gick ändå!

När vi hade ätit satte jag mig och knöt sådana här vänskapsarmband, kommer ni ihåg dem? Vi knöt dem på syslöjden när man var klar med någonting och inte ville påbörja en stor grej. Hur som så började Gustav fråga en massa saker om armbandet som jag gjorde och det slutade med att han också började på ett. Jag hade velat ha ett kort på min macho-kille som satt och gjorde ett armband men jag vågade inte ta upp kameran =).

Idag gick vi upp jättetidigt och har jobbat båda två hela dagen, nu har vi lagat korv & makaroner (vår vanliga måndagsmat och Gustavs älsklingsrätt), jag sitter och tittar på Paradise Hotel (!!) mot Gustavs vilja. Han tyckte jag skulle stänga av tvn =). Äh, ur en rent socialpsykologisk syn så är det ganska kul att titta på, de är rätt störda. Man undrar hur de blivit sådär! Arv eller miljö?? =)

Ska alldeles strax lägga mig!

Vi hörs imorgon

Zozo

Åå vilken film =(. Josef Fares var det som regisserat! Jag känner mig ändå som en ganska upplyst person, jag har haft kontakt med ganska många personer som kommer från länder i krig men den här filmen kom ändå som en chock. Det är så, för mig, overkligt att vara rädd för saker som att jag kanske inte har ett hem imorgon, eller mat för dagen, eller mina kära omkring mig. Sedan kan jag relatera till att förlora en ur familjen men även om jag har förlorat en så lever jag ändå i någon form av filosofi att "det händer andra, inte mig!". Märkligt hur människan fungerar men det kanske är en överlevnadsinstinkt?! Det kända hoppet som aldrig överger människan. Samtidigt som jag naturligtvis har mina små återfall där jag paniskt måste ringa mina bröder för att höra så de är okej. Eller mina tvåtusen sms som jag skickar till Alex när jag vet att han är ute.

Ödmjukhet inför andra kulturer och överhuvudtaget andra människor är en nödvändighet för att få världsfred! Kan börja med den lilla människan som kanske surfar in på min blogg i brist på annat att göra denna lördagkväll =). Peace starts with a smile. (Står det på min tavla i köket =))

Nu är det Wallander - Bröderna, på min tv!

Hemmamys

En riktig biokväll verkar det som att det var ikväll, fanns knappt en enda biljett kvar till någon bio så jag stannade hemma istället! Jag hyrde en film via vår box! Zozo, handlar om en liten kille från Libanon som flyr till sverige när det blir krig. Fares Fares som regisserat, har för mig att jag läst någonstans att den handlar om honom?! Bloggar när jag sett klart den!


Moster

hej hej!
Jag är sjuk! Jättesnuvig och ont i halsen, hoppas det går över snart! Det verkar som det gör det för igår var jag helsänkt och var hemma från jobbet, redan på kvällen kände jag mig lite bättre så jag och Lollo masade oss iväg upp och gick på vår planerade bio. Vi hade beställt biljetter till Meet the Morgans så det kändes tråkigt om vi hade missat det. Idag var det kalas för min moster som fyllde 50+, exakt ålder känns onödig =).

Nu ska jag fixa tacos killarna, Gustav Jocke F & Jocke W F ska på Avatar och jag fundilerar faktiskt på att gå på bio själv. Jag såg att det var en omröstning om detta i en annan blogg; modigt eller mobbat, var frågan om att gå på bio själv. Jag tycker egentligen inte det spelar någon roll, jag vill se en film, jag går ju inte dit för att vara social. Det är visserligen trevligt om man vill prata om filmen efteråt men annars så är det en högst osocial grej det här med bio. Jag vill se Bröllopsfotografen, Luftslottet som sprängdes och senare It´s complicated (med Meryl Streep & Alec Baldwin, stavas med w eller v?) den sista har i alla fall inte kommit än!

Nu ska jag fixa mat!

Puss & hej!

Farmor 80 år!

Hej hej!
Idag vaknade vi jättesent! Tror jag masade mig ur sängen vid tjugo över ett, alldeles för sent! Med tanke på att jag skulle vara borta hos farmor vid halv fyra och jag skulle baka någonting innan! Det blev mockarutor, efter mycket letande i Sju sorters kakor, fatta vad den där jävla kakan har många namn! Mockarutor, Kokoskakor, Hela världens kaka, Långpannebröd och Snoddas! Snoddas heter de i min bok! Har aldrig hört talas om maken! Jag gjorde de i vilket fall som helst i muffinsform och inte långpannan!

En form till pappa och en till farmor!

Farmor, eller pappa & Anette, bjöd på smörgåstårta. [=en bomb av ont i magen för mig]

Och som en liten extra socker-/mjölkbomb en Schwartzwaldtårta... "Den kan du och jag äta, Åsa!" sa farmor. Mm jo tjena, jag åt tre laktospiller och fick en känsla av att tårtan vände redan i svalget vid första tuggan [ursäkta den obehagliga bilden].

Lillebror var hemma [visserligen under protest eftersom hans bil gått sönder] men han var med på kalaset en liten stund i alla fall ♥.

Han ser lite finurlig ut eftersom han har snott min mobil, vid detta tillfälle!

Här är  födeösedagsbarnet! Hon ville absolut inte vara med på kort men jag lyckades knäppa ett i alla fall!

Och på min käre farbror! Kolla in kameran! De var tvugna att ta slut på rullen, när han sa det passade jag på att reta honom lite för hans ålder + att jag alltid kallar honom Farbror Thomas. "Du kan säga bara Thomas" säger han ibland. Hihi =D. Han och pappa började prata om farmors diskmaskin för det är ingen annan än hon som kan sätta igång den. Och då sa jag något om att det var en relik från stenåldern och då säger de bägge två att den inte är särskilt gammal. Men sa jag, hon har ju haft den hela mitt liv! Ja, det var nog 84 eller nåt hon köpte den! Ja... Då är den ju rätt gammal, för att vara en diskmaskin, eller hur??! [annars, om man räknar människoålder så är det ju inte gammalt alls! ;)]

Farmor var i alla fall nöjd över sin dag fast den hade gått fort, sa hon! Jag skjutsade hem farbror Thomas och hans fru [som för övrigt är urgullig och älskar att baka!] och sedan en snabb handling på Ekershallen och så hem!

När jag kom hem luktade min Sune överjävligt, jag vet inte vad han hade rullat sig i! Bara att han behövde ett bad nu

Sedan frös han och låg och skakade bredvid mig så jag bad Gustav värma en vetekudde så bäddade jag ner honom i soffan. 

Sedan har han legat där tills nu, så nu sitter han i fönstret och kikar ut på gården.

Nu är Sprängaren snart slut och jag sitter och diggar till Spotify [Akon] med mina julklappslurar! 

Roooosa!! =D Har fått dem av Alex! Av Sebbe fick jag ljuslyktor som står i sovrumsfönstret, skitsnygga!

Nu ska denna Åsa sova!

Natti natti!


Tisdag känns som fredag!

Men det är ju bara en dag ledig och sedan två hela dagar att jobba! Men sedan är det helg igen och det är skrik-helg på kanal5! jag ser fram mot det med förtjusning och hoppas att det är lite skräckisar! Jag försökte se Barnhemmet här för ett tag sedan men hann inte se klart hela, bummer.. Får hyra den på boxen igen.

Nu ikväll sedan jag kom hem från jobbet har jag tagit bort julgardinerna i vardagsrummet och i sovrummet. Vardagsrummet blev lite orientalinspirerat igen med ganska tunga, guldfärgade sammetsgardiner, guldfärgade lampskärmar med stora mörkrosa rosor på, sirliga krukor som står på små knoppar som fötter, guldfärgade kuddar i soffan och så min älskade lampa såklart! [den hänger ju alltid där men den passar absolut bäst med det orientaliska stuket! Det är en snäckskalslampa, Bukya, från EM, för de som vill söka upp och kolla på den ;)]













Är mycket mysigare än det ser ut!

De två vita kantiga krukorna är från EM, Cult Design, gardinerna är EM, Moltex, lampskärmar och fötter från EM, Rydéns [har jag för mig] och krukorna med fötter är från Jotex!







Soffa från EM och kudden från EM, moltex. Det är Jonas som sålt soffan till mig =). Bästa köpet!


Krukan, som för övrigt var krukorna i två minuter. Gissa vem som var framme och skulle leka det första han gjorde när jag packat upp dem?


Jag höll på att börja gråta men blev arg istället och sa till honom att jag skulle sälja honom. Sedan fick jag skitdåligt samvete och pussade nästan ihjäl honom och sa förlåt. Hoppas de inte förstår vad man säger! Bra övningsprojekt i vilket fall som helst så man inte säger nåt sånt till sina barn, det får man bara inte. Och det är bara en sak! Ett dött ting! [ett väldigt fint, dött ting, men ändå!] Krukan, alltså, inte Sune.


Min lilla marodör ♥


Ännu ett verk by Sune.


Jag har sytt om gardinerna, när man köper dem är de färdiga längder men det passar inte så bra i vår lägenhet, det är snyggare med kappor och möjligtvis längder till. Så de här är med kappa + längd. Jag hade sytt de här och hade upp dem förra året men jag ville ha veckband på så det har jag sytt på idag! Jag skulle dö [eller nästintill] utan min symaskin ♥!

Veckband på!

Fingerkrok på!

Selma har stenkoll på trådar och nålar!

Fanny-banny fick hedersplatsen i vardagsrummet =)

Tavlan som Anna gjort till oss blev klockren över sängen! Den har känts så liten på vardagsrumsväggen, men jag har inte vetat var jag skulle sätta den! Det blev bra!

Krukorna jag fick av Lollo blev skitbra i sovrummet! Och lamporna är mer vita i verkligheten [snyggare]!

Bröderna & jag och Fanny & Gustav fick plats i sovrummet!

Det blev en bra omstrukturering av tavlor och gardiner! Det passade bättre med rosa i sovrummet än i vardagsrummet! Känns ju kanske kul om det inte flödar över av rosa och min romantiska stil i hela lägenheten, det är kanske kul om det syns att det bor en kille här också [även om man inte tittar på snusdostornet på hans hörnbord]. Man kan ju iofs snusa som tjej också... Men alla som känner mig skulle nog veta att det inte var mina dosor i alla fall. Nu har jag snirklat in mig i någon historia som jag redan glömt starten på, brukligt på denna blogg.

Nu har jag druckit en kopp te och funderade nästan på att lägga mig! Jag är trött, somnade sent inatt [01:40 tror jag att jag kollade på klockan sista gången] och var uppe 06:15. Imorgon ska jag fixa till köket, ta bort alla julsaker där, alltså! Funderade på att baka frallor till frukost för vi har inte så mycket bröd kvar och jag vet inte om de har färskt på Ica imorgon när det är röd dag och allt. Jag ska baka kärleksmums i muffinsform till pappa och sedan någon kaka till kanske, till farmor. Sedan måste jag köpa en liten blomma och vara hos farmor vid halv fyra, fyra.

Nu ska jag skörda squash på fejjan och sedan sova!

Sussa gott

 


Morgon!

Hej hej!
Jag gick upp kvart över sex, vinkade av Gustav, ställde mig i duschen, fixade te och "Balkan-mackor" [Lepina, från BalkanBagarn, är helt insnöad på det!] och tänkte sätta mig framför morgonprogrammet på tv4 men det var inget morgonprogram! Har de julledigt? Jag sappade och fastnade vid Scooby-Doo! Men jag har sett det här avsnittet, det är det med vampyrerna =). Morfar spelade alltid in Scooby-Doo till oss, de hade trean och inte vi så vi fick VHS-band med Scooby-Doo, Scurt och ett till program som jag älskade men som jag verkligen inte kan komma på vilket det var!! Oerhört irriterande!

Gustav har suttit uppe inatt, vi la oss jättesent och han kunde inte somna [vår dygnsrytm är helt out of control] så vid två i natt gick han upp istället och satte sig vid datorn. Han börjar ju halv sju på morgonen och att sova fyra timmar trodde han skulle göra honom ännu tröttare än att vara vaken hela natten. Vi får försöka komma isäng tidigt ikväll och inte ställa klockan imorgon!

Jag har nog inte fattat att torsdag och fredag sedan är vanliga dagar! Då är det jobb som gäller! Jag har inte varit hemma på min ledighet någonting, annandagen är enda dagen över jul och nyår som vi inte haft någonting inplanerat. Julafton for vi som tättingar, juldagen var jag och bror hos pappa, annandagen handlade jag och Gustav och satt hemma och åt tacos ♥. 27:e tog jag med mig Simon till mamma och vi firade jul igen, 28:e jobbade jag och 29:e åkte vi till London! Pjuh! Skulle behöva vara lite ledig för att orka med semestern ;),

Föning av håret, plattning och sedan påklädning så ska jag sticka till jobbet!

Ha en riktigt bra dag!

Majsan

Primark, heter den urbilliga affären som vi ska bo i när vi åker till London med tomma väskor, Majsan!

Tröttis!

Nu har jag ätit! Från East West på lunchen, det var såååååå gott! Jag har längtat ihjäl mig efter sushi! [Hanna, om du läser det här så vill jag äta med dig ändå! Jag kan inte få nog!] Jag ska köpa sushi-ingredienser snart och prova göra egna! Som jag sa till Lollo & Jocke så har jag ju redan bambumattorna! [som om det skulle varit mitt värsta problem, om jag inte hade haft några...] Jag har hört från säkra källor att det är rätt svårt, dels att rulla och dels att få allt att ligga kvar. Kanske inte är så konstigt att det är dyrt med sushi, det är ett hantverk! Jag åt stående vid monteringsbänken på lagret och samtalade med lagerpersonalen [vad högtravande det lät... Jag och två grabbar pratade om London medan de monterade möbler och jag åt] Ni har väl inte missat att vi har rea snart?! Passa på nu!

Efter jobbet åkte jag till mormor ♥ där mamma var, vi drack kaffe, pratade om London och solresor som de hade gjort. Mormor berättade om när hon och morfar var på Teneriffa en gång, de hade en enda pool och den var på taket, man fick vänta tills solen hade varit uppe ett tag innan man kunde bada i den för det enda som värmde upp den var solen... Och när mamma och pappa var på Gran Canaria så fick man duscha mellan två och tre på eftermiddagen för då var varmvattnet igång. Vi håller på och planerar [okej, jag håller på och planerar] vår nästa resa. Vi ska köpa ny bil till sommaren och jag har jättelänge velat åka till Polen och se Auswitz på riktigt. Jag föreslog detta för Gustav för jättelänge sedan men han har inte nappat förrän nu i går. Om vi köper ny bil kan man ju åka genom Tyskland också och förbi Puttgarden [. . .]. Ja, det kan jag gå med på! Om vi lyckas spara en massa pengar och lyckas köpa en ny bil och sedan kommer iväg! Det vore väldigt "roligt" att göra det, när jag har velat det så himla länge.

När mamma, efter ett flertal telefonsamtal hemifrån [de klarar sig inte utan henne] var tvungen att åka så åkte jag och handlade och sedan fixade jag kycklingfiléer med ris och sås. Provade en ny krydda, vitlökspeppar - jättegott! Jag fick koka makaroner till Gustav för han ville hellre ha korv än kyckling. Vilket nu betyder att det är det enda han har ätit sedan vi kom hem till sverige! Korv med bröd på Statoil i Katrineholm, falukorv med makaroner när vi kom hem, falukorv och makaroner till kvällsmat idag och falukorv och makaroner i matlådan imorgon. Sedan tror jag det blir spagetti och köttfärssås till kvällsmat imorgon. Jag gör en sak. Jag skriver matsedel. Varje dag, i min kalender. Och på varje veckouppslag sitter en rosa post-it där jag skriver vad jag måste handla. Magnus tycker jag är störd... =)

Nu har jag just druckit en kopp te! Och nu började en film Behind enemy lines, tror jag det var! Den kan jag absolut inte se! Jag måste lägga mig!

Vi hörs imorgon, mina vänner! Förresten har jag bokat biljetter till Meet the Morgans till mig och Lollo på freeeeedag!! =D Jihooo!

Har sovit gott!

Oj vad skönt det var att sova i min säng inatt! Jag har just gått upp och ska sticka till jobbet nu! Ska bara sminka mig och gå ner till bilen så det är bäst jag sätter lite fart! Måste ringa mormor också och säga att vi är hemma men det kan jag ju göra från bilen!

Idag ska jag alltså, jobba en stund, vissa saker som jag måste knyta ihop idag, det är ju månadsskifte och lite att pilla med! Gustav fick förresten brev från EM idag om att vi har REA! Fantastiskt, han handlar visst mycket där =D.

Nehe! Dags att sparka igång dagen!

Hörs ikväll!

HAHAHA!

Bästa citatet ever!

Han är så full av skit så vi kan gödsla med honom och odla fram en till exakt likadan!
Reene Zellweger, Åter till cold mountain


Glömde!

Det viktigaste av allt! Bästa Louisen var här och drack te med mig ikväll =). Prat prat prat och skratt och lite te, I could not live without you! ♥

Hemma i kylan

Hej hej!
NU är vi hemma! Vi har varit på resande fot i 16 timmar men mer om det senare, detta inlägget kommer i tur och ordning, synd att jag lyckades blogga från mobilen! Det gav det hela en otrevlig oordning, på allt.

Tisdag den 29/12 2009
Vi lämnade lägenheten och kissarna i min brors (Sebastians) trygga händer och gav oss av med bilen mot Skavsta flygplats i Nyköping, klockan 18:15. Ingen av oss hade någonsin varit på Skavsta och jag hade inte ens varit i Nyköping, det var kallt och isigt så vi åkte tidigt. Planet skulle lyfta 21:50. Vi kom fram i god tid, fixade in våra grejer, mitt handbagage vägde 9.25 kg (ingen shoppingmån, alltså! Max 10 kg som handbagage och vi åkte endast med handbagage). Vi hade då inte ätit mer än en macka sedan klockan tre på eftermiddagen, min mage kurrade lite men Gustav verkade nöjd så jag sa ingenting, tänkte vi tar det när vi kommer fram! Vi blev lite sena med planet, var framme i Stansted vid 23:25 (svensk tid, 22:25 engelsk tid) vi hittade en biljettstation och betalade £38 för oss båda att åka in till London (Liverpool Street Station) cirka 450 SEK. Därifrån sa Gustav att det inte var långt till vårt hotell och det hade det inte varit heller om vi hade tittat på kartan och gått åt rätt håll från början. Vi knatade nämligen en timma åt fel håll innan vi kom oss för att fråga en gatuarbetare (typ Vägverks-snubbe) om vägen han sa, "It´s about an hour that way, south, you are going north". Så det var helt enkelt bara att knalla tillbaka! Vi kom fram vid halv fyra på morgonen (hade fortfarande inte ätit någonting). Vi hittade tillslut vårt hotell också, innan vi gjorde det trodde jag nästan Gustav skulle börja gråta men det gick bra! Och vi hittade! Och kom in! Och det var typ 10 grader på vårt rum! Och det gick inte att vrida på elementet! Men vi sov gott ändå.

Onsdag 30/12 2009
Vi vaknade sent, runt tolv, försökte oss på att åka tunnelbana (finns ingen man kan fråga! Bara att testa!) vi köpte 2 stycken vuxenbiljetter enkel resa kostade £8 (~100 SEK) och då tänkte vi att det kanske var som hemma, att man kan åka på dem inom ter timmar eller nåt men inte då, maskinen tog dem när vi gick ut från tunnelbanan vid Madame Tussauds. Det första vi gjorde var att leta upp ett Mc Donalds eftersom vi vid denna tidpunkt inte ätit på ett dygn och jag började känna mig svimfärdig. Sedan drack vi en kopp kaffe på Starbucks, vi beställde medium:


Den täcker hela mitt ansikte!! Jag drack upp halva koppen!

När vi hade fikat klart gick vi till Madame Tussauds, det var en jättekö! Det var därför vi stannade och drack kaffe också, vi tänkte att många hade hunnit in när vi kom tillbaka efter en timma men det var sådär mycket folk hela tiden! En vakt kom fram och sa att det skulle ta ungefär två timmar i kö men vi kände att det förmodligen inte skulle bli bättre om vi kom en annan dag heller så vi stod i kö. Det var massor som gick när de kom och sa att det var så lång väntetid så vi kom fram fort till portarna där vi trodde man skulle köpa biljetter. Tji fick vi, vid dörrarna stod det en skylt "approximate waitingtime from here is one hour". Yeeees... Så det blev en och en halv timma i kö! Jag var så fashinerad av att det var så mycket folk på ett och samma ställe samtidigt så jag tog mest kort på "publiken".
 


Här står vi och väntar på ett sicsackmönster som ska fram till en trappa, över våra huvuden och komma ut typ där granen är. Sjukt mycket folk!



Väl inne var det lika mycket folk som det ser ut på bilden, jag hade lätt väntat en timma till i kö för att slippa vara bland så mycket folk där inne. Vi såg ingenting av filmstjärnerummet! Missade Susan Sarandon, Julia Roberts, Will Smith... Bajs.


Moneypenny fick vara med på bild i alla fall! Jag har också med, Whoppie Goldberg, Arnold Schwarzenegger (stavning??), Shreck, Jimie Hendrix, The Beatles, Bob Marley, Prins William, Lady Di, George W Bush, Obama, Ghandi, Margret Thatcher, Elvis Presley och Norma Jean Baker! Vi gick också en "spökvandring" inne på Madame Tussauds, skitäckligt. Gustav gick framför mig och jag höll stenhårt i hans hand och med andra handen höll jag i hans armbåge, jag glodde förskräckt på en tjej med världens rivsår på kinden och så funderade jag på varför hon stod i ett fack i väggen, då hoppar hon fram och skriker och trycker upp sin hand i mitt ansikte. Jag skriker som ett barn och Gustav undrar såklart vad jag skriker för eftersom han har ryggen emot och hon har försvunnit när han vänder sig om. Sådär höll de på hela tiden "Live Actors" höll på att skräma skiten ur mig, men han framför var värre, han gick och skrek hela tiden, bara för att försäkra sig om att han skulle skrika, kändes det som.

By the way så har England usel sopsortering!



När vi kom ut från Madame Tussauds gick vi till Piccadilly Circus och tittade på alla neonskyltar och gick runt i regnet. Mitt hår var en enda stor hårboll eftersom när det inte regnade var luften så fuktig så man blev blöt ändå! Vi gick in på Pizza Hut och jag försökte förgäves torka... Vi tog i alla fall tunnelbanan hem och Gustav, min händige man, hade lämnat lyset på (de hade spotar i taket) så när vi kom in i vårt rum igen så var det liiite varmare!! Det var ju trevligt!

Onsdag 31/12 2009
Vi köpte dagpass på tunnelbanan, vi insåg att vi tjänar ganska mycket på det! £5.60 och då får man åka så mycket man vill (inom zon 1 & 2 men det var det mest centrala så utanför det behövde vi inte komma!) Vi åkte alltså massor med tunnelbana denna dag! Först ut till Towern vi gick in i fästningen och gick runt där inne, vi såg Tower Bridge inifrån tornen, det var häftigt, så grymt stort!!


Det var som en liten stad inne på själva borggården! Fantastiskt!

Efter Towern gick vi till subway och tog en kaffe och en macka, jobbigaste stället ever! Jag tycker det är svårt att beställa på svenska (finns hundra olika alternativ) och så försöka göra sig förstådd på engelska också! Så jag fick beslutsångest och blev en sådär jobbig kund som verkligen inte kunde bestämma sig. Slår vad om att de pratade om "den puckade turisten" på lunchen! (som om jag vore den enda... :P)

Efter påfyllnad i magen åkte vi tunnelbanan in för att gå på Harrods! Fabolus! Louis Vitton, Gucci, Dolce & Gabbana mmm wish I was rich! =D Vi gick på deras "Luxury-furniture" och Gustav hittade ett bord för £1,000,000. Vi rörde ingenting (okej, jag klappade två bronspumor på huvudet) sedan gick vi ut därifrån och tänkte att vi ändå inte ville ha ett sådant bord!

Vi åkte hem och sov en liten stund för att orka med kvällen, då vi tog tunnelbanan till London Eye för att se fyrverkerierna, det var vi inte ensamma om. Waterloo-bron var full (de tog in 180,000 tittare) så vi fick gå vidare till Blackfriars och där såg vi bra! Hamnade framför två par svenska pensionärer och bredvid en familj galna tyskar eller möjligtvis holländare som råkade spruta champagne på Gustav vid midnatt. Han försäkrade oss dock om att det var äkta champagne. "Jaha! Då blev det inte lika blött och klibbigt längre!"

Fredag 1/1 2010
Vi sov länge! Köpte dagspass på tunnelbanan igen för nu börjar vi fatta det här! Vi var tvugna att åka till Liverpool Street Station och kolla inför tillbakafärden till sverige på söndagen. Vårt flyg skulle lyfta 06:05 på söndagmorgonen och känns ju bra att inte komma helt oförberedd! Vi såg då att vi var tvugna att åka med ett tåg som gick 23:25 på lördagkvällen för att det första tåget på morgonen gick 04:18 och då skulle vi vara framme 05:00 men vi tordes inte chansa på att allt skulle klaffa. Min pappa fyllde 58 denna dag så jag kostade på mig att ringa hem ♥. Vi strosade runt på stan och åt italienskt på kvällen! Vår enda riktiga mat, ska tilläggas! Vi har levt på Mc Donalds, Pizza Hut & BurgerKing, jag hade gått ner 1.5 kg, kan inte äta upp en hel hamburgare! Hör hemma i min lilla ätstörning, antar jag!

Lördag 2/1 2010
Vi åkte till Notting Hill! Men jag hittade inte den blåa dörren! För länge sedan jag såg filmen, tror jag! Jag får se om den igen och se om jag känner igen mig! Vi tog i alla fall en promenad i Kensington Garden

Pretty large...

När vi kände att vi var klara var klockan halv sex och lite tidigt att åka tillbaka till hotellet! Så vi kollade om vi inte kunde hitta en bio, Gustav ville se Avatar på någon ny teknisk salong. Vi hittade ingen som visade Avatar så vi gick på Sherlock Holmes istället. Asbra!! Jag älskade den =).

Vi åkte tillbaka till hotellet och packade in oss i våra resväskor och gick ner till tunnelbanestationen. Hoppade på vårt tåg och fick veta att hela "Cirkel-line" var inställd på grund av ett stort arbete på spåret, vi kom alltså inte till Liverpool Street Station, vi hoppade på en buss (efter mycket om och men och med en busschaufför som jag lovar hade läppglans) som skulle ta oss till stationen, vi kom till stationen då är alla tåg till och från Liverpool Street inställda från 20:00 på kvällen till ???. Jag höll på att flippa ur på hon som satt i informationen för hon pratade någon sladdrig engelska och jag förstod inte ett ord förutom att "all departures are cancelled" som tur var är ju Gustav lugnet själv och lyckades förstå hur vi skulle ta tunnelbanan till Tottingam Hale för att gå på ett tåg till Stansted där. Tur vi inte väntade till morgonen efter!! När vi kommer till Tottenham Hale så är alla tåg inställda... Då började jag på allvar tro att vi inte skulle komma hem! Men det verkade som om det hänt en olycka för tågen fortsatte efter en försening på en halvtimma så det var lugnt! Vi kom till flygplatsen, fick sitta på golvet och jag löste mitt Sodoku och Gustav läste om vilken mobil han vill ha härnäst. Jag är övertygad om att det blir en IPhone. Jag vill ha en BlackBerry men den finns bara i lila! Jag vill ju ha rosa!

Jaja! Nu är vi hemma! =)

Lägger upp en bild på huset vi bodde i.



Jag gillar England! Nästa gång åker jag med tomma väskor och shoppar!!


RSS 2.0