Ångest deluxe

Hej hej!
Ja, jag har ångest, dödsångest! Och jag tänker skriva mitt första inlägg på aslänge om just ångest för jag behöver skriva av mig. Jag har träffat två av mina bröder idag & ska träffa den tredje imorgon, jag har spenderat hela kvällen tillsammans med människor som känt mig i hela mitt liv och som är som min andra (eller tredje i mitt fall (utan inbördes ordning)) familj. Livet är så skört och inget varar för evigt... Deprimerande tanke! Jag fick en klump i magen när jag lämnade Alex på stationen, han skulle på fest i Lindesberg och jag bara VILL INTE! Jag vill att han ska vara min lilla kille som aldrig blir stor, aldrig blir full, aldrig träffar tjejer, aldrig klarar sig utan mig ;).



Fast det är ju en omöjlighet & ett oönskvärt scenario!

Tänk om jag själv får barn någon gång.. Jag kommer klema bort dem! Och åå vilken hönsmamma jag kommer vara! Jag ska kopiera Helena (Lollos mamma) rakt av. Jag gillar hennes mammastil!

Jag har messat Alex sex gånger ikväll! Ska göra det en gång till innan jag somnar sen! Jag är så orolig så det brinner i magen på mig! Jag är rädd att han ska hamna i bråk, bli för full eller bara göra något han kommer ångra. Fy vad jag är en mes! Jag kommer alltid vara en tönt och han kommer alltid vara en cooling (tur han är min bror så jag får hänga med honom ändå).


(Ja, vi är på kyrkogården)

Imorgon ska jag upp tidigt, leta reda på benen till Dannes soffbord som han fått av oss, åka till Norrköping & sen tillbaka till Örebro. Hinna med en tur till kyrkogården & hälsa på min Fille och sen hitta på något riktigt Halloweenigt på kvällen! Bilder kommer förhoppningsvis! Jag har tillfälligt glömt var jag lagt min kamera (läs: tappat bort den, har nämligen hittat ett tomt fodral...)

Z z z z nu i alla fall!

Får se när vi hörs!

Puss på er!

Long time no seen!

Hola amigos!
Nu är det länge sedan jag bloggade men jag har verkligen inte orkat eller haft tid, känns det som! Förra veckan tränade jag tre gånger (jag tjatar mycket om det just nu =D) och tänkte göra det denna veckan också men idag hade jag kundbesök vid fem och träffade sedan mamma som för en gångs skull var inne i stan, hem med Max-mat och sen skulle jag upp och träna. Eller inte... Orkade inte!

Imorse var jag på kundbesök (då med) och sedan hem till Ella för att diskutera lite, det trodde de dock inte på på jobbet eftersom jag kom tillbaka med lockat hår men vi kvinnor kan faktiskt göra två saker samtidigt! Jag har också fått lite inspiration till att fortsätta med min lilla renovering av lägenheten! Målningen av köket är prio ett eftersom jag redan målat en vägg... *suck*

Okej, imorgon blir en hektisk dag! Lollo och jag måste träffas, Maja och jag måste hitta en present till Hanna & sen vill jag verkligen träna! Och ja, så ska jag ju jobba med! =) Därför måste jag ju verkligen sova NU! Jag ska ju hämta Josef imorgon bitti! 08:00 ska vi vara på jobbet, det betyder 07:45 hämta Josef, det betyder 07:30 åka hemifrån, det betyder 06:00 uppgång ur min sköna säng med dubbelt duntäcke, för påklädning, sminkning, frukostätning & möjligtvis skrapning av rutor. Yes box!

Sleep tight!


Oj oj oj

Jag är opepp idag! Skitopepp! Jag lägger upp några bilder på allt jag har shoppat idag, det är roligare än att jag ska sitta & gnälla!

Klicka för att förstora bilden
Svarta, blev det!

Klicka för att förstora bilden
Rooosa =)

Och så köpte jag en julklapp som jag av förklarliga skäl inte kan publicera här =D. Skorna är köpta här.

Be Delicious, EdP 30ml
Donna Karen-parfymen Be delicious den har jag haft förut, luktar huuuur gott som helst!

DiorKiss

Läppglans från Dior

Diorshow Blackout Waterproof Mascara
Och en mascara från Dior

Härifrån

Det är roligt att shoppa! =D

Nu ska jag spela något roligt spel, tror jag, & bli lite glad! Sen är det Ensam mamma söker!


Nackspärr

Jag glömde berätta om tjejen som satt bakom mig på bussen på väg hem i måndags, hon tuggade tuggummi... Sådana, Juicy fruit (platta med staniol om) och hon blåste bubblor. Jag såg henne i plexiglasskivan framme vid dörren (hon satt ju bakom mig så det speglades!) och så får jag se hur hon börjar dra med fingrarna i sitt tuggummi. Å herregud tänkte jag, fattar hon hur mycket äckel hon har på sina händer bara genom att ha tagit i ett handtag på bussen (även fast de är nya så påminde Lollo mig om att de har gått i två veckor, massor med människor som åkt!!) blä blä blä! Hon drar mer och mer i sitt tuggummi och tillslut sitter jag spänd som en fiolsträng för att hon ska råka kleta in det i håret på mig! Tuggummi går inte att få bort!! Det får man klippa! (har inte gjort det någon gång men jag har rullat in min lugg i en lockborste, det blev också saxen och jag grät. Jag var 10.) Så det hela slutar med att jag sitter och klämmer fast min hästsvans under hakan för att jag är så rädd att få tuggummi i den. Idag har jag ont i nacken.

Jag börjar bli gammal.


Morgon!

Hej hej!
Jag är sen! Jag ska alldeles strax springa ut och ta bussen till jobbet! jag skulle bara... skulle bara.. skulle bara. Så jag missade den som går halv =). Och så snoozade jag så jag missade den som gick tjugo i åtta och den som gick åtta. Men jag har ringt mamma i alla fall. För er som inte vet det så fyllde mamma igår. Jag glömde henne inte, jag tänkte på henne hela dagen men fick liksom inte tid att ringa! Jag gick från jobbet vid halv sju, stressade hem och tränade. När jag kom hem hade Gustav lagat mat ♥, pytti panna! Så jag åt och sedan var klockan halv ELVA! Hur gick det till... Min mamma lägger sig senast halv tio, man kan inte ringa henne efter nio en vardag! Eller ingen annan dag heller, egentligen. Jag fick tag på henne i morse i alla fall och fick världens dåligaste samvete! Ingen var hemma när hon kom hem, hon fick ställa sig och laga mat själv och hon fick inga presenter för dem hade de gett henne i lördags! Hon grät!! Mitt hjärta blöder för mamma ♥. Jag skulle åkt upp...

Nu måste jag iväg! Jag & Josef ska till Degerfors idag!

Hörs sen!

Glömde berätta att jag har en personlig livvakt som följer mig hem från gymmet! Så jag slipper gå genom alla parker själv, guld! Han är 2 meter lång och har skostorlek 50.5 (!!!!) jag jämförde hans fötter med mina igår och mina är hälften. Ska ta kort på det någon dag!

Ensam mamma söker

Någon som såg det??? Någon som tror att det inte hände något den där natten Helena spenderade hos jag vet inte vad han heter!! Men herregud, nu hittade jag mammornas bloggar. Återkommer strax! Sådär ja! Oscar heter han (snygga magmuskler, by the way! Dock är min gustav snyggast =D) Herregud... Ja, jag säger bara det, herregud!

Nu ikväll körde jag bort bilen till pappa och hade löparskorna på mig så det var bara att pinna hemmåt! Väl hemma var jag iskall utanpå och svettig inifrån och blöt överallt eftersom det regnade! Sådär halvmysigt... Jag har i alla fall duschat nu & sitter med en kopp rött te och myser för mig själv! Gustav spelar & jag slötittar lite på Stålmannen (tror jag det är) och bloggar då, såklart.

När jag sprang hem innan såg jag en av de berömda lila bussarna (som kört sedan 1 oktober) bli bogserad... Hur bra är det här egentligen? Jag ska åka med en imorgon för första gången. Spännande! Men jag har inte laddat mitt busskort, eftersom jag inte har en aning om hur man gör förutom via pressbyrån och där har jag inte gått förbi på evigheter. Så jag får väl åka på mobilbiljett, helt enkelt. Någon sa att det var hårda säten, utförlig rapport kommer imorgon. Jag kan tro att det blir bra eftersom jag har lite bacillskräck och dessa är nya bussar, utan baciller! Nice! =)

Nehe! Ska dricka upp mitt te & sen sängen! Hörs imorgon!

Akademiker söker fru

Verkar vara ett envist rykte, jag har hört det från flera håll & jag har spridit det vidare i min tur. Att det kommer ett tv-program som heter Akademiker söker fru, alltså. Nu googlade jag på det och hittar bare en blogg som heter så... *suck* jag som tyckte det var lite roligt med ett sånt tv-program! Jag har inte följt Bonde söker fru men däremot Ensam mamma söker. Det är roligt! Och det är ikväll! Jihoo! Ska påminna majsan.

Min telefon har pajjat, eller så är 3 konstiga & stänger av min täckning (ja, jag tar det personligt!) jag kan ta emot sms men inte mms, kan inte ringa ut eller skicka sms. Och jag har noll pluppar i täckning. Detta gör mig en aning desperat, även fast jag inte behöver ha tag i någon och jag har en hemtelefon. Jag känner mig låst, på något sätt. Jag skickar alltid (och jag menar alltid) sms! Eller mms! Såfort jag ser något roligt som mina katter gör så skickar jag mms till mamma eller Maja. Jag älskar sms-funktionen. Gustav har heller ingen täckning så det kanske är huset som är konstigt?! Vem vet...

Nu ringde Anna (som för övrigt har täckning på sin 3-mobil!!) och sa att hon köper med sig fiiika! Mums filibabba! Hon ringde igår för att höra om hon kunde komma över en sväng efter tre och för oss gick det alldeles utmärkt. Gustav ska ju spela badminton sen men hon & jag klarar oss själva. (Anna är Gustavs syster)



Anna & Fanny-banny

Igår (innan min mobil började dumma sig) fick jag ett mms av maja på oss två när vi var på Åland. Åå det var så himla roligt!! Ellie måste komma iväg till Frankrike nu så vi kan hälsa på henne där nere sen!! Och om Alexander kunde komma iväg till Nya Zeeland och klippa får så kunde jag & Maja hälsa på honom också! Vore fantastiskt roligt! Sebbe pratade igår om att de behöver bergsingenjörer i Finland så han kanske flyttar dit efter examen då! Dit kan vi ju också åka, inte så exotiskt men det duger bra! (Fantastiskt ur den laktosfria vinkeln!)

Sådär då, då går det inte att centrera bilden igen! Kul kul... Har förresten beställt några julklappar idag! Känns bra att vara ute i god tid, och ett måste när csn flåsar en i nacken. Gustav och jag måste sätta oss och boka hotell för nyår nu också, så vi slipper sova på gatan. (Eller betala hutlöst mycket pengar) Men det löser sig nog, det där! Tror alla andra är mer nervösa än vad vi är för att vi ska få en sovplats.

Nu ska jag sätta på lite mer kaffe & klappa Semlan, hon sitter och tittar på mitt tangentbord och det betyder att snart, mycket snart, kommer en kupp där hon lägger sig på tangentbordet för att få min uppmärksamhet. Ojoj, nu börjar hon trampa och kloa i armstödet, måste sluta skriva nu!

Hörs sen!


Födelsedagspresenten

Glömde ju berätta vad jag hade köpt till mamma i födelsedagspresent!

≠ Lökhackare - Från coop, tror den är asbra och skulle vilja ha en själv!
Tågbiljetter till Stockholm - Vi har pratat i säkert fem år att vi ska åka till Stockholm och gå på Hallwylska muséet till jul. 5:e december bär det av! =)
Ljudbok - Camilla Läckbergs senaste; Fyrvaktaren. Uppläsare Katarina Ewerlöv (tror hon stavar sitt namn så)

Tror det blir bra! Dessutom får jag ju också åka iväg den 5:e! Asbra present! Som Gustavs present han fick förra året (Londonresa över nyår) inkasseras något sent, ett år senare! Men det blir ju av ändå! Och det är ju huvudsaken!

Sebbe fick ett golvskydd till sin skrivbordsstol, så han inte förstör ekparketten & sängbord till sin säng. Så jag tror att han var nöjd!

Tror nästan jag ska sova! Eller lägga mig och läsa Camilla Läckberg, kanske! Får se...

Hörs imorgon!

Fotbollspiss

Jaha, så förlorade vi fotbollen! På ett uselt vis! Första målet vi gjorde dömdes ut för det var off-side & andra målet dömdes ut för att domaren tyckte bollen var ute just innan målet gjordes. DEN VAR I LUFTEN & ZLATAN SPARKADE IN DEN!! Jag är upprörd. Och jag gillar inte ens fotboll.

Nu är jag i alla fall hemma, efter en iskall tur i mina converse (varför ha dem när det nästan är minusgrader ute???? Mitt pucko..) men de är ju snygga i alla fall, eller hur?



Mmm kan inte fatta att de faktiskt är miiina!! =D ♥

(Sådär då, då gick det att centrera bara bilden! Mycket bra! Tack blogg.se!)

Jag hade mössa på mig, min jordgubbemössa & mina vintervantar, tjocka stickade med fleecefoder inuti! Varmt och gott, fattades bara sadelskyddet som jag tappade bort förra vintern. Kanske får ta en tur till julita på julmarknaden och köpa ett nytt. (Behöver ju inte nödvändigtvis åka dit men det är mysigt med!) Lollo kanske vill följa med?! =)

Jag har så himla ont i min axel! Och ut i armen, fattar inte vad det är och vad det kommer ifrån. Skitjobbigt! Jag måste verkligen se till att fixa så jag får en sådan rullmus till jobbet! Mamma trodde det kunde vara musarm, det tror inte jag men man måste tänka positivt, hela tiden! Eller ofta, i alla fall!

Ska kolla mina växter i farmen! Hörs senare eller imorgon!

Glasögon & Idol

Heeej på er!
Idag, idag har jag på mig mina glasögon för första gången på, ja, jag vet inte hur länge! Oerhört korkat eftersom jag ser fantastiskt dåligt utan dem! Jag slutade använda linserna i våras eftersom jag är allergisk mot pollen, gick inte alls att ha dem i, det skavde och jag kliade och drog ut mascaran och ja, hade alla andra problem man kan hänga upp sig på i brist på mer livsnödvändiga saker, som mat för dagen eller tak över huvudet. Så jag har alltså gått omkring med konstant huvudvärk sedan tidigt i våras eftersom jag inte har sett! (Till detta kan ju tilläggas att jag faktiskt har en IQ på 121, vilket räknas som ganska högbegåvat om man mäter med Menzas mått. Var bara tvungen att tillägga det...) Nu har jag dem i alla fall på mig och det var en sådan befrielse! Jag är avslappnad och det känns så himla bra! Anders har dessutom lovat att böja till de här siliconkuddarna lite så jag slipper märken på näsan. Omtänksamt =).

Ikväll har jag tittat på när Gustav spelade badminton med sin pappa, Anderas & en kille till. Det är alltid roligt, de är så himla duktiga! Men jag blir nästan yr av att följa bollen hela tiden! Grymt jobbigt. Det var i alla fall kul att komma ner till Backahallen igen, tror jag måste spela badminton någon dag, det är jättekul!!

Jag lagade kycklingfiléer i ugn med kantareller (mammas plock!) och sedan åkte jag och hämtade Majan. Vi åkte hem till Jonatan & Ella (charmigaste lägenheten ever!) och där tittade vi på Idol & drack te. Mycket trevligt! Jag har aldrig fattat Idol. Vi diskuterade Idol första terminen jag läste på universitetet. (PDI A) Och där gick frågan huruvida det är okej eller inte att såga av någon som verkligen tror att den har talang vid fotknölarna, genom att säga genomtaskiga saker. Vad tror ni? Behöver folk höra att de verkligen inte kan sjunga? Ska vi ta ur dem den villfarelsen eller ska man låta folk leva i sin värld?

Jag tycker i alla fall de kan få leva där och tro att de är duktiga på att sjunga. Det viktigaste är ju ändå att man är glad och tycker om det man gör. Älskar de att sjunga, så absolut! =) Sjung ut! Nu har jag i alla fall upptäckt Idol! Det är roligt att titta på! Förutom han slibbdomaren, Andreas, eller vad han heter, han äter upp småflickorna med blicken. Äckligt! Skärpning...

Nej, nu har jag ont i huvudet ändå! Vätskebrist, om jag får ge mig på en kvalificerad gissning! Dricka vatten, borsta tänderna, sminka av mig, tömma kattlådan, torka av köksbordet (stört jag vet, men jag måste det innan jag lägger mig).

Imorgon är det kalajs för lillebror (som fyllt 21, inte så liten längre!!) och mamman =).

Hörs imorgon!

Ljuddämpare & Lollo

Hej hej!
Imorse vaknade jag kvart i nio!! = Jag försov mig, jag börjar åtta! Jag jobbade dock till sju igår så jag tog och åt frukost hemma i lugn och ro. Asskönt! Jag begav mig ut till jobbet vid tio och på motorvägen small det till och min bil började låta som värsta racerbilen, skitcoolt, tyckte lillebror. Inte lika roligt tycker jag som ser tusenlappar flyga iväg (eller gasas ihjäl av mitt nya avgassystem). För självklart (SJÄLVKLART) har jag odelat system = jag måste köpa nytt hela vägen! Bajs. Jag gissar på cirkus 6000 SEK till detta livsnödvändiga ont. Eller så kan jag åka buss ett tag och sälja skitbilen. Svårt att komma till mamma bara men de kanske får komma till mig ett tag, fram till juni, eller nåt! Då har jag sparat ihop pengar till att köpa en ny bil! Asbra.

(Såhär ser en smälld ljuddämpare ut!)

Sen har jag jobbat hela dagen fram till fem (jobbade jag åtta till sju igår kan jag gott jobba tio till fem idag, eller hur?) Klockan fem hade Lollo och jag bestämt möte inne på Marieberg Galleria (som det så flashigt heter, nuförtiden!) Vi fikade hos George på Coffe house, mycket gott! Och såklart trevligt sällskap! Tiden går så fort och räcker aldrig till när man har så mycket att prata om!

Jag kom hem strax efter sju & Gustav var AShungrig, kyckling som jag hade tänkt idag passade inte, herrn i huset. Så vi gick bort till Sibylla här på väster och han köpte ett baconmeal, eller nåt sånt. Jag åt två mackor med leverpastej & gurka (de gjorde jag själv, Sibylla har inte utökat sin meny) och så drack jag en kopp forrest fruit-te. Min nya passion! Jag är verkligen en periodare! Leverpastej & gurka, rökt skinka & paprika, hamburgerkött (ja, jag är en hästtjej som äter hamburgerkött! Sorry, det är gott!) med pepparrotsvisp, prästost & gurka. Ja, det går som sagt i perioder! Och då äter jag bara det pålägget i tre eller fyra veckor. Likadant med teet; Forrest fruit med honung, Peach & mango med mjölk eller bluefruit med honung. Jag är en lite lustig människa. Men min bror åt makaroner med korvslantar i tre månader så jag ligger fortfarande i lä.


(Då får den fan ligga till vänster då!!!!)


Alex frågade just när jag kommer till dem, han är trött på våra föräldrar så han behöver lite sällskap. Sebbe kommer hem imorgon, så det blir nog bra. Men storasyster är ju storasyster, storebror är tydligen inte lika roligt (ler åt det i smyg). ♥

Nu blir jag tokig på blogg.se det är segt!! Och det går inte att lägga upp bilder! Och att centrera bara bilden är fan omöjligt!! Antingen centreras hela jävla inlägget eller så hamnar bilden längst ner och när man flyttar upp bilden så hamnar den helt plötsligt på vänsterkanten igen. Jag blir vansinnig när det inte finns någon logik i fel! Då finns det heller ingen naturlig lösning. Och då blir jag ju helt plötsligt maktlös = gillas inte!

Försöker lägga upp en bild till! Hörs imorgon! =)

 


Rosa rosa rosa!

Jag har sagt det förut men säger det igen! Jag älskar rosa!! Det bidde ingen bio ikväll! Men jag har i alla fall bakat muffins ikväll, tillräckligt ansträngande! Jag jobbade aslänge också, från nio till sju. Trött trött trött nu, alltså!

Ni får hålla till godo med muffinsarna ikväll, bloggar mer imorgon! Lollo, ses imorgon, kanske???? =) Eller du kanske skulle hitta på nåt imorgon?






Trööööött

Hej hej igen!
Gud så trött jag är! Maja har inte ringt än om filmen så jag tror att hon antingen pluggar så hjärnan blöder eller så har hon somnat i boken =D. Det gör mig ingenting, vi pratade ändå om att gå på bio imorgon och jag är så himlans trött idag!! Nu sitter jag bara och glider runt och ser om någon annan har tråkigt som jag, och har bloggat en andra gång ikväll men det är det ingen som har! =D typiskt för mig! kanske ska spela Farm Frenzy igen... Eller kolla lite på min farm på Fb. Dags att skörda jordgubbar snart!

Jag kanske skriver ett skitinlägg till sen =P!

Dans, is & tivoli!

Hej hej!
Igår var det is på mina rutor på bilen, jag fick skrapa!

Hoppas det inte blir en alltför kall höst! Jag har önskat mig ett överdrag till rutan i julklapp så det riktigt kalla kan få komma i januari! Så slipper jag skrapa. skulle vara skönt! =)

På motorvägen åkte jag bakom en tivolivagn! Det såg så himla roligt och färgglatt ut så jag tog ett kort på den med!
 

Ser ni vad höstligt det ser ut! (Snygga torkare på bilen va?? Racer =D) Det blå längst fram på lastbilen är virvelvinden-vagnar, ni vet va? Jag har bara åkt sådana en gång och det var med morfar, jag höll på att kräkas och sedan dess åker jag knappt aldrig karuseller. Jag gillar inte att inte ha koll på saker och ting, i en karusell har man inte koll på NÅT! Man är helt beroende av att någon har gjort sitt jobb och säkerhetskollat, smörjt & skruvat. Hua! Nope, inget för mig! Men jag gillar fortfarande att gå på tivoli, mest för alla färger & speciellt för den rosa sockervadden!

Igår kväll åkte jag hem till Mirza där Maja, Anders & Addis var, vi spelade Guitarr hero, Buzz & dansade på dansmattan =). Dessutom kollade vi på Svenska Hollywoodfruar, drack te och åt mina bullar. Gud vad jag skrattade när vi dansade, så jäkla kul!!

Jag var tvungen att dansa lite ikväll också så nu ligger den på mitt golv hemma =D.

Maja pratade om film senare så jag hoppas huvudvärken ger med sig, nu dricker jag en kopp te. Ska väcka gustav så han kan sova sen & så ska jag kanske äta en liten bulle =D.

Hörs senare eller imorgon!

Bullar

Det är inte bara rosa bandet-månad! Det är också kanelbullensdag idag! Jag har alltså bakat bullar! Det är roligt! =) jag köpte marsipan också för jag tänkte göra cupcakes med ett litet rosa band på! Men jag orkar inte idag, det får bli i veckan istället! Eller till nästa helg! Nästa helg firar vi mamma & Sebbe! Mamma fyller 12:e och Sebbe fyllde ju i fredags! 21 & 53, inget jämt någonstans! Jag har i alla fall kommit på värsta bästa presenten till mamma, Sebbe har fått sin; Converse-skor, svarta, låga!

(Källa: klicka på bilden)

Mammas present får bli ett senare inlägg, man vet ju aldrig om de läser det här! =)

Nej, måste rensa kattlådan! Hörs imorgon!


Ensam mamma söker

Hej igen!
Ensam mamma söker går på min tv nu =). Jag gillar det! Det är mysigt och så kan man förfasas över karlskoga-tjejen! Gustav sitter och spelar, pratar i sin lilla lur med Jocke (tror jag).

Igår hade Gustav sina kompisar här, de skulle till Frimis! Vi (tjejerna) gick till Satin och ja, det slutade med att killarna följde med oss, alla utom Oskar som gick med sin tjej och hennes kompisar till Frimis. Jag har inte varit på Frimis på 100 år! Eller inte riktigt men nästan... Satin var sådär igår, eller så var det jag som var opepp! Jag mådde inget vidare igår, var trött & hängig & Maja tappade rösten efter ett tag så vi gick tidigt. Jag cyklade hem och här satt Gustav och Jocke och väntade på mig! =)

Jag har förresten laddat ner ett rosa band till min telefon också! Kostar 50,- + sms-avgift och det går såklart till Bröstcancerforskningen! Smsa ROSA till 72988 och gör skillnad. En kan inte göra allt men alla kan göra något! Gustav köpte ett rosa band till min jacka när vi var på stan igår. 25,- kostar de i år! Och det står en text med blindskrift på dem "ska bara" står det.

(Gert Wingårdh) 2009 års designer: "På 2009 års rosa band står orden ska bara skrivna i blindskrift. Orden uttrycker det obehag många kvinnor kan känna inför bröstcancerfrågan och de ursäkter man kan hitta på för att slippa undersöka sina bröst. Att undersöka brösten är som att läsa med fingrarna, därav blindskriften. Jag hoppas att bandet kan fungera som en påminnelse om att undersöka sina bröst och gå på mammografi när man blir kallad. På så sätt kan ännu fler upptäcka och överleva bröstcancer."

Man kan kanske tycka att det är ett deprimerande ämne men det är viktigt!! Ju mer koll man har, ju fler kampanjer man har desto större blir medvetenheten och chansen större att man når fler som kan botas! Superviktigt!!

Nu ska jag kolla klart och skörda mina hallon på FB!

Rosa bandet!

Hej hej!
Jag älskar oktober ♥. Förstå hur mycket rosa saker det finns att köpa i oktober!! Ååå love it!


De här har jag!


Den här har jag beställt!


Den här vill jag ha!


Den här vill jag också ha, fast otroligt onödigt eftersom jag redan har en rosa plattång! (Köpt på Rosa bandet förra året!)

Jepp, det var väl det! Och såklart en rosa hushållsassistent! Å så fint! Men då måste jag ju byta ut allt i mitt kök! Jag har OBH-nordicas Chilli-serie! Det går inte... Kaffebryggare, vattenkokare, brödrost & Wasser maxx (inte OBH's!) Blir alldeles för dyrt och slösigt! Vore jag miljonär, då vore det en annan sak! Då kunde jag ge allt annat till någon av mina bröder! Sebbe, t ex. Han är stilmedveten, han skulle nog gilla Chilli-serien! (Undrar om det stavas med två l...) Jag kan blanda ihop det med affären Chilli.

Om jag skriver lite lustigt idag är det för att jag inte ätit nåt än och börjar bli skakis. Jag ska nog gå och fixa mat nu, känns som en bra idé innan jag blir aggressiv.

Bloggar mer sen!


Mobilkort!


Tvätt tvätt tvätt!

Selma i en oerhört generande pose... Tassen mellan benen, fjärrkontrollerna inom räckhåll & likaså colan.

Finaste Majsan på It´s SÅ

Haha! Suddigt men roligt kort, Majan & Jonas =D

Ett par skor stod ensamma kvar!

Raskt över till förra söndagen, fika hos Anna, Andreas & Fanny

Fanny hos morbror =)

Sööööötaste!! ♥

Jag älskar den här bilden! =D

Kritor, lika gott som russin?

Foppa-tofflorna på!

Bullar ♥

Vaaad vill Sune? Magkli?

Selma äter oliver...

Långeman!

Imorgon blir det slappdag, lite sängklädestvätt, tänkte jag mig, dammsugning och torkning av golv! Jag skulle behöva tvätta fönster men det beror på om det är milt eller kallt imorgon, jag förfryser ju fingrarna annars! jag kan ju visserligen ta insidan om det är kallt, det är den som blir smutsigast i vardagsrummet, kissarna sitter och gör nosavtryck på insidan! I köket & sovrummet gör avgaserna utifrån mer än vad katterna gör inifrån så där behöver det tvättas snarast! Kanske är dags att byta till höstgardiner också? Eller vad tror ni?

Söndag vet jag inte vad som händer, slappdag, förhoppningsvis! Vi ska visst ut imorgon kväll så då kommer jag behöva slappdag på söndag! Mamma kanske skulle komma in hit imorgon! Vi skulle höras på förmiddagen. Gustav och jag ska nog upp på stan en sväng också! Han ska köpa kläder, sa han men det går ju alltid fort! Vi går in på Levi's & MQ och sen är han mätt på det där! (Och har köpt det han vill ha) Jag ska in på smyckesbutiken på Krämaren och hämta mitt hänge till Tomas Sabo-halsbandet, jag beställde ett i förra veckan och de ringde i onsdags och sa att det hade kommit. Dessutom har jag hittat ett par Uggs (inte äkta) på Eurosko i Karlskoga som jag vill ha! Så jag funderar på att gå in och köpa dem också. Får se får se. Jag kör nog på ditt stuk, Lollo! Bruna! Jag har massor av svarta stövlar, kan vara roligt att ha ett par bruna, i alla fall!


Det stod på hemsidan 599,- men jag har för mig det var 499,- i Karlskoga... men jag kan ha fel!

Nu ska jag sova!! Vi hörs kanske imorgon!

Natti Natti!

Kramar Åsa


Måste

Hejsan!
Jag känner att jag måste blogga idag! Det var så himla länge sedan och i alla fall Lollo verkar sakna mig =D. Jag har varit sjuk i en vecka nu och det börjar kännas liiite segt! Jag kommer att vara hemma imorgon för att piggna till ordentligt. Jag har nämligen jobbat hela veckan fast jag inte borde och då finns verkligen ingen energi till nåt annat än att laga mat (på sin höjd) och dimpa ner i soffan sen! Kunde ju visserligen ha bloggat istället för att sköta om min farm i spelet "Farm Frenzy III" men mina kor & får behöver mig så sorry kära läsare! Nu är jag i alla fall snart back on track igen och då ska jag lägga in lite bilder från telefonen som jag tänkte lägga upp här! Josef tog två snygga (läs fula) kort på mig på lagret idag som jag har lagt in i min dator på jobbet och har som skrivbordsunderlägg. Skitkul, då får jag skratta lite när jag sätter igång datorn! Jag är expert på att göra miner på kort. Blir vääldigt roligt =D.

Imorgon ska jag sova länge och bara slappa! (Jag tar alltså inte en sjukdag utan jag jobbade en lördag som jag tänkte kunde vara bra att ta ut nu) Jag kanske åker en sväng till Filipstad eftersom min kära bror fyller år imorgon och han kan inte komma hem eftersom han har tenta =(. Mer om det imorgon!

Nu är det sängen för mig! Kort blogg blev det i alla fall!


Kramar Åsa


RSS 2.0