Trött & ynklig!

Hej hej!
När jag kom hem idag började jag laga mat och när jag öppnade kylen trillade en syltflaska ut och trillade på min fot! Så min stortå är illblå och jag kan inte gå! Vad ÄR det med mig och "olyckor i hemmet"? Det är de vanligaste, eller hur!? Mm.. kanske inte är så konstigt då.

Gustav har varit hemma idag med, han mår inte alls bra och ligger och sover nu. Hoppas han blir frisk snart! Det är tråkigt när han är sjuk =(! Lollo är nog på Kullen nu, hon skulle åka dit och vara med Theresen... Neeej, nu får jag rycka upp mig! Det här går inte ann!

Jag lägger upp en meckbild på mig & Alex =)


We did it! (Tur att min bil inte väger så mycket =D)

<3

Nu ikväll struntade jag helt i att jag skulle träna och åkte istället till min Lollo i Hallsberg! Jag, Lollo & Elliot promenerade och pratade lite, det är otroligt vackert över fälten i Hallsberg, inget jag tänkt på tidigare men det är verkligen det! Mer landet-känsla än man får någonstans i Örebro! Förresten skulle det vara jätteroligt att följa med till utställningen i Norrköping, Lollo, tänkte säga det innan men vi gled över på nåt annat! Om det finns plats i bilen är det ju smart att åka tillsammans men annars åker jag ner själv (kanske får med mig en sambo?)

Jag har fått några fina bilder på Tifa (bebisen =)) så jag lägger upp dem och sen ska jag soova! Jag är trött nu! Eller egentligen ska jag borsta tänderna, ta ut linserna, tvätta av mig sminket, klä av Gustav (som sover i kläderna ovanpå täcket) och SEN sova! Men först bilderna!


Har ni sett något så sött i hela ert liv?? Nej, tänkte väl det! Inte jag heller (förutom Elliot <3 love you baby)

Det har varit en otroligt mysig och en sådan här ladda-batterierna-kväll, det behövde jag nu! Det är så mycket annat hela tiden, alla behöver någon jordnära som bara är. I love you to, honey (Nu menat till dig Lollo =)). Jag tänker finnas i ert liv FOREVER!

Zzzzz peace out!

Kommentarsvar:

Lollo: Hahaha! Ja, tänk att kunna lämna en tårta själv... =) Jag gjorde misstaget att lämna en rulltårta på köksbordet en gång med tanken *de äter ju inte rulltårta* men jo, då. Sune smaskade på en bit när jag kom in. Ja, du behöver kanske en liten paus från småttingarna, vi kan ju träffas en kortis på marieberg någon dag om du bara vill komma ifrån en liten stund =). Det behöver ju inte bli något jätteprojekt!

Jonas: Tack!! Den där tutten kommer jag ihåg! Undrar vad som hände med den egentligen... Men jag vette fåglarna om jag vill sitta och klämma på en tutte om dagarna! Jag ska fundera på det där.

Mustumme?

Jag har ont i min tumme idag! Det värker lite till och från och jag har suttit mycket vid datorn de senaste dagarna, spelat, tittat på tv-serier och lite annat. Jag kanske har fått en mustumme? Det kan man säkert få! Jag ska köpa en stressboll och träna upp min tumme! Bestämt.

Gustav och jag sitter och tittar på X-men, jag gillar de filmerna, vi har bestämt att gå på bio i veckan på den senaste. Jag skulle ju vilja se "Män som hatar kvinnor" också men jag kanske ska vänta till den kommer på dvd så kan vi hyra den och se hemma, istället. Jag har en känsla av att Gustav egentligen inte vill se den och dessutom vet jag att det är en våldtäkt i den och jag måste kunna gå och sätta på kaffe eller liknande! Någon som sett "Derailed"? Otroligt otäck film med Jennifer Aniston, där det är en så hemsk scen! Usch och fy. Anette har gett mig ett knep när man ser på otäcka filmer och det är att titta på hur duktiga de är som sminkar blod, sår och sånt men när det bara är obehagligt är det svårt att tänka så! Och i synnerhet när det är otäck musik och saker/folk smyger på och skräms. Hua!

Nehe, snart är det sängen som gäller, klockan är 22:41 och jag ska ju upp och jobba imorgon. Jag ska åka buss, tänkte åka bil på tisdag för jag ska handla lite då.

Måndag - träning
Tisdag - handla
Onsdag - bio?
Torsdag - bokat tvättstugan för att tvätta köksmattan & träna (Inte i tvättstugan, dock)
Fredag - inget inbokat!
Lördag - inget inbokat!
Söndag - morsdag, till min mamma först och sedan till Lena i Hovsta.

Någon av dagarna ska jag sätta mig in i det här med EU-parlaments-valet också! Det är ju snart dags för röstning och jag är clueless så jag ska läsa på lite så jag vet vad jag ska rösta! (Det medborgerliga ansvaret, som det så fint heter) Sen är det bara att övertyga Gustav om att han ska rösta.

På tisdag har jag massor av ärenden, när jag kör bil, jag ska byta in vår tomma kolsyrepatron till Soda streamern så vi kan göra lite bubbelvatten och inte avslaget bubbelvatten, som det blir nu. Sen ska jag köpa kattsand på Grizzly, mathandla på Coop, hitta en studentpresent till min brors tjej, hitta några björnar eller liknande att  hänga om halsen på alla som tar studenten (Danne (bror), Sara (Dannes tjej), Alex (bror) och Andreas (Alex bästa kompis, nästan som en i familjen)) och sist men inte minst tvättmedel, sköljmedet och sånt på Rusta! (Skitbra, faktiskt. Det är ju samma märken men till mycket billigare pris! Otroligt!)

Katterna har varit relativt utslagna idag så jag har passat på att klippa klor och borsta päls, skönt att slippa ta ett bråk för då måste man liksom fullfölja och tvinga dem att ligga stilla annars får de ju sin vilja igenom på ett högst opedagogiskt sätt och det funkar INTE! Förresten, Lollo, så har jag redan märkt skillnad på den här "bords-grejen" (katterna ska inte få vara på några bord, här hemma längre) nu behöver man bara harkla lite så hoppar de ner. Dvs. de har fattat vad jag vill! Bra start! Nu gäller det bara att de respekterar mig, nu fattar ju jag också att de kommer att vara på bordet när vi inte är hemma men då finns heller inget viktigt på bordet; mat, fika eller nåt sånt. Jag blir glad om jag slipper katthår på ALLA mina smörgåsar.

Någon som sett "Oskyldigt dömd" med Mikael Persbrant? Jag har inte sett ett enda avsnitt, det är nog ganska bra. Såg nu att det är seriestart på torsdag, man kanske skulle titta på det.

Nej. hörrni! Sängen lockar, faktiskt, även om jag klev upp obehagligt sent idag. Jag har städat hela lägenheten och köpt ett par jeans och ja, då blir man ju trött! Tar förresten gärna emot förslag på vad man ska ha på sig på studenterna nu i juni. Två ska jag på och jag vill inte ha samma klänning båda dagarna, det blir säkert varmt (*hoppas*) så jag lägger upp förslag på sommarklänningar imorgon! (Om jag orkar efter träningen och matlagningen).


Den här bilden valde jag förresten som tack-korts-bild, blir bra, va?

Måste bara lägga upp den här på Fanny också, den är så rolig!

Vaddå vig?

Natti natti så hörs vi imorgon!

Puss&kram

Walking down memory lane

Grattis till mig, 25-åringen!! Jag lägger upp några kort jag fått av mamma, måste börja smygblogga, inte smyga med bloggen utan ta det lite lugnt, jag har tappat sugen och då får man ta det liite lugnt! Men jag lägger upp bilder idag så ska vi se om jag inte kan få igång bloggnerven igen!


Mamma & jag <3


Lilla mamma =)


Alldeles nykläckt


"Hallå?"


Blåögd brud =)


Mormor & morfar <3


Jag & morfar


Lilla sjöjungfrun i stadsparken =)


Midsommarfin


Blåsigt värre


Just like my mother =)


Målaren!


Mellan mamma & pappa


Jag bara älskar den här bilden =)


Bröllopskort


Jag & mamms


Mek & jag tittar på (Fille i den URsnygga rosa träningsoverallen =D)


Jag & mamman igen =)

Dammsugaren


God day folks!

Oj, vad länge sedan det var jag bloggade! Jag har inte haft varken tid eller lust men idag känner jag att jag har lite ork över =). Jag har farit som en liten skottspole med bussen den här veckan! Tränat två dagar (precis som det ska) och bakat en massa till idag som är första födelsedagsdagen! Lena & Svante var här och åt potatisgratäng och rökt fläskfilé med oss. Sedan fikade vi med bullar, chokladbiskvier, kokoskakor och tårta. Jag är ju inte så mycket för kakor men de som vet tyckte det var gott så det var ju bra!! Nu går Ronja Rövardotter på tv så jag ska strax titta på den men först ska jag lägga upp några bilder och så ska jag ge er ett litet citat ur min bok som jag läser; Flickan som  inte fick finnas. Very good. Först bilderna!!







ETHELS INTE-TALA-INTE-AVSLÖJA-LISTA:

Inte berätta för någon om att mamma hela tiden säger att hon
ska ta livet av sig och att vi ska leta i tvättstugan när vi kom-
mer hem. Hon ska göra något med elen där.
   Kom ihåg: Fråga farbror Gabriel som är elektriker hur man
kan ta livet av sig i en tvättstuga. Nej, förresten, då talar han
bara om det för mamma och så säger hon att det är en ny
barnpsykologgrej och då måste jag gå till tjocka Mia och kasta
skuldbollar och det är FAKTISKT värre än att mamma tar
livet av sig.

(Det här var alltså ur min bok =)) Det är så vi ska göra Lollo! För när man har skuldkänslor över saker hela tiden, saker man borde gjort/göra eller saker man inte har någon kontroll över alls då ska man tänka sina skuldkänslor som färgglada bollar som man kastar iväg. Undrar om det funkar... =D

Nu ska jag kolla på Ronja Rövardotter och prata med Lolloisen på msn =D.

Kram på er! 

Måndag!

Oj oj! Den här veckan började med en skräll! Idag har jag jobbat hela dagen, åkte hem och somnade en timma tillsammans med Gustav (inte så skrälligt) sen lagade Gustav mat och jag städade lite. Jag gick raskt iväg till gymmet och sen hem för att städa ordentligt och tvätta en maskin med tvätt, några strumpor och en duk.

Åå gud vilken tråkig blogg.. jag ska lägga mig och läsa en bok istället! Bloggar imorgon =D.

Pusskram

Mmm

Leverpastejmacka med gurka, klockan 23:33 en söndagkväll, det är inte fy skam det inte! Jag är just klar! Har bakat bullar och storstädat köket, sorterat om i mina skåp och torkat alla hyllor och dörrar! Det känns bra och det blev väldigt bra! Jag fick dock inte in assistenten, det var egentligen själva målet med städningen men för att få in den måste jag ta bort en hel hylla, den är så himla hög. Och så många hyllor har jag inte i köket så jag kan gödsla med dem!! Jag ska alldeles strax stoppa mina färdigjästa bullar i frysen och gå och lägga mig!

Hammerfall igår var hur bra som helst! Vi lyssnade på dem hela eftermiddagen på Spotify och jag tänkte att jag nog kan stå ut på kvällen! Men det var så mycket bättre än jag hade väntat mig!! Ja, otäckt bra! Efter att ha sett dem skulle vi gå till Frimis men där var det minst en timma i kö så vi kände verkligen inte för att stå där och vänta! Istället gick vi till "Mitt andra hem" som var det sämsta stället jag varit på, tror jag =P. Försökte hitta den usla vimmelbilden Gustav och jag var med på men lyckades inte!

Nej, nu är klockan asmycket och jag ska upp tidigt! Vi får höras imorgon! Då är det trääääning!

Puss & godnatt

Magtröjor??

Allvarligt? Det kan inte vara modernt med magtröjor igen! När var sist? I slutet av 90-talet? Jag hatar magtröjor! Jag gillar mycket bättre det modet när linnena och tröjorna går ner långt på benen! Eller i alla fall över rumpan.

Vi har just ätit pizza här, vi skulle gått bort till jocke och Mariia men klockan blev lite mycket och jag var lite seg så vi kände att det är bättre vi är hemma istället. Det är ju bara att gå upp till conventum senare! Mycket närmre härifrån än från Ladugårdsängen. Jag har lite huvudvärk och magkatarr så förmodligen blir det ännu sämre med bädde delarna nu när jag dricker rödvin... Vi skulle ha ätit uppe på stan men vi blev dunderhungriga bägge två så vi bestämde att det gick snabbare att beställa pizza (vi var alltså inte sugna på Mc eller BK annars hade ju det gått snabbt!).

Idag fyller min lilla Semla ett år! Hon har fått en liten vippa med snören i ena änden, god mat och en karda. Maten var nog bästa presenten, verkar det som. Hon har legat på vippan (tänkt att man ska leka med den!) och hon blängde på Gustav när han borstade henne... Men maten åt hon upp alltihopa och slickade skålen, nooga! =)

Nu ska vi dra oss strax! hörs kanske senare!!

Kramar på er och ha en trevlig lördagkväll!

Det är fredag idag!

Och jag har varit glad idag! Det har flytit på allt hela dagen och jag har jobbat snabbt som attan! Har fått massor gjort och känner att nu kan jag verkligen vara ledig i helgen, det är jobbigt annars, när man känner att något hänger över en! Jag brukar alltid tänka på jobbet hemma, eller vart jag än är, förresten! Men jag älskar mitt jobb, det är ju liksom det jag gör. Man kanske får ett annat perspektiv om man får barn någon gång men för mig går jobbet före det mesta, någon betalar ju mig för att göra saker, då är det min förbannade skyldighet (som Björn skulle sagt) att göra ett bra jobb! Ja, det är skitviktigt för mig! Dessutom känner jag att jag har hittat så rätt, jag är så glad att jag (lilla jag) har fått den här fantastiska möjligheten och att man verkligen satsade på (lilla) mig!! Jag har jobbat i drygt ett år med det jag gör nu och vissa tider har det varit så svårt! Jag har känt mig korkad och trög men nu har jag fattat att man inte kan ställa så himla höga krav på sig själv. Jag har lärt mig så otroligt mycket på det här året och jag har växt i min identitet och känner att jag är faktiskt stolt över att vara jag! B (the boss =D) sa en gång till mig att jag är så himla lätt att arbeta med och det, det är det finaste betyg man kan få. Jag har faktiskt tänkt på en sak och det är hur man anställer folk, vad man går på för meriter och på vilka preferenser man anställer en människa. Jag tror man ska gå mer på känslan, vad människan har för ambition, hur de är att arbeta tillsammans med, vilka mål de har, för det mesta andra kan man lära sig! Lojalitet och en vilja att hugga i det lär man sig inte, det är något man har med sig sedan innan. Sen kanske man inte ska anställa mig som dataingenjör för att jag är kul att arbeta tillsammans med, det kan bli tokigt men det mesta kan man i alla fall (tror jag) läsa sig till och lära sig.

Oj, vilket jobbstycke det blev! Jag har varit med Anna ikväll och bakat smörgåstårta till hennes "öppna hus" imorgon, hon fyller ju år på måndag så hon ska ha lite folk hemma imorgon. Vi ska ut till hovsta på söndag för att fira henne där, det är mer plats i deras hus (Gustavs och Annas föräldrars).

Imorgon ska Gustav och jag upp på stan och springa en sväng. Sen ska vi till Jocke och Mariia, tror jag att Gustav sa. För vi ska sedan på konsert på kvällen, Hammerfall spelar på Conventum vid sju så då ska vi dit och sen kanske det blir utgång eller jag har ingen aning, faktiskt! Vi får se vi får se!

Nu ska Gustav dricka öl så jag tror att jag går och lägger mig nu, faktiskt! Jag ska läsa min bok "Hatet" handlar om lilla Anders som har en alkoholiserad pappa som slår sin fru och våldtar henne. Än så länge är Anders ganska liten och antagligen är pappan periodare (lite svårtytt eftersom perspektivet är ett barns) för han har snälla perioder då han är med barnen och de gör utflykter hela familjen men Anders börjar märka att pappan blir dum när han dricker så han letar reda på flaskor och tar reda på hur mycket pappan dricker för att sedan kunna avgöra humör och sinnesstämning på sin pappa. Väldigt uttänkt för att vara en åttaåring men de anpassar sig ju snabbt och gör i stort sett vad som helst för sina föräldrar. I Dave Peltzer-boken vill han ju bara bli älskad av sin mamma och även om hon tvingar honom att dricka klorin och att han inte får någon mat på flera dagar och att hon knivhugger honom (utan att ta honom till sjukhuset) och bryter hans arm så tar han henne alltid i försvar och "förlåter" henne, varje gång. Han planerar för sin flykt men tar aldrig steget. Kan man ju iofs förstå! Han är ju bara tolv när sociala myndigheterna tar honom från familjen så då är man ju inte så gammal.

Sängen var det!

Kramar på er!

Så!

Nu har jag sytt in knapparna i klänningen så den blev så bra så! Det här kommer att bli en superkort blogg för jag är för trött för mitt eget bästa! Dessutom har jag magkatarr inför den äckliga 25-årsdagen! Mamma ringde och tackade ja, idag!

Så hittills är det:


-Jag

-Gustav

-Pappa

-Anette

-Daniel

-Sara

-Sebbe

-Alex

-Mamma

-Björn

-Farmor

-Lollo

-Stefan (tror jag)

-Helena

-Theresen

-Rickard (tror jag)

-Bisen

-Anna

-Andreas

-Fanny

-Svante (tror jag)


Nu har jag pratat klart med mina bröder på msn så nu ska jag skicka ett mail till pappa på klänningen så får han okeja =). Inte för att han kommer att säga något annat! Han säger alltid att jag är fin i det jag har på mig! (Tror inte de ser någon skillnad! =D)

Natti natti på er!

Pusskram


"I haaave a dream - a song to sing"

Jag är omgiven av sovande personer och katter... Gustav tittade just upp och sa att det hade varit en jobbig dag! Mm kan väl tänka mig det eftersom han ligger i kalsonger, strumpor, T-shirt och hörlurar och sover i soffan. Sune sover på divanen/pallen och Selma låg och sov på armstödet ända tills för två minuter sedan då hon av någon anledning gled ner i soffan (i sömnen) och reste sig och ruskade på huvudet lite yrvaket. Hihi!

Jag funderar på om jag ska gå och duscha och sätta på en maskin med tvätt, länge sedan jag tvättade nu!! Och i helgen måste jag tvätta sängkläder! Jag vill det!

-Göra matlådor
-Tömma kattlådorna
-Slänga på en maskin med tvätt
-Duscha
-Titta vad som går på tv
-Blogga (om jag orkar)

Dagordningen för ikväll! Åå nu ringer någon telefonförsäljare! Jag har lagt in alla telefonförsäljarnummer som har ringt till oss och döpt "personerna" till "Svara ej" så jag behöver aldrig svara i telefonen när de ringer och jag behöver inte vara med i Niks (eller hur det stavas).

Hörs sen!


Altzheimers

Visste ni att stress och ångest kan leda till att man får Altzheimers? Otäckt! Och jag ligger nog i riskzonen rejält! Med tanke på att jag får panikångestliknande attacker när jag ser otäcka gubbar på bussen som petar näsan så... Jag måste verkligen berätta om min busstur igår! Jag har ju börjat åka buss igen eftersom min bil också driver mig till psykbryt! I alla fall så var det ganska fullt när jag klev på så jag fick sätta mig på ett säte där jag inte skulle ha satt mig i vanliga fall. Det var inget fel på sätet utan tjommen på platsen innanför som luktade som en blandning av sprit och utedass. (Jag gillar inte utedass, för er som missat det!) Sen gick han i alla fall av men jag ville inte flytta in för jag var rädd att också lukta, eller att någon skulle komma och tro att det var jag som faktiskt luktade. Det stod massor med folk nere vid travbanan så ("buss-åkar-sjysst") som jag är så flyttade jag i alla fall in! Ja, vad sätter sig bredvid mig då?? En till tjomme som hade helt gulsprängda ögonvitor och hostade suspekt, grädden på moset var väl när han började peta näsan... "Åk kollektivt" *suck*

Idag har jag haft busstur i alla fall förutom att jag missade bussen hem. Ja, Jonas, Björn hade inte så jävla fel, jag kommer fan ALLTID tio minuter för sent (i bästa fall) men det som retade mig var att enligt min klocka var jag ju i tid till tåghelvetet. (Så många svordomar på en relativt kort mening.. Bråå!) Jag kom hem och lagade chili con carne, varken Gustav eller jag har ätit det sen skolan, lite roligt att göra det då! Det vart ganska gott, tycker jag men sen är jag inget jättefan av chili con carne kom jag på efter att jag hade lagat. Men så är det! Imorgon blir det nog korvstroganoff! Då ska jag äta gröt eller fil (med kalaspuffar) på eftermiddagen på jobbet så att jag kan åka och träna och SEN laga mat. Annars kommer jag ju aldrig iväg och kan träna! Jag äter ju som en mindre häst, numera!

Nu ikväll har jag hämtat min klähähänning!! Den är jättefin men jag är ju som vanligt lite liten så jag måste sy in några knappar! Tur det var knappar i alla fall =D. Den var inte för stor men den var sådär så jag kommer gå och spänna mig för att den inte ska halka ner och oavsiktligt visa för mycket bland alla släktingar och vänner... =)

Jag har också varit hos Anna och Andreas och Fanny nu och Fanny var så mysig! Vi kelade jättelänge och jag fick världens kyss på hakan TVÅ gånger! (Kyss = öppen mun som suger på hakan) sen försökte hon slita av mig läppen men det är sånt man får ta, liksom!!

Jordens leende =D

Pruttåsa


Haha!

Och så avslutar vi med ett leende igen =)

Det är så mysigt med henne <3. Anna och jag fikade lite, drack te och åt några kakor, skönt att bara sitta och ta det lite lugnt! Jag drog mig hemmåt vid tio och nu ligger jag i sängen och bloggar =). Men jag ska faktiskt ta och sova nu, ska kolla om Lollo och Anna har bloggat och sen titta på insidan av ögonlocken. Tills jag blir väckt av min katt, han har tvångstankar, det är jag säker på! Han rakar sand i kattlådan i minst tio minuter varje gång! TIO minuter!! Otroligt irriterande att vakna till!

Natti på er!

Pusskram

Moi

Hihi, Alex skickade en rolig bild på mig =D


Liiiite röda ögon =)

CSI

Slö, slapp och likgiltig... Eller nej, jag är inte likgiltig. Det är fem år sedan idag som Fille gick bort så jag vet inte hur jag tänkte när jag tänkte att jag skulle träna och baka idag! Jag klarar inte någonting idag, är glad att jag kom till jobbet bara! Jag har suttit med löner idag och inte svarat i telefonen, skönt när man känner sig sådär hemskt deppig!

Jag fixade grillspett när jag kom hem så vi har ätit det och hasselbackspotatis, det var gott. Gustav tyckte det var lite starkt men jag tror det gick bra. Måste komma ihåg att ställa in matlådorna i kylen strax!

Jag måste ta ut mina linser snart, de är alldeles torra och skaver! Vill ni se lite bilder på Fille? (Väntar inte på svar)

Vacker, eller hur? =)


Kolla!! Hahaha!


Lilla Fiffi =)

Nja, nu är det CSI och jag ska ta ut linserna!

kramar på er!

THE dress

Jag ska vsa er min klänning som jag ska ha den 21 maj!




Bakifrån!

Söndag

Så var det söndag igen... Tiden går så otroligt fort! Idag är det exakt två veckor tills första dagen av mitt födelsedagsfirande! På söndagen den 17:e maj kommer Lena & Svante och firar mig med lite lunch! (Gustavs mamma & pappa) dessutom ska vi vara barnvakter åt Fanny (jihoo!!) och sen kommer Anna & Andreas också och äter lite med oss! Rökt fläskfilé och potatisgratäng, vad tros om det? Gött! Sen får jag väl komma på någon efterrätt kanske... Glass, egengjord? Mm tål att tänkas på! Den 19:e kommer i alla fall Lollo hit och fikar lite med oss, på den riktiga dagen! =D och sen är det den stora festen på torsdagen den 21:a!

Den här veckan är fullspeckad;

Måndag - träning
Tisdag - smyckeparty (Designatenga!)
Onsdag - till Anna och ska planera lite inför hennes födelsedag!
Torsdag - träning
Fredag - till Anna, ska hjälpa henne göra smörgåstårtor
Lördag - min lilla Semla fyller 1 år! Anna ska ha lite öppet hus så vi kanske åker dit och äter lite smörgåstårta
Söndag - ut till hovsta och fira Annas födelsedag med fika.

Det var veckan det... Idag då! Vi skulle ut till hovsta vid ett för att grilla men vi kom iväg lite sent för min dundrande huvudvärk. Vi kom i alla fall ut och Fanny hade sovit över hos mormor & morfar för att Anna & Andreas var ute och åt, tror jag, igår. Vi åt grillat kött med lite tacosås, tacochips och grönsaker, jättegott!!


Ler åt mormor =)


Ler åt mig <3

När jag kom hem nu ikväll möblerade jag om i vardagsrummet och putsade fönstren, storstädade lägenheten och tvättade två maskiner med tvätt. Jag rensade tillochmed avloppet i duschen! Det är något av det värsta jag vet, jag tror att saker ska komma krälande... Uuuu när jag var i Grekland vågade jag inte stå ovanpå själva avloppet i duscharna fast jag hade duschen på och Anders sa till mig "men skärp dig, det kan inte komma upp något när det forsar vatten neråt!" men tänk OM! Jag fick det ju i alla fall inte på fötterna om jag inte stod på avloppet! (Det kom aldrig något uppkrälande men jag hade några attacker som liknade panikångest ett par gånger =D).

Nej, nu väntar sängen på mig!

Hörs imorgon!
Pyss & kräm

Kullen!

Igår (lördag) åkte jag till Lollo i Hallsberg, det var marknad där och jag måste ju ha marknadsnougat, jag blev liite besviken när det jag fick för mig var vaniljfudge (vet inte vad det är för fel på mig längre! Jag har sug efter fudge, jämt!!) egentligen var whiskeynougat. Theresen gissade på det men jag hoppades verligen det var fudge... Jag åt i alla fall så mycket nougat så min mage började knorra men det gick bra ändå. Har mått sämre idag, faktiskt! När vi hade gått klart på marken så satte vi oss allihopa, fem tjejer och tre hundar i två bilar och åkte mot kullen! Kom just på att det verkligen var tjejliga! Hundarna är också tjejer, allihopa =).

Måste bara tjata lite och lägga upp en bild på Fanny från igår, hon tyckte vi hade lite mycket saker på skivan under vårat soffbord =).

Rensar lite!

Hon är i "tuggartiden" =D


Nu ska jag fortsätta mitt inlägg med Kullen igår! Helena har tagit hand om två flasklamm som blev föremål för flitig fotografering!

Ser ni att den lipar?? (Jag säger den för jag vet inte om det är Lisa eller Sluggo!)

Kissemissen låg och njöt i solskenet heeeela dagen!

Theresens ben, Ingrids ben, Lisa eller Sluggo, Elliot (som gärna ville valla lammen) och så Lollo =)

Vad är vår utan brännässlor??


Ankorna badar i dammen, syns inte så bra men Elliot står på pass på andra sidan =D


Elliot på en liten "ö" mitt ute i dammen

En dyngsur Elliot!

Lollo & Elliot


Tussi & hennes "valpar"

Lollo <3

Åå lilla Elliot <3

Första bilden på mig!

"Vad gööör ni där??"

Kramar "mami"

Så, das waar alles! Igår var en sådan där riktigt härlig dag! Ute på landet med alla djur och min bonusfamilj, synd att inte Rickard var med men han hade det nog bra hemma! Gustav satt i stadsparken och drack öl med Jocke så han hade också haft en bra dag! =D

Tar ett nytt inlägg och berättar om dagens händelser och några fler bilder på Fanny!

Waaa!!

15 dagar! Det är två veckor och EN dag!!! *pirrar i magen*

Fannydag!

Hej hej!
Long time no seen! Jag har varit busy busy busy, bokslut igår (sista april) och så sköter jag ju lönerna själv nu så det har blivit en del övertid de senaste veckorna och jag har varit trött på datorer när jag har kommit hem på kvällarna!

Idag har jag dock varit alldeles ledig! Bara tänkt på jobbet liiite! Anna, Andreas & Fanny skulle till stadsparken idag så jag hängde med dem, Fanny är ju toksöt! Jag har tagit några bilder från lunchen på BK =).


Här är hon så hungrig så hon är färdiga att äta upp Anna innan gröten är klar.


Lipar åt mig =)


Visar tungtricket


Tar av sig skorna


Flirtar med mig =)


Sååå söt! Och busig som få!

Så nu ska Gustav och jag åka bort till pappa och få på mina sommardäck, om jag nu får med mig Gustav från datorn. Annars åker jag väl själv, Danne är hemma så det finns gott om folk som kan sätta på mina däck =). Det är bara det att mina andra sommardäck som ligger i källaren ska med. Och jag är inte 100 på att jag har lust att bära ut dem själv. Kan kan jag väl men det känns onödigt att jag ska göra det själv när jag har en stor stark karl i huset!

Nej, nu ska jag sätta lite fart här!

hörs kanske senare!

RSS 2.0