Fredag - känns som minst lördag!

Hej!
Jag har varit ledig några dagar nu så det känns inte alls som bara fredag idag! Och två härliga dagar kvar av helgen!

Igår var det 60-årsfest i Hovsta, trevligt - god mat - god tårta!

Idag skulle jag ha hämtat ut min kära cello - som varit på reparation i två veckor nu! Men jag hann inte, Marieberg förärades med ett besök! Jag handlade bara en top och lite nagellack. Det är tillräckligt roligt ibland! Dessutom sätter en instrumentreparation lite käppar i hjulet för shopping! Kvällen avslutades med middag med lillebror Alex på Hellas. Vi skulle ha gått på bio men det gick inga roliga så vi åt istället!

Mongon


Han och Andreas ska sova här inatt så jag ska strax bädda soffan åt dem! Imorgon ska vi nämligen på David Batra på Konserthuset, det ska bli kul!

Och sen... Söndag är startskottet för modeveckan! Modevisning på Konserthuset! Marie Kühler som konferencier - kan nog inte bli annat än bäst, tror jag! Sen är det fullt drag hela veckan! Läs hela programmet på  http://www.modeodesign.se/ hela veckan kommer bli galet rolig!

Jag tror faktiskt jag ska gå och lägga mig nu! Är riktigt trött idag!

Sune lekte med ett garnnystan och fastnade lite. Inte tänker Selma ge honom en hjälpande tass heller..


Två gånger!

Blogg två gånger denna veckan, inte illa! Jag är lite trött, som vanligt! Mycket jobb och lite fritid och fritiden spenderas i soffan med att slöglo på tv, spela ett meningslöst spel där man bygger pyramider och rider på kameler! + att jag har målat naglarna varje dag. Känns ju meningslöst men jag tycker det är lite kul och dessutom är det en prövning för mig att sitta stilla medan det torkar. Jag har en förmåga att alltid försöka göra 120 saker samtidigt. Dålig vana som behöver brytas!

Jag väntar på att min cello ska bli klar! Jag måste hitta saker som man inte kan hitta på en massa annat att göra samtidigt. mamma tyckte jag skulle börja lyssna på ljudböcker men det är totalt bortkastat på mig, jag kom på mig själv att ta ur lurarna till cd-spelaren för att jag skulle kunna höra vad de sa på tv:n. Jag lyssnade på halva Leif GW Perssons "Linda" innan jag kom på att jag hade bloggat och börjat läsa en annan bok under tiden. Ljudböcker är inget för mig. Däremot gillar jag ju att läsa riktiga böcker! Jag håller på med Michael Jacksons bok "Moonwalk". Den är så bra! Han är så fantastisk! Nu började jag leta hans låtar på Spotify, så typiskt - glömde att jag höll på att blogga.

Jag förirrar mig härifrån hela tiden så nu ska jag smörja in händerna, göra matlådor och kolla vad min lilla Hanna skrivit till mig på FB! ♥

Hej svej

Måndag, jobb, IKEA och lite remmar på det!

Hej hej!
I dag har det varit jobb jobb jobb! Och sen några bröder som vågade sig in till IKEA för att äta med mig och träffa sin lilla storasyster. Det gillar vi! Big time.

Sebbe var överlycklig för att han hade shoppat byxor för 99,- och jag var glad över att snön på gatan utanför nu bara är ett brunt streck med en massa skit i! (Inte för att det är äckligt utan för att det bara är ett streck kvar och inte en meterhög vall!) Så nu kommer jag snart kunna börja använda mina nya converse! Alex var också glad i dag, jag vet inte vad som föranledde hans lycka men det kan ha varit tv-spelsmusiken som vi lyssnade på i bilen på väg ut till marieberg! (Hans bil = hans musik) till allas vår förtvivlan ;). Godisremmar i kiosken utanför och kvällen var gjord!

Helgen som var gick Anna och jag till Harrys, där jag inte alls hade speciellt kul, om jag ska vara helt ärlig! men det kan ha varit inställningen också! Musiken var bra (förutom att de spelade Erik Saades I will be popular tre gånger under kvällen - inte favvolåten!) sen är jag sådär halvförtjust (läs: blir heligt förbannad) i att folk tar i mitt hår. Vilket tydligen var kvällens höjdpunkt för de flesta män som vistades i samma lokal som jag i lördags. Det är bara det att jag är lite kinkig när det gäller håret! Uck...

Helgen före detta var ju tjejerna i stan ♥. Jag saknar dem så vansinnigt!

 

Kvinnan som håller mig på jorden, min trygghet, min bästa vän, mitt allt - min mormor ♥


Vilket liv!

Och vilken vecka! Vi har jobbat som galningar den här veckan! Tidiga mornar och sena kvällar! Jag har lärt mig otroligt mycket och jag älskar mitt jobb. Annars skulle man aldrig orka jobba så mycket. Det är kul och spännande jämt! =)

I kväll har jag lite ta hand om Åsa-kväll! Har haft en ansiktsmask, målat och filat naglarna och grejat. Det är skönt och man känner sig lite bortskämd! I morgon ska jag träna och jobba en liten stund!

Dåligt med inspiration här... jag ska fortsätta titta på SOS-västkust! =)

Förresten så läste jag en asbra tidning igår! "Mår bra" heter den. Jag gjorde ett litet test där i och insåg att jag är en HSP (Highly sensitive person). En väldigt känslig person, alltså. Det har jag väl visserligen alltid vetat att jag är men när jag var yngre kändes det alltid som att jag var konstig för att jag mådde så dåligt när andra mådde dåligt. Jag har aldrig klarat av att se mobbing eller när människor är elaka mot varandra på andra sätt. Allt som andra känner går rakt in i mig. Ibland när jag kommer hem är jag helt slut av allt jag känner. Det stod i denna artikel som jag läste att människor som är såhär ofta känner ett behov av att stänga in sig en stund varje dag för att bara få vara med sina egna känslor en stund. Och att om man känner sig som en HSP så är det väldigt viktigt att man gör någonting kreativt på sin fritid för att släppa ut alla känslor man bär på. Idag har jag alltså lämnat in min cello på lagning. Jag mår inte bra av att inte spela. Det låter kanske banalt såhär när jag berättar men den där artikeln gav mig en annan insyn i mitt eget känsloliv! Jag kommer må bättre efter att ha läst "Må bra"! =D

Så, nu återgår jag till mitt program!

Hej svej!

RSS 2.0