Mer

Haha! Okej, Jonas, jag ska skriva mer! =D Idag har varit en relativt lugn dag! Alla julgardiner är uppsatta, ljusstakar står på plats, ja, vad mer finns det att göra? Baka! Men jag sparar det till kanske nästa helg eller någon dag i veckan! Nästa lördag ska jag och mor min till stockholm, vi ska gå på Hallwylska muséet och bara mysa, äta gott på något trevligt ställe och ja, bara vara! En del shopping kanske hinns med också! Skulle verkligen behöva hitta min kamera men jag får väl hålla tillgodo med mobilen sålänge!

Vi har just tittat på Twilight, första filmen, Gustav tyckte den var kass så han satt och störde mig hela filmen! Dumma kommentarer om vad Edward Cullen egentligen ville göra med Bella. Bara dumheter! Han är en riktig gentleman och genuint kär i henne! Dumheter! Dessutom skitsnygg!

Nu håller jag på och tvättar tredje maskinen för idag, det blev mycket tvätt med alla gardinbyten här hemma! Förresten så ljög jag, alla julgardiner finns inte uppsatta för jag har inga till sovrummet! Jag har beställt, kommer 15:e december. Känner jag mig själv rätt så kommer jag att hinna köpa några andra innan de kommer! Mina stövlar gick sönder i fredags, funderar på vad sjutton jag ska ha på mig imorgon! Gustav tycker jag har miljoner skor men jag har inga fler lågskor, så det får blir skor med klack imorgon och jag vill inte ens ha det! Strutta runt på kontoret med höga klackar, känns inte helt hundra. Gick bättre när jag var i butiken och ändå skulle se presentabel ut, vem ser mig nu, liksom.

Nepp, nu ska jag fixa matlåda på tacosen och sen skörda mina tomater i Farmville! Får se om jag skriver igen! =)


Lördag = snart 1:a advent!

Hello på er!
Nu är det ruggigt länge sedan jag skrev! Fy skäms! Jag har bara inte haft tid och ork! Känns som att jag knappt varit hemma på sistone! idag skulle jag ha åkt till Kullen, till Lollos mormor och morfar och varit med på det prliga pepparkaksbaket men jag orkade bara inte gå upp! Jag gick upp kvart över ett i eftermiddags, jag är trött!! Det är nog mörkret! Funderar på hur och när jag ska julpynta här, jag måste ha upp ljusstaken till imorgon kväll i alla fall, eller hur?! Så man kan elda första ljuset, måste man ju!

Igår var vi på bio, 2012 såg vi, den var mycket bra, dock en aning lång! Jag fick träsmak i baken och så var jag trött, det var ju fredag =P.

Alldeles strax kommer mamma & Björn & Alexander så jag kanske bara pyser här mitt i allt. Jag hör hissen. . . Kan vara de =).

När vi var på väg hem från bion igår så gick dragkedjan till mina älsklingsstövlar sönder. Det var inte kul! Jag stannade mitt på trotoaren och böjde mig ner för att fixa till det, när jag sedan resten mig höll jag ut foten och fällde nästan gustav. Hihi!! Nu kommer de! Hörs senare!

Måndag

Se där! Så var det måndag igen, om livet ska gå såhär fort så kommer jag inte hinna leva innan det är slut! Det är ju läskigt!

Idag har jag:

§ Jobbat
§ Fikat med Sara - så laddande av batterier!
§ Dammsugit köket, skurat köket & torkat alla luckor (låt er inte luras, jag är inte så duktig, har ett litet kök!)
§ Pratat med Louise - laddat ännu mer batterier
§ Pratat med mamma
§ Lagat mat
§ Tvättat en maskin tvätt (Shit! Kom just på att jag glömt hänga den!)
§ Ätit
§ Skördat i FarmVille
§ Blogga (r)

Jag har inte tränat, det ville jag men det har liksom inte hunnits med idag! Dock har jag skrivit ut tidrapporter till alla för november när det nästan är dags att börja fylla i december, ibland går det inte så snabbt för fröken Sjöborg...

Vi åt potatisbakelser idag och jag lyckades skära av mig en av mina långa naglar med min nya vassa kniv, tråkigt med nageln, jag har sparat länge - tur det inte var fingertoppen, det tar längre tid att växa ut! Jag har faktiskt också pratat med min äldsta bror (i Filipstad) det är inte ofta jag ringer till honom, vi pratar ofta men då på msn. Jag läste i tidningen att influensan har drabbat -80- & -90-talisterna värst så jag skulle bara övertala honom att vaccinera sig. Samtalet lät så här:

Jag - Hej, det är Åsa.
Sebbe - Hej! lite stressigt med massor av ljud i bakgrunden
Jag - Vad gör du?
Sebbe - Spelar Fifa!
Jag - Med kompisar?
Sebbe - Ja!
Jag - Börjar svamla om att jag ska ringa en annan dag. Eller förresten - Knivarna är supervassa, tack tack! Och du måste vaccinera dig!
Sebbe - Ja, jag ska.
Jag - Okej, vi ses på fredag.
Sebbe - Okej!
Jag - Hej!
Sebbe - Hej!

Kort och koncist, skulle man kunna kalla det! Gick på max en minut! Förresten så kommer Sebbe hit på fredag för att några människor som inte vet skillnaden på mitt och ditt har skruvat loss hans blinkers på bilen (!!) och Björn hade fått tag på nya begagnade ("nya begagnade" det var roligt!) hos Ragnarssons i Lindesberg (smygreklam) så Björn & Alex kommer och lämnar dem hos mig på onsdag när de åker förbi på väg till Lerhamn ([Skaaauuune]) och Sebbe hämtar dem hos mig när han åker förbi till Norrköping på fredag (HAHA! Kolla längden på den där meningen & försök slå den!). Undrar om jag får någon form av kompensation för detta, en provision för att de använder mig som mellanhand... Mellanhänder är ju dyra. Ska kolla upp det där!

Vi har ätit potatisbakelser ikväll, då ska man baka potatisarna innan man gör någonting annat så jag skickade ett sms till Gustav när jag och Sara fikade så att han skulle förbereda så att potatisarna var färdiga när jag kom hem. Jag skickade utförliga instruktioner "Sätt ugnen på 175 grader (plocka ur om det står någon plåt i ugnen först) när den är varm lägger du in potatisarna". När jag kom hem låg det fem bakpotatisar i en iskall ugn. Då hade han slagit på båda ugnarna tills de var varma (jag fick detta förklarat för mig, Lollo efter att du och jag pratade =P) när den var varm har han lagt in potatisarna och skulle slå av nederugnen, har då dragit ett hack för långt och inte märkt att båda ugnarna slocknade. . . Så det tog en och en halv timma att få mat trots mitt genidrag att han kunde hjälpa mig förbereda!

Imorgon blir det bara jobb & sen hem och fixa någon form av mat, tvätta ytterligare en maskin (pga dessa olidligt äckliga djur i mitt sovrum) och sen bara ta det lugnt! Onsdag ska Lollo och jag titta på film och dricka te ♥.

Nu - hopplockning av tvätt, hängning av tvätt och sedan göra sig ordning för sängen! Jag har ju börjat i Keplers Hypnotisören - läskigt spännande. Det är bara en provversion av ett par kapitel jag har, för trogna adlibriskunder. Så jag lär väl köpa hela boken när jag har provläst den - de vet hur de ska få merförsäljning, de där!

Natti natti på er & sov gott!


Pappa

Jag pratar med min pappa på msn, han är rolig! Han börjar med att skriva "Hej Åsa, det är pappa" och sen måste jag vara noga med att inte skriva för mycket för då blir han förvirrad, jag får inte heller skriva för fort för då blir han förvirrad. Att kolla så jag är okej tar cirka en kvart. Men han gillar att han kan det här som "ungdomarna" kan och då är det bara roligt! =) Farmor ville ha en ny mobil och då vill hon ha en man kan skriva sms med, det finns nämligen en från Doro med skitstora sifferknappar som man bara kan ringa med men hon ville ha den lite dyrare så hon kan skicka sms. Hightec...

Idag har jag inte gjort nåt förutom att ha städat hela lägenheten och tvättat tre maskiner med tvätt. Jag hissade upp sängarna så jag kom åt under och hittade en massa kläder! Lollo, där var förresten alla mina ensamma strumpor! Eller du kanske inte såg att det bara var en av alla mina när vi hängde tvätt. Ja, den andra till alla par låg där! Dessutom krälade det fram ett kryp (!!) jag höll på att dö och som tur var så ringde Lollo precis efter och lugnade mig med att det var en Pälsängel (tror jag...) och de är totalt ofarliga, dock äckliga. Men inte som löss... eller nåt annat äckligt! Det blev i alla fall totalsanering av sovrummet, dammsugning av madrasser, vädring av kuddar, tvätt av alla kläderna som låg där under osv.

Nu ska jag försöka få igång mitt sims! Det vill sig inte och jag har börjat på samma familj fyra gånger och hela datorn stänger av sig! Otroligt frustrerande och irriterande!

Pappa vill att vi ska äta lunch någon dag, han överraskade mig... Det var roligt!

Nehe! The Sims!

Humöret

Hallihallå!

Jonas, du skulle sett mig för tio år sedan (konstigt det känns att säga så... Gammeltackan ^^) jävlar vilket humör jag hade! Jag har spottat Björn i ansiktet en gång (ja, han spottade tillbaka) och jag har slagit honom en gång (ja, han slog tillbaka) och mamma har kastat en brödkorg & en osthyvel på mig. Mammas utbrott var bara en gång och det var för att jag hade bestämt mig för att åka till Göteborg och träffa en kille som var tio år äldre än jag (jag var 16) och hon sa (= skrek) till mig "Vad tror du han är ute efter?". (Ja, min mamma hade rätt). I vilket fall som helst så växte jag upp tillslut och jag blev en ganska lugn och timid person! Men detta var också tre gångers utbrott, under hela mitt liv... Mina föräldrar kan skratta sig lyckliga att ha mig som dotter!

Ikväll skulle Lollo, jocke W & Jocke F, Gustav och jag ha gått på bio men det gick visst ingen bra film så de hyrde en film (skitkass). Knowing hette den. Se inte den!

Nu ska jag in på FaceBook och skörda grönsaker och sen är det dags för sängen!

Pusssss på er =)

Förbannad

Japp, det har jag varit både igår och idag, jag vet inte vad det är med mig! Jag är trött på män i mitt liv som tycker att min främsta egenskap är att jag är söt. Vad fan är det, liksom?! Vem som helst kan väl vara söt, jag är hellre smart! Och jag är smart! Jag har lätt för att lära mig saker, helt enkelt.

Och nu är det ju inte så att alla män i mitt liv har sagt så! Jag har en hel drös som tycker att jag är smart:

     * Jonas (tror jag =))
     
     * Bosse
    
     * Anders

+ alla flickor som överöser mig med komplimanger! =)

Den här listan hjälpte! Jag känner mig mycket bättre! Inte alls lika arg längre! Bara en hel del trött och sugen på att komma till jobbet lite tidigare än idag imorgon! Jag ska till farmor på lunchen imorgon och träna på kvällen. Torsdagen blir det bio med Louisen, Gustav & Jocke x 2. Fredag vet jag inte vad som händer. Lördag tror jag att Majsan och jag ska åka till Lindesberg och gå på loppis istället för att åka till Julita, för den helgen har ju redan varit! Söndag är det hundutställning och jag tänkte gå och kolla för Louisen kommer vara där!

Nu ska jag gå och soooooova!!


Tack...

...till alla som tror att tjejer inte kan något annat än stå och se söta ut.

...till alla som tror att det enda vi tjejer duger till är att stå framför spisen eller i sängen.

...till alla som hellre vänder sig till en man när det gäller praktisk problemlösning.

...till alla som behandlar tjejer nedvärderande eller sämre vetande.

...till alla som tror att om en tjej fixar något så kan en man alltid göra det bättre.

Tack till alla er! Det är ni som gör mig motiverad till att kunna mer och bli en jävel på tekniska prylar!


Och så kom Polly..

Riktig tv-kväll blev det! Fast jag har pratat länge med Lollo och en liten stund med Majan! Men jag såg i alla fall finalen på Ensam mamma söker och som sagt så valde de så rätt så rätt! Jag satt här och bölade en liten sväng och Gustav började asgarva och sa "jag går och köper cigaretter, jag mår fan dåligt av att se det här!". Han är jätteglad att mammorna tog slut men jag kommer saaaakna dem! Massor! Det här var första säsongen som jag följde slaviskt. Jag gillar mammorna, speciellt Ulrika, hon är så mammig, supermamman! =)

Sen var det film på trean, Och så kom Polly. Den är bra! Mycket bra...

vi har ätit falukorv & potatismos idag och Gustav var överlycklig, han sa att det var hans älsklingsrätt. Det är ju trevligt att han gillar maten jag lagar även om det inte är min älsklingsrätt! Dessutom stinker håret falukorv tills man tvättat det. Irriterande, tycker jag! Imorgon blir det köttfärssås och spaghetti, tisdag något med kyckling, tror jag!

Vid två åkte jag bort till pappa för att bara hälsa på på farsdag, jag blev bjuden på levergryta med klyftpotatis, mums filibabba!! Sen farsdagstårta & kaffe. Farmor var där också så jag fick hälsa på henne, det gör så ont i mitt hjärta när jag ser hur gammal hon blivit på kort tid. Hon fyller 80 i januari och har sökt för att få en servicelägenhet så att hon ska slippa laga mat och städa själv. Och det vore nog väldigt bra för henne! Men jag ska få komma dit på rotmos & fläsklägg i veckan! Mmm mmm mmm!

Nu ska jag kolla på grannfejden!

Hörs imorgon!

Sista avsnittet av mammorna!

Oj oj oj! sista avsnittet! Och det blev såååååå bra!! *gråter en skvätt* måste se absolut sista avsnittet på tv3.se!! Nu ska jag prata med Lollo ♥

Massor!

jag tömde just mobilen på bilder!! =)


Björn & Alex försökte fixa mammas bil, det blev jag & Alex som löste det tillslut. Teamwork!

Precis innan hade han pekat finger åt mig (!!) han ville inte vara med på kort =D

Maja & Jonas =)

HAHA!

HAHAHA!

Spaning i fönstret

Ligger katter såhär? Vanliga katter, alltså!

. . .

Jake klättrade upp när jag skulle ta kort på Elliots fina vinter"jacka"...
(+ grodperspektiv på min rumpa... Fiiiint)



Alla helgons dag

Lilla Willow gillade Alex!

Fulbild =D

Sötaste Lollo =D

Sötaste Theresen =D

Alex är stenhård!


Tisdag tisdag!

Hej hej!
Idag har jag bara hunnit jobba, tvätta en maskin tvätt, ätit och diskat två omgångar med disk. Jag skar mig också på en kniv men Gustav tyckte mitt snitt var så litet så han kom, skrattade och satte sig vid datorn igen... DumGustav =(. Det blödde faktiskt flera droppar! så nu har jag satt på ett Nalle puh-plåster i alla fall! Jag har massa olika plåster; Nalle Puh, Hello Kitty, Star Wars och så vanliga hansaplast, bruna. Jag tycker om plåster!

Nu har jag precis ätit ägg och macka och druckit en jättekopp med te och känner mig sådär slut som man bara gör när man har planterat rumpan i soffan! Förresten kom jag på att jag måste bryta löftet jag har gett Helena om att inte gå ensam... Jag kan ju inte träna om jag inte gör det! Ibland följer 50.5 (killen med de stora fötterna) mig hem men inte jämt! ska fundera på hur jag ska lösa det här. Jag har i alla fall kommit på att det inte är en jättesmart idé att springa med musik i hörlurarna för jag hör ju ingenting annat! Skulle någon hoppa på en så blir man ju totalt överraskad. Inte bra! Annars skulle man ju gå på kurs hos hon som knäade våldtäktsmannen mellan benen. Skitbra! Gustav har tränat med mig med; man håller om ena handen och kör upp armbågen mot angriparens näsa. Svårt att förklara men man får en jäkla kraft.

Nu slutar vi prata om såhär tråkiga saker! Imorgon är det dansmatts-kväll här hemma! Det blir fullt med folk (Lollo du får jättegärna komma, om du vill! =D) jag tänkte försöka hinna träna innan de kommer men det kan bli knappt, dessutom vet jag att när mattan kommer fram så är jag inte den som är den... Jag gillar att dansa!! =D

Nu väntar min tvätt på att bli hängd!

Tjohej!

Love it!

Jag bara älskar den här bilden!


Lasse har så jäkla snygga byxor så det finns inte!!


Söndag!

Åå jag sitter och tittar på "På smällen" på trean, en av mina absoluta favoritfilmer! Den är så jäkla rolig!

Den är helgen har varit fullspäckad! I fredags var Jocke här & spelade Ps3 med Gustav så jag passade på att åka ut till Dylta där Lollo (♥) var, vi hade uppladdning för Allahelgona, Theresens andra favorithögtid! Igår hade jag bestämt mig för att åka till min lillebror i Norrköping! Vi gick på Media Markt och en sväng på Ingelsta (typ Marieberg) och så åt vi lunch där, asgott! Sedan åkte vi tillbaka till Danne och fikade, han bryggde bästa kaffet till mig =D. (Utan kaffebryggare!) och sen bar det av hemmåt.

Jag hämtade upp bror nr. 3 (Alex) och vi åkte till Dylta för att äta, jag fick en snygg (läs: hemsk) sminkning av Theresen och svarta naglar av Lollo. Jag har behållt mina svarta naglar, jag känner mig lite rockig just nu så det blir perfekt! mitt i natten skjutsade jag hem Alex till Sjöhaga och sen vidare för att plocka upp Gustav i Vivalla. Jag skrämde skiten ur Jocke när han skulle skrämma mig genom att trycka ansiktet mot min ruta och jag vände ansiktet mot honom och skrek "bu!" (jag hade ju min sminkning kvar!) HAHA! Tack Therese! Det var väldigt roligt =D.

Nu ska jag kolla klart på filmen! Ursäkta ett rörigt inlägg, det var ju ett inlägg i alla fall! =D

Puss på er

RSS 2.0