Jönköping

Hej hej!
Ja, du ska få se vilken kick när man tjänar pengar och kan spendera dem på sig själv utan att ha dåligt samvete! Jag hade väl visserligen pengar när jag pluggade också men visst är det på ett annat sätt? Man känner att man borde spara för "svårare tider" men nu när jag jobbar kan jag lägga undan och ändå spendera lite på mig själv, liksom. Helt annan känsla!! Du, du är inte hemma imorgon eftermiddag? Ska ni vara i Vingåker hela dagen? Funderade på om du vill följa med ut till Djurens center och inhandla lite grejer till Selmis!? (Nu pratar jag alltså direkt till Lollo =D det bara blev så!) Jag ska jobba en yttepytteliten stund på eftermiddagen, en grej som jag måste fixa bara! Så om du vill kan du ringa mig, men jag vet hur det kan vara när man är hemma, då vill man bara vara hemma med mamma =).

Det blir en kort blogg idag för jag är så trött så trött! Åkte till Jönköping imorse, ju. Magnus hämtade mig 06:30 så jag gick upp 05:30, duschade, fönade håret, sminkade mig och tillochmed plattade håret lite! Men jag hann faktiskt inte äta frukost så jag hade med mig en dubbelmacka med prickigkorv, det var gott! Sen när vi kom ner fanns det kaffe och en liten frukostmacka, mmmmm. Sen utbildning hela förmiddagen med en såååå gullig tjej från vår support, supercredit till henne hon är toppen!! sen på eftermiddagen var det massor med frågor jag fick svar på och förhoppningsvis kunde man hjälpa andra butiker lite med tips och idéer. Jag kan förklara lite kort: Vi startade med ett nytt datasystem i februari, nytt kassasystem och integrerat i hela verksamheten så man använder ett och samma system för alla a
ktiviteter, dvs vi behöver inte gå till faxen för att beställa varor utan man skickar ett mail via systemet. Sådana saker, mycket tidsbesparande och framförallt förenklat!! Nu är det så att ganska många butiker har bytit till samma system så idag var det meningen att vi skulle träffas och utbyta tankar och idéer osv. och det gick kanon! Fick massor gjort och det var utvecklande! Jag gillar sådana här dagar! Man får ett avbrott i vardagen och det är roligt att diskutera jobbet med någon som gör samma sak!

Nej, Norrköping och min "lilla" lillebror imorgon! Måste sova nu så jag är nere till absolut senast tio!!

Kramar på er!

Jönköping imorgon!

Hej hej!
Jag har hämtat ut stövlarna nu men jag har inte packat upp dem än, orkar inte ikväll, jag ska inte ha dem imorgon ändå! Imorgon ska jag ha högklackade stöclar som jag köpte förra hösten, letade efter en bild men de går nog inte att köpa längre.. De är fina i alla fall! Nej nej, lugnt kan jag ta det när jag är död, Lollo! Shopping är min hobby och enda anledningen till att jag jobbar =). Eller inte enda anledningen, mat och tak över huvudet är ju också mysigt =). Robban brukar säga till mig "Åsa, pengar ska rulla" in på kontot och ut igen =).

Nu sitter jag och tittar på Simpsons och målar naglarna och bloggar =). Jag gör om min franska manikyr igen, ska ju bort imorgon så det kan vara trevligt att vara lite fin! Jag vet inte riktigt vad jag ska ta på mig, förutom stövlarna då! Frågar jag Gustav så säger han att jag kan gå i bara dem... Precis det svaret jag vill ha! =P Jag vet inte om jag ska ha kjol eller tajts och en kofta eller jeans och en snygg blus.. Mycket svårt att bestämma sig, det hade varit enklare om jag vetat vad Camilla skulle ha på sig, så man vet vad koden är, liksom =P. Meeeen vilka I-Landsproblem man har!! Imorgon ska jag alltså med M (på jobbet) till jönköping, det ska bli jättekul! Det är upptaktsmöte med PBS, som sagt, ska bli superkul!

Nehe! Nu ska jag måla andra handen! jag har den högra kvar, svårast för mig som är högerhänt...

Kram på er

Måste visa!

Jag lägger upp en bild idag... (med =)) Jag fick en grej av mormor när jag var där idag, hon hade köpt fel storlek, så jag fick dem. Äh, jag lägger upp bilden så får ni se själva.


Mer klänningar

Ja, men visst är den fiiiin, mariia!!! Och det finns fler! Ska vi inte börja införa mer klänningsmode på krogen?! jag vill börja använda klänning mer! Jag har massor, faktiskt =P





Fiina fiina fiina!!

Vetekudde mot njurarna, skönaste idag!

Ello!
Idag är jag sämre än sämst... Har ont i magen, ryggen, vid njurarna och mår illa. Fy, vilken dag det har varit! Heeeeemsk!! Men jag har fått en hel del gjort i alla fall, på jobbet alltså! Annars ser det ut som ett bombnedslag här hemma, förskräckligt!! Men jag gör något åt det när jag mår bättre!

Jag har faktiskt fått ett par stövlar med posten men jag har inte hämtat ut dem än, det var borta på Rolands och de har inte öppet så himla länge så jag hann inte idag, får ta det imorgon! Jag lägger upp en bild på dem:


Mm jag gillar dem! Inte lika mycket som de från Have2have men de är fina till vardags, tror jag! Ska ta en bild när jag har hämtat dem imorgon!

Det var en kille som trodde jag hade lösnaglar idag, kanske inte säger så himla mycket eftersom killar oftast inte ens ser om man har sminkat sig eller inte, men jag gillar faktiskt mina naglar just nu!



Mina fingrar ser visserligen lite knubbiga ut på bilden men det var en konstig "ställning" att ta kort i =).

Imorgon ska jag till min mormor och skriva räkningar, hon är lite darrig så hon frågade om jag kunde hjälpa till och det är klart att jag kan. Min mormor betyder allt för mig <3. Ska lägga upp en bild på henne någon dag, hon är så himla söt! Och hon var så vacker som ung! Hon och morfars bröllopsfoto sitter på kylskåpet, det är mysigt att se dem varje gång jag går förbi! Morfar var också mitt allt och jag var hans =). Han skjutsade mig till simskolan och cellospelningen när jag var barn. Vi hade roligt tillsammans... =) Skönt att ha sådana minnen efter sina morföräldrar.

Åå jag har hittat den mest underbara klänning
 

Vill ha!!

Inte farligt dyr heller, 399,- och den är ju såååå fin!! Hmm ska fundera lite på det där! =)

Nej, nu ska jag skrika lite på Gustav så att han värmer min vetekudde =D.

Kramar på er alla

Alex

Bara måste lägga upp en bild på min lillebror, Alex, nr. III i skaran =)




Han är ju bara för söt!! =)

Störd katt

Hej hej!
Några som undrade var jag köper mina stövlar och för er som inte vågar fråga så är det från www.have2have.se åå jag bara älskar deras nya höstgrejer! Gud, jag skulle kunna shoppa ihjäl mig där! De har mycket bra grejer och det ser ut som det gör på bilderna även när man får hem dem. Annars är jag lite rädd att köpa saker på postorder för ibland ser de inte alls likadana ut när de kommer hem som de såg ut på bilden! MEN så är alltså inte fallet med denna sida, de är mycket bra!

Nu sitter jag och tittar på "Ensam mamma söker" Gustav bara suckade åt mig =). Han gick och duschade istället =). Jag tycker det är lite mysigt att titta på! Jag behöver inte fundera så mycket utan det är bara att titta och så har jag lite åsikter om  vilka jag gillar! =)

Jag pratar med Casper och han har köpt "min" dammsugare!!



Vrååål snygg!!


Jag lägger upp en bild på de andra stövlarna jag har köpt också! De var också så snygga!


Bra vardagsstövlar, va?

Jag köpte ett par svarta stövlar förra året för 1 195,- och jag vill inte ens säga vad jag har handlat stövlar för i år! Tur att jag har en sambo som stödjer min hobby, eller kanske snarare tur att vi har delad ekonomi =P. Tycker det är enklast faktiskt, vi delar jämt på alla räkningar och sedan är mina pengar mina pengar och hans pengar är hans! Sen betalar man sina egna räkningar såklart. Och jag står för katten =). Han vill ju inte ens ha katt, hade varit annorlunda om det varit en hund!

Tror jag ska ställa in mina små pizzabitar i kylen nu, jag har en envis katt som vill ha dem och jag kan ju faktiskt äta dem till lunch imorgon! Vi åkte ändå bort till Värmlandspizza för att köpa pizza, de har de godaste pizzorna i stan! Åå det var så gott! Vi har inte ätit pizza på jättelänge!

Nehe! Pizzan var det!!

Kramar på er

Skooooor!

Glömde säga att jag har beställt de här älsklingarna:



Snygga va???

Kalas och åter kalas!

Hej hej!
Jag trodde nästan att jag skulle få starta en ny blogg! Jag kom inte in här, fick bara felmeddelanden hela tiden! Ytterst irriterande!! Jag sitter här i soffan efter en ganska hektisk helg! Jag hinkar i mig vatten för jag har lite problem med njurområdet.. Också ytterst irriterande! Jag har inte TID att vara hemma från jobbet och gå till vårdcentralen och hålla på och fjanta mig!! Hör ni det, njurarna, jag har inte TID! Så, över till vad helgen har innehållit!
Fredag:
Jag slutade tidigare för att äta lunch med min lilla farmor, hon är verkligen liten! Minst ett huvud kortare än jag och jag är ju inte speciellt lång. Och så är hon helt enkelt liten! Vi var på Jensens Böfhaus och åt stek med stekt potatis och whiskeysås, det var gott! Jag hade uppskattat en inte lika blodig biff som det nu var men det var ändå väldigt gott! Vi ville ha biffarna medium stekta men dessa rann det blod ur och då känns det verkligen att man äter djur... Me dont like... Efter maten åkte vi hem till farmor och skulle sätta på kaffe men precis då ringde Danne (min bror) och ville vi skulle komma ner till pappa och dricka kaffe istället! Det var trevligt! Danne, Sara (världens trevligaste tjej, Dannes flickvän) och Saras bror Markus var hemma för helgen så det var hemskt trevligt att träffa dem! De var på Gälleråsen i går och så skulle vi ju fira Danne och Anette idag.

Lördag:
Lördagen ägnades åt Alma, min kusins lilla flicka, hon fyller ett år på fredag så det var kaffekalas igår.


Stoooort paket till en liten flicka.

Nu kan jag visst inte ändra marginalen till vänsterställd igen men det får väl duga ändå. Är inte 100% nöjd med blogg.se känns som att den här sidan gör lite som den känner för och inte det som jag trycker på och det gör mig galen, när det inte funkar fast jag inte gör något fel! Om det inte funkar och jag gör något fel så får jag väl skylla mig själv men det här är ju löjligt, det ska ju bara vara att trycka på knappen där det står "vänsterjustera" men men... Förbannade skit. Får ändra det sen (föreslog Gustav =)) tur att jag har en smart man här. Men det är ju också tur att han har en så smart kvinna som han har. Vem skulle annars klara av alla routerkriser som vi har och han blir vansinnig på =).

Söndag:
Idag har vi då varit på kalas för både Danne och Anette, Danne fyller på tisdag och Anette fyllde förra onsdagen, tror jag det var, den 10:e i alla fall. Vi fick skinkstek med potatis och riktigt god sås! Hur gott som helst, och så en grönsaksblandning med massor av färska goda grönsaker! Såååååå gott!! Och så kaffe och tårta till efterrätt, och massor av kakor =).
Jag fick nästan ett ryck att gå upp och städa på vinden så jag funderar verkligen på att göra det nu... Det skulle behövas! Och jag vill göra det innan jag börjar plocka i källaren. Det är mycket mindre saker på vinden så det är enklare att börja där och sedan kunna ställa upp stora saker där, stolar som står i källaren och lite sådana saker! Sånt som bara tar plats! Jag ska rensa har jag lovat mig själv! Det ska bli så skönt att slänga en massa grejer! Härligt härligt!
Nehe, lägger upp en bild på Selmis där hon jagar saker som inte finns, ursäkta flaskan mitt i bilden!


Over and out!

Städkväll, blev det

Så! Nu har jag städat klart tog typ en och en halv timma, eller en timma och en kvar kanske, ska bara dammsuga och torka golv, men det gör jag imorgon när jag kommer hem från farmor! Jag tänkte egentligen inte alls att jag skulle städa ikväll men när jag väl har ångan uppe går det rätt snabbt ändå. Men jag fattar verkligen inte!! En timma och en kvart på två personer, hur mycket grejer har vi inte egentligen?!?!?! Jag har alltså bara plockat undan allt som låg på fel plats! Och möblerat om lite i köket, lägger upp en bild nedan, jag har alltså inte möblerat om något stort, det får inte plats i mitt lilla dockkök =). Bara bytt plats på micron och min Wasser max =D men det gjorde ganska mycket!! Nu ska jag nog lägga mig och smörja in mina händer, har torkat överallt och diskat och grejat så det känns som att mina händer ska spricka. Kontorsfingrar, ni vet ;).

Jobbigt att hjälpa matte städa

Trööööött kisse!!



Katten & musen (tur den är utan sladd, hon har ju tuggat av två)




Man blir så trött av att städa!! (Läs få tokryck och hoppa efter mattes fötter)

Nu tar vi kväll här!!

Natti natti

Heeeemskt!

mmm I here you sister, känns konstigt att "vara så gammal" redan, det var inte så länge seda jag hörde talas om att det är "obligatoriskt" mamografi vet man ju men undrar hur länge man har skickat ut kallelser till folk om cellprovtagning?! Obehagligt är det oavsett! Men det är ju hur bra som helst att det finns!

Usch, jag tror jag ska gå och lägga mig! Jag är skittrött! men jag kanske ska plocka upp tvätten som har legat ren (visserligen struken och vikt) i min fina tvättkorg i en vecka exakt idag. Kom precis på (med ett högt NEEEEJ) att jag har glömt tvättiden ikväll! Fatta hur svårt det är att få tvättid här! Fan fan fan! Ska nog gå ner på en gång och se om det finns någon på kanske söndag eller imorgon kväll skulle också funka. Trevlig fredagkväll, tvätta =D.

Kolla tvättid, lägga in den rena tvätten och sen sängen, var det!

Massa kramar på er!

Jobb =D

Hello guys!
Idag har jag jobbat! B kom in och vi gick igenom en massa saker! Han sa också att jag är duktig, det var precis det jag behövde höra nu! Ni vet den där berömda prestationsångesten gör sig påmind ibland (sådär 10 gånger om dagen) =P Jag läste blondinbellas blogg www.blondinbella.se och hon pratar en del om prestationsångest, jag är lite lik henne fast jag känner mig mycket äldre =P. Det är jag ju iofs också, hon är ju bara 17 och jag är ju faktiskt 24!! Helt otroligt vad fort tiden går, det brukar alltid vara mormor och farmor som säger sådana saker men nu fattar jag verkligen att tiden går otroligt fort!!

Lollo, det där med cellprovtagningen är inte så farligt, om det nu skulle vara någon som tror att jag hänger ut stackars Lollo här så har hon redan bloggat om att det är dags att gå iväg! Jag har faktiskt ett tips, som jag fick av Elins mamma, ha kjol just den dagen. Gör hela upplevelsen lite mindre otrevlig.

Nu är jag lite sugen på att spela The Sims, fan Mariia, vi måste ta tag i det här med träningen! Annars kommer jag se ut som 400 kg:s mamman som var på tv här för ett tag sedan.. Kanske iofs inte är väldigt troligt men i alla fall! min mamma är tjock på insidan, högt kolesterolvärde, alltså. Det är bra att träna även om man inte har lätt att gå upp i vikt, det är minst lika farligt att vara överviktig och inte träna som att vara smal och inte träna.

Nehe! kanske bloggar en sväng ikväll med, nu ska jag spela lite =).

Kramar på er

Kvällstrött

Hej hej!
Jag sitter här i min två-sitssoffa (Gustav har tre-sitsen) och det visas fotboll (!!) på tv:n! Jag var iväg och handlade bröd innan, vi var verkligen tvungna att ha bröd och Gustav bad mig köpa med cigaretter men jag vägrade faktiskt idag =). Jag vill inte att han ska dö i förtid, den dummingen!! Nu är han dock iväg till macken och köper själv så det gick ju sådär! =P Jag har i alla fall gjort mitt till hans välbefinnande =).

Jag har pratat med pappa B ikväll, en lång stund, en av mina favoritflickor från Skåne (Moa) och hennes man Micke har fått en liten pojke till, en liten Malte, jag träffade storebror Mårten i somras, gulligare kille får man leta efter! Sååå charmig, jag smalt direkt =D.

Nu har jag en liten kisse som sitter här på bordet framför mig och tittar bedjande på mig, jag undrar så vad de tänker ibland!! Pratar med min bror på msn samtidigt som jag skriver här han säger att han ska gå och lägga sig redan för det tar mellan en och sju timmar för honom att somna, stackarn =P. Tror faktiskt också jag ska lägga mig snart! För sen ska jag upp och jobba imorgon!! Jihoo! Jag har jobbat lite hemma ikväll så jag är redo för morgondagen! Det är bara att ta tag! Önskar jag hade massor av energi till att städa också! Köket ser ut som ett slagfält! Jag kanske har energin när jag kommer hem imorgon! Hoppas kan man ju alltid! =)
Nehe! Sängen var det!

Kram på er



Det blev fransk! Det är snyggast, visst är det, Mariia?!

Jobb i morgon!!

Hej på er!
Nu har jag spelat The Sims i några timmar och känner mig lite mätt på det, för stunden! Jag har målat mina naglar röda, men bara på ena handen, ska väl åtgärda det snart, kanske :-P. Faktum är att jag har sovit länge idag också men nu är jag trött på det här! Jag vill jobba igen! Hoppas hoppas hoppas jag kan jobba imorgon! Men eftersom jag känner mig rastlös och hoppig så borde jag kunna jobba imorgon! Jag har massor av roliga saker som ska ordnas! Dessutom kommer Bosse och hjälper mig imorgon, då måste jag ju fråga en massa saker så det kan vara en bra idé att vara frisk då! Kanske åker jag till farmor på eftermiddagen, vi får se!

Nu funderar jag på hur jag ska få Gustav att brygga kaffe till mig, han är ju också dålig så jag kan ju inte spela "synd om mig" för det är ju synd om honom också... Innan fixade han te till mig, så det kanske helt enkelt är så att det är min tur att fixa drycken!

Nu när jag har varit hemma har jag märkt hur mycket det ringer hit! Annars när jag kommer hem kollar jag bara vilka nummer och så raderar jag de jag inte vet vilka de är men idag har jag slagit upp varenda nummer som har ringt på eniro.se och det är ju bara en massa telefonförsäljare!! Blir tokig på det där, vill jag handla så handlar jag, de behöver inte leta upp mig. Jag vet att de bara gör sitt jobb osv. osv. och fine! Det är deras jobb, men det är deras arbetsgivare som gör mig pissed. Vem i hela helvete kom på idéen med telefonförsäljning??? Den människan borde ha sig en rejäl utskällning. Eller om vi vänder alla telefonförsäljare mot sina arbetsgivare, så att de blir nerringda när de kommer hem på kvällarna. För det är inte det att de ringer som stör mig egentligen, det är det att jag ska behöva säga att jag inte är intresserad fyra gånger och det EFTER att jag har sagt att jag sitter och äter och de ringer olämpligt. Nu börjar jag elda upp mig igen! Nu släpper jag det där, det är ju egentligen inte värt att sjåa upp sig för.

Idag har jag i alla fall skickat ett mail till min moster och sagt att Gustav och jag kommer på lördag nu är det bara presenten kvar! Ska fundera på vad man ska kunna hitta på! Hihihi! Jag älskar att köpa presenter!

Jag kanske ska ta bort det röda nagellacket och måla fransk manikyr igen?! Åå vad svårt jag har att bestämma mig!! Jag är ju störd.. vilka problem man har... *suck*

Nehe! Kanske skriver sen igen och berättar vad det blev för färg!

Kramar Åsa

Sjukling!

Hej hej!
Jag är hemma idag och är sjuk, ovan situation, jag är i stort sett aldrig sjuk! Räknade ut att jag typ varit hemma från jobbet tre gånger på fyra år, det är ganska bra gjort! Men jag blir helt rastlös och får dåligt samvete när jag är bort  från jobbet, antagligen för att jag vet att det inte är någon annan som gör mitt jobb när jag är borta men jag måste lära mig att jag inte är oumbärlig! De klarar sig några dagar utan mig!



Jag och Gustav sitter och tittar på "Vem kan slå Filip & Fredrik" jag tycker det är sådär bra... Men Gustav verkar gilla det! Jag ska nog gå och lägga mig snart. jag vill ägna morgondagen åt att komma igång så jag kan jobba på torsdag. Sen är det full fart i helgen, lördag, födelsedagskalas hos familjen Carlsson (min kusin) de fick en flicka för ett år sedan, den 26:e september så hennes 1-årsdag ska vi dit och fira. Funderar på vad jag ska köpa... Cult har ju en sådan fin barnserie som jag har köpt grejer till Fanny från, de är så himla fina! Kanske lampan eller spargrisen, skulle ha beställt den stora prickiga spargrisen från Karlstad! Den hade varit klockren. *suck* lätt att komma på vad man skulle gjort! Mamma & pappa kommer visst inte, de skulle på dop i Göteborg. Sedan på söndag fyller min lillebror 19, eller han fyller på tisdag men vi firar på söndag, han bor ju i Norrköping så det är inte bara att kvista över på en fika.



Nästa fredag åker jag ner och hämtar Danne och en kompis till honom i Norrköping, de ska på bowling någonstans uppåt i landet nästa helg. Det är lite coolt när syskon växer upp, känner i alla fall jag som är äldre än de flesta, jag har tre småbröder och en storasyster. Det är roligt när man kan umgås som vuxna och inte som syskon.



Lägger till en bild på Selmis

Trött liten kisse

RSS 2.0