Fixad & fin!

Sådär! Nu har jag fixat naglarna och lite svårt är det att skriva! Men men, det går bra! Lollo och jag var uppe på Friskis & Svettis  och har nu fixat träningskort där och jag har avslutat nere på Träna Lätt! Skönt att ha allt klart! Då kan man liksom börja om helt från början! Och så vill jag träna med Ella någon gång!

Gustav och jag ska strax ut och gå! Men innan jag avslutar så vill jag be alla köpa en liten röd klänning som en pin, de har dem inne på Gina Tricot. De är till förmån för forskning om hjärt- kärlsjukdomar hos kvinnor! Kostar 30,-. Det är vanligare än många tror med hjärtinfarkter hos kvinnor! Köp köp köp!

Kramar Åsa

Frukost!

Hej hej!
Nu har jag ätit frukost! Havregrynsgröt med ett ägg i, hallonsylt och mjölk! Det är Emma som har lagt upp receptet i sin blogg, gott gott! Jag trodde inte på det där med hallonsylten men det var jättegott!

Jag har fixat håret, sminket och är färdig att åka! Jag ska ta bilen idag i alla fall, tänkte åka buss men jag behöver handla lite smågrejer och så har jag ringt vårdcentralen så jag kanske måste åka dit senare!

I eftermiddag ska jag fixa naglarna och sen ska Lollo och jag upp till Friskis & Svettis! Det ska bli roligt!

Ha en bra dag!

Kramar Åsa

Ankorna

Ankorna badade i Torsten Ehrenmarks park! Det är så mycket vatten!

Nu ska jag lägga mig på spikmattan och sen sova! CDON får vänta till morgondagen!

natt natt!

Tisdag i slutet av mars!

hej hej!
Fattar ni att det är slutet av mars 2010 redan? Det är två månader kvar tills min födelsedag! Och jag ska börja testa lite recept i min nya kakbok som jag beställde! På lördag ska vi ha tjejkväll här hemma och jag har tvingat stackars Gustav att hitta på något med någon kompis! Louise, Therese, Lea, hennes syster, Alexandra och Hannapanna! Det är inte helt säkert att det är de som kommer men det är de jag har bjudit in i alla fall! Vi ska göra sushi, sjunga till SingStar, spela guitarr hero och bara ha kul! Det ska bli jätteroligt! Måste komma på en liten meny också, det måste finnas ett alternativ om man inte gillar rå fisk! Och så efterrätt och lite dricka! Öl, vin och påskmust, kanske! =D

Idag har jag jobbat! Åkte bussen som gick klockan åtta från stan och den hem vid halv sex, det går bra att åka buss! Enda som är jobbigt är att jag ju aldrig kommer iväg från jobbet när jag ska och får därmed springa till bussen som har närmsta hållplats vid IKEA. Don't like it! Jag gillar inte att den är så långt bort och jag gillar inte att stressa!

Jag tror Gustav och jag ska ut och gå nu! Vi är flitiga vi! Varje dag är vi ute! Det är skönt! Vi kommer ut och rör på oss, får frisk luft, pratar mer än vi gjort på fyra år! och få avhandla viktiga ärenden som rör vårat liv! Det kommer att hända grejer, vill jag lova! Det är bra med utveckling!

Jag måste nog skaffa mig Desperate Housewives-boxarna! Jag hamnade mitt i någon av de senare säsongerna och hänger inte med! Jaja, jag förärar CDON ett besök efter promenaden!

Ha en trevlig kväll!

Söndag!

Åå vilken skön söndag jag har haft! Den började sent eftersom vi var ute igår och sov läänge! Vi åt frukost och jag har löst massor med korsord, kikat på snöflingorna utanför fönstret och bara tagit det lugnt! Tills jag fick ett mindre anfall och storstädade hela lägenheten, putsade fönster, dammsög, torkade golv och tömde kattlådorna och la på ny sand, det gillade de =). Däremot gillade de inte dammsugaren och jag råkade putta Selma i rumpan med moppen.

Nu ska vi strax gå ut och gå!

Ha en skön söndag kväll!

BTH

Hej hej!
Nu är jag klar... Jag har gjort det! Sökt till BTH [Blekinge Tekniska Högskola] till höstterminen =). Jag ska komplettera lite uppgifter som reell kompetens och så ska jag förhoppningsvis [håll tummarna för mig] läsa Matte C med början på måndag! Och då har de ingen anledning alls att inte anta mig =D. Matten är det enda som håller mig borta från Ekonomprogrammet! Förbenade matte! Det kommer i alla fall inte medföra några förändringar eftersom jag ska läsa på distans! Inga förändringar för alla er, alltså! Jag kommer få jobba häcken av mig! Men jag kommer jobba med mitt jobb som jag älskar, bo kvar med mannen jag älskar i staden jag älskar!

Nu är jag så trött så jag somnar nästan sittandes! Imorgon är massor med saker att göra! Kopiera betyg osv. och skicka en massa material! Det ska bli kul! Fattar ni hur mycket mer motiverad jag är än när jag började på lärarprogrammet för sex år sedan! Exakt sex år sedan i höst... Tiden rusar fram, mina vänner.

Natti natt!

Söndag!

Hej hej!
Idag har vi varit hos Anna, Andreas & Fanny och fikat! Vi tog oss en promenad bort dit, tog cirkus 35 minuter! Det var ju såå soligt och fint idag! Vi fick hemmabakade bullar och en trött liten Fanny som for som en liten tätting från knä till knä =). Sex vuxna att välja mellan! Det är inte varje dag det! Vi gick hemmåt också, jag har virkat, lagat lite mat och grejat lite! Jag håller på med en prinsesstårtebit till Maria [eller hennes barn, snarare!] och så har jag gjort några ballerinakex!

Jag fixade några kycklingfiléer & klyftpotatis till middag, det var riktigt gott! Jag marinerade kycklingen med en sommarmarinad! Kändes nästan som grillat! Och så en sås, ja! Det var gott! Okej, nu ska jag sluta klappa mig själv på axeln! Jag ska kolla busstiderna för morgondagen och sen lägga mig och läsa ett kapitel!

Hörs imorgon!

Melodifestivalen!

Jag röstar på Timotej!!! De är så braaaaa! Fyra snygga, unga tjejer som gör "folk"instrumenten coola! Me like, big time! =D Annars gillar jag Salem Al Fakir!

jaha! Idag har jag varit hos mormor, tillsammans med mamma och sen lämnade jag bilen till pappa! Jag fick tack och lov skjuts hem, jag hade hämtat ut två paket på posten. Det ena var från Bubbelroom och den andra från Adlibris. Det från Adlibris innehöll ju femton böcker, så det var alltså skönt att få skjuts!

Jag har packat upp mina två bikinisar och ett par svarta byxor - satt som en smäck! Och så himla roligt med en massa böcker! Nu ska jag se vem som vinner melodifestivalen, ser inte så ljust ut för mina favoriter!

Förbannade skit!

Vad är det för dag?

Är det tisdag? Hmm.. tror det eftersom det skulle vara DH ikväll [Desperate Housewives]. Jag är lite dagvilsen! Gustav sitter och spelar ett kortspel på sin dator och jag har spelat det nya DinerDash spelet! Flo on the go, rules! Så jäkla roligt! Jag har paus i virkandet ikväll eftersom jag väntar på bullgarnet! Men imorgon ska jag göra några fler ballerinor! Tänkte göra ett helt fat som de har i reklamen, där de ligger lite fint ovanpå varandra. Det skulle vara trevligt!

Jag har ikväll beställt bikinisar! Det blev två bandeau-toppar med tillhörande små fina trosor =). Bubbleroom.se [love it!] så nu är det bara att köra igång träningen inför Beach -10. Liten sväng till gymmet kanske! Där har jag inte varit sen innan jul och törs kanske inte visa mig eftersom Roy [min personliga tränare] kanske väljer att träna skiten ur mig! Who knows!?

Nu blir det en titt på bluebox.se och sen en dusch, borstning av gaddarna och sen sääängen! Jag hinner läsa ett litet kapiten ur Utpressningen =D. Wihoo!

Hörs imorgon!

P & K

Dagens lista 9/3

Dagens lista:
Dagens humör: Lite trött!
Dagens borde: Städa!
Dagens klädsel: Blåa jeans, svart linne och min baggy-kofta över
Dagens vill ha: Lite energi!
Dagens planer: Jobba
Dagens beroende: Kaffe
Dagens tråkigaste: Min Hanna är ledsen ♥
Dagens frisyr: Utsläppt med ett hårspänne till "luggen"
Dagens onyttiga: Skulle väl vara kaffet då!
Dagens bästa: Vaknade av en puss från G =)
Dagens sämsta: Kör hanna-fallet igen då!

Virk!

hej hej igen!
Jag klippte mig ju i veckan och köpte en ny mugg =D


Thermosmugg!! Smartaste uppfinningen! =)


Nyaste skapelserna! En Williamtårta och dammsugare med gul "marsipan"


Jag gillar köket nu! ljust & fint! Nya salt- & pepparkar, socker och ett par ljuslyktor från Cult Desigt!


Söndagsplanering för maten i veckan! [Kolla de nya fårskinnsdynorna!]

Ny klocka också!

Nu ska jag virka på mina ballerinor [kex, inte skor!]

Puss & hej


Söndag!

Hej hej!
Solen lyser över taken och in genom skitiga fönster! Jag vill inte putsa fönster när det är minusgrader ute, det är kallt om mina stackars fingrar! Det får bli lite varmare först! Kissarna ligger här och sover, gustav sitter vid sin dator och pysslar lite och jag bloggar en sväng. Sköna söndag!

Jag tänkte städa lite idag, tvätta och handla men jag är dyngförkyld och gråter hela tiden [inte för att jag är ledsen utan för att ögonen rinner när man är förkyld!] så jag frågade Gustav nu om vi kanske skulle sätta på en maskin tvätt så han hade något att ta på sig nästa vecka. Då säger han "Nej, det ska vi inte! Jag tycker inte att du ska göra någonting annat än ta det lugnt idag!" =). Jag gillar min man ♥.

Jag ska sätta på Eureka i bakgrunden och börja virka lite till Maria! [eller hennes barn, snarare!] och ta det lugnt idag! Det ska bli skönt!

Jag väntar på en massa paket, ett med alla mina 15 böcker från Adlibris och ett från Ginza med Guitarr Hero-spel i! Det ska bli roligt att spela lite Guitarr Hero, det är aslänge sedan och jag har saknat det massor! Jag var så dum så jag lånade ut båda mina spel samtidigt! Och ja - då får man visst köpa nya!

Igår skulle vi spela bowling med Hovsta-gänget =). Gustavs barndomskompisar, alltså! Vi åt på Pizza Planeten först, Jocke x 2, Alexandra, Louise och vi två, det var gott! Länge sedan vi åt pizza! Och sedan tog vi en promenix bort till Strike, det var jämnt mellan mig och Jocke W, han vann tillslut med fem poäng - jäkla skit! ;) Men det gör ingenting, det är kul att bara komma ut en sväng! Sedan gick vi tillbaka genom stan till Stallyktan och där är det alltid trevligt! Alex och jag tog en kaffe, jag hade bestämt mig för att skjutsa hem Jocke F eftersom han annars skulle tagit bussen och gått flera kilometer i mörkret och kylan! Nej nej nej. Inte okej!

Nu väntar garnet!

Hörs kanske senare!

Fredag!

Hej å hå!
Nu är jag alldeles strax på väg till jobbet! Jag ska bara platta håret först sen är jag klar! Jag har fått kontakt med en barndomskompis på FB, vi bodde på varsin sida om gatan i Lillkyrka men de hade "bara" sommarbostad. Fast det spelade ju ingen roll då, vi lekte när hon var där och då var det som att tiden hade stått stilla från gången innan vi sågs. Fantastiskt tjej och världens vackraste =). Hon är i vilket fall som helst gift nu och har två små barn! Och hon frågade om jag vill virka bakelser till hennes småpluttar. Wiiiii!! Någon att virka till! Och någonstans att göra av all min kreativitet!

Skulle bara berätta det! Det var roligt! Nu ska jag platta håret! Och idag är det fredag = lunch ute för mig och Alex!

Hörs sen!

Glömt!

Hej igen!
Jag har glömt att berätta att jag klippte mig i måndags! Nästan en decimeter kapades av men Gustav sa att det inte syns, och han har rätt! Det syns inte! Men det känns, det känns som att jag har ett nytt hår! =) Friskt och fräscht! Det är rakt avkapat i topparna och inte de här topparna som känns som att de aldrig tar slut! Skitrolig frisör, by the way! Hon gillade mitt hår och kvalitéen i det, kul att höra =D. Och så kommer det hända grejer i vår! Hemlis än så länge tills allt är spikat =D.

Jag sitter och virkar just nu, virkar små lappar som jag ska sy ihop till en väska såsmåningom! Det är kul att pyssla lite!

Nu ska jag fortsätta!

Hej svej!

Läslus!

hej hej!
Jag är hemma och är sjuk = läslusinlägg! Jag har läst ut Karin Fossums Döden skall du tåla och håller på i Utpressningen av John Grisham. Så det kommer uppdateringar! =)

RSS 2.0