Slut på kaffe!

Hej hej! Idag har Annica talat om för mig att jag inte får dricka mer kaffe, jag har ju nämligen svårt att sova på kvällarna! Men jag kan ju inte sluta dricka kaffe! Vad ska jag göra för roligt då? Det är mina pauser, ju! Även om pulverkaffet inte är det godaste så är det ju EM =D. Ja, Lollo, alldeles riktigt, det var Pettsons kök! Jag var inne i hela hans hus i Julita! Kan lägga upp en bild på honom själv =). Nu ska jag försöka få över bilder från min telefon till datorn, så får vi väl se hur det går. Verkar inte funka så himla bra just nu i alla fall... Hör av mig sen!

Mååndag

Hej hej!
*suck* idag är jag tröött! Som vanligt =P... MEN jag har sökt hjälp så jag blir nog piggare snart =). Idag har jag hunnit massor med saker, jobbat åtta till kvart i  fem, åkt till mormor och skrivit räkningar, pratat om när vi brukade spela kort, hon, jag och morfar, levt upp lite gamla minnen, alltså! Det är skönt och hon är så ensam så jag har ständigt dåligt samvete! Sen handlade jag och så hem och laga mat! Så nu är klockan 20:46 och vi funderar på att gå och sova =P. egentligen skulle jag vilja se CSI men jag kanske somnar ändå... Det är i alla fall skönare att göra sig iordning och somna i sängen istället för att somna på soffan och sen vakna sent, gå och borsta tänderna, dra ut linserna ur ögonen(för att de är så ihoptorkade så det känns som att hela ögat ska följa med ut) och sen lägga sig. Nej, inte så upphetsande!

Nehe! Jag lägger upp några vimmelbilder från i lördags, jag fick förresten höra av en Anders (vi har fem i företaget) att jag och mina kompisar var med på vimmelbilder på na.se från i lördags. Ska kolla om jag hittar den!

Jag tänkte lägga upp bilden här men så stod det "Copyright NA" så jag törs inte, jag kan inte det där med lagen! Så jag länkar!! http://www.na.se/meny/vimmelbilder.asp?intVimmelId=288&intBildId=2714

Åsa. Ellie, Sebastian och Maja =). Dåligt kort på mig, om jag får säga det själv men men... Sällan man blir bra på vimmelbilder! Nu lägger jag till några som jag tagit, bättre! =)


Mitt öga ser ju lite lustigt ut men Maja är söt =D.



Någon som kan se var detta kort tagits??? Vems kök är det =D.

Sen har jag ett kort till, det här gjorde Selma när hon var på toa igår...


Mitt i alla springor som finns, typ... *suck*

Natti natti gott folk =) Glöm inte att skriva vems köket är!!

//ÅSA

Helg är inte = ledig

Hej hej hej!
Mormor ringde just och frågade om det varit skönt att vara ledig i helgen och jag kan ärligt säga att det inte känns som att jag varit ledig!! Fredag åt vi från Max mmmm mycket gott! Lördagen börjades med att jag hoppade upp ur sängen klockan nio (jag som aldrig är morgonpigg!!! Jag har aldrig varit uppe så tidigt frivilligt!) jag tvättade en maskin med tvätt, hängde den och tumlade Gustavs mjukisar så de skulle vara torra när han vaknade. Han blev förresten vansinnig när han märkte att jag tvättat dem =D. Han hatar när jag tvättar dem men nu stod de för sig själva så det var dags, medan han sov *fnissar ondskefullt*. När jag hängt tvätten väckte jag Gust, ilade iväg till Lollo som fyllde 23 =). Det var så roligt att träffa dem alla! Förutom att Stefan trodde att jag fyllder 30 nästa år. Okej, jag beter mig oftast äldre än de i min ålder men jag ser inte ut som 30!!!!!!!!!!!!!!!! Efter att jag hade fått kaffe och kaka hos Lollo var jag tvungen att stressa vidare för att Gustavs pappa skulle hämta oss, hemma. Jag skulle nämligen få vin till maten hemma hos dem så jag kunde inte köra.. och ja, Gustav har bara ett halv körkort så det är ju inte okej! Gustav och Jocke skulle ut på kvällen så Jocke var vänlig nog att komma och hämta oss! När vi satt och drack kaffe ringde min mobil, det var Hanna som berättade att hon skulle bli lite sen... "Eh... va?" sa jag, jag skulle ju nämligen hem, dra på mig jamisarna (pyjamasbyxorna) och krypa upp i soffan med min SEX AND THE CITY-FILM *weehoo*. Men, ja, de skulle alltså ut, Ellie hade skickat sms till mig som tog fyra timmar på sig att komma fram så det var därför jag inte fattade något =P. Vi gick ut i alla fall! Hade SUPERKUL!!


Söndag: upp och iväg på julmarknad i Julita med Gustavs mamma Lena. Hittade två muggar med hjärtan på som jag köpte till Te-muggar, tar kort på dem en annan dag, får väl se om det tar lika lång tid som det tagit med stövlarna =P. De ska jag förresten lämna in på omklackning. Sen kom jag hem, Gustav åkte och spelade badminton och sen åkte vi till Gustavs syster, man och bebis och fikade. Fanny (bebis) somnade raklång över min mage (ja, jag somnade också) och vaknade när Gustav och Andreas stod och skrattade åt mig.

Så, nu ska vi kika på Pirates of the Carribean (vet inte om det stavas så) och mysa lite! Ja, Lollo, katten låg i en plastpåse, hon älskar att leka i plastpåsar. När vi har haft fest här hittar jag systempåsar i en vecka efter för att hon gömmer dem... =P

Natti natti på er!

Försover man sig är dagen förstörd!!

Hej hej!
Idag försov jag mig... *suck* precis rätt dag... Jag hade revision idag, (=revisorn kommer och kollar så man gjort rätt till bokslutet). Så det var en massa folk på mitt kontor, knasigt kan det bli! Vaknade med telefonen under kudden och jag minns inte ens att jag har stängt av den!!! Jaja, så kan det gå, som sagt! Det var ingen katastrof i alla fall för Annica hade släppt in dem och visade dem var jag har mina pärmar så det var full rulle när jag ramlade in tjugo i tio. Lyckades duscha och göra mig klar från tio över nio och vara ute på jobbet på en halvtimma!! Det var duktigt tycker jag!


Väldigt länge nu så har jag tänkt att överraska Lollo (min enda barndomsvän =)) för att hon fyller år imorgon. Då tänkte jag gästvåldta henne imorgon och jag och hennes mamma har planerat det här lite men så var de inne i butiken idag och när de skulle gå så sa Helena "Vi ses imorgon, Åsa" hihi!! Och ja, man hade behövt vara gravt efterbliven för att inte fatta =P. Så, JA Lollo vi ses imorgon =D. Jag har köpt present, gjort kort och allting =D. Wihoo!

Nu sitter min katt på bordet... Jag fattar inte vad jag ska göra för att hon ska fatta att hon inte får vara på bordet!! Hon drog iväg med en lökbit från min hamburgare (som jag såklart inte åt upp, ätstörningar light) och la den mitt på vardagsrumsgolvet så jag trampade på den när jag skulle på toa. Och whats the deal med att släpa runt på all mat??? Hon drar alltid ut sin blötmat på golvet så jag får springa runt och torka hela tiden!! Nej, jag förstår mig inte på min katt! Jag lägger upp några bilder jag "hittade" i kameran. När Gustav och Selma är ensamma hemma finns det oftast roliga kort i kameran. De tvä förstår verkligen inte varandra. Om Selma biter Gustav i foten så kommer han och skriker för mig "Aaaj, hon bet mig i foten" Ja, säger jag, men du sparkade henne ju. Jag har alltså inte en katt och en man här hemma utan två barn =D. Ibland blir jag tokiga på dem!! (Märk att jag skrev "tokiga" låter som att jag är fler. Schizo...) (Och, ja, det stavas sådär, jag har googlat det =P).

Så, nu har jag skrivit klart! Jag ska springa iväg och prova min kjol som jag ska ha imorgon! Och mina högklackade stövlar =D. Ska ta med kameran så vi får en massa roliga kort, Lollo. Du måste ju vara med i mitt album!! =)

Puss & kram på er!





Gustavs hand och katten =)



Det är inte cola i glaset, det är.... JULMUST!!
(Bry er inte om mitt bord, det ser äckligt ut för att det är IKEA-grejer, fastnar skit!!)

Publik!

Hej på er!
Vad roligt att få lite kommentarer! =) Någon annan än jag som tycker reklamen för "Rockband" är äcklig? De visar halva huvudet och andra halvan är liksom avsågat och så är det en massa grejs där inne, inte äckel alltså utan elektronik! Eller något annat, vågar inte titta, jag tycker den är otäck! Jag såg Ghost Ship igår, den är så bra! Men jag är ju så sannslöst rädd när det gäller skräckfilmer så jag ser knappt hälften för att jag kikar mellan fingrarna eller gömmer mig under täcket (man måste ha täcke i soffan när man ser på skräckfilm!). Igår höll jag i katten tills hon ålade sig loss, hon ville inte ligga hos mig =P.


Idag har jag stämt av konton, det är väldigt roligt =). Jag gillar att sortera saker och få ordning och känna att jag kan hitta när någon frågar och ja, jag är  sååååååååå nördig!!! Mina tjejkompisar skrattade så åt mig i tisdags (Hanna fyllde ju 25!!) när jag berättade att jag tycker det är störigt när Gustav har plockat ur diskmaskinen och han lägger sakerna på olika ställen jämt så det tar tre timmar att laga mat för att jag letar efter stekspaden! Sen ska jag väl tillägga att jag är extremt glad att han plockar ur diskmaskinen =D.

Nu ska jag snart gå och städa toaletten *jihoo*! Och resten av lägenheten! Sen ska jag sova, kommer drömma om mina konton, och sen upp och tillbaka till jobbet. Skulle lika gärna kunna sova där i veckorna! Känns inte som man är hemma ändå! =)

Lägger upp en bild på min diviga katt




"Tro inte någon annan får hålla på med tv:n"

 

"Vill du ha husets bästa plats? Flytta på katten"

Natti night!

Länge sedan

Hej hej!
Nu är det länge sedan jag bloggade! Jag har inte orkat och inte haft tid =). Jag var nere hos min bror i fredags och vi fick resultatet av undersökningen han har genomgått så det blev lite jobbigt för oss alla, tror jag. Orkar inte riktigt gå igenom det nu men det kommer kanske! Om jag får för Danne.

Hahaha! Tittade just på Simpson det är ju så roligt =). Kvällens avsnitt handlade om att Homer & Marge hjälper en gammal tant med en massa olika saker och så blir damen mördad och Homer & Marge blir dömda för brottet och sen visar det sig, när Homer blir satt i elektriska stolen, att allt är påhittat och de är med i ett tv-program som heter komplotten, eller nåt liknande. Ja, det var roligt i alla fall jag ska bespara er återberättandet =).

Nej, det blir ingen lång blogg idag, jag är trött och sliten, kom hem för bara en liten stund sedan och ska nog lägga mig snart. Jag är så trött så trött!

Natti natti på er!

Ilsk!

Hej hej på er!
Idag är jag lite upprörd, jag var på jobbet till sju (från åtta i morse) eftersom jag ska vara borta på fredag känner jag att jag vill jobba igen lite! Sen när jag kom hem var katten på värsta humöret! Har gått runt och bitit mig i fötterna och sen kissade hon på tapeten i köket, i hörnet. Är det en protest mot att vi är borta för mycket? Eller är min kisse könsmogen? Brukar honor göra så? Hon skriker extremt mycket men det har hon alltid gjort och när de är könsmogna är det väl ett hemskare skri? Lollo, du kan ju sånt här, hjälp mig! Ska jag köpa en katt till så hon inte är så ensam, kastrera henne eller säga upp mig? Nej, jag skojade, jag skulle aldrig säga upp mig, jag älskar ju mitt jobb =).

Nu sitter jag och tittar på Vänner (bästa serien ever) och nu kom lillkissen och vill kela, hon ber om ursäkt för att ha rivit mig innan, det är jag säker på! =) hon är varm om nosen med... Kanske dags för en tur till Caroline?? Nu blir jag mammaorolig...

Gustav ligger och sover, skittråkigt! Han är trött stackarn, det är långa dagar för honom... Usch och fy! Jag skulle aldrig orka gå upp när han gör, jag undrar vad jag säger till honom när han går egentligen, jag är verkligen ingen morgonmänniska! Jag svamlar fram någonting typ "Jag älskar dig, gubben ses ikväll" men jag vet egentligen inte för jag ligger typ i koma varje morgon =). helt sjukt vad trött jag är! Och inte bara på morgonen utan hela dagen, jag vet inte vad det är.. Kanske lite mycket just nu, med min bror, mormor är inte bra och farmor mår heller inte bra! Men men hoppas det blir bra snart!

Nej, nu ska jag dricka mitt Rabarber-grädde-te och äta min dammsugare =). Det fanns en enda dammsugare kvar, Gustav har ätit de andra fem =). Min lilla godisråtta! jag kan ju egentligen inte äta dammsugare men det är sååå gott! Det har blivit mycket laktosgrejer på sista tiden, bara för att jag har sug efter choklad! De skulle göra laktosfri choklad, som var exakt som vanlig choklad, lika god =). Jag hoppas på framtiden!

Nej, nu ska jag googla på Friend bloopers och skratta ett tag =).

Kramar på er!

Promenix jag med!

Hej hej!
Jag har just kommit hem, ätit en skål med yoghurt och special-K och ja, en godisbit! Jag är sååå sugen på godis, det är den där roliga tiden, ja =P. Jag ska alldeles strax dra mig iväg på en liten promenad, jag lär ju ta på mig reflexer så ingen kör på mig, det ser mörkt ut ute... Jag jobbade lite längre än 17:00 idag men så kom jag ju 08:10 också, jag fick i alla fall lite +, jag var kvar till 17:40. Det är bra att ha en liten +buffert att ta av ifall det skulle hända något nån gång! På fredag ska jag ju till Norrköping (brodern) så då går det ju några timmar där också!

Jag har funderat på det här med om det är ekonomiskt för mig att köra bil till jobbet, jag har kommit på att jag lägger cirka 1 500,- i månaden på bensin, det är ju inte bara resor till jobbet utan vissa till mamma och sådär men det räknar vi med här. jag har då räknat ut att om jag skulle åka buss kostar det mig 400,- i månaden till och från jobbet och så måste jag ju klara mig på en tank i månaden det övriga jag kör, handlar och lite sånt! Då är det ungefär 800,- i månaden, det är ju nästan hälften av det jag lägger ut nu. Jag borde börja åka buss.

Nu låter det konstigt utifrån hallen, tror Selma håller på med något hon inte får, hon är lite för tyst, annars när hon vill leka ropar hon på oss, då ska vi komma så hon kan hoppa fram och skrämma oss. Nu kom hon, det var ett godispapper! Hon älskar godispapper! Hon går och bär dem i munnen. Det gör hon förmodligen med torkade blad från växter också, hon hade bäddat ner några i Gustavs säng häromdan =D. Hon är en rolig liten kisse. hon blev ond på mig när jag kom hem för hon snodde så runt mina ben så jag råkade trampa henne på foten. Det var ju inte meningen! Oftast drar jag ner dragkedjan på stövlarna i hissen för att jag ska få av mig så fort som möjligt och undvika sådana här incidenter =). Men man kan ju inte vara förutseende jämt!

Åå Lollo! Ni skulle bott i stan, då hade jag kunnat ta med mig Elliot på en kvällspromenix, om du känner dig dålig! Jag som ska ut och gå alldeles ensam nu... Dessutom hade vi kunnat gå tillsammans ibland =). Jag får plugga in lurarna till telefonen och lyssna på lite musik!

Nu går jag, får se om jag orkar skriva en gång till!

Kram på er

Conventum imorgon!!

Hej hej!
Nu sitter vi i var sitt soffhörn vid var sin dator, Gust och jag =). Jag ska nog lägga mig snart så jag inte är helt död när vi ska på mässan imorgon! Det är ju husdjursmässa i helgen och vi ska upp och titta på Lollo och Elliot som ska visa sig. Det ska bli så roligt! Jag ska dessutom göra helstekt kyckling imorgon, Jocke ska äta med oss för sedan ska han och Gustav spela badminton, när jag ska på kalas för mamma. Jag veet inte vad jag ska köpa! Det börjar bli satans sent nu att komma på det! Men jag tror jag ska köpa riktigt gott te, kanske någon rolig kaffesort och en fin mugg och så en blomma, såklart!


Nej, nu är jag så himla trött, vi hörs en annan dag! och inte har jag tagit kort på mina stövlar än.. Sorry, får bli senare =D.

Kram på er!

Njurbäckeninflammation

Hej hej hej!
Idag är jag fortfarande seg men känner mig lite bättre, gustav ligger dock och sover på soffan så han känner sig nog lite trött =). Gustav tvingade iväg mig till läkaren igår och det var väl tur antar jag =). Eller han tvingade mig att ringa och han som satt på sjukvårdsupplysningen blev lite förskräckt att jag inte gått iväg med min urinvägsinfektion tidigare, "det kan vara farligt, vetdu!" så ringde jag vårdcentralen, hon sa att det var akut och fixade en tid en timma senare (har aldrig gått så fort förut! Bara för att man kissar blod och har lite ont i ryggslutet går det visst undan!! =)) och hon tvingade mig att komma tidigare om jag skulle få mer ont. Jag kom dit, de stack mig i fingret, stack in en äcklig grej i mitt öra (fick höra sen att det var en termometer, sådana fanns inte back in the days när jag var liten =)) och kissa i en mugg, såklart! jag har alltså njurbäckeninflammation, ingen aning om vad det är riktigt, bara att det inte var så himlans bra att gå så länge med urinvägsinfektion! Och det gör helvetiskt ont, kan jag ju säga till er som undrar! 400,- c:a kostade kalaset men det får det väl vara värt, eller hur?!

Nu ska jag nog städa lite eller nåt annat roligt som att äta några mackor i min ensamhet, Gustav lär ju inte vakna mer ikväll! Anna, Andreas och Fanny kommer hit imorgon så jag ska nog plocka undan lite och dammsuga av kanske. Jag hinner ju inte det imorgon innan de kommer och jag brukar ju städa på fredagar. Jag har lovat mormor att komma förbi imorgon också och hämta pengar som mamma visst ska ha. Så jag frågade om vi skulle dricka kaffe tillsammans men hon lät tveksam eller snarare att jag tvingade henne att bjuda på kaffe =P, Men jag kan ju dricka kaffe när jag kommer hem istället =P!

Jag skulle behöva ringa Lena också, Gustavs mamma, hon kanske har ett bra recept på tacopaj... tänkte göra det imorgon! Eller det kanske är någon här som har?? Lollo?

Nehe, städning var det!

Kram på er!

Sliten!

Hej på er!
Jag känner att det blir en kort blogg idag, jag är inte alls på humör nu, jag vet inte om höstdeppen har satt in eller om det är att jag har varit så mycket sjuk som gör att jag känner mig nere. Jag har varit så fruktansvärt förkyld nu i över en vecka och så har jag haft urinvägsinfektion två gånger på två veckor, haft feber och ont i huvudet och ja, det var nog allt =). Jag var ju på begravning i fredags också och det väcker så mycket känslor när man är på begravning, för mig, jag minns allt som hände 2004 (sorgens år i vår familj) och man börjar fundera på sig själv.. Börje som vi var på begravning för var väldigt omtyckt och älskad av de flesta, 111 personer kom till hans begravning, 130 kom till Filles, 10 tror jag vi var på morfars. Vad betyder det egentligen och hur många kommer att komma på min? Vad händer efter det här livet? Jag ska träffa ett medium snart så kommer jag berätta om jag blivit något klokare sen =). Min bror tyckte jag skulle akta mig och inte ta det här med medium så lätt men det finns inget kvar nu, jag har försökt på alla sätt. Då kan man ju lika gärna prova ytterligare ett, eller? Jag vet inte ens om jag tror på något, men som sagt, det får ni veta senare!

Idag var första dagen för min praktikant! Gissa om jag känner mig gammal? =P men det är såå nyttigt för mig för han ifrågasätter allt jag gör och frågar varför jag gör så och vad som händer då osv osv. Då får ju jag tänka lite också! =) Idag ska jag laga pastagryta med färsk sparris och knaperstekt bacon, mmmm! Inte Gustavs favoriträtt men det struntar jag i, vi kan inte äta spaghetti och köttfärssås eller stekt falukorv och makaroner jämt, något annat är nog bra!

Nästa söndag ska vi upp till mamma igen, nu är det hon som fyller år! Helt otroligt och jag vet inte vad jag ska köpa... Svårt svårt! Några förslag?

Nu ska jag laga mat!!
Kramar på er!

RSS 2.0