Bilddagboken

Jag testade att trycka på länken och då kommer man visst bara till startsidan. Längst upp i högra hörnet står det "sök användare" skriv i lillapling och välj den som  heter lillapling (såg att det fanns en lillaplingen också men det är inte jag) och sen klickar ni på 24 juni och där är bilderna!

Grr...

Verkar vara en tillfällig konstig inställning... Får vara så


Valpkurs!

Hej hej!
Jag har haft en helt otrolig kväll och suttit och tittat på en massa småvalpar som tassade omkring! Bildbevis (KOLLA! Ni kommer få se det sötaste som finns!) på bilddagboken.se.

Nu ska jag titta på Lyxfällan!

Byby

Wtf hände med min blogg?


*suck*

Hej hej!
Idag har jag jobbat inne i butiken igen, roligt och uppfriskande med lite annat sällskap än mitt eget! Jag har superont i huvudet nu och det har vuxit fram ett blåmärke på benet där jag gick in i soffan igår! Blåmärke? Av att gå in i soffan? Lustigt... Men men! Huvudvärken har jag ingen förklaring till, jag har ätit ett par ipren men de går bara till magen (har ont där med) och inte en enda hittar uppåt, tyngdlagen, tro?

Imorgon har jag lovat att hjälpa till med rean igen och på torsdag & fredag också. På torsdag ska jag till mormor och skriva BankGiro (thats how old people pay their bills) och på torsdag ska jag också prata med min bror i Norrköping för att se hur det går med honom och flytten den 1 juli. Jag blir liite nervös (även fast det inte är mitt problem) när han inte vet när han får nycklar och inte vet när han ska flyttstäda och inte vet om någon kompis kan hjälpa honom! Ja, jag blir nervös! Så antagligen åker jag ner i helgen och hjälper honom. Jag får ju dock åka buss/tåg eftersom vår bli har dött igen. Men (som jag sa till farmor när hon påpekade att det inte var mitt problem) jag gör allt för mina bröder och han är bara 19 år! Då tror man att man är stor på jorden men i själva verket är man inte det. Han kan behöva lite hjälp, det är det storasystrar är till för.


<3

Morden i midsommer är på svt, bra serie, får jag tillstå! Liite panchisvarning men det gör inget! Britterna gör bra serier! Igår skulle jag sett Criminal minds på femman men vi fastnade i Kalle och chokladfabriken, finns det någon roligare film? Som jag sa till Gustav, "Jag skulle vilja bo där och *inte* vara laktosintolerant!" Nu fastnade jag med nageln i tangentbordet och skrapade bort lite nagellack. Det här var ju inte så bra... Riktigt jobbigt, för att vara ärlig.

Nej, om man kanske skulle gå och ta sig en kopp te? Eller ett glas vatten, kanske? Eller en macka? Lite glass? Jag är sugen på nåt... Mest av allt choklad men det kan jag ju inte äta! Äh, jag börjar i alla fall med att läsa Lollos blogg.

Vi hörs!

Måndagstrött

Hej hej!
Jag hann massor på jobbet idag fast jag var lite trött! Vi har ju helt vänt på dygnet i helgen så det var svårt att somna igår och Gustav hade visst legat vaken till över två. På lunchen fick jag låna Riggans bil och körde över till marieberg för att köpa mat till oss. Jäklar i havet! Köp för guds skull en Mazda 323, vilken sprutt! Om min bil hade hälften av den gnistan skulle jag vara glad! Jag skulle ha sallad till oss och hade nästan pengar kontant så jag gick bort och skulle bara ta ut lite till! Då sög maskinen in mitt kort... *suck* men jag hade ju icakortet! Och det funkade inte... Så Riggan fick sin sallad och jag fick gå bort till coop och köpa en billig liten färdigrätt. Det hela gjorde mig så stressad så jag lämnade kvar plånboken i personalrummet efter lunchen och vad tror ni hände? Jag stod vid bussen och skulle gå på när jag inser att plånboken ligger kvar i personalrummet. Så jag fick gå tillbaka och sen vänta 45 minuter på nästa buss!

Nu har jag, Ella & Alexandra varit ute på ett litet spår och Alexandra sprang över sex km och Ella & jag gick. Sen har jag magrullat lite också :). Shit, nu måste jag titta på Kalle & chokladfabriken! Tuggummimästarinnan har blivit blå! (Jag har sett den förrut men det är väldigt spännande!)

Puss & hej!

Sjunde himlen

Det här kommer bli en jobbig dag! Jag sitter och tittar på Sjunde himlen och håller på och bölar i varannan scen! Jag är lite känslig idag, tror jag!

Jag måste gå och sminka mig! Ska med bussen som går 07:16.

Ha en bra dag allihopa!

Wisegal

Någon som sett den? Ganska otäck, faktiskt! Men han är ju ruggigt snygg i alla fall...


Rättelse!

Wisegal verkar vara en film!

Tv-kväll!

Nu har vi ätit lite midsommarmat, färskpotatis, matjessill, ägghalvor & lax, det enda som saknades var nubben men man kan ju inte dricka på en vanlig sketen söndag, det är ju jobbardag i morgon! Ikväll är det en Åsa-tv-kväll! Klockan 19:00 är det Privileged på femman och sen The F-word och sen Wisegal. Jihoo!

Privileged är en ny serie där en ung tjej får jobb som privatlärare åt två bortskämda tonårstjejer, den verkar bra men jag blir inte klok på om det är första avsnittet idag eller om jag missade det första förra söndagen men det visar sig! The F-word är ju matlagningsprogram med Gordon Ramsey och Wisegal är en ny serie med Alyssa Milano



Hon spelar Phoebe i Förhäxad (jag älskar de tjejerna! Shannen Doherty (not so much) Holly Marie Combs & Alyssa Milano och sen i de senare säsongerna är Rose Mcgowan med)

Holly Marie Combs

Rose Mcgowan


Nu blev det lite fel ordning, Holly Marie Combs skulle varit först sedan Alyssa Milano och sist Rose Mcgowan men men det spelar väl ingen roll!

Jag måste nog snart se alla mina säsonger av förhäxad igen, nu var det länge sedan! Oo jag hinner se tre avsnitt innan Privileged börjar!

Vi hörs!


Midsommarhelgen snart över

Hej hej!
Nu är det söndag eftermiddag och midsommarhelgen är snart över, imorgon är det back to work som gäller! Men det känns ganska slappt att jobba på sommaren, dagarna går fort och det går bra att gå upp på morgonen! Så förutom skit-länstrafiken som har ändrat busstiderna på morgonen så känns det ganska bra just nu! Jag vet inte om jag har gaggat om det förut men länstrafiken har alltså ändrat busstiderna på morgonen ut till marieberg. Vi som börjar åtta där ute får antingen vara där halv åtta eller kvart över åtta... *suck* Det inbjuder till att jag ska börja cykla ut! Funderar på om jag ska göra det i morgon. Men jag vet inte riktigt, jag tror jag ska upp och träna i morgon och då orkar jag inte cykla 2.2 mil och sedan gymma, samma dag. Det blir lite väl häftigt! Speciellt som jag inte har tränat på en månad!

Nu ska jag gå och hänga tvätt! Raporterar mer om gårdagen senare, har en del roliga/mysiga bilder .

Varmt eller kallt?

Hej igen!
Nu har jag pratat med Louisen och hon ringer när de åker från Hallsberg så plockar de upp mig på vägen! Jag har klätt på mig 3/4 tajts och en vit tunika men vet inte om jag borde ta på mig nåt mer, vår termometer (fick fundera länge på vad det hette, är det ett tecken på stress när man glömmer självklara ord? Borde jag oroa mig?) visar på 19.5 grader och det är ju hyfsta varmt! Det är tillräckligt varmt för att jag ska kunna ha på mig det jag har men frågan är om den är speciellt exakt. Den sitter mitt i solen (inte dömycket solsken just nu, dock) så det kanske blir kallt när jag kommer utanför. Gud, vilka problem man har! Jag har på mig det här och tar med mig varmare kläder! Slut på problemet! Jag är en hyfsad problemlösare, faktiskt.



Ikväll ska jag vara med min favvis

Men jag är så hungrig så jag håller på att dö här i soffan så jag ska fixa nåt att äta innan Lollo ringer!



Då & Nu

Ha en riktigt trevlig midsommardag!

Alexander Rybak

God eftermiddag!
Jag höll på att skriva God morgon eftersom jag gick upp för inte alltför länge sedan men jag kom på att klockan är halv fem. INTE morgon... Hela dagen blir tamejtusan sabbad när man sover så länge! Vi var uppe sent igår och låg och pratade och pratade och pratade . Det är trevligt när man ändå inte ska upp tidigt dagen efter!

Nu sitter jag och väntar på att Lollo ska ringa, hon ska till sin mamma nu i eftermiddag och jag skulle få följa med och fika!  Jihoo!! Jag behöver komma ur lägenheten en längre stund än det tog att köpa bröd i morse (tänk: lunchtid). Men om hon inte har ringt när jag har bloggat klart ringer jag henne, det kan ju vara så att jag inte hör telefonen, eftersom den var så lustig igår! Skumt, mycket skumt! Men idag har det ringt en gång så det borde funka. Jag har inte lust att köpa ny telefon nu! Jag skulle så gärna vilja ha en kobra:


Inte röd, då eftersom jag har rosa/lila i hallen där uttaget finns men svart är ju fint! jag hittade en bild på en svart men den gick inte att kopiera. By the way så har jag sådana krukor som också är med på bilden, cult design . Hur som helst så har jag inte pengar till att köpa en kobra just nu! Så jag hoppas att telefonen funkar ett tag till!

Jag sitter och lyssnar på Alexander Rybak, på Spotify, som rubriken antyder. Han är så söt . Påminner liiite om min Alexander!



(Det är nog ögonbrynen ). Han har ju faktiskt gjort fler låtar än Fairytale, korkad kommentar, jag vet. Man kanske inte kommer med i ESC (Eurovision song contest) med den absolut första låt man spelar in. Maybe not... Yea yea what ever, me like him anyway!!

Alexander Rybak är född 13 maj 1986 i Vitryssland, när han var fyra flyttade familjen till Norge. Hans mamma är känd pianist & hans pappa är känd violinist (skapliga upplägget för ett underbarn inom musiken!) Han vann norska melodifestivalen med låten Fairytale efter att ha fått högsta poäng i alla nio distrikt. Han vann med 747 888 poäng och tvåan fick 121 856. (Jises!!) Han vann sedan en rekordseger i ESC med 387 poäng över tvåan Island som fick 218 poäng. (Källa= Wikipedia)

Tänk att han bara är 23 år, pojken!! Men han är ju oxe och vi är kända för att vara envisa så det är kanske därför han lyckats så snabbt?! Jag har läst någonstans att oxar också oftast passar till sångare för de har djupa, melodiska röster (stämmer på honom kanske men inte på mig) och så ska vi visst ha breda nackar (stämmer varken på honom eller mig, skulle jag vilja säga). Jaja, man får ta det med en nypa salt eller som jag; tar det som verkligen passar in och säger att jag är en typisk oxe . Haha!

Nu ska jag ringa Lollo!

Bye bye!

Vilken midsommar!

Hej hej!
Vi sitter här i var sitt soffhörn, igen, med våra datorer. Jag känner mig vissen och Gustav verkar inte sugen på att göra någonting speciellt. Kissarna sover, en i soffan och en på strykbrädan. Vi har med andra ord bara midsommarmys! Jag har hittat ett spel att ladda ner (lagligt, via PlayFirst) så jag ska spela det alldeles strax. Det heter "Jessicas Cupcake Cafe" väääääldigt roligt! Det hela går ut på att man gör muffins efter kunders beställning, med olika bottnar, glasyr och en liten dekoration på toppen. Det är roligare än vad det låter! Och muffins är ju så fina! Och GODA! =D jag som inte är så förtjust i kakor, jag ÄLSKAR muffins! Jag ska köpa riktiga muffinsformar, eller snarare "cupcake"-formar (viss skillnad!). Jag kan testa lite på mina jobbarkompisar i sommar. helst ska det vara recept man kan byta ut mjölet mot glutenfritt utan att det gör något åt smaken, inte så mycket mjöl från början, alltså. Therese på jobbet är glutenallergiker och Gustavs farmor är också det. Nu kanske ni undrar varför jag blandar in Gustavs farmor i den här konversationen men det beror på att hon fyller 90 i sommar och jag har lovat att hjälpa till att baka till kalaset! Så jag testar lite olika recept!

Nu är det färdignedladdat!

Hörs sen!



1988 var i alla fall en fin midsommar

HAHAHAHA!!

Kolla den här tjejen!

Misha talks

Ni måste titta ända till slutet! Så jävla roligt!

BANVERKET!

Sluta upp med reklamen "En sekunds obetänksamhet kan kosta en livstid" eller vad det står. Tänk på alla som har mist någon i en tågolycka! Ska jag behöva sitta här och ha ont i magen såfort det blir reklam?? Nej, det finns bättre sätt att göra "reklam" för att tåg är farliga ;(

(;(=gråtande gubbe)

Dan före..??

Tänk att sex månader tidigare är det jordens hysteri just nu! Men inte före midsommarafton... Jag gillade när midsommar var den 24 juni, det känns "midigt" då, liksom!

Idag har jag jobbat och jag har listat ut många problem och löst dem så idag kändes det bra att gå hem! Det är ju midsommarafton i morgon med... Halvdag för tjänstemän, tror jag bestämt! Det blev inte halvdag men jag gick vid kvart över fyra i alla fall! Och nu sitter vi här i varsitt soffhörn och knapprar på datorerna, Gustav dricker öl och jag Rosé

Så nu planerar jag att inte tänka på jobbet på hela helgen!

Det har hänt massor nu ett tag som jag inte ens har berättat här! Det har varit världens kaos med min mage och nej, jag har inte magsår, det är de kvinnliga detaljerna som inte är okej. Jag har i alla fall varit på USÖ och de har tagit en massa prover och ultraljud och sådär men hittar ingenting än. Så vi får väl helt enkelt se vad det är på gång! Jag är i alla fall inte gravid .

Sedan fick jag ett otrevligt brev från csn där det stod att jag är skyldig dem 42 000,- och det ska betalas innan 30/6, det är typ nästa vecka. Men jag har ringt och pratat med dem och det ska visst gå bra att dela upp betalningen... *crossing my fingers*. Men på det stora hela är det inte så farligt, jag kan leva fattigt för resten av mitt liv, bara jag inte har cancer . Okej, det skulle inte vara så jävla kul att leva fattigt heller men men! Vem var det som sa till mig att "Åsa har alla skor!"? Det var ganska roligt sagt, faktiskt . (På tal om min påtvingade fattigdom  de följande sex månaderna)

Nu har jag bytt batterier från en fjärrkontroll till min mus (de var slut i musen) så nu ska jag sitta här och titta när Gustav trycker sig fördärvad och tillslut kastar den ifrån sig och så ska jag skratta . Inte sådär <= elakt men väldigt hjärtligt och väldigt länge! Fredagsnöje, kallas det visst!

Vänner går på femman, otroligt roligt och så är det visst Unga mödrar precis nu, klockan åtta! Det är lite roligt, så jag ska sitta här och längta lite efter bebisar! (Men säg inget till Gustav, han blir så hispig då).

Nej, hörrni! Vi hörs!

Ha en trevlig fredagkväll!! ÅÅÅ! Unga mödrar, dubbelavsnitt och sen CSI!! Kvällen är räddad! HAHAHA!! (25=det är okej att titta på tv på fredagar istället för att vara ute och röja!  I love being grown up!)

Pyss & kräm

Zzz

Jag är så trött... Jag är så trött som en människa rimligtvis kan bli! Jobbig dag...

Lollo, om jag inte svarar när du ringer sen så har jag förmodligen somnat i soffan och vi vet ju alla att Gustav inte svarar på hemtelefonen! I så fall så ringer jag dig i morgon! Bara för att förvarna så du inte tror jag har dött ellet nåt.

Nu ska jag göra matlådor och sedan soffan igen!

Va fan!

Som den förra rubriken antydde har vi också varit hos Louisen och Stefan ikväll! Och nu sitter jag och tittar på, först Cold case och nu någon annan kriminalserie...

Det var allt!

Louisen & massa kriminalserier på tv!

Hej igen!
Nu har vi firat studenten! Det gick alldeles utmärkt, vi fick potatisgratäng och kallskuret, så gott! Och så fick vi en fetaostsallad till. Det är så gott att äta mat man slipper laga själv. Sen fick vi tårta, marängtårta med jordgubbar. =)

Lägger upp ett par kort på mig, jag ska till pappa och scanna några fler någon dag!



Jag hos min dagmamma "Bumborg" (Gunborg) som också är min lillebrors mormor =D. Fundera på den en stund, ni!


Påskkärring =)


Studentfirande nr. 3?

Ja, eller fortsättning på nr. 1, kanske?! Det är Danne som ska firas idag igen, i torsdags var det bara utsläppet i Norrköping & idag är det självaste examensfesten med paketöppning. Vi har köpt värsta bästa presenten till honom!

Förresten så har jag just insett att bilddagboken är asbra om jag vill visa några fler bilder, går snabbare och är mer lättöverskådligt att titta på! Så när jag lägger in nya bilder där lägger jag in en länk här så kan ni gå in och kika på dem. När ni trycker på länken kommer ni automatiskt till en sida där det står att man är utloggad men till vänster i den bilden finns almanackor och då trycker ni bara på ett datum som är rosa-markerat (tror jag) så kommer ni direkt till de bilderna som är för just det datumet. När ni har tittat klart på en bild trycker ni bara på bilden så kommer nästa fram och händer det ingenting så var det den sista bilden. Utförlig & bra beskrivning, va? Skulle det vara något fel så säg till mig så fixar jag det (jag är ju lite mer av en datahacker, nuförtiden (Ha ha ha...)).

Klockan är nu tio i ett och vi ska vara borta hos pappa klockan två så vi borde verkligen klä på oss och börja tänka på hur vi ska ta oss dit (då bilen är paj igen) jag vet inte om Gusts cykel är trasig igen också för då blir det verkligen problem... Då måste vi typ gå snart, det tar ju en kvart, tjugo minuter att gå dit bort! Jag måste slå in paketet också!

Nehe! Jag har massor att göra! Bloggar mer sen!

Bilddagboken

Bilderna från studenten!


Student!


Jag & Alex när han går ut nian =)




They lööööve their sister!





Han fick en rosa orm =) (väldigt snyggt pussmärke, Lollo!!)


HAHAHAHA! Jag garvar ihjäl mig av den här bilden!!


Posar




HAHAHAHA!!

Snyggo =D

Snygg blick



"Snäll? Det är korna också!"

Snäll som en ko... Varför är det dumt att vara snäll? När ska det bli coolt att vara snäll? Det har jag nog väntat på i hela mitt liv! Mamma har alltid sagt att man tjänar på att vara snäll och fram tills jag fick jobb så trodde jag inte alls på henne. Men ju äldre man blir (jag har ju nu nått den aktningsvärda åldern 25!) så hittar man sig själv, liksom! Jag sa till min chef idag att vara snäll är min grej i den här världen. Nu älskar jag att vara snäll, det ger så mycket! Dessutom ska man vara positiv (ska jag säga som tror att jag är döende!! =D) och försöka se saker och ting från ett sunt och optimistiskt perspektiv!

Jag läste en debattartikel i NA för ett par veckor sedan där det var någon som klagade på modeller som har storlek 34 och att det står för ett osunt ideal men jag fattar inte varför det ena måste utesluta det andra? Att det fortfarande är en sådan diskussion om det här! Jag trodde man hade kommit längre i frågor som att rädda barnen i Afrika och klimathotet men tydligen inte! Sådana människor känns inte som att de är intresserade av att få en mångfald av modeller och ideal utan att man ska plocka bort alla "pinnsmala" modeller men vad ska vi som är pinnsmala göra då? Varför ska det vara okej att vara mullig istället för smal? Det är väl bättre att man försöker skapa ett ideal att vara som man är, att vara stolt över hur man ser ut! Att alla modeller ska finnas! Ska börja fnula på en artikel till NA om det där, tror jag.

Jag somnade på lunchen på jobbet idag och gick omkring med ett kuddstreck på kinden halva eftermiddagen, kul! Men jag är fortfarande trött som attan så jag ska alldeles strax gå och lägga mig, ska springa och borsta tänderna nu när det är paus i CSI så kan jag bara gå raka vägen i säng sen! Nu kom jag just på att vi glömde äta jordgubbarna som jag köpte! Svenska jordgubbar! Gustav fick vaniljglass och jag äter ju med grädde till =). Men som sagt har vi inte ätit det så det får kanske bli imorgon istället!

Sängen!

Skickar en tanke till Lollo som är så orolig ikväll =(
<3

Puss på er alla!

Hundutställning!

Hej hej!
Nu var det väääldigt länge sedan jag bloggade men jag har knappt varit hemma så jag är glad att jag inte har magsår eller nåt! Nu sitter jag och tittar på "The Net" med Sandra Bullock, den är rätt otäck! Psykologisk! Den måste vara gammal för Sandra Bullock är en datahacker med disketter. Jag har sett den massor av gånger med nu är det länge sedan!

I alla fall! Idag har jag, Lollo, Therese &  Elliot varit på utställning i Norrköping, vi släppte av Stefan & Tifa i Rejmyre hos Stefans mormor & morfar på vägen ner. Det gick ganska bra för Elliot! Hon var jätteduktig, uppförde sig jättefint i ringen, tycker jag, Lollo! =)

Jag tror jag ska sova alldeles alldeles strax, jag har inte sovit någonting alls i natt, jag kom nämligen hem vid två och väntade lite så jag skulle se att Gustav kom hem ordentligt. Men han kom aldrig så jag smsade och ringde men han svarade inte. Sen ringde han vid tjugo över två och sa att han hade på ljudlös på telefonen så han hörde mig inte. jag somnade typ då, vid halv tre och sen upp vid sju! Inte alls många timmar men jag ska ju lägga mig snart, jag tror mamma har sagt att man ska sova normalt antal timmar oavsett hur mycket sömn man har förlorat för man kan inte ta igen förlorad sömn. Kan vara en av min mammas påhitt för att man inte skulle sova bort hela helgerna men man vet ju aldrig!

Sängen för Åsa! Hörs förmodligen imorgon!

Kramar

Åsa är trött!

Trött och lite grinig för att sambon sitter i vardagsrummet och pratar med folk i hörlurarna. Tråkigt! Men jag har legat ute på gräsmattan idag, i bikini, i solen! Så härligt! Brände mig lite men det hör till! Gustav och jag cyklade ut till hovsta idag med och åt middag med Lena, Svante, Anna & Andreas, Fanny låg och sov! Vi kom typ en timma för sent för att vi var tvugna och laga Gustavs däck innan vi kunde åka och jag får ju inte köra bil på min medicin så det var inte så mycket val! Det var bara att fixa däcket och sen trampa iväg till blomaffären! Vi kom ju ut i alla fall och Lena var visst sen med maten så vi hade tur!!

Jag har ingen direkt inspiration till att blogga idag! Så jag ska sluta med det nu =P. Kommer mer uppdatering imorgon, och en som inte är så  torftig!! Promise!

//Oooosa

RSS 2.0