Drakar och i dag är det torsdag!

Hej!
Jag jobbar på ett kontorshotell, det är kul! Det sitter flera tjejer längre bort i korridoren som är tokroliga! Vi delar skrivare, kopiator, kaffemaskin och micro! En av tjejerna har så roliga citat som bara stämmer! Hon har en lapp på sin kontorsdörr där det står "Ordning är för idioter - vi genier behärskar även kaos". Jag stod och beundrade hennes lapp i dag (jag måste verkligen fixa en - störtkaos på mitt kontor) och då säger hon "I motvind lär sig drakar flyga". Jag snor de här uttalanden utan att skämmas! Klockrent!

I dag är det torsdag = i morgon är det fredag, och lönedag! Det är kul! Jag ska äta en god lunch med Lena (en av de tokroliga tjejerna) och sen fika med Anna, tror jag! G ska bort på kvällen så jag blir ensammen! På lördag tror jag att mamma skulle komma in till Örebro. Trevlans! Annars blir det lugnt i helgen. Det behövs!

Jag kan ju tala om för alla som missat det att vintern är tillbaka. Höll på att frysa benen av mig i morse när jag gick till jobbet. Det är benen som blir kallast! Fast jag hade tredubbla tajts (en nödvändighet om man envisas med att ha tajts mitt i vintern). I morgon ska jag ha kjol, tror jag. Det kan ju inte bli värre än i dag, nu är det dessutom bara -4.8 - fantastiskt! Nu börjar jag nästan känna våren komma smygandes...

Ja, Sandra det fungerar verkligen jättebra! Med Sune... Selma är inte alls glad så vi har backat några steg igen. Fortfarande sand, alltså (och mycket sand i toaletten, vet inte hur bra det är för rören :P)! Men jag tror man får ge henne lite mer tid helt enkelt! Så jag hoppas hoppas hoppas hon ska tycka det är bra, när hon kommer över att det är läskigt att hoppa upp på toaletten! (Det blev för läskigt med ett hål ner i vattnet också!)

Nu ska jag sova! I morgon blir en lång dag!

Natti natt!

Kram Åsa

Varning...

...för känsliga bilder och förlåt Sune!



Sandra, det fungerar! =) Selma är inte lika glad på mig men det går nog bra snart! Hon gillar inte att kissa överhuvudtaget!

Lägger upp några bilder från Stockholm fashionweek och sen ska jag på ettårs-kalas, mina vänner!

Tulpaner och en dockas fötter ^^

 


Torsdag!

Och i morgon är det alltså fredag igen! Otroligt... I dag har jag jobbat som vanligt men dagen började med ett samtal från Ella, det var trevligt! =) Och sen kom Stefan & Silva upp och drack kaffe med mig på eftermiddagen! En snabbis ner till butiken där de fått in nya väskor och plånböcker - to die for! Jag är ju ett väskfreak... Hihi! Några sådana kanske flyttar hem till mig!

I helgen ska jag fira ett litet kusinbarns ett-årsdag! Tänk att fylla ett år... Vad liten man är! Ture, heter han! =) Och så ska jag försöka ta det lite lugnt och vila upp mig lite! Är slut efter den här veckan.

Och inte så mycket inspiration till att blogga, tydligen! =)

Ha en trevlig kväll!

Träningsfreak? Nope... :)

Hej igen!
Två dagar på raken måste vara rekord! ;) Jag gick inte upp och tränade igår! Jag är lat. Inte i dag heller! Men i dag är det alla hjärtans dag! En dag som alla andra, skulle man också kunna säga! Jag fixade färsk pasta med stekt bacon och en olivsås. Det var gott! :)

Vad trevligt att det finns folk som läser och kommenterar min blogg. Inte för att jag förtjänar det, med tanke på hur lite jag har bloggat på sistone! Jag har ju dessutom fått en hemlig beundrare! Inte illa, för en bonnjänta från Rockhammar ;).

Appropå det här med naglarna (det där har jag aldrig fattat, folk som säger appropå och sedan säger någonting som man inte alls har pratat om innan) det är som när jag skriver en rubrik till ett inlägg och sen skriver ett inlägg som inte alls har någon förankring i rubriken. Lite kul att hjärnan far iväg ibland! Som nu till exempel! Mina naglar! Är korta på högerhandens pek- och långfinger och skitlånga på alla andra fingrar. Det måste ju ha något att göra med att jag är högerhänt, man slår i den handen och använder den mer och hela tiden! Irriterande är det i vilket fall som helst! Det skulle ju vara snyggt om alla var långa, inte sant!?

Nu är mitt kaffe klart! Så jag ska hämta en kopp och några flaskor nagellack och ge mina naglar lite finish igen!


Ha en trevlig alla ♥-dag/kväll! :)

Känner mig ensam utan mina tjejer! ♥

 


Slapparsöndag

Hej hej!
Jag är så oaktiv här på bloggen! Jag har så himla mycket att göra, bara! Jobbar i stort sett jämt och när jag inte jobbar är det hundra saker som måste göras här hemma. Ser ut som kriget här i veckorna och så städar jag på helgen. De som känner mig vet att jag inte gillar oordning men vad tusan gör man när man kommer hem vid sju, halv åtta på kvällarna och ska försöka laga någon form av mat och så måste man ju för tusan sova lite också för att orka vara på jobbet klockan åtta morgonen efter! Träningen ska vi inte ens prata om ^^! Tänkte försöka hinna upp till Friskis en sväng i dag! Brukar vara lugnt på söndagar, det är skönt!

I dag har jag hittills hunnit med att tvätta tre maskiner med tvätt (och fler blir det, ytterligare en sak som inte hinns med i veckorna!) jag har målat naglarna i en "Subleme Lily"- färg, ljust pärlemorrosa. Jag har bråkat en stund med Selma om att kissa på toaletten! Håller på och toatränar katterna så vi slipper låda och sand och sånt. Det är bara får vår skull. För katternas skull är det för att Selma ska slippa gå i gruset (hon är som sin matte, gillar inte sand mellan tårna), hon ska slippa gå på lådan när någon annan (t ex Sune) varit där. Det tycker fröken katt är jätteäckligt. Hittills går det bra! Sune anpassar sig ju till allt så honom är det aldrig några problem med! Selma däremot tycker det är lite obehagligt att gå på toaletten uppe i luften. Och innan jag kom på att mitt blåa toablock från MrMuscle luktar så starkt så det [förmodligen] sticker i näsan på henne! Vad frustrerad jag blev när jag inte fattade varför hon inte ville gå på toaletten och vilken lättnad när jag kom på varför!

I förra veckan var vi på modeveckan på Stockholm Modecenter, så kul! kolla på en massa fint och köpa in en massa fint till butikerna! Roligt att trffa alla leverantörer och alla butikschefer! Veckan innan det var jag i Oslo och lärde mig en massa om Excel, igen! Det var också superkul! Jag sov hos Hanna och Jörgen, det var mysigt att träffa dem igen! Det blir ju ett tag mellan gångerna!

Nu ska jag dra på mig träningskläderna och springa iväg i kylan!

Hejje!

RSS 2.0