Back till civilisationen

Hej hej!
Jag är inte mycket till vildmarkstjej, kan jag nu konstatera! Hade problem att överleva när man sover på hårt underlag (allt som inte är min Classic beds kontinentalsäng med ställfunktion från EM ♥) man äter inte ordentligt och man dricker inte ordentligt med vatten. Avsaknaden av vatten under helgen gjorde att man tog till det man hade, alltså vin och öl. Vilket resulterade i en smålullig fröken Sjöborg som förmodligen inte nyktrade till förrän på tåget hem i söndags kväll! Det bästa med salongsberusningen var att det var otroligt mycket lättare att gå på utedasset. Alla som känner mig vet att jag har problem med offentliga toaletter, för att inte tala om utedass. *ryser* hualigen! Men jag klarade mig genom hela helgen! Nog pratat om det jobbiga med resan... Här kommer bilderna!

Urfin häst!

Vandrare =)

Första forsen

Marsmallowsgrillning

Utsikt över hyttan



Nu har jag inte tid att sitta här längre! Måste packa och fixa till Skaune! Vi åker i eftermiddag!! =)

Vilken vecka!

Hej hej!
Jag är stört nöjd över den här veckan och den är inte ens slut än!

I torsdags var jag och Lea ute i parken och grillade räkor, spett med grönsaker & potatis och till det hade hon köpt en fantastisk Chili-bearneise - to die for!


Fantastiskt mysigt och hur gott som helst! En av Leas kompisar Jonna dök upp med sin bebis Elna så jag fick lite bebissjuka sådär på torsdagskvällen. Hon somnade i min famn senare på kvällen, så gosigt och mysigt så man bara smälter!! Och innan dess på dagen satt Anna och jag i stadsparken och pratade om ditten och datten och fick lite sol på oss samtidigt! Jätteskönt!

Igår var jag med min ena syjunta och åt på Shanghaii och sedan gick vi hit för att handarbeta - som sig bör på en syjunta! Jag har köpt garn och börjat virka på en turkos väska, det blir nog bra! :) Det var jättetrevligt igår och massor med skratt och prat om både roliga och ledsamma saker, en helkväll till att ladda batterierna!

Och ikväll kommer min andra syjunta hit, vi ska laga mat, äta, dricka vin och gå ut och dansa! Inte handarbeta idag alltså... :D

Nu ska jag sätta fart upp på stan, köpa vin och mat tills ikväll och sedan hem och fixa lite!

Ha en trevlig kväll!

Älska sommaren ♥


RSS 2.0