Fredag!

Hej hej!
Den här veckan har varit en mastodontvecka utan like!

Måndag - Jag fick ett nytt jobb & sa upp mig från mitt nuvarande jobb.

Ja, det var väl det som hände den här veckan! Förutom att jag har haft för tajta skor så min stortånagel har en spricka på mitten - det gör ont!

Igår var jag och Gustavs mamma på Marieberg, de hade extraöppet och jag shoppade massor. Ett linne att ha till min kjol på min födelsedag, en skjorta - lång som jag ska ha över tajts med ett skärp i midjan, en t-shirt till Gustav, födelsedagspresent till Gustavs syster, småstrumpor som man kan ha i ballerinaskor - bra uppfinning! Jag såg att de hade gjort strumpor till sådana skor med öppen tå också! Tänk vad folk hittar på! Jag köpte schampoo och balsam också - BedHead, för brunetter. Enda tråkiga var väl att de luktar kola, smörkola. Vem vill gå omkring och lukta godis?

Idag är det Valborg och jag har jobbat halvdag, det var skönt! Vi får se vad som händer ikväll, jag ska i alla fall göra potatisgratäng och rökt fläskfilé och jag vill titta på brasan vid slottet. Dock vet jag inte om jag får med mig Gustav, han verkade inte tycka det skulle bli så kul =).

Imorgon är det 25-årsfest för en av Gustavs kompisar, det ska bli kul!


Helt galen helg!

Ni kan tro att jag har ruschat runt den här helgen! I fredags tog jag ut en semesterdag eftersom jag skulle till Karin och fixa min utväxt på håret. Som av okänd anledning blivit blondt så när jag haft uppsatt de senaste veckorna har jag sett lite flintis ut, illa. Karin gillade inte heller bristen av pigment i mitt hår - hon trodde gud misstagit sig lite där, jag ska absolut inte vara blond och det har hon rätt i, tycker jag! Sedan skulle jag ju vara borta hela lördagen och komma hem ungefär samtidigt som mina galma klasskamrater från kvinnersta så jag ville greja hemma på fredagen för att slippa stressa sedan på lördagen!

Lördagen sen, gick upp vid halv sju, jag åkte hemifrån vid kvart över åtta. Bort till Trädgårdsgatan - till salongen - där jag mötte upp några av de andra modellerna för att bege oss till Loka Brunn. Mycket vänta och massor att äta och obegränsat med Lokavatten! =) Vi var alltså hårmodeller för Matrix som hade kurs för frisörer i Loka Brunn (om jag inte misstar mig helt!) Karin skulle föreläsa om håruppsättningar på kvällen så det var det vi var där för! Karin hade med sig en Make up-artist som heter Pauline som sminkade oss och då Karin som fixade håret!


Här är radarparet! Bilden är stulen från Paulines blogg! (Länk ovan!)

Och såhär såg vi ut!

Jag var brud, iklädd brudklänning och allt! Det var roligt, hemskt roligt! =)

 


Nu blev det ju nästan bara bilder på mig men det är för det är min blogg =). Alla andra modeller finns med på facebook! =)

Jag hoppar över den delen av dagen när jag fick bensinstopp utanför Karlskoga på vägen hem och lyckades bli liiite försenad så att Gustav fick ta hand om sex tjejer som satt och väntade på mig hemma i vår lägenhet. Det var kvinnerstatjejerna, vi skulle förfesta hemma hos oss och sen gå till Ritz! Det blev en bra förfest och en bra kväll på Ritz, trots mycket folk och en del fullisar. Jag hytte åt en kille, det var första gången jag gjorde det! Spännande! Men tjejer, nästa gång går vi ut tidigare och är kvar längre! Jag är fortfarande danssugen!!

Idag har jag varit och firat min morbror som fyllde år. Jag fick träffa mina fiina kusinbarn, Alma och lilla Ture! Alma och jag har ritat, jag fick inte läsa för henne men vi har upptäckt att vi delar intresset för rosa och hello kitty och det gör ju mig lite roligare i hennes ögon!

Nu ska jag sticka och fixa tacos!


Galen kväll!

Oj vad roligt vi hade! Drinkar och dans dans dans! Fast först gjorde jag klart ett kamerafodral som jag hade lovat hanna att hon skulle få. Ett virkat! En liten paus mellan alla bakverk jag har virkat på sista tiden!


Galen i garn!

Såhär blev det färdiga resultatet! Blomman är ett "stulet" mönster hos den här tjejen. Jag kikade på hennes och sen har jag virkat och virkat om och tillslut blev det likt hennes blommor! Otroligt duktig och kreativ! =)


Vi precis innan vi gick =)


Rosé på Wongs ♥


Däckbyte

hej hej!
Idag var jag uppe hos mamma & Björn och bytte däck på min bil! Alexander brukar hjälpa mig men han var inte hemma idag! Bråda tider att träffa kompisar när man är med pappa och jobbar i Skåne, de åker visst tillbaka dit och är borta till 7:e maj sa de. Eller i Skåne och så kanske de inte hinner hem emellan de ska till landsbygdsriksdagen i Sunne och därefter är de hemma den 7:e maj. Tänk att det snart är maj! Sebastian hjälpte mig i alla fall med däcken, det var jättesnällt! Jag lagade ett par av hans jeans som tack =). Och andra Sebastian hade också hål i sina jeans så det blev värsta sykvällen där hemma!

Imorgon kommer Hanna-Panna hit och vi ska uuut på kvällen, det ska bli superkul! Majis är inte hemma, hon jobbar, så det blir bara Hanna och jag men vi klarar oss nog. Känns konstigt att det från början bara var Hanna och jag som var kompisar, känns som jag känt bägge tjejerna i evigheters evighet ♥. Jag hörde talas om Ritz imorgon... Det bådar gott! Söndag vet jag inte vad som händer, lite tvättning inför veckan, kanske!

Nästa vecka blir en rolig vecka! Lönekörning, jag ska träffa Kvinnerstaklassen, jag ska vara modell (!), kort sagt - rolig vecka!! Oo jag ska färga håret också, det blir kul!

Nu är jag skittrött, Gustav är hos Oskar, han tyckte det var tråkigt att sitta hemma själv. Jag är nästan aldrig hemma själv så jag tyckte den här stunden var skön! Men nu räcker det! Jag har varit ensam i en timma och nu saknar jag min man. Jag är dock trött, som sagt, så jag går nog och lägger mig nu. Ska ta med datorn, sätta på en film och kanske poppa lite popcorn till. Så kan jag ligga och låtsas att jag har en tv i sovrummet! =D

Ha en riktigt trevlig helg!

Kramar Åsa

Ont i magen!

Hej hej!
Jag har slarvat! Igår åt jag en glass - magnum strawberry/white = värsta sorten för min mage. Ingen kakao som kan neutralisera laktosen - ingen kakao alls! Och idag har jag ätit en hel påse med lösgodis. Jag har ont i magen big time! Men men! Är huvudet dumt får kroppen lida, är det inte så?

Idag har jag: Tränat! Klockan tjugo över nio till tio, ungefär. Sedan bar det av till jobbet, med buss, eftersom Gustav glömt att han skulle till kiropraktorn idag och han kan inte gå bort till Öster. Så han fick ta min cykel! Vi måste verkligen fixa hans punka! Han föreslog dock att vi skulle sparka på cykeln och kasta den i svartån. Han har inte haft annat än otur med den där cykeln! Och den var inte billig! Massor av grejer har gått sönder, ena saken efter den andra. Det är tråkigt! Saker ska bara fungera! Så jag fick åka buss till jobbet! Men det gick ju bra! Sen har jag ju jobbat hela dagen! Sen bar det av till mormor! Jag pratade med henne igår och hon verkade lite nere och mådde inte bra. Min mormor är en av de viktigaste personerna i mitt liv, hon står för all trygghet jag har i min kropp. Jag är skyldig henne allt och jag älskar henne av hela mitt hjärta. Jag bestämde mig för att åka dit och hälsa på henne (trots att det inte var räkningsdags!) och hon blev så glad ♥. Vi åt köttsoppa, jag deklarerade åt henne, via sms! Hon var djupt imponerad av dagens teknik och var övertygad om att om morfar hade levt hade han höjt min kompetens till skyarna! (De här människorna, min mormor och morfar, har aldrig trott att jag kunnat göra någonting fel! I deras ögon är jag felfri och troligtvis världens smartaste människa. Det har jag alltid varit och jag älskar dem för att de alltid trott på mig.)

När jag kom hem senare så stekte jag pannkakor och sen har vi suttit på rumpan i soffan! Vi har inte gått idag! Gustav har ont, så vi vilar! Jag tränade ju imorse så mig spelar det ingen jätteroll.

Imorgon ska jag till mamma & Björn och byta däck på bilen (eller titta på när någon annan gör det) nåt ska jag väl ha alla mina brorsor till ;). Men först ska jag hämta ut ett paket med skor och en årsbok! Och väääänta på att mina snordyra solglasögon kommer! Jag har beställt ett par från Zoovillage.se, Odd Molly-glasögon. Snuskigt snygga!

Nu, mina vänner, är Red Dragon slut (otäck film!) så jag ska lägga mig!

Vi hörs säkert imorgon! På lördag ska jag och Hannis ut och göra stan osäker, förresten, så håll er inne! =D


Kramar Åsa


Go go go!

Gustav gjorde sig illa igår.. När han sprang! Så idag har vi haltat runt vår lilla slinga! Eller, han har haltat och jag har gått långsamt bredvid =). Jag kollade just Friskis hemsida och de öppnar inte förrän nio imorgon! Men jag har lite jobb med mig hem så jag kan jobba ett par timmar, träna, cykla ut till jobbet och jobba! Det blir bra det! Jag har laddat ikväll, ätit gröt nu (ska inte äta frukost förrän på jobbet imorgon!) och två mackor, lagt fram alla saker jag ska ha och fixat frukosten så den står klar i kylen! Jag har dessutom städat garderoberna nu ikväll så man ser vad som finns där inne! Slängde en hel svart sopsäck med skit. Gamla kläder, saker jag har samlat på mig, säkert tio glasburkar som jag sparade för att jag kanske skulle göra sylt för tre år sedan! De åkte nu! Jag har inte plats för en massa skit! Det är redan trångt som det är! Jag har varit duktig ikväll! Förutom att jag inte pluggat någon matte. Det får bli imorgon när jag kommer hem från mormor! Skulle behöva rensa ur min garderob också, idag blev det Gustavs garderob (som jag har saker i, jag har otroligt mycket kläder!) jag letar nämligen efter ett par jeans och alla mina sommarskor. Därav detta frenetiska städande.

Nu ska jag lägga mig och virka någon ruta på min halsduk och sen sooova! =)

God natt!

Kramar Åsa


spinning!

Hej hej!
Idag har jag jobbat! När jag stod och väntade på bussen på väg hem så körde plötsligt en bil förbi i snigelfart, det var två av systrarna Bergman som varit på IKEA och erbjöd mig skjuts hem! Det var vääldigt trevligt! =) Då slapp jag åka buss, det var skönt! När jag kom hem var det bara och svida om för att bege sig upp till Friskis & Svettis för ett spinningpass jag hade bokat in mig på! När jag stod där kom Alexandra (Ellas dotter) och hade kört passet innan mig! Får synka så vi kör ihop någon dag! FY tusan vad jobbigt det var att träna! Men nu är jag igång! Nästa pass blir på torsdag morgon och då gym! Nästa tisdag tar jag spinning igen! Josef och jag har pratat om att börja cykla ut till jobbet så det blir kanske måndag, det då! Here we go!

I dont wanna run; I dont wanna fight
I dont wanna hide; I just want wanna stay free, to be me
I dont wanna win; I dont wanna lose
I dont wanna play; I just wanna remember, oh my name

Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand
Cause this is my life, my friend, and I cant be no one else


Så är det, man måste vara sig själv och man måste komma ihåg vem "jag" är! Vem är du om inte du är det?

Nu ska jag virka en stund!

Kram Åsa


Läslusen är i farten!

Nytt inlägg på Läslusen!

Sol!

Idag torkar tvätten ute!


Long time - IGEN

Hello!
Vi sitter och tittar på Dragon's Den eller nåt liknande, folk som försöker få finansiärer till sina konstiga affärsidéer! Inget jätteroligt program - jag skäms mest för att de försöker få 150 000£ för en skitskum affär, som inte ens har en plan!

Så, vad har hänt sedan sist? Hanna har varit hemma lite i Öret = Me like!

Vi var på East West och åt sushi! Trevligaste kvällen på länge! Hanna, nästa gång du är hemma måste vi diiiit! =D Min Majsan har kommit hem från Asien ♥.

Vi har nu träffats, skvallrat, haft våra små panikmöten, skrattat, fikat, diskuterat viktiga frågor i livet och bölat lite grann. Åå vad jag har saknat er ♥. Jag har legat i dvala sen i januari när både Hannan och Majan åkte.

Idag har Gustav och jag varit ute och promenerat! Vi gick upp klockan nio och gick ut och gick och sen hem och åt frukost! Det kändes bra att röra på sig innan frukosten! Nu sitter vi alltså och dricker kaffe, fönstret är öppet, solen skiner och det är bara härligt att leva idag! Det var länge sedan jag kände livet i mig!

Jag har hittat kort på Fejjan från vår sushikväll! Sist men inte minst lägger jag upp dem! =)






Hihi =D


RSS 2.0