Tisdag känns som fredag!

Men det är ju bara en dag ledig och sedan två hela dagar att jobba! Men sedan är det helg igen och det är skrik-helg på kanal5! jag ser fram mot det med förtjusning och hoppas att det är lite skräckisar! Jag försökte se Barnhemmet här för ett tag sedan men hann inte se klart hela, bummer.. Får hyra den på boxen igen.

Nu ikväll sedan jag kom hem från jobbet har jag tagit bort julgardinerna i vardagsrummet och i sovrummet. Vardagsrummet blev lite orientalinspirerat igen med ganska tunga, guldfärgade sammetsgardiner, guldfärgade lampskärmar med stora mörkrosa rosor på, sirliga krukor som står på små knoppar som fötter, guldfärgade kuddar i soffan och så min älskade lampa såklart! [den hänger ju alltid där men den passar absolut bäst med det orientaliska stuket! Det är en snäckskalslampa, Bukya, från EM, för de som vill söka upp och kolla på den ;)]













Är mycket mysigare än det ser ut!

De två vita kantiga krukorna är från EM, Cult Design, gardinerna är EM, Moltex, lampskärmar och fötter från EM, Rydéns [har jag för mig] och krukorna med fötter är från Jotex!







Soffa från EM och kudden från EM, moltex. Det är Jonas som sålt soffan till mig =). Bästa köpet!


Krukan, som för övrigt var krukorna i två minuter. Gissa vem som var framme och skulle leka det första han gjorde när jag packat upp dem?


Jag höll på att börja gråta men blev arg istället och sa till honom att jag skulle sälja honom. Sedan fick jag skitdåligt samvete och pussade nästan ihjäl honom och sa förlåt. Hoppas de inte förstår vad man säger! Bra övningsprojekt i vilket fall som helst så man inte säger nåt sånt till sina barn, det får man bara inte. Och det är bara en sak! Ett dött ting! [ett väldigt fint, dött ting, men ändå!] Krukan, alltså, inte Sune.


Min lilla marodör ♥


Ännu ett verk by Sune.


Jag har sytt om gardinerna, när man köper dem är de färdiga längder men det passar inte så bra i vår lägenhet, det är snyggare med kappor och möjligtvis längder till. Så de här är med kappa + längd. Jag hade sytt de här och hade upp dem förra året men jag ville ha veckband på så det har jag sytt på idag! Jag skulle dö [eller nästintill] utan min symaskin ♥!

Veckband på!

Fingerkrok på!

Selma har stenkoll på trådar och nålar!

Fanny-banny fick hedersplatsen i vardagsrummet =)

Tavlan som Anna gjort till oss blev klockren över sängen! Den har känts så liten på vardagsrumsväggen, men jag har inte vetat var jag skulle sätta den! Det blev bra!

Krukorna jag fick av Lollo blev skitbra i sovrummet! Och lamporna är mer vita i verkligheten [snyggare]!

Bröderna & jag och Fanny & Gustav fick plats i sovrummet!

Det blev en bra omstrukturering av tavlor och gardiner! Det passade bättre med rosa i sovrummet än i vardagsrummet! Känns ju kanske kul om det inte flödar över av rosa och min romantiska stil i hela lägenheten, det är kanske kul om det syns att det bor en kille här också [även om man inte tittar på snusdostornet på hans hörnbord]. Man kan ju iofs snusa som tjej också... Men alla som känner mig skulle nog veta att det inte var mina dosor i alla fall. Nu har jag snirklat in mig i någon historia som jag redan glömt starten på, brukligt på denna blogg.

Nu har jag druckit en kopp te och funderade nästan på att lägga mig! Jag är trött, somnade sent inatt [01:40 tror jag att jag kollade på klockan sista gången] och var uppe 06:15. Imorgon ska jag fixa till köket, ta bort alla julsaker där, alltså! Funderade på att baka frallor till frukost för vi har inte så mycket bröd kvar och jag vet inte om de har färskt på Ica imorgon när det är röd dag och allt. Jag ska baka kärleksmums i muffinsform till pappa och sedan någon kaka till kanske, till farmor. Sedan måste jag köpa en liten blomma och vara hos farmor vid halv fyra, fyra.

Nu ska jag skörda squash på fejjan och sedan sova!

Sussa gott

 


Kommentarer
Postat av: Lollo

Shit pomfritt vad du har bloggat Åsa, nu har jag lite att ta igen :) Vi ses ikväll stumpi! :D



Puss på dig!

2010-01-08 @ 10:54:35
URL: http://louisebergmansjambalaya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0