Fredag!!

Hej hej på er!
Åå idag är det fredag! Det är något speciellt med fredagar! Stämningen på jobbet är annorlunda, det känns inte som att folk tar så hårt på saker och ting utan man flyter lite, ändå får jag oerhört mycket gjort på fredagar! Idag var jag kvar till strax innan tre, mamma & Björn kom och skulle bjuda mig på fika på IKEA. Det finns ju inte så mycket jag kan äta där men jag åt en lussebulle och mådde faktiskt inte alls så illa som jag trodde, men de var torra så de kanske inte hade bakat på mjölk... Eller jag vet inte =). Jag drack i alla fall julmust till och inte kaffe! Har verkligen dragit ner på kaffedrickandet, dricker jämt te till min frukostmacka, sen dricker jag oftast en kopp kaffe på förmiddagen, mest för att jag fortfarande är så trött då och sen kaffe på maten. Ibland dricker jag kaffe på eftermiddagen också men det beror på om Stefan kommer in och bjuder mig på en kopp, då dricker jag, annars tar jag te, om jag går ut och fikar med de andra (officarna = vår avdelning för offentlig miljö =)).


Nästa lördag är det personalfest... Det ska bli jätteroligt! Det har börjat så många nya som jag har träffat en gång, vissa ingen, men de jag har träffat en gång kommer jag inte alls ihåg, det var så mycket då! Så man behöver ett ansikte till de man pratar med i telefonen oftast flera gånger om dagen!

Den här helgen blir lugn! Klockan är 22:40 och jag ligger i sängen, jag tänkte komma upp i vettig tid imorgon och baka bullar på förmiddagen, sen ska jag och Anna träffas vid tre. Så jag funderar, Lollo, på om jag ska komma ut till er efter Anna och jag har träffats, det kanske blir stressigt innan? Jag hatar att stressa från er!! Sen vet jag inte om Gustav ska ut med sina kompisar... han var sugen på det men visste ingen som ville gå ut. Så jag träffar Anna och sen går jag hem och kollar till Gustav och sen ut till Dylta, om ni har tid med lilla mig, så ni inte ska hitta på något eller åka någonstans?! =) Nybakade bullar kommer att resa med mig, då.

På söndag kommer nog familjen Sjöborg/Pettersson hit och fikar med oss, Sebbe är hemma över helgen men inte till på tisdag så de vill fira Gustav lite! Jag hoppas de kommer på söndag, det blir så trångt annars på tisdag! Men det spelar ju iofs inte så jättestor roll, bara det att det är enklare =).

Jag blev så trött på Ica idag, jag och Gustav åkte ut till Ica Maxi, Eurostop, för han ville ha lite öl och jag skulle köpa mjölk till imorgon (bullbaket) sen var han så hungrig så vi skulle köra Drive-in:en på Max. Jag hade två kuponger på Ica på 50,- styck och jag skulle ju bara köpa mjölk så jag tog med dem och inget annat! Allts¨inga andra pengar eller kort eller någonting. När jag började scanna såg jag att man var tvungen att handla för exakt belopp på de där kupongerna. Så jag tänkte, jag gör väl ett försök att få exakt belopp! Så jag handlade lite till smörgåstårtan till tisdagen också. Och kom tillslut fram till 99,50! Duuuktigt! Och i kassan... "De här kan du bara betala exakt det beloppet med!" Men herregud, sa jag, det rör sig om 50 öre! Behåll dem... Slå in en 50-öring extra eller nåt! Nej, jag fick min 50-öring efter att ha fått lite skäll, nästa gång måste jag handla för exakt det beloppet! Jävla Ica...

Nej, hörrni! Nu ska jag kolla om Lollo bloggat och sen sova!!

Puss & Kram så hörs vi imorgon!

Kommentarer
Postat av: Lollo

MEN 50 öre!!!! Det finns väl bättre saker för dem att bråka om?

Jag ska ut och byta däck på bilen nu, sen ska jag hämta Stefan och köra honom till sin kompis i Lillån, han ska vara där till 13-14 tiden så sen åker jag ut till Dylta igen. Det passar ju ganska bra om Du kommer i eftermiddag nån gång! Då är jag tillbaka :) Vad kul att vi ses lite oftare!!! Välkommen å Bergmans vägnar! :) puss kram!

2008-11-22 @ 10:49:48
URL: http://louisebergman.bloggsida.se
Postat av: mariia

Åsa my friend!!! vi måste gå ut o gå nästa vecka som du sa! ha en trevlig helg kramar

2008-11-22 @ 16:13:59
URL: http://mariiakarolina.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0