Inglorious Basterds

Hej hej!
Vi har varit på bio ikväll och sett det nya tillskottet i filmvärlden, alltså: Inglorious Basterds. Mycket bra film! Rekommenderas varmt! Vi gillade den bägge två och det är ju lite ovanligt! När filmen var slut så gick vi till Hellas och åt, jag oxfilé på spett och Gustav sin pepparbiff (han tar alltid det och när han ibland vågar ta något annat, tror det har hänt två eller tre gånger, så blir han missnöjd =D han ska hålla sig till pepparbiffen, med andra ord!) Det var hur som helst väldigt gott! Vi kom hem för bara en stund sedan och nu har Gustav lagt sig. Jag ska upp på stan och träffa Maja & killarna, tror det var hon och fem eller sex killar som skulle gå på bio. Vi hade pratat om att se filmen tillsammans men Anders slutade vid kvart i sex och filmen började då och Gustav kan ju inte gå på den sena visningen när han ska upp så tidigt i morgon. Jag borde egentligen lägga mig och sova nu för jag är skittrött men jag ska stanna på Mc och köpa en kaffe på vägen upp. Man lever kanske bara en gång! Bäst att passa på att utnyttja tiden väl!

Jag har förresten i protest vägrat slänga en burk med tonfisk i currysås som står på diskbänken. Det är inte jag som ställt den där och saker hoppar inte ner i soppåsen av sig själva (surprise!) så jag vägrar. Men detta har lett till att det luktar apa (eller äcklig fisk)  i hela köket. Jag undviker att laga mat tills den är borta och soporna tömda.

Jag har räknat ut (eller Gustav har räknat ut) att filme nslutar vid tio i tolv så jag ska väl sticka strax om jag ska köpa kaffe också! 23:31 är den nu... Meningsfull info!

Vi hörs en annan dag, hörrni! Må så gott!

Kramar Åsa

Kommentarer
Postat av: Lollo

Möjligen fredag då, jag åker till mormor imorrn igen.... :( Hoppas på att komma hem lite tidigt på fredag, om det inte blir så att vi får vara kvar över helgen, mormor är ju sjuk och orkar inte göra ett dugg själv. Ha en bra vecka, så hörs vi nån dag, bara jag är hemma! Kram Lollo

2009-08-30 @ 23:11:05
URL: http://louisebergmansjambalaya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0