På besök på Föglö

Skärgården... Jag har varit på en underbar semester i Ålands skärgård, vi har haft cykelsemester, badat i havet (okej, inte jag men de andra =)) vi har solat på klipporna och ätit gott! Superskönt! Jag är dödstrött! Det är tidsomställning från Finland och dessutom har jag varit på resande fot sedan halv tio i morse så jag lägger upp lite bilder istället!

Enjoy =)


På färjan mellan Kapellskär & Mariehamn

Maja och jag kom till Mariehamn och skulle försöka ta oss till busshållplatsen för att vänta på bussen som tog oss till Svinö. Så vi gick och hittade en jättetavla med en karta över Mariehamn så vi knatade på, vi skulle rakt fram och sedan höger och så rakt fram och sedan vänster, så det skulle inte vara några problem att hitta! Vi gick och gick och gick tills vi kom fram till att vi kanske skulle kolla på kartan som vi hade med oss, för vi bara skulle checka var vi var, liksom! Så vi stannade, Maja vecklade upp kartan, vi letade efter gatunamn och sånt så vi skulle kunna lokalisera oss på kartan. När vi har stått där i kanske fem minuter så utbrister jag, "Men Maja! Vi står ju på busstationen!!!"


Jo men, det gick bra! Vi behövde inte kartan mer!

Roliga anekdoter kommer det fler av i morgon! Jag måste z z z z!

puss & godnatt

Kommentarer
Postat av: Lollo

MEN! INTE badat i havet Åsa? Vad är det för stil ;) Hihi... Jag skojar bara med dig, jag VET ju att sola är minst halva nöjet :) Huvudsaken är att man haft semester, vilket jag INTE haft ;P Puss på dig! :)

2009-08-05 @ 23:28:17
URL: http://louisebergmansjambalaya.blogg.se/
Postat av: mariia

haha vi finnar har en mycket bättre tid you know! ;) en timme framåt haha!! vad härligt o fint ni verkar ha haft det! härligt! ÅÅÅÅÅÅÅSAAAAAA!! vi MÅSTE hitta på nåt nån dag snart!!!!!!!! pözzz!!

2009-08-06 @ 23:00:43
URL: http://mariiakaroliinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0