HAHAHA! (igen)

Jonas, sådana skämt får man aldrig på Em nuförtiden... *suckar* Det är tråkigt. Men på torsdag ska vi spela bowling! Det är ju roligt!! Och imorgon ska jag fixa mina naglar, jihoo!  Okej, uppstrukturering av veckan!

Måndag - jobba och sen skulle jag åkt hem till Hanna och Sebastian men eftersom lönerna tog lite längre tid än jag väntat mig (läs: jag började för sent) så hann Hanna både bli hungring, äta mat och börja plugga innan jag tog mig från jobbet! (Kom just hem, faktiskt) Så det tar vi en annan gång! Jag har i alla fall hunnit prata minst 30 minuter med henne på vägen hem!

Tisdag - jobba och sen ska jag till Kumla och fixa naglarna!

Onsdag - jobba och sedan till Louiiiiise och fika

Torsdag - jobba och sedan spela bowling med jobbet och äta på Strike!

Fredag - jobba och sedan slappppppppp!!

Lördag - fest här! Gustavs kompis Pontus är hemma och ville ha fest så de skulle vara hos en av Jockarna men han har så litet så vi blir nog här istället...

Söndag - Gustav spelar badminton och jag ska väl städa efter lördagens eskapader...

Det var veckan det! Idag "volymade" jag mitt hår med Katarinas volymbooster, från Björn Axén men jag kan ju säga att det blev krusigt och frissigt... Har sett ut som en liten trasselsudd hela dagen! Urtrist att ha en dålig hårdag... Ska i alla fall tvätta håret ikväll!

Idag fick jag mitt höj- och sänkbara skrivbord så jag har stått upp och jobbat i eftermiddag, mycket skönare än att sitta hela dagen! Känns som att rumpan blir platt när man suttit och jobbat i ett år... Jag har äntligen förstått varför B tycker att vi ska få gå lite till faxen och kopiatorn, bra att röra lite på sig .

Innan killarna fick in mitt skrivbord på plats hade jag tappat två saker på Stefan och klämt hans fingrar i min hurts så jag gick och tog en kopp kaffe med Robban och Magnus för att hålla mig ur vägen! Och när jag kom tillbaka låg Stefan och skruvade i det sista, sen dammsög jag golvet och torkade allt. Det blev så rent och fint! Nu har jag lovat mig själv att inte belamra mitt skrivbord så just nu är hurtsen belamrad så ska jag liksom ta grejer därifrån och organisera in! Smart, va?

Blev förresten inget ljusparty hos Lollo på onsdag (men jag ska dit ändå och fiiiika )

Jag åt pasta med fläskfilé och champinjoner idag och istället för att äta pastan så högg jag mig i kinden... Blev inte så mycket mer ätande på lunchen, allt smakade blod... Blääää!

Nej, nu ska jag spela lite och sneglo på CSI!

//Osa

Kommentarer
Postat av: Lollo

AAAJ det gör så ONT att bita sig! Glöm inte stödstrumporna nu! ;) Puss!

2009-02-17 @ 13:00:50
URL: http://louisebergmansjambalaya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0