Härligt att vara tillbaka =P

Hej hej!
Jonas, har du missat att jag bloggar på bloggagratis.se??? Fan! Jag kan blogga på bägge ställena =D.

Idag har jag varit i Degerfors! L & jag gjorde kontrolluppgifterna till lönerna, sköj värre! Vi har prickat konton och letat i skatter hela dagen och så fick jag se hennes kontor! Lite roligt när man alltid bara pratar med varandra i telefonen! Jag körde lastbilen till Degerfors med lite lagerpåfyllning, dumt att åka tom, liksom... Jag gillar att köra lastbil =D. Då känner man sig stor (brukar jag oftast inte göra, i vanliga fall, alltså =P). Jag kom hem till Örebro vid halv fem, så jag gick in och fikade med Ella =). Innan jag gick in träffade jag Jens på lagret och han är så brun! (Den busen har varit i Thailand!) Han sa att jag var så röd i ögat och jag sa bara, "ja, jag känner mig lite torr i ögonen!" "Du är väldigt röd" säger han då. Jag tänkte väl inte så mycket mer på det, jag brukar vara röd i ögonen mot slutet av dagen =P. Sen kom mamma och hämtade mig, hon tyckte inte jag skulle behöva åka buss hem. Min bil har ju dött så jag åker buss tills det blir så varmt så jag kan cykla! Då jävlar i havet ska ni få se magrutor på fröken sjöborg! (Jag spänner magen så när jag cyklar så det blir så =)). Gustav gillar inte magrutor på tjejer säger han... Avundsjuka? Ja, mamma hämtade mig! Vi gick en sväng på Ikea och så kom vi bort till fiket och mamma frågade om vi skulle fika och ja! Det är mysigt =D. Så hon gick och tog fika medan jag gick på toa (Ikea har bra toaletter!) och när jag tvättar händerna och tittar mig i spegeln så ser jag att min högeröga har en jättefläck vid sidan om irisen!! Jag trodde ju inte att jag hade en röd klump i ögat utan att jag var lite röd, bara!! Och då kommer jag på att jag har haft så ont i huvudet på dagen, det kommer väl därifrån, för jag har bara ont i högra tinningen =P. Haha! Nu har jag tagit ut linserna i alla fall! Mamma trodde jag hade fått en blodpropp men herregud, så drastiska behöver vi ju inte vara! Får se om det är bättre imorgon =).

Nu sitter jag här och bloggar, katterna lever rövare och Gustav sover... Funderar på om jag ska gå och laga mat snart, vi ska äta Quiche Lorriane, idag. Gött gött! Sune has gone wild! Han river allt! Jag blir snart skvatt galen på honom! Äter upp mina blommor, tuggar i sladdar, äter upp mat som står framme, gräver i soporna, jag kan inte ta ur en soppåse och ställa i hallen för att ta ut nästa dag för han biter hål i den! Skitäcklig, sopkatt! Och såfort man tar upp honom och ska skälla på honom så börjar han att spinna och slicka på en. En lismande skitunge =). Hoppas hoppas hoppas att han blir vuxen snart och slutar ha sönder mina saker!!

Imorgon är det jobb på schemat igen... Får se om jag måste ha glasögon på mig eller om jag kan sätta i linserna, kanske är lika bäst att vänta med linserna tills det blir alldeles bra, i alla fall. Jag som just tagit mina linser, de är inte ens en vecka gamla. Men det är ju typiskt!

Nehe! Lite Cake mania och sen mat!

Pöss & kräm


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0