Barack Obama

Jaha! Nu är han alltså president... Han svor eden klockan 18.00 nu ikväll, svensk tid =). Undrar hur det kommer att påverka världen, det första han skulle göra var att ta ut alla stridande från Irak. Mycket bra initiativ, jag tror inte på det där att lägga sig i andra länders konflikter, visserligen fick de bort Sadam Hussein (väääldigt osäker på stavningen) men jag tror i alla fall inte på det där våldet. Att bruka våld kan aldrig leda till en fredlig lösning, att döda är inte vars och ens rätt att bestämma, det får Gud, eller vem det är som bestämmer där uppe, avgöra inte vi människor. Det är det jag tror på i alla fall =D. Jag har en känsla av att Barack Obama inte är lika hetlevrad som Bush och jag hoppas och tror att han kommer att fatta beslut som är fredliga och bra för USA! Oj, vilket tal =D. Ska jag berätta om min dag?

Jag har sovit länge idag... Var inte på jobbet förrän halv tio fast jag ville vara där vid sju, jag orkade helt enkelt inte! Jag var så trött så trött imorse! Och lika trött kommer jag vara imorgon om jag fortsätter blabba om Barack Obama!! Okej, jobbet halv tio alltså! Sen hade jag sjukt ont i ögonen och fick bara nog, slet ut linserna där jag satt vid min dator och bara gnuggade mig i ögonen. Så kom jag på att jag ju inte ser överdrivet mycket utan mina linser... Skapligt impulsivt och ogenomtänkt! Så jag tänkte att jag nog fick åka hem och hämta mina glasögon! Så jag springer iväg, sätter mig i bilen och vrider om nyckeln; händer ingenting... Jag dunkar huvudet mot ratten, flyger ur bilen, drämmer igen dörren så det skakar i rutan och sparkar till däcket, som är i precis rätt avstånd. Jag svär en liten remsa och det första jag tänker är "Hur fan ska jag komma till Lollo ikväll??". Det löste sig dock! Josef och Magnus puttade igång mig och jag skrek genom rutan att jag lovade att baka. Så nu har jag gjort det!! =D En chokladsockerkaka! Den blev prefekt, om man tittar på den, jag smakar ju aldrig mina bakverk så vi får väl se vad de säger imorgon!

Jag har alltså varit hos Lollo ikväll! Supertrevligt, som vanligt. Vi drack te, åt banankaka och praaaatade. Vi skulle kunna prata ihjäl oss, vi är nog båda otroligt bra på att analysera =D. Eller, rätta mig om jag har fel, Lollo! =D Dessutom kommer man långt genom att prata med någon annan, i alla fall jag. Jag tror alltid att jag är ensam om allt! Men det är jag oftast inte! Många andra har samma tankar och funderingar =).

Usch, jag ska nog lägga mig nu! Klockan är 22.40 och jag är så himla trött! Så jag ska nog stänga av datorn, göra matlådor, fixa mackor och slå in min sockerkaka. Sen är det städning av kattoan, borstning av tänder och tvättning av sminket kvar! Seeen kan jag sova, då är nog klockan minst elva... Imorgon tänker jag lägga mig tidigt! Jag vet inte vad vi ska äta imorgon, bara! Några förslag? Jag måste köpa lampor imorgon med så jag får igång kökslamporna, i fönstret alltså.

Lollo, människan hade ringt fyra gånger hem också... Får kanske ringa imorgon! =)

Puss & Kram på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0