Familjen annorlunda

HAHA! Ja, det sitter jag och tittar på just nu! Hon travade in på polisstationen med sex ungar och skulle ha pass. Jag tror inte det var något av barnen som var äldre än sex år, suck.. Jag blev matt bara av att titta på dem!

Jag kom just hem och vi har ätit lite, eller jag har ätit, Gustav är visst inne i någon spelperiod så jag fick äta själv. *En aning irriterad* Jag gjorde kyckling, ris och sås, currysås! Det var asgott!

Idag har jag jobbat hela dagen sen direkt till träningen och ja, sen hem och laga mat. Det är pretty much så mina dagar ser ut numera! Imorgon ska jag också ner till gymmet och prata med Roy, (tränaren) tror han ska öka på mitt träningspass. Jag måste köpa nya träningskläder... Kanske ska ta en tur till Stadium på aspholmen och se om de har något till bra pris! De har ju startat en Stadium Outlet där! Nice, säger jag!

På onsdag är det Spinning och på torsdag ska jag skriva räkningar åt mormor, fredag har jag nog ingenting, tror jag och så måste det nog förbli om jag inte vill dö av stress. Det kanske var något på fredag... minns inte! Jag tänkte nästan att jag skulle kolla om BodyShop har någon tid för sminkning där på eftermiddagen! Javisst ja!! Jag tänkte ju försöka kastrera kissarna på fredag! De hade telefontid så dumt så jag kom inte fram idag. Hoppas de har någon tid.. annars får jag väl vänta till nästa fredag! Jag vill ta det en fredag för jag vill vara hemma med dem de första dagarna efter. I alla fall Selma, det är ett större ingrepp.

Igår var vi hos Gustavs mamma och pappa och firade mammans födelsedag som egentligen är imorgon... men det är ju lättare att fira på helgen! Jag hade bestämt att träffa Maja och Ellie senare på kvällen så jag skjutsade hem Anna, Andreas & Fanny och åkte direkt till Maja sen (jag hade alltså skjutsat hem Gustav innan). Där bjöds det på ännu mera mat och supergod efterrätt! Jag kom inte hem förrän strax innan 12! Astrött imorse kan jag ju tala om =P.

Nej, nu ska jag hämta en portion till och kolla klart på CSI!

Hörs kanske senare! (Lollo! Vi kan höras imorgon om du inte har något annat för dig på fredag och sådär så kan vi kanske hitta på någe?! =))

Kommentarer
Postat av: Lollo

Det ska vi nog kunna ordna, jag tror inte jag har nåt på fredag.... inte vad jag minns nu iallafall :) Vi kan ju höras om det! Kramar!!!! :)

2009-03-23 @ 22:07:27
URL: http://louisebergmansjambalaya.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag trodde du skulle kolla på "Tonårsliv" på ettan, kändes som ett Åsa-program ;)

2009-03-24 @ 08:27:02
URL: http://annensnas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0