Söndag

Hej hej!
Idag skulle Gustavs mamma & pappa kommit hit men Gustav blev dyngförkyld här i natt så de får hålla sig hemma istället! Jag hann dock baka en tuppkaka innan Gustav sa att han inte orkade men det gör ju inget, de är goda! Jag som inte är så förtjust i kakor och bakverk, jag gillar den här kakan! Fin är den också.

Igår var jag ute med Hä3-tjejerna, vi var på Pitchers och drack några drinkar och mest uppdaterade alla om vad vi pysslat med de senaste sex (!!) åren som gått sedan vi tog studenten. Vi var inte många, jag, Andréa, Fia, Malin & Linnéa. Jag tror vi i alla fall var en 13-14 som tog stuenten samtidigt. Vi var 25 tjejer som började på Hästskötarlinjen hösten 2000 och kanske 12 som tog studenten som hästskötare (jag gick med individuell profil, typ sam-ekonomi/humanist, fast på kvinnersta). Jag minns verkligen inte hur många vi var! Manfall efter ettan i alla fall! Det är inte så himlans många som jobbar med hästar idag men de allra flesta har kvar intresset och rider i alla fall, inte jag, dock =). Det är roligt att träffas igen! Det känns som jättelänge sedan bara för att så mycket hänt sedan dess och man är en helt annan person nu samtidigt som det inte alls känns som så länge sedan som sex år! Vi var ju tillsammans dag ut och dag in i tre års tid! Mm coolt det där!

Idag ska jag försöka slappa lite! Det var länge sedan! Men om jag känner mig själv kommer jag snart ta tag i att måla klart köket och sedan städa och sedan kanske gå upp och träna en stund! Diskat har jag just gjort, efter frukosten. Jag vaknade imorse av att det slamrade i köket, Gustav diskade från igår och gick ut med soporna och städade komposthinken. Jag får lära mig att ta ett steg tillbaka så hjälper han faktiskt mig ♥. Dessutom var jag trött idag! Vi la oss rätt sent och jag har massor av förlorad sömn den här veckan, känner mig fortfarande alldeles trött och seg.

Nu ska jag se om jag inte kan hitta ett meningslöst restaurantspel så jag kan få servera lite eller laga lite mat eller nåt annat roligt =D. Jessicas cupcake-café kanske! Jihoo!

Kramar på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0